تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 379 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

تویِ دنیای هک چیزی غیرممکن نیست،DRM هست توسط گروه 3DM هک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمن اینکه قبلا هم گفتم جایی تایید نشده که از DRM این بازی استفاده میکنه،همونطور که خیلی هم اطلاع دارن R* خیلی از ایده های از Mod های نسخه PC میگیره!!
    اینطور که بنظر میاد شما فک کنم چون PS4 داری ناراحتی بازی واسه PC بیاد؟!!
    یه مسئله هم هست در بازی های کرک شده هر لحظه ممکنه بازی کرش کنه و این خیلی عذاب آوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه مسئله هم هست در بازی های کرک شده هر لحظه ممکنه بازی کرش کنه و این خیلی عذاب آوره
    برای من که خیلی کم پیش اومده کرش و این حرفها!
    فیفا 15 هم هیچ مشکلی نداشتم باهاش!
    ضمن اینکه شما چرا از اون طرف بازی اورجینال رو در نظر میگیری واسه PS4 و از این طرف واسه PC بازی کرک شده؟
    مگه کسی که PC داره نمیتونه اورجینال بازی کنه؟!

3. این کاربر از arya31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

لامصب این GTA V تو بخش Top Sellers استیم از دوم پایین تر نمیاد، جالبیش اینه که فقط ببین پیش فروشها اول و دوم نیست، بین کل بازیهای عرضه شده اول یا دومه! الان 2-3 هفتس دنبال میکنم فقط یه بازی جدید خوب مثل Cities: Skylines یا اخیرا Pillars of Eternity که میاد یه روز GTA V میره دوم و باز میاد اول و الان هم اوله! چه رکوردی بزنه فروش این نسخه روی PC

5. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تویِ دنیای هک چیزی غیرممکن نیست،DRM هست توسط گروه 3DM هک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمن اینکه قبلا هم گفتم جایی تایید نشده که از DRM این بازی استفاده میکنه،همونطور که خیلی هم اطلاع دارن R* خیلی از ایده های از Mod های نسخه PC میگیره!!
    اینطور که بنظر میاد شما فک کنم چون PS4 داری ناراحتی بازی واسه PC بیاد؟!!
    اتفاقا من از خدامه چون رو پی سی هم تجربش میکنم.اما انلاینش یه چیز دیگس که اگه نسخه هکی بخرید این مزیتو نمیتونید استفاده کنین.ههههه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

لامصب این GTA V تو بخش Top Sellers استیم از دوم پایین تر نمیاد، جالبیش اینه که فقط ببین پیش فروشها اول و دوم نیست، بین کل بازیهای عرضه شده اول یا دومه! الان 2-3 هفتس دنبال میکنم فقط یه بازی جدید خوب مثل Cities: Skylines یا اخیرا Pillars of Eternity که میاد یه روز GTA V میره دوم و باز میاد اول و الان هم اوله! چه رکوردی بزنه فروش این نسخه روی PC
    من همین الان از استیم خریدم 160 هزا رتومن پیش خرید..اولین نفری که شروع به دانلود میکنه خودمم همون ثانیه که ریلیز بشه دانلود رو میزنم..دکه intsall تو استیم ظاهر بشه زدم.

این عکس استیمم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان آیکون بازی تو دکستاب این شکلی میشه

همین الان create desktop shurtcut رو از تو استیم زدم دیدمش..

من با اینکه رو x360 بازی رو تا آخر رفتم ولی روی pc بازی یه چیز دیگست...به قول یکی از دوستان gta بازی بیسیک pc بوده و هست و خواهد بود.

10. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه یادآوری بکنم واسه اونایی که میخوان بازی رو اوریجینال بخرن و احیانا اخبار رو دنبال نکردن، حواستون باشه ورژن روس رو نخرید که نمیتونید بازی کنید، سی دی کی یا گیفتی که میگیرید مطمئن بشید فروشنده ورژن روس رو جای نسخه های دیگه مثل EU بهتون نندازه. (البته این قانون از حدود 2 هفته پیش اجرا شده و اگه قبلش بازی رو اکتیو کردید مشکلی ندارید)

موقع فعال سازی یه همچین پیامی میاد:

12. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

قراره كي بياد؟! حداقل سيستم مورد نيازش چقدره؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

در پی انتشار تریلر رسمی پیش درآمد بازی یه سری اسکرین شات از بازی منتشر شـــد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
    عکس های مقایسه ای از نسخه ها....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Altairezio; 30-03-2015 at 13:11.

15. 6 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این بازی روی pc اومده ؟
    روی این سیستم جواب میده ؟

core i5 3230 2.6gh
    6gram
    gt 740m geforce 2g

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •