علی آقا یه سوال
فرق بین تنظیمات فایروال در اینترنت سکیوریتی و پرواکتیو چی هستش؟
میشه کامل توضیح بدین؟
متشکرم
راستی درمورد کتاب هنوز جواب ندادین ها![]()
علی آقا یه سوال
فرق بین تنظیمات فایروال در اینترنت سکیوریتی و پرواکتیو چی هستش؟
میشه کامل توضیح بدین؟
متشکرم
راستی درمورد کتاب هنوز جواب ندادین ها![]()
فرقشون یکسری تنظیمات هست فقط.
مثلا در پرواکتیو ورودیها مسدود نمیشن و اجازه اتصال به کاربر سپرده میشه و در اینترنت سکیوریتی خودکار همه ارتباطات با مبدا ورودی مسدود میشن. ( دقیق باشید میبنید که در امنیت فرقی نداره. فقط دست کاربر در حالت پرواکتیو باز تره... یعنی کاربر را حرفه ای تر فرض کردند و اختیاراتش بیشتر شده)
یا در حالت اینترنت سکیورتی خودکار مخربها قرنطینه میشن.... ولی در پرواکتیو وقتی مخربی پیدا شد سوال میشه (باز این هم یعنی اختیارات کاربر بیشتر میشه)
اما مسئله مهم در بخش "حفاظت" یعنی +D میافته. مناطق بیشتری حفاظت میشوند.....!
یا اینکه یکی دوتا قانون در HIPS تغییر میکنه.... فکر کنم explorer از قانون "مجاز" میره روی حالت سفارشی.
گاهی هم کومودو تنظیمات این دو پیکربندی را در نسخه های جدید تغییر میده..... اولش که کومودو را نصب میکنید مثلا اصلا HIPS فعال نیست (روی حالت اینترنت سکیورتی) یا اگر باشه حداقل حالت "پرگو" فعال نیست. و کلا سایلنت است بجز اتوسندباکس که روی محدودیت کم قرار داره و گاهی هشدار میده، بقیه بخشها اصلا هشدار و پیغامی نمیدن. آنتی ویروس که خودکار قرنطینه میکنه. HIPS که غیرفعاله. فایروال هم پیغامی نمیده. بعد که میرید روی پرواکتیو فرق میکنه...
البته یک نکته ای را در مورد اسم این پیکربندیها بگم اینکه، اینها فقط اسم هستند. کومودو میتونست هر اسم دیگری هم براشون انتخاب میکرد... مثلا متوسط.بهینه. قوی.
یا هر اسم دیگری. ولی الان هست. حالت فایروال.اینترنت سکیوریتی.پرواکتیو.... میتونست بزاره. حالت یک. حالت دو. حالت سه.... اینو گفتم تا اگر دوستانی فایروال کومودو را دارند فکر نکنند که چون فایروال خالی دارند پس باید بزارند روی حالت فایروال.
محتوای مخفی: بخشی از کتاب کومودو در این مورد
Last edited by Jadda; 19-11-2013 at 21:52.
علی آقا ببخشیدا میشه یه توضیح جامع و کامل در مورد Inbound - Outbound - Incoming - Outgoing بدید؟
متشکرم
درمورد اینا مطالبی خوندم ولی متوجه نشدم، یعنی گیجم کردند
متشکرم
![]()
علی آقا در حالت پرواکتیو گزینه ی زیر که در عکس زیر مشخص کردم، باید تیک خورده بمونه؟ آخه سیستم قدرتمندی دارم
![]()
سلام علی جان
مشکل برطرف شد
یکبار ریمو و باز نصب کردم
این کومودوی ما چرا تو آپدیت هاش self defense رو اضافه نمیکنه؟
خودش داره ولی تو منو گزینه ای واسش نذاشته؟ یا اینکه کلا نداره؟
سلام
ارتباط وردی
ارتباط خروجی
ارتباطی که بین دو دستگاه (کامپیوتر) برقرار میشه "کانکشن" هست. ما میتونیم بهش بگیم ارتباط/اتصال.
این ارتباط برای درخواست دهنده (مبدا) ماهیت خروجی داره و برای پذیرنده (مقصد) ماهیت ورودی. بنابراین یک "ارتباط" بسته به اینکه شما پشت کدام سیستم نشسته باشی یا ورودی است و یا خروجی.
Send
Receive
احتمالا گیچ شدن شما به خاطر این بوده.
خیلی ساده، به مقدار ترافیک (آمد و شد) روی ارتباط ورودی و هم ارتباط خروجی Send\Receive میگن. ارسال و دریافت ترافیک رد و بدل شده روی هر کانکشن است (اون کانکشن میتونه ورودی باشه و یا اینکه خروجی باشه؛ ضمن اینکه عرض کردم که فقط ما یک "اتصال" داریم. منتها خروجی و ورودی را از دید خودمون نامگذاری میکنیم).
شما با موبایلت به من زنگ بزنی ارتباط برای شما خروجی میشه و برای من ورودی. حرفهایی که میزنیم ارسال و دریافت است.
عملا تست/کنجکاوی نکردم..... میتونید غیر فعال کنید.
داره.
برای فایل/پوشه های کومودو self defense کومودو همون لیست فایلهای امن و لیست فایلهای ناشناخته کومودو هستند!!
توضیح:
کومودو یک لیستی داره به نام فایلهای امن، (البته همه میدونید) :
اونوقت میگه این فایلها بی خطر هستند. بعد من میگم این فایل امن میزنه پوشه های کومودو را پاک میکنه. کومودو میگه این فایل امن و بی خطر است، این کارو نمیکنه، اگر قرار باشه این کارو بکنه دیگه ما بهش امن نمیگیم.
لیست غیرامن (ناشناخته/مخرب):
این دسته از فایلها به هیچ وجه نمیتونن به فایل/پوشه های کومودو حمله کنند. اگر هم بخواهند دست به این اقدام بزنند کومودو اونها را مسدود میکنه.
====
برای فایل/پروسه های اکتیو کومودو:
اینجا دیگه لیست امن و غیرامن کاربرد نداره. کومودو اجازه دسترسی هیچ فایل/پروسه/برنامه ای را به پروسه ای فعال خودش در حافظه نمیده.
خیلــی متشکرم علی آقا
علی آقا پس InBound یعنی ارتباط با سیستم ما صورت میگیره
OutBound یعنی ما با سیستم های دیگر/سرور/ و.... ارتباط برقرار میکنیم
درست گفتم؟
یه سوال! وقتی ما فایلی رو دانلود میکنیم، این خروجی هستش یا ورودی؟
فک کنم ورودی یعنی ارتباط با سیستم ما بصورتی که از سیستم درخواستی صورت بگیره مثل حذف/ایجاد/جابجایی و ... فایل ها در سیستم ما، درست گفتم؟
![]()
چرا اکشن سنترم هر چند دقیقه یکبار اخطار میده که فایروالم غیرفعال شده؟ البته خیلی سریع هم تغییر میکنه و به حالت نرمال برمیگرده
ولی عملا هیچ اتفاقی برای کمودو نیفتاده که چیزی رو فیکس کنم!
میترسم در ظاهر کومودو فعال باشه ولی در اون لحظه در واقع غیرفعال
علی آقا درود و خداقوت :
اگه میشه یه توضیح مختصر در مورد اینکه آیا کومودو میتونه از -ه.ک- کردن پسورد مودم و اتصال وروری غیرمجاز جلوگیری کنه یا اینکه به کاربر در مورد اتصال ناخواسته ورودی به مودم یا رد شدن اتصال ورودی از فایروال و پسورد مودم اطلاع بده یا خیر بدید.واینکه روشن بودن یا خاموش یا اسلیپ بودن سیستم چه تفاوتی در این مورد ایجاد میکنه و اینکه اساسآ -ه.ک- کردن مودم ربطی به فایروال نرم افاری داره یاخیر و نرم افزار میتونه از -ه.ک- مودم جلوگیری کنه؟
ممنون![]()
Last edited by aylar6888; 21-11-2013 at 16:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)