طلا کمی کم یابه
اون هم بهش می گن redstone که باید با کلنگ آهنی خرابش کنی
طلا کمی کم یابه
اون هم بهش می گن redstone که باید با کلنگ آهنی خرابش کنی
در مورد اون چیز سیاهااگه یه حالتی مثل یه چیزایی داره ازش خارج میشه ، اونا Bedrock هستن . رسیدین کف زمین
یه لایه غیر قابل نفوذه یعنی تو survival تحت هیچ شرایطی از بین نمی ره . دور و برش 10000 تا TNT هم بزاری بازم از جاش تکون نمی خوره .
اون قرمزا هم اسمش Redstone ore هستش . این بلاک ( و بلاک هایی مثل Diamond ore ، Gold Ore ، Emerald Ore ) فقط با کلنگ آهنی و بهتر کنده می شن .
در مورد Gold هم طبق معمول باید بگردین![]()
آخرین نسحه MC PE هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من چیکار کنم نسل گاوا تو مپ منقرض شد.فقط یه گاو مونده بود میخواستم بهش گندم بدم وقتی زدم با گندمه زد تو سرش مرد.قبلا میخواستم دونه بدم باز با دونه کتکش میزد. حالا شیر از کجا بیارم کیک درست کنم؟ پرنده شیرده نداریم؟:d
یه سوال دیگه.(18+)چطوری حیوونا رو جفت گیری میدن؟اصلا میشه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
1 گندم میزنی به 1 کی 1 دونه دیگه هم به اون یکی (مانیتورو 10 ثانیه خاموش میکنی) بعد روشن که کنی 1 بچه کنارشونه
الان من چکار کنم؟ اون مشکل ارورو حل کردم .
ماین کرافت 1.5.1 دارم الان مشکلش اینه که رو login که کلیک میکنم میره جک کنه آپدیت جدید داره یا نه ولی به خا طر اون مشکل نتم که تو پست 2593 گفتم از نت استفاده نمیکنه اصلا بنابراین از این جایی که تو عکس زیر هست جلوتر نمیره:
معمولا موقع آپدیت ها باید از یک Proxy استفاده کنی ، من خودم از Proxy موقع آپدیت استفاده می کنم
دوستان میشه روی دنیایی که می سازیم ، پسورد بذاریم ؟ من اصلاً آنلاین بازی نمیکنم و فقط برای خودم دنیا میسازم ، ولی یه بار بعد از ساعت ها کار و تلاش و ساختن یه دنیای عظیم ، یکی از بچه های فامیل مثلاً بامزه بازی درآورد و بدون اینکه بفهمم کلی TNT گذاشت و نصف دنیا منهدم شد. :(
==================
ویرایش : هرچی گشتم چیزی در این زمینه پیدا نشد.
به جاش از یه روش دیگه استفاده کردم که خوب هم جواب میده. میشه بعد از هر دفعه که از بازی میایم بیرون ، Save مربوط به اون دنیا رو از فولدر بازی خارج کنیم و بذاریم یه جای امن و دوباره دفعه بعد وارد فولدر کنیم ! این طوری کسی هم مزاحم نمیشه و خرابکاری نمیکنه !![]()
Last edited by Mr.Crow; 28-06-2013 at 12:35.
دانلود کردم ولی نصب نشد
مدل گوشی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)