كجايي عمو
اينكه همون مدل 131هستش خودتو مسخره كردي ..!!!!!؟؟؟
اين سايت بروز است اين خبري كه دادي براي چند هفته پيش است
حالا جالبتر اومدي يه تايپك جدا هم براش توسايت زدي!!!
كجايي عمو
اينكه همون مدل 131هستش خودتو مسخره كردي ..!!!!!؟؟؟
اين سايت بروز است اين خبري كه دادي براي چند هفته پيش است
حالا جالبتر اومدي يه تايپك جدا هم براش توسايت زدي!!!
این دوستمون مدام در حال کپی پیست و تبلیغ است.
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک عدد USB---- ایکس ویژن خریدم که الان وقتی آنتن هوائی هم بهش وصل می کنم تنها کانالهای رادیوئی رو میگیره و از کانالهای تی وی خبری نیست ایراد از چیه ؟ نکنه این یو اس بی ها الکی هستن خواهشا راهنمائی بفرمائید
اینجا زیاد پاسخگو نیستن
منم همین مدل و مارکو خریدم . ماله من که آنتن خودشو نصب کردم هیچی نگرفت . البته ما توی مشهدیم و بطور آزمایشی داره برنامه پخش میشه . 4 روز دیگه رسما افتتاح میشه .
حالا من نمیدونم دستگاه خرابه یا اصلا پخش برنامه ها اشکال داره![]()
عزیز جان اگر میخواهی فقط پخشش کنی و صدا داشته باشی روی دستگاه که قابل پخشه ولی روی کامپیوتر VLC مدیا پلیر را دانلود و نصب کن مشکل حل میشه. آدرس دانلود:
اگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مشکل برنامه اینه که خروجی اش یا mkv است یا mp4 که اگر فرمت دیگه ای بخوای باید دوباره تبدیلشون کنی ولی خوب توی تبدیل دوم قطعاً مشکل نخواهی داشت. یک مقدار هم باید با تنظیماتش کار کنی و تنظیم خوب مخصوصاً برای کدک تبدیل را بدست آوری. توصیه من اینه که یک تکه سمپل مثلاً 10 ثانیه ظبط کنی و تنظیمات را روی آن امتحان کنی تا به نتیجه برسی. این دقیقاً همون کاریه که خودمم هم انجام دادم تا به نتیجه رسیدم. دلیل این هم که برنامه میتونه صدا را همراه تصویر نبدیل کنه اینه که از کدک داخل برنامه استفاده میکنه (بیلت این).
اگه کسی کمک کنه و مدیران هم زودتر نوشته مارو تایید کنن{این دیگه چه حرکت چرتیه!!!(مدیران ناراحت نشن,انتقاد پذیر باشن) که دوباره سوالمون بعد از چند صفحه تایید نشه} واقعا ممنون میشم
ممنون میشم جواب این سوالم بدید.
دوست عزیز برای اینکه از این گرفتاری نجات پیدا کنی باید یه تعداد پست ارسال کنید فکر کنم حدود 10 تا باید باشه تا اونوقت از این شرایط خارج بشی البته به نظرم قانون خوبی نیست اما چار ها ینیست و شما چند تا پست ارسال کنید
من که یه مدل پروویژنش رو دارم تمام کانالها رو به خوبی میگیره با آنتن هوایی. البته حوالی توپخونه تهران با آنتن خودش هم به خوبی کانالها رو دریافت میکنه.
اگر می خواهید با فلش یا هارد روی دستگاه دیجیتال فیلم نگاه کنید مارک مارشال رو نخرید این قابلیت رو نداره و هیچ فرمتی رو ساپرت نمی کنه. marshal 885 , 884
بالعکس هم ممکن نیست یعنی فیلم ضبط شده توی دستگاه رو با کامپیوتر هم نمی شه دید با هیچ نرم افزاری ممکن نیست کد گذاری شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)