توروخدا نه ! آخه بازیکن قحطه مگه ...!![]()
توروخدا نه ! آخه بازیکن قحطه مگه ...!![]()
امیر قلعهنویی سرمربی تیم فوتبال استقلال در فهرستی که در اختیار باشگاه قرار داده بر مذاکره با فابیو جانواریو تاکید کرده است که این کار از طریق مدیر برنامههای بازیکن فصل پیش آبیها صورت گرفته است.
استقلالیها از جانواریو خواستهاند در تهران تستهای مختلفی پزشکی را پشت سر بگذارد تا در صورت تایید معاونت پزشکی این باشگاه، طرفین در خصوص عقد قرارداد جدید پای میز مذاکره بنشینند. این بازیکن در اوایل فصل گذشته دچار پارگی رباط صلیبی شد که پس از جراحی تا پایان فصل خانه نشین شد. قرار است طی روزهای آتی تکلیف نهایی این بازیکن برای بازگشت به استقلال مشخص شود.
اوج نیوز
مجتبی جباری، احمد جمشیدیان و فابیو جانواریو + ساموئل، جواد نکونام و شاید آندو
دیگه خیلی داره رویایی میشه یکی مارو بگیره
امیر قلعه نوعي و پسرش هوتن قلعه نوعی در کانادا . . .
Abieteh
خیلی دوست داشتم کریمیان بیاد استقلال یه هافبک تهاجمی کاملی بود .
انتقال پژمان نوری به استقلال را قطعي بدانيد
جام ورزشي؛ باشگاه ملوان و صادق درودگر چند روز پیش اعلام کردند که پژمان نوری با این تیم تمدید کرده و فصل آینده در انزلی می ماند اما ظاهرا این بازیکن که فعلا سکوت هم کرده با استقلالی ها به توافق رسیده و فصل بعد را زیر نظر قلعه نویی کار خواهد کرد.
نوری چند روز پیش با مسئولان استقلال مذاکره کرد و پس از جلسه مدعی شد همه چیز به هفته آینده موکول شده است.
ظاهرا نوری که نمی خواست مسئولان ملوان از او دلگیر شوند آبی پوش شدنش را به تاخیر انداخت و قصد دارد به زودی رسما خبر پیوستن به استقلال را تایید کند.
چراغ سبز شاه ماهی برای پیوستن به استقلال
جام ورزشی، در شرایطی که عنوان شده بود آرش افشین برای تمدید قرارداد با فولاد خوزستان به توافق رسیده، اما شنیده می شود که دو طرف توافقی نداشته اند.
افشین در این خصوص مطلبی در شبکه های اجتماعی منتشر کرد که نشان دهنده جدایی قریب الوقوع وی از فولاد خوزستان است.
وی در این خصوص نوشت: خبرگزاری ها بیان کردند که پیشنهاد من به فولاد مبلغ بالایی بوده اما به نظرم اصلا اینطور نیست (من کسی نیستم که بخاطر پول پا روی همه چیز بگذارم) و مساله چیز دیگریست. شاید قبلا موضوع های مختلفی در تصمیم گیری من ملاک بود اما الان فقط نظر خودم مهم است. اهل ناز کردن نیستم. تا اکنون هم اگر صبر کردم به حساب قولی بود از یکی دوستان گرفته بودم. مشکل من نبودم و دیگران بودند. به زودی هم برای فصل بعد تصمیم خود را میگیرم و اعلام میکنم. به پیشنهاداتم فکر می کنم.
استقلال تهران جدی ترین مشتری افشین است و به نظر می رسد به زودی این انتقال انجام خواهد شد.
زنیدپور: فکر نمی کردم در لیست قلعه نوعی باشم/امسال هم قسمت نبود به استقلال بروم
هافبک تیم گسترش فولاد گفت: از اینکه به گسترش فولاد پیوسته ام، پشیمان نیستم.
میلاد زنیدپور درباره شرایطش اظهار داشت: من با گسترش فولاد قرارداد داخلی بسته بودم و از طرفی بعد از این قرارداد استقلالی ها با من صحبت هایی را انجام دادند اما به خطیبی قول داده بودم و تعهد داشتم. درست نبود زیر قولم بزنم و به قراردادم پایبند نباشم.
وی ادامه داد: تمام تیم ها لیست بازیکنان موردنظر را ارائه دادند و قلعه نوعی آخرین نفری بود که لیست خود را اعلام کرد. فکر نمی کردم در لیست قلعه نوعی حضور داشته باشم و به همین خاطر به گسترش فولاد پیوستم. حالا هم پشیمان نیستم. قرار است یک تجربه جدید برایم باشد و امیدوارم سال خوبی را پشت سر بگذارم.
هافبک گسترش فولاد همچنین گفت: امسال هم مثل چند سال گذشته شرایط برای حضورم در استقلال مهیا نشد. امیدوارم سال آینده و یا سال های آینده شرایط برای حضورم در استقلال فراهم شود. امسال هم قسمت نبود.
زنیدپور در پایان افزود: در این ۷، ۸ سالی که فوتبال بازی می کنم هیچ باشگاهی را ندیده بودم که اینقدر مثل گسترش فولاد نظم داشته باشد. سپاهان شرایط خوبی دارد اما انضباط در گسترش فولاد چیز دیگری است.در این تیم همه چیز سر جای خودش است و با این امکاناتی که من می بینم حرف های زیادی برای گفتن خواهیم داشت. انشاءالله امسال بتوانیم رتبه تک رقمی کسب کنیم و سال های آینده برای قهرمانی بجنگیم.
ابیته
عباسی داره استقلال رو نابود میکنه همه تیمها تمریناتشون شروع شده استقلال معلوم نیست مدیر عاملش کیه فردا هم دولت عوض بشه این آقا میره کنار و استقلال میمونه و غصه هوادارانش
شایسته شایعه حضورش در استقلال را نه تائید میکند و نه تکذیب
این روزها بحث جدایی احتمالی علی فتحاللهزاده از استقلال به خبر اول رسانههای ورزشی تبدیل شده تا جایی که این موضوع حتی آغاز فصل فوتبالی آبیپوشان برای لیگ برتر سیزدهم را تحتالشعاع قرار داده و در حالی که بسیاری از تیمهای لیگ برتری برای آمادهسازی فصل جدید، تمرینات خود را آغاز کرده و حتی بعضاً اسکلتبندی تیم خود را مشخص کردهاند، استقلالیها هنوز درگیر مسائل مدیریتی بوده و قهرمان لیگ برتر هنوز از این لحاظ ثبات ندارد.
بر همین اساس و با جدایی احتمالی فتحاللهزاده از مدیریت باشگاه استقلال، به نظر میرسد وزیر ورزش این روزها سرگرم انتخاب جایگزین وی است تا پس از چندین سال یک فرد جدید جایگزین مدیرعامل باتجربه و محبوب استقلالیها شود.
با این حال آخرین شنیدهها حاکی از آن است که محمد عباسی طی روزهای اخیر در این خصوص صحبتهایی را با مجید شایسته، رئیس فدراسیون تنیس داشته تا به زودی این اتفاق مهم فوتبالی رخ دهد.
شایسته در همین خصوص ابتدای به امر زیر بار این مذاکرات نرفت و جالب اینکه هرگز چنین موضوعی را تکذیب هم نکرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا موضوع جایگزینی وی به جای فتحاللهزاده در استقلال صحت دارد، گفت: خیر است انشالله! اینکه دوستان چنین لطفی به بنده دارند، بسیار خوب است و حسن نظر آنها را نشان میدهد.
وی ادامه داد: چنین موضوعی حسن نظر دوستان است، البته استقلال هم تیم بزرگی است و من این نام بزرگ را در حد و اندازههای خودم نمیدانم و معتقدم که بزرگان باید در این عرصه خدمت کنند.
شایسته در پایان چنین بحثی را به روزهای آینده موکول کرد و تأکید کرد: امیدوارم هر اتفاقی میافتد خیر باشد، اجازه دهید یک هفته تا 10روز دیگر هم بگذرد و سپس در خدمتتان هستم.
شایسته از سال 89 سکان هدایت فدراسیون تنیس را عهدهدار بوده و نکته جالب در خصوص این مدیر اینکه وی تا به حال برخلاف سایر رؤسای فدراسیونهای دیگر از بیپولیها گلایه نکرده و از آن دسته مدیرانی به شمار میرود که به تأمین منابع مالی از طریق خصوصی سازی و سایر منابع دیگر تأکید میکند.
Fars
گفتند با رفاقت به استقلال آمدهام اما زیر دین کسی نمیمانم
بائو: فردا از استقلال جدا میشوم/ اعتماد به برخیها اشتباه بود!
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: با تیم جدیدم توافق کردهام و به احتمال فراوان فردا از استقلال جدا میشوم.
میثم بائو در خصوص آخرین شرایط خود اظهار داشت: من منتظر کسی نمی مانم که کسی به من زنگ بزند و فردا تیم جدیدم را معرفی می کنم.
وی افزود: متاسفانه پارسال آن همه حرف و حدیث برای من درست کردند که با رفاقت فلانی و فلانی ها به این تیم آمدم اما من زیر دین کسی نمی مانم.من فقط به این فکر هستم که پول حلال سرسفره خانواده ام ببرم. 13 سال است که در این فوتبال بازی می کنم و تا روز آخر تمرین نسبت به تیمم دین خود را ادا می کنم.
بائو در ادامه گفت و گو با فارس تاکید کرد: من از این اخلاق ها ندارم که زنگ بزنم که بگویم آیا من را می خواهید یا نه.هر جا که با عزت و احترام من را بخواهند اگر بندرعباس هم باشد می روم. اینجا پهلوان زنده را عشق است. اگر یک باشگاه بازیکن را می خواهد باید با او تسویه کنند و بلافاصله تکلیفش را روشن کنند.
وی در خصوص اینکه آیا از باشگاه استقلال کسی با او تماس گرفته یا خیر گفت: هیچ کس به من زنگ نزده و من هم فردا تیم جدیدم را اعلام می کنم.اول باید سال قبل را با ما تسویه کنند چون آقایان به یکسری پول دادند و بقیه هم پولی نگرفتند و این رسم باشگاهداری نیست.
بائو در خصوص سختی هایی که امسال کشیده است گفت: صد صدر صد سختی کشیدم.متاسفانه در استقلال به یکسری ها اعتماد کردم که اشتباه بود اما قسمت اینگونه بود. امسال یکی از سال های خوب فوتبالی من بود اما کمتر به من بازی رسید.
وی در خصوص اینکه آیا جدایی اش از استقلال قطعی است یا خیر گفت: به احتمال خیلی زیاد فردا از استقلال جدا می شوم.با یکی دو تیم مذاکرات خیلی خوبی داشتم که فردا یکی از آنها را نهایی خواهم کرد.
تمرينات استقلال از امروز در کمپ مرحوم حجازي
تمرينات تيم فوتبال استقلال براي فصل آينده امروز آغاز خواهد شد.
در چند روز گذشته صحبت هاي زيادي مبني بر آغاز تمرينات استقلال مطرح شده اما ظاهرا قرار است آبي پوشان از امروز برنامه هاي آماده سازي خود را براي فصل آينده پيگيري کنند.
ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال در اين ارتباط گفت: از طرف باشگاه اعلام کرده اند از امروز تمرينات از ساعت 18 در کمپ مرحوم حجازي آغاز خواهد شد.
Fars
اميرآبادي در بيمارستان بستري شد . . .
مهدي امير آبادي شبِ گذشته در حالي که سوار بر موتورسيکلت شخصي خود بود دچار حادثه شد و دچار آسيب ديدگي از ناحيه سر و صورت شد . . .
مهدي امير آبادي هنگامي که در حال رانندگي با موتور خود بود به علت لغزندگي به زمين خورد و فعلا در بيمارستان آتيه بستري شده است . . .
پ ن: به خاطر اون 8 سالي كه واسه تيممون زحمت كشيدي , ازت ممنونيم و براي سلامتيت دعا ميكنيم ♥
Abieteh
توی ف ی س ب و ق خوندم آرش افشین با استقلال قرارداد 2 ساله بسته اما هنوز تو خبر گذاریا خبری نیست منتظریم ببینیم چی میشه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)