تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 328 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ناکامی هاشم یادمون جلوی لیون و بارسلونا و.........

من از نظر فنی نمیتونم به کاسیاس انتقاد زیادی وارد کنم...
    همونطور که هیچ انتقادی هم از این نظر به مورینیو وارد نیس.
    ولی از نظر شخصیت اینو کسی میتونه بگه که داره باهاش کار میکنه....

یه جور میگی:شازده که انگار توهین یا بی احترامی کردم بهش....

ولی اون دوستان که میگن مورینیو باید بره چون با کاسیاس لج کرده لطفا به سوال بی جواب من در چند پست بالا تر جواب بدن...
    مورینیو سابق حرکات عجیب و غریب زیاد داشته...ولی تو کدوم تیم با بازیکناش صمیمی نبوده؟؟؟
    تو کدوم تیم با یکی در این حد مشکل داشته؟؟؟؟

آقای کاسیاس پرست...
    از یه دروازبان چه انتظاری داشتی که لوپز در نبود کاسیاس انجام نداد؟؟؟

مشکل شما کاسیاسه یا مورینیو یا تیم؟؟

این تیم سالها با کاسیاس ولی بدون مورینیو زیر سایه ی بارسلونا فرو رفته بود....

ولی بدون کاسیاس و با مورینیو قضیه کاملا فرق کرد....

من میخوام بدونم چه ایرادی به لوپز در این مدت وارد بوده از نظر فنی که دوستان اصرار دارند که حتما کاسیاس تو گل باشه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حالا چرا انقدر عصبانی؟
    اگه مورینیو بمونه علنا داره بزرگترین چلنج مربیگریش رو قبول می کنه. واقعا هنوزم فکر نمی کنم بمونه.
    امشب داریم خوب بازی می کنیم.

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقای کاسیاس پرست...
    از یه دروازبان چه انتظاری داشتی که لوپز در نبود کاسیاس انجام نداد؟؟؟

مشکل شما کاسیاسه یا مورینیو یا تیم؟؟

این تیم سالها با کاسیاس ولی بدون مورینیو زیر سایه ی بارسلونا فرو رفته بود....

ولی بدون کاسیاس و با مورینیو قضیه کاملا فرق کرد....

من میخوام بدونم چه ایرادی به لوپز در این مدت وارد بوده از نظر فنی که دوستان اصرار دارند که حتما کاسیاس تو گل باشه؟
    من هیچوقت کاسیاس رو نپرستیدم و نمیپرستم چیزی که من میپرستم رئال مادریده...... اگه گفتم مورینیو پرست فک کنم خودتم قبول داشته باشی اکثر پستات تو این تاپیک حد اقل یه بخشیش گفتی زنده باد مورینیو کبیر مورینیو فلانه مورینیو پشمدانه!
    من که نمیگم لوپز بد بوده! اتفاقا خیلی هم ممنونشم که در نبود کاسیاس اینهمه به تیم کمک کرد و دروازه تیم رو حفظ کرد.....( حالا بگذریم اینهمه از عملکرد کاسیاس تو بازی دورتموند گیر میدید ... تو بازی رفت نیمه نهایی این لوپز ان چنانم خوب کار نکرد! نمونه بارزش گل اول!)
    یه دروازه بان به تنهایی نمیتونه برا تیم جام بیاره ولی تو همین چند سال کم فروغ رئال ، کاسیاس چند بار حرمت رئال رو حفظ کرد با درخششش؟
    والا نمیدونم.......به نظر من که حق کاسیاس نیست که بعد اینهمه درخشش به خاطر یه مربی مغرور (لطفا نگید مغرور نیست ) فوتبالش تموم بشه......
    بازم بگم من خیلی دوست دارم مورینیو در رئال بمونه ولی با این کارهاش نه........حداقل اگه بازیش نمیده میتونه که حرمتش رو نگه داره؟
    ینی چی تا وقتی که من مربی رئال باشم لوپز دروازبانه.........بابا حرفش کاملا مشخصه....ینی من کاری ندارم کاسیاس بهتره از لوپز یا نه.......من میگم باید لوپز باشه......تو حرفش چیزی از برتری لوپز میبینید؟
    والا واقعا به این حرف که لوپز از کاسیاس بهتره باید خندید )))
    کاسیاس دروازبانی که 5 بار بهترین دروازبان جهان شده...... یکی به من بگه دلیل اینهمه محبوبیت کاسیاس چیه؟ از قیافش خوششون میاد؟ ))
    Last edited by SA3EDLORD; 09-05-2013 at 00:41.

5. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اوزیل بدجوزی مصدوم شد..فینال کوپا کیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کارگردان تلویزیونی هم خودش رو مسخره کرده ها
    گل میزنیم ، کاسیاس رو نشون میده ، حمله می کنیم ، کاسیاس رو نشون میده ، دفاع میکنیم ، کاسیاس رو نشون میده ، لوپز توپ رو جمع میکنه ، کاسیاس رو نشون میده بازی تموم شده کاسیاس رو نشون میده ... ول کن هم نیست
    بازی رو 6-2 بردیم

8. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب 6-2 بردیم.
    خوب بودیم ولی عالی نبودیم این نتیجه هم به واسطه 10 نفره و بعد 9 نفره شدن تیم حریف و 10 نفره شدن خودمون به دست اومد وگرنه در نهایت همون 4-2 به نفع ما تموم میشد.
    اوزیل مصدوم شد ، امیدوارم جدی نباشه و فینال کوپا رو از دست نده ! این همه مدافع خوب داریم ما من نمیدونم چرا به فکر خریدن دفاع راست هستیم ، همین فابیانو از تیم آکادمی یا همین ناچو واقعا خوب هستند ! فقط یک مقدار تجربه کمتری دارند.
    دوربین هم دائما رو کاسیاس مورینیو بود ...

10. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

شاهکار دیگه از شاگردان مورینیو در برنابئو و باخت و تحقیر آمیز جناب مهندس!! (اونم بدون کاسیاس!!)

فلانه مورینیو پشمدانه!
    فکر کنم که شما اینقدر حرمت،حرمت میکنی بهتر بود یکمی به جای شعار عمل میکردی و حرمت کسی رو که اگه تو این سالها بیشتر از کاسیاس حرمت رئال رو نگه نداشته؛کمتر هم این کارو نکرده رو نگه میداشتی...!!!
    کاملا متوجه شدم با کی دارم بحث میکنم...!!

من که نمیگم لوپز بد بوده!
    مگه کسی هم میتونه بگه بد بود؟؟؟
    اصلا اونی که سنگ کاسیاس رو به سینه میزنه...یه دلیل بیاره به جز سابقه ی کاریش که در حال حاضر لوپز آماده تر نیس نسبت به اون یه کاری هست که لوپز نمیتونه انجام بده ولی کاسیاس میتونه(به جز بستن بازوبند کاپیتانی و 12 سال پیشش)

اصلا هم کاری به مسائل پیش اومده با مورینیو نداریم(که هنوزم شک ندارم بی دلیل نیس)

تو بازی رفت نیمه نهایی این لوپز ان چنانم خوب کار نکرد! نمونه بارزش گل اول!
    تا الان داشتی از من ایراد میگرفتی چرا بازیه بد کاسیاس جلو دورتمند رو هی میکشی وسط...الان خودت رفتی از 4 گلی که هیچ گلری نمیتونست بگیرتش(حتی سن ایکر!) رو آوردی جلوی عملکرد بی نظیر لوپز قرار میدی؟؟
    یکم دیگه سوجه کم بیاری فکر کنم بگی پنالتی رو باید میگرفت!تقسیره لوپز بود(شوخی )

یه دروازه بان به تنهایی نمیتونه برا تیم جام بیاره ولی تو همین چند سال کم فروغ رئال ، کاسیاس چند بار حرمت رئال رو حفظ کرد با درخششش؟
    هم موافقم...هم در بالاتر به این موضوع هم اشاره کردم...ولی شما فقط یه دلیل برای نیمکت نشینی لوپز بیار به جای اینکه 200 دلیل برای بازی کردن کاسیاس میاری...

والا نمیدونم.......به نظر من که حق کاسیاس نیست که بعد اینهمه درخشش به خاطر یه مربی مغرور (لطفا نگید مغرور نیست ) فوتبالش تموم بشه......
    بله که قبول دارم...اگه اینقدر مغرور نبود که اسمش آقای خاص نبود!!!چرا نباشه؟؟؟؟اصلا من کشته مرده این غرورشم...!!

شما از کجا میدونی دقیقا بین مورینیو و کاسیاس چی گذشته که میگی مورینیو به خاطر غرور کاسیاس رو نیمکت نشین کرده!!(البته Abdolreza ی عزیز فکر کنم بدونه!چون با ایکر در ارتباطه!! (بازم شوخی تا نگن ما عصابی هستیم و خوش به حال طرفدارای تیم های دیگه شه) )

کاسیاس دروازبانی که 5 بار بهترین دروازبان جهان شده.
    مورینیو هم در 10 سال مربیگریش افتخارهایی کسب کرد که فرگوسن بزرگ در 40 کرد(تازه یه سریشو اونم نتونست کسب کنه)

چه ربطی داره به الان؟

اگه گفتم مورینیو پرست فک کنم خودتم قبول داشته باشی اکثر پستات تو این تاپیک حد اقل یه بخشیش گفتی زنده باد مورینیو کبیر مورینیو
    هنوزم میگم....زنده باد مورینیوی کبیر.....!!

شما از کاسیاس دفاع میکنی چون تو تیممون درخشیده و باعث حفظ حرمت شده!
    منم از مورینیو دفاع میکنم چون شخصیت از دست رفته ی رئال رو(حتی با وجود کاسیاس) دوباره به تیم برگردوند...!!

پ.ن:

به نظرم این بحثو تموم کنیم بهتره...
    چون در آخر این رئاله که میمونه...
    نه مورینیو...
    نه کاسیاس...
    و دوست ندارم اینطوری خنجر از رو ببندیم ما هوادار....بهتره که یک دل تر باشیم تا دشمن شاد نشیم وقتی یه غریبه میاد تو این تاپیک///

در آخر هم که ما تصمیم گیرنده نیستیم...
    واسه کاسیاس مورینیو تصمیم میگره...
    واسه مورینیو هم پرز...

خیلی مخصلیم...

12. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

هنوز این بحث که ادامه داره
    بنظر من اگه غرور مورینیو اجازه بده و این فصل بمونه و واقعا اختلافش با کاسیاس شخصی نباشه باید بازیهای جام حذفی رو بده کاسیاس و و بقیه هم لوپز اینطوری همه میتونن قضاوت کنن امیدوار باشین همیشه یه کاسیاس اماده داشته باشیم بلاخره فعلا ذخیره لوپز هست و باید در آمادگی کامل باشه
    دوستان و عزیزان این رو هم مد نظر داشته باشید کاسیاس یه مادریدی اصیله و تیمش در اولیوته نه خودش (من تا الان حتی یه کلمه هم نشدیدم علیه تیم یا کسی مصاحبه کنه) ولی مورینیو براش فرقی نداره و به هیچی پایبند نیست مطمئن باشید اگه این فصل بمونه فقط به دو دلیله اولیش کار ناتموش یعنی اگه با تمام تیمها همه جامها رو برده باشه و نتونه با رئال قهرمان بشه انگار هیچکاری نکرده برا همین میمونه و دیگری پیشنهاد وسوسه انگیز پرز خواهد بود و اینو هم مد نظر داشته باشیم که الان بزرگان دیگری هم در دنیای فوتبال هستن که راحت میتونن جای مورینیو رو بگیرن
    لوپز هم عالی بوده تا الان نمیتونم تصور کنم اگه آدان بود چه به سر تیم میومد ولی در خوب بودن لوپز حرفهای روانکاوی مورینیو بسیار تاثیر گذاشته (حتما بهش قول همچین روزایی رو داده بوده) وگرنه با این عملکرد الان جای لوپز حداقل جای والدز در تیم ملی بود
    ¡Hala Madrid

14. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان و عزیزان این رو هم مد نظر داشته باشید کاسیاس یه مادریدی اصیله و تیمش در اولیوته نه خودش
    دوباره رفتیم پله اول...

تبریک میگم..
    خوشحالم که کریس با پنالتی 200مین گلش رو نزد تویه رئال و با یه گل قشنگ، اینکار رو انجام داد...و البته تویه همین بازی، 2 پاس گل داد که یکیش رو میتونست راحت خودش گل کنه! بچه ها یاد بگیرن
    امار کریس واقعا عجیبه...
    و واقعا چند سال بعد، مردم میخندن که چطور کسیکه این آمار رو گذاشت، بهترین بازیکن دنیا نمیشد...!
    این آمار امسالش:

16. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم که شما اینقدر حرمت،حرمت میکنی بهتر بود یکمی به جای شعار عمل میکردی و حرمت کسی رو که اگه تو این سالها بیشتر از کاسیاس حرمت رئال رو نگه نداشته؛کمتر هم این کارو نکرده رو نگه میداشتی...!!!
    کاملا متوجه شدم با کی دارم بحث میکنم...!!
    اولا عزیزم اگه منظورت از حرمت نگه نداشتن من کلمه پشمدانه! باید بگم این یه کلمه هم اهنگ با فلانه که بعدش میاد و هیچ شخصیت زشتی تو این کلمه نیست! حداقل ما که اینطوری ازش استفاده میکنیم.
    دوما اتفاقا من یکی ادم قدر نشناسی نیستم.... همین دیروز با داداشم که اونم رئالی هست بحث میکردیم سر بودن یا نبودن مورینیو داداشم میگفت من دوس ندارم بمونه چون 3 ساله یه قهرمانی اروپا به ما نداده.... چن سال وقت میخواد!..... من در جوابش گفتم ولی یادت بیار قبل مورینیو رئال چه وضعی داشت!. اینو گفتم که بدونی من با شخص مورینیو هیچ مشکلی ندارم!
    مگه کسی هم میتونه بگه بد بود؟؟؟
    اصلا اونی که سنگ کاسیاس رو به سینه میزنه...یه دلیل بیاره به جز سابقه ی کاریش که در حال حاضر لوپز آماده تر نیس نسبت به اون یه کاری هست که لوپز نمیتونه انجام بده ولی کاسیاس میتونه(به جز بستن بازوبند کاپیتانی و 12 سال پیشش)

اصلا هم کاری به مسائل پیش اومده با مورینیو نداریم(که هنوزم شک ندارم بی دلیل نیس)
    ولی من صد در صد شک ندارم که مشکل شخصیه! یادم نرفته دو روز پیش میگفت آدان از کاسیاس بهتره
    والا قبل لیگ قهرمانان که دوستان میگفتن مورینیو نمیتونه ریسک کنه چون شاید لوپز امادگیش از دست بره......الان چی؟ الان که دیگه میتونه بازیش بده تا امادگیش رو بدست بیاره........یا حداقل ثابت کنه کاسیاس اماده نیست!
    قبل هرچیز من فک میکنم باید قبول کنید قضیه کاسیاس با بقیه بازیکن ها و دروازبان ها فرق میکنه! کاسیاس یه بازیکن با ارزشه....ارزش اینو داره که بازی بکنه فقط بخاطر این که امادگیش رو بدست بیاره..
    کاسیاس یه بازیکن با ارزشه نه فقط برای رئال بلکه برای کل اسپانیا.... فراموش نکنیم کاسیاس دروازبان اول اسپانیاست.

تا الان داشتی از من ایراد میگرفتی چرا بازیه بد کاسیاس جلو دورتمند رو هی میکشی وسط...الان خودت رفتی از 4 گلی که هیچ گلری نمیتونست بگیرتش(حتی سن ایکر!) رو آوردی جلوی عملکرد بی نظیر لوپز قرار میدی؟؟
    مطمئنی هیچ گلری نمیتونست بگیره؟ ببین حداقل حداقل رو گل اول میتونست از دروازه بیاد بیرون! راحت اون توپ رو میتونست بگیره!
    و البته در مورد پنالتی اگه کاسیاس تو دروازه بود من یکی کلی امید داشتم به گرفتن اون پنالتی
    ولی شما فقط یه دلیل برای نیمکت نشینی لوپز بیار به جای اینکه 200 دلیل برای بازی کردن کاسیاس میاری...
    دلیلش رو من تو همون 200 بار گفتم....کاسیاس بازیکن با ارزشی هست! نمیدونم چرا قبول نمیکنی!
    بله که قبول دارم...اگه اینقدر مغرور نبود که اسمش آقای خاص نبود!!!
    خاص بودن مگه به این بچه بازیاست؟ اگه بخوام به یه نفر بگم خاص اون فرگوسن هست نه مورینیو!
    شما از کجا میدونی دقیقا بین مورینیو و کاسیاس چی گذشته که میگی مورینیو به خاطر غرور کاسیاس رو نیمکت نشین کرده!!
    به خاطر اینکه به دلیل همین لج بازی کاسیاس رو ذخیره ی آدان کرد!
    مورینیو هم در 10 سال مربیگریش افتخارهایی کسب کرد که فرگوسن بزرگ در 40 کرد(تازه یه سریشو اونم نتونست کسب کنه)

چه ربطی داره به الان؟
    ما داریم راجع به یه دروازبان صحبت میکنیم چیکار داریم به افتخارات یه مربی؟
    شما از کاسیاس دفاع میکنی چون تو تیممون درخشیده و باعث حفظ حرمت شده!
    منم از مورینیو دفاع میکنم چون شخصیت از دست رفته ی رئال رو(حتی با وجود کاسیاس) دوباره به تیم برگردوند...!!
    منم که دارم میگم مورینیو رو خیلی دوست دارم به خاطر این کاری که برای ما کرد..... ولی این اخلاقا رو باید بذاره کنار و کاسیاس رو قبول کنه!

18. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •