یه سوال.مگه w810 فرمت های ویدیوییMPEG4 رو پخش نمی کنه ؟! پس چرا وقتی من یک فایل ویدیویی با چنین فرمتی رو روی گوشی می ریزم پخش نمی کنه و به جای View نوشته Send ?!
یه سوال.مگه w810 فرمت های ویدیوییMPEG4 رو پخش نمی کنه ؟! پس چرا وقتی من یک فایل ویدیویی با چنین فرمتی رو روی گوشی می ریزم پخش نمی کنه و به جای View نوشته Send ?!
...
فایلهای MPEG4 همون MP4 هستش که اگه سایزش درست باشه پخش میشه.. البته اگه کیفیتش زیادی بالا باشه تیک میفته جون CPU گوشی کم میاره...
.................................
حالا همین سوال رو من راجع به فایلهای AAC دارم که گوشی اونارو به عنوان یه فایل نا شناس میشناسه... در حالکیه تو همه سایتها نوشتن MP3/AAC player.. هم واسه w800 هم واسه w810 ولی هیچکدوم نمیتونن پخششون کنن
مطمئنی؟!!باید ساپورت کنه..من که پیش نیومده تا حالا با این پسوند کاری داشته باشم...aac یه حجم کمی داره...اون فایلی که واسه شما رو نمی خونه بگذار تا ببینیم مشکل از کجاست
شاد باشید![]()
آقا جون و810 این داستان رو نداره.تازه اگر هم داشت،بی فایده بود،چون یه ک700 داشتم و وقتی فعالش میکردم ،باطری قورت میداد.
غیر فعال کردن دستور pin code بعد از خاموش کردن گوشی؟لطفا
پین کد بعد خاموش کردن؟؟!!!یا بعد روشن کردن؟
من که خوب متوجه سوالت نشدم اما اگه می خواهی پین کد رو حذف کنی:
setting....general.....locks....sim lock.....protection.......off...........پین کدی میدی و دیگه حذف می شه
شاد باشید![]()
سلام.ضمن عرض خسته نباشید.من چون وقت ندارم سرچ کنم.سوالم را اینجا می پرسم .ممنون می شوم جواب بدبد.من کا 750 دارم موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه.می خواهم که یک 810 بخرم.آیا این امکان را دارد که بدون صدای بوق صدای مکالمه را ضبط کرد؟یا برنامه ای با فرمت جاوا برای این کار هست؟
سوال دیگرم این بود که آیا خواندن فایل های pdf با گوشی های سری دبلیو امکان دارد؟
فارسی ساز سونی اریکسون دابلیو 810 را برایم بفرستید . ( همون زبان فارسی )
متشکرم
اقا اینم یه فایل AAC
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون امتحان کردم و به خوبی جواب داد . بعد این جریان گزینه اولی توی منو آپشن چیه؟ من یه خورده انگولکش کردم دوباره خراب شد . خیلی با پرش تشون میده ام پی 4 ها رو . هر چی هم کیفیت رو آوردم پایین بازم میپرونه . به فایل اولیه هم بستگی داره یا نه ؟ بعصیا رو خوب تبدیل میکنه بعضیا رو خراب میکنه . میشا لطفا تنظیمات مناسب رو بگی؟ طوری که هم حجمش خیلی کم بشه هم کیفیتش خیلی خوب باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)