امکانش که هست مگه اینکه دلتون نخواد.
در ضمن الان خیلی زوده واسه قضاوت درباره دانشگاه. بذارین یکی دو ترم تموم شه بعد.
امکانش که هست مگه اینکه دلتون نخواد.
در ضمن الان خیلی زوده واسه قضاوت درباره دانشگاه. بذارین یکی دو ترم تموم شه بعد.
فکر نکنم !
تو سنجش که اینو نوشته بود :
2-دانشجوياني مي توانند متقاضي شوند كه دانشگاه محل قبولي آنان خارج از شهر محل سكونت دائمي خانواده دانشجو باشد.
5- از آنجا كه يكي از شرايط موافقت با ثبت نام افرادي كه به عنوان ميهمان مبنا به دانشگاه مقصد معرفي ميشوند احراز سكونت دائمي خانواده دانشجو در محل دانشگاه مورد تقاضا ميباشد لذا متقاضي لازم است به اين موضوع توجه كند و بديهي است پس از معرفي ميبايست يكي از مدارك ذيل را ارائه دهد:
1ـ5ـ سند ملكي به نام پدر يا مادر يا همسر يا فرد متقاضي در همان محل
2ـ5ـ حكم اشتغال پدر يا مادريا همسر و يا فرد متقاضي در همان محل
3ـ5ـ جواز كسب پدر يا مادر يا همسر و يا فرد متقاضي در همان محل
سلام
مسئول آموزش گفت شنبه ساعت 8 در خدمتتیم ! دی:
برم اونجا چی کار کنم؟
تازه 6 ام معارفه هست
-----
اینو کسی میتونه توضیح بده؟
اینهمه واحد چرا واسه من انتخاتب کردن ؟
تو حذف/اضافه باید کمشون کنم؟
-----
رشته ای که ظرفیتش 15 نفره میشه 23 نفر بگیره؟
یعنی انتقالی / مهمان واسه ترم اول ممکنه؟
-----
ای خدا با هیچ کدوم درساش آشنایی ندارم
چرا عمران نشد ...
Last edited by Retired User; 21-09-2012 at 13:38.
مرسی اصلا دقت نکرده بودم.
ولی چون تو شرایطش اسم متقاضی اومده خوبه.
یعنی نمی تونیم یه شغل کارگری پیدا کنیم که به دانشگاه مدرک اشتغال ارائه بده ؟ بعدا استعفا میدیمحالا جواز کسب که خیلی دنگ و فنگ داره ولی باز خونه رو هم اگه یکی از فامیلای نزدیک اونجا باشه میشه با یه قولنامه حلش کرد بعد از رد شدن خر از پل دوباره برگردونی به صاحبش. یا اصلا یه اتاق 2*2 بخری ؟ نمیشه ؟
من همین اول کاری حالم گرفته شده. مطمئنم هستم که بهتر نخواهد شد.
میخوام برم دنبال رفتن به خواجه نصیر اگه نشد میرم شهرستان. در بدترین حالت انصراف بدم برم. والا زود نیست که دیره. اگه یکی پیدا میشد به ما همین حرفا رو قبل از انتخاب رشته میزد الان وضعیتم این نبود. اصن حوصله ندارم فردا برم دانشگاه.
کاش واسه کنکور نمی خوندم... کاش...
فکر میکنم موافقت دانشگاه مبداء و مقصد رو بگیری بقیه کارها اونقدر سخت نباشه (مثل گرفتن خونه و . . . )
کار نشد نداره پیگیرش باشی شاید بشه. ولی بازم از اونایی که مهمانی یا انتقالی گرفتن سوال کن .
فردوسی قبول شدی؟ تبریک
نه اینا واحد های انتخابی تو نیست. اینا دروس ارائه شده هست یعنی اینا رو کلا دانشکدتون ارائه کرده برو توی تاییدیه تحصیلی ببین چه واحدهایی برات انتخاب شده.
توی حذف و اضافه هم پیشنهاد می کنم چیزی کم نکنین اگه واحداتون کم بود بیشتر وردارین.
من نمی دونم مگه شما چه انتظاری از دانشگاه داشتین که این تو علم و صنعت نبوده و شما انقدر افسرده شدین؟ این که دانشجویاش دوست نمیشن سریع؟ یا چی . . .
من هم پارسال شرایط انتخاب دانشگاه های تهران رو داشتم اما فردوسی را انتخاب کردم و اوایل خیلی از انتخابم راضی نبودم اما الان بعد یکسال خیلی شرایط تغییر کرده و خیلی راضی ترم. شما هم مطمئن باش اگه سال بعد راضی نشده بودی 4 سال دیگه راضی خواهی بود![]()
Last edited by ashjaee; 21-09-2012 at 15:11.
سلام دوست من به واحد دانشگاهی مراجعه کنید.
یک ترم فرجه میدهند تا بهمن که پاس کنید بعد میتونید در ترم اینده ثبت نام کنید
موفق باشید
من نمیدونم چطور میشه نظر شما رو عوض کرد و نمیتونم و اصلا به من مربوط نیست . اما این طوری که تو داری تو این یکی دو روزه پست میدی من میترسم سال دیگه یکی بخواد بره عمران علم و صنعت و این پست رو بخونه و منصرف بشه و یکی از بهترین انتخاباش رو از دست بده ...
من فقط دارم این و مینویسم برای کنکوری های سال دیگه که شاید گذرشون به این تاپیک افتاده و با پست های ایشون از علم و صنعت یه غول ساختن .
اولا بگم که من هم از جو علم و صنعت متنفرم ...
ایشون میگه من نمیتونم با بچه ها دوست شم . اولا که این یه چیز شخصیه . واقعا نمیدونم چجوری تو 2 روز اردو به این نتیجه رسیده ...
این که مکانیک 1 دختر امسال گرفته و عمران 3 - 4 تا دلیلش کاملا مشخصه . هیچ ربطی به خود دانشگاه نداره . مگه دانشگاه دانشجو ها رو انتخاب میکنه ؟ سازمان سنجش این کار رو میکنه .
چون این 2 رشته یه جورایی پسرونست و همچنین دخترا اکثرا شهر خودشون رو انتخاب اولشون میزارن این طوری شده . فقط امسال هم نبوده و سال پیش هم فکر کنم این طوری بوده . تو اگر یه دختر پیدا کردی که رتبش بین اولین و آخرین قبولیتون بوده و عمران علم و صنعت رو زده و قبول نشده میتونی بگی به "دانشگاه پسرانه علم و صنعت خوش آمدید"
دانشکده عمران علم و صنعت تو ایران اول نباشه دوم حتما هست . بخاطر اینکه خیلی خیلی بهش میرسن .
تو میگی بودجه به من که نمیدن ! اما برات که خرج میکنن ! همین توی اردو هم به عمرانی ها خیلی خیلی بیشتر از برق و کامپیوتر و ... رسیدن .
اینکه میگی حراست و ... گیر میدن ( شاید دقیق این و نگفتی اما منظورت همین بوده ) اولا که فقط علم و صنعت اینطوری نیست و همه جا اینطوریه . فقط علم و صنعت یکم سخت گیریش بیشتره . دوما تو از در رد بشی تمومه ! حتی اگر با دختر هم بگردی حراست میاد فقط بهت میگه ازش فاصله بگیر ! همین . مگه میخوای بمب بزاری که انقدر از اونا بد میگی ؟
امکانای فوق العاده رفاهی علم و صنعت رو هم که اصلا نمیبینی . دکتر عمومی و دندون پزشکی و استخر و... ( حتی تا سلمونی 1000 تومنیش ! ) که تو دانشگاه های ایران یکی از بهترین هاست به چشمت نمیاد .
فضای سبز دانشگاه رو هم که ...
در هر صورت نمیدونم چرا انقد از این دانشگاه بدت میاد . من هم خیلی بد شنیدم اما رفتم و از 2 - 3 تا سال بالایی پرسیدم کاملا نظرم عوض شد و مطمئن شدم بهترین انتخابم دانشگاه علم و صنعت بود . چون موفقیتم برام مهمه . حراست و ...سیج و ... هر چقدرم گیر باشن نمیتونن باعث بشن که از کادر استاد ها و امکانات این دانشگاه بگذرم .
دیگه حرفی ندارم . امیدوارم انقد سخت نگیری و یکم صبر کنی و به نیمه پر لیوان نگاه کنی ...
شما انتخاب واحد در ترم اول دست خودتونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)