یه مسئله هم هست در بازی های کرک شده هر لحظه ممکنه بازی کرش کنه و این خیلی عذاب آوره![]()
یه مسئله هم هست در بازی های کرک شده هر لحظه ممکنه بازی کرش کنه و این خیلی عذاب آوره![]()
برای من که خیلی کم پیش اومده کرش و این حرفها!
فیفا 15 هم هیچ مشکلی نداشتم باهاش!
ضمن اینکه شما چرا از اون طرف بازی اورجینال رو در نظر میگیری واسه PS4 و از این طرف واسه PC بازی کرک شده؟
مگه کسی که PC داره نمیتونه اورجینال بازی کنه؟!
لامصب این GTA V تو بخش Top Sellers استیم از دوم پایین تر نمیاد، جالبیش اینه که فقط ببین پیش فروشها اول و دوم نیست، بین کل بازیهای عرضه شده اول یا دومه! الان 2-3 هفتس دنبال میکنم فقط یه بازی جدید خوب مثل Cities: Skylines یا اخیرا Pillars of Eternity که میاد یه روز GTA V میره دوم و باز میاد اول و الان هم اوله! چه رکوردی بزنه فروش این نسخه روی PC
اتفاقا من از خدامه چون رو پی سی هم تجربش میکنم.اما انلاینش یه چیز دیگس که اگه نسخه هکی بخرید این مزیتو نمیتونید استفاده کنین.ههههه![]()
من همین الان از استیم خریدم 160 هزا رتومن پیش خرید..اولین نفری که شروع به دانلود میکنه خودمم همون ثانیه که ریلیز بشه دانلود رو میزنم..دکه intsall تو استیم ظاهر بشه زدم.
این عکس استیمم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آیکون بازی تو دکستاب این شکلی میشه
همین الان create desktop shurtcut رو از تو استیم زدم دیدمش..
من با اینکه رو x360 بازی رو تا آخر رفتم ولی روی pc بازی یه چیز دیگست...به قول یکی از دوستان gta بازی بیسیک pc بوده و هست و خواهد بود.
یه یادآوری بکنم واسه اونایی که میخوان بازی رو اوریجینال بخرن و احیانا اخبار رو دنبال نکردن، حواستون باشه ورژن روس رو نخرید که نمیتونید بازی کنید، سی دی کی یا گیفتی که میگیرید مطمئن بشید فروشنده ورژن روس رو جای نسخه های دیگه مثل EU بهتون نندازه. (البته این قانون از حدود 2 هفته پیش اجرا شده و اگه قبلش بازی رو اکتیو کردید مشکلی ندارید)
موقع فعال سازی یه همچین پیامی میاد:
![]()
قراره كي بياد؟! حداقل سيستم مورد نيازش چقدره؟
در پی انتشار تریلر رسمی پیش درآمد بازی یه سری اسکرین شات از بازی منتشر شـــد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
عکس های مقایسه ای از نسخه ها....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Altairezio; 30-03-2015 at 13:11.
این بازی روی pc اومده ؟
روی این سیستم جواب میده ؟
core i5 3230 2.6gh
6gram
gt 740m geforce 2g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)