تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 396 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

میگم توی کریر من رئالم و دارم با:
    4-2-3-1
    بازی میکنم.بازیکن خوب کیو میشناسید؟کسی که خیلی نیاز دارم Winger هستش آخه دیماریا دریبل و کنترلش مثل رونالدو قوی نیست و معمولا از سمت اون فلجه تیم.یه Lass خریدم ولی خوب Overall ش کمه ولی شنیدم خیلی سریع پیشرفت میکنه ولی خوب نیاز دارم وینگر جای دیماریا.یه دونه RB هم میخوام چون کوئنترائو مثل مارسلو خوب نیست و بازم کنترلش رو توپ ضعیفه و توپ زیاد از پاش جدا میشه.
    مرسی
    برای وینگر لاملا عالیه. هم سرعتی هم تکنیکی و هم نسبتا گلزن. 2 سال باهاش بازی کردم الآن همه تیما دارن براش سر و دست میشکنن ولی من عمرا بفروشمش. گرون ترین بازیکن تیمم شده با سن 23 سال
    برای دفاع راست هم آباته خیلی خوبه. هم دفاعش خوبه و هم نفوذ و حمله اش. با اینکه دفاعه ولی باهاش گل های حساسی زدم که یکیش فینال یورو لیگ بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

دوستان این آپدیت به صورت جداگانه تو سایتای زیادی هست
    اگه به قسمت نظراتش هم نکاه کنین می بینید که آپدیت مشکلی نداره
    نمونش همین سایت اسکیدرو گیمز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این یکی

دلیل این که حجمش بالاست هم می تونه این باشه که فایل هایی که توشون تغییر ایجاد شده حجم بالایی داشتن
    هیچ نیازی به دانلود نسخه اصلی همراه با آپدیت نیست

ضمنا لینک دانلود آپدیت همین دو صفحه قبل هست
    Last edited by jr07; 07-11-2012 at 22:15.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر کنم اون کسی که از اودینزه خریدی لویئز فرناندو موریل باشه . بازیکن خیلی خوبیه .
    برای دفاع راست من آباته رو پیشنهاد میکنم . سرعت فوق العاده بالایی داره و قدرت بدنیش هم بالاست . سرعیت 94 - قدرت بدنی 94 - شتاب 91
    اره زدی تو خال خودشه خیلی بازیش خوبه با قدرت 78 . خوبم پیشرفت میکنه . من حتی اینو به هیگوئن ترجیح میدم . جالبه یکی از بازی های دوستانه ام با اودینزه افتاد بعد کلی بحث شد توی بازی و روزنامه ها راجع به این پسره که نوشته بود تماشاگرای اودینزه با پرت کردن اشیایی به سمت موریل اعتراض خودشون رو به این بازیکن نشون دادن .
    توی بازی هم دیدم چندبار ات و اشغال پرت میشد وسط زمین و بازیکنها میرفتن با پا میزدنشون بیرون (البته این نکته اخر شوخی بود)

اباته رو هم یه نگاه بندازم ببینم چجوریاست . البته من واسه ذخیره میخوام که بعد بشه عضو تیم اصلی وقتی بازیکنهای الانم دیگه نباشن .

این لوکاکو رو هم که نمیشه بگیریم . واقعا حس میکنم معرکه باشه . قرضی رفته از چلسی وگرنه میخریدمش با هر قیمتی که شده . البته اپدیت جدید رو که بگیرم دوباره کریر رو شروع میکنم و بازیکنهای بهتر گیرم میاد .

راستی کسی خبر داره این اپدیت جدیده که لینکش رو گذاشتن اپدیت نقل و انتقالات هم هستش ؟
    Last edited by Gregar; 07-11-2012 at 22:43.

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره زدی تو خال خودشه خیلی بازیش خوبه با قدرت 78 . خوبم پیشرفت میکنه . من حتی اینو به هیگوئن ترجیح میدم . جالبه یکی از بازی های دوستانه ام با اودینزه افتاد بعد کلی بحث شد توی بازی و روزنامه ها راجع به این پسره که نوشته بود تماشاگرای اودینزه با پرت کردن اشیایی به سمت موریل اعتراض خودشون رو به این بازیکن نشون دادن .
    توی بازی هم دیدم چندبار ات و اشغال پرت میشد وسط زمین و بازیکنها میرفتن با پا میزدنشون بیرون (البته این نکته اخر شوخی بود)
    یک لحظه کف کردم !!! گفتم چطوریه که از این صحنه ها ما ندیدیم
    من بازی های موریل رو دیدم . موقعی که بصورت قرضی توی لچه بود واقعا خوب بازی میکرد و از بهترین های اون تیم بود . اودینزه هم حاضر نشد اون رو بفروشه و این فصل نگهش داشت .

اباته رو هم یه نگاه بندازم ببینم چجوریاست . البته من واسه ذخیره میخوام که بعد بشه عضو تیم اصلی وقتی بازیکنهای الانم دیگه نباشن .
    آباته برای ذخیره ؟! آربلوئا رو به آباته ترجیح میدی ؟! آربلوئا که هیچی نداره !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یک لحظه کف کردم !!! گفتم چطوریه که از این صحنه ها ما ندیدیم
    من بازی های موریل رو دیدم . موقعی که بصورت قرضی توی لچه بود واقعا خوب بازی میکرد و از بهترین های اون تیم بود . اودینزه هم حاضر نشد اون رو بفروشه و این فصل نگهش داشت .

آباته برای ذخیره ؟! آربلوئا رو به آباته ترجیح میدی ؟! آربلوئا که هیچی نداره !
    نه منظورم این بود که بازیکن جوون و اینده دار میخوام بعدا اورالش بره بالا و جای اربلوا رو بگیره . زیاد با خرید بازیکن قوی حال نمیکنم .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آباته رو گرفتم خیلی خوبه.دفاع راست بازی میکنه الآن پشت سر دیماریا عالیه کارشون با هم.سرعتش فوق العادست.الشراوی رو هم گرفتم و یه بازیم یه 20 دقیقه بازی کرد ولی خوب فعلا ضعیفه و باید قوی بشه تا اون موقع دیماریا هست.این لوئیس موریل هم خودمو کشتم نمیاد.هر چی پول و وعده هم که بهش میدم میگه نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نه منظورم این بود که بازیکن جوون و اینده دار میخوام بعدا اورالش بره بالا و جای اربلوا رو بگیره . زیاد با خرید بازیکن قوی حال نمیکنم .
    برای دفاع راست برو کارواخال رو از لورکوزن بگیر...بازیکن آکادمی رئال بود که امسال فروختش به لورکوزن...20 سالشه و آینده داره...
    اگه تونستید خسه رودریگز رو هم از آکادمی رئال یعنی رئال کاستیا بخرید...19 سالشه و من دارمش...تو فصل اولم تا الان 4 تا اورالش افزایش پیدا کرده...سرعت و دریبل و کنترل توپ خوبی داره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی لینک خوبی از این آپدیت داره بشه دانلود کردش؟؟فقط آپدیت
    اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گذاشه کل بازیه!!! یعنی آپدیت جداگانه گذاشته نشده؟
    این نسخه ی اخر هست و همه ی اپدیت های بعدی هم روی این نصب میشه
    البته من کرک 1.5 رو به تنهایی دانلود کردم مشکل لگ زدن حل شد ولی اسم تیم ها رو نمینوشت!!
    مجبور شدم کامل بگیرمش
    البته من نسخه ی انلاک رو داشتم دوستان میتونن کرک رو امتحان کنن شاید برای اونا کامل جواب داد(البته یه کپی از اصلی بگیرید پاک نشه)

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فیفا منیجر 13 اومده؟تاپیک نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها سایت رایان گیم یه اپدیت گذاشته به صورت سه تا پچ (همون سه تایی که تا حالا بازی اپدیت شده) . کسی اینو امتحان کرده ؟

(خط فاصله وسطش رو بردارید)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •