تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 260 از 402 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه آنتی ویروس فایروال کامل میخواستم مثل avast internet security که هم سبک باشه و هم قوی و هم واسه آپدیت فیلترشکن نخواد وکلیدای کرکش راحت گیر بیاد
    سبکی خیلی واسم مهمه چون لپ تاپم ضعیفه
    خواهشا اگه دوتا هم معرفی می کنین مزیت هاش رو نسبت بهم بگین

خیلی ممنون
    سلام
    پیشنهاد من به شما
    Comodo Internet Security هستش
    آپدیت کم حجم و بدون تحریم
    بدون کاهش سرعت سیستم
    شناسایی و فایروال و رفتارشناسی قوی
    پستیبانی از زبان پارسی
    رایــگان

2. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

سلام دوستان

یه آنتی ویروس فایروال کامل میخواستم مثل avast internet security که هم سبک باشه و هم قوی و هم واسه آپدیت فیلترشکن نخواد وکلیدای کرکش راحت گیر بیاد

سبکی خیلی واسم مهمه چون لپ تاپم ضعیفه

خواهشا اگه دوتا هم معرفی می کنین مزیت هاش رو نسبت بهم بگین

خیلی ممنون
    با سلام
    با تشکر و تائید حرف های جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم :
    سوئیت های امنیتی رایگان تا جایی که بنده میدونم این ها هستند :
    1- comodo internet security
    2- agnitum outpost internet security
    3- zonealarm internet security
    ---
    که از نظر قدرت کومودو حرف اول را میزند و بعد outpost pro (که نیاز به لایسنس دارد) و بعد outpost free و به نظرم zonealarm اصلا حرفی ندارد که بزند
    اما اگر free بودنش برایتان مهم نیست، Norton Internet Security و Eset Smart Secirity و ... هم اضافه می شود.
    ---
    نظر نهایی بنده(اگر سرعت را نیز در نظر بگیریم) :
    1- comodo internet security
    2- outpost internet security pro (که نیاز به لایسنس دارید، همان جمله معروف گشتم نبود نگرد نیست)
    3- Norton Internet Security
    با تشکر

4. 2 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 موقتی ، انتقال پست ها تاپیک کسپرسکی

خب شما می تونید پچ کنید تا 90 روز هم به شما لایسنس تعلق می گیره ( ولی موقعی باید این کار رو کرد که هیچ روشی جوابگو نباشه )

نسخه 2013 برای کسایی کار می کنه که ویندوز خود رو اپگرید به 8.1 بکنند .

انتی ویروس هم قدرت کسپرسکی بیتدفندر هست .یا امسی سافت .نورتون هم می تونید نصب بکنید ولی احتیاط شما بیشتر میشه .خوده من چند بار انتی ویروسی خواستم جایگزین کسپر بکنم ولی بعد از یک هفته با کسپرسکی رو نصب می کردم ، بقول معروف به کسپر هم عادت کردیم و هم با تنظیماتش اشنایی داریم.
    این بیت دفندر و امسی سافت کلیدهاش راحت گیر میات
    من اصلا هیچ اطلاعی ندارم
    نورتون چطور
    برای من مزیت راحت بدست اوردن کلیدهاش هست
    از تریال هم خوشم نمیات

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب شما می تونید پچ کنید تا 90 روز هم به شما لایسنس تعلق می گیره ( ولی موقعی باید این کار رو کرد که هیچ روشی جوابگو نباشه )

نسخه 2013 برای کسایی کار می کنه که ویندوز خود رو اپگرید به 8.1 بکنند .

انتی ویروس هم قدرت کسپرسکی بیتدفندر هست .یا امسی سافت .نورتون هم می تونید نصب بکنید ولی احتیاط شما بیشتر میشه .خوده من چند بار انتی ویروسی خواستم جایگزین کسپر بکنم ولی بعد از یک هفته با کسپرسکی رو نصب می کردم ، بقول معروف به کسپر هم عادت کردیم و هم با تنظیماتش اشنایی داریم.
    من همه انتی هارو تست کردم تو قدرت فقط بیت دفندر به پای کاسپر میرسه من این دفعه بیت خریدم ولی دفعه بعد شاید کاسپر خریدم

تو رایگان ها هم کمودو رقیب نداره

بقیه انتی ها بنظرم هنوز به سطح این 3 انتی ویروس نرسیدن و یک پله عقب تر هستن ( نورتون. نود32 . اوریا .و...) و دوموتور ها هم بحثشون جدا هست

مثلا همین ام سی سافت اگه فقط موتور خودش رو داشت چی میشد ؟ (بدون تعصب ) اگه فایروال خودش رو داشت چی ؟

جی دیتا چی؟

به هیچ جا نمیرسیدن

بهترین ها اون هایی هستن که خودشون همه چیز خودشون رو درست میکنند و پیشرفت میکنند

7. 8 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام محمدجان
    دیال آپ مال زمان خیارشور شاه بود
    باهات موافقم، روش فعال سازی از طریق نصب نسخه ی
    2013 و بعد نصب 2014 رو میدونم ولی بنظرت این برای بعضی کاربرا چیزی جز اذیت و اضافه کاری نیست؟
    منو تو و بقیه برای اینجور کارا وقت میزاریم، شاید بقیه حتی اینم نمیتونن وقت کنن!
    همون نکات منفی که میگی یکی دوتا نیست، بنظرم خیلی زود ارائه دادن و مشکلات رو اصلاح نکرده برای دانلود و نصب گذاشتن!
    محمدجان هر برنامه ی امنیتی که بگی اگه دوتا ایراد نداشته باشه، حتما یکی داره!
    من با کاسپر خیلی مطمئن تر هستم و دوس ندارم ترکش کنم ولی با این شرایط کومودو و امسی سافت خیلی دارن ازش سبقت میگیرن
    ولی تا زمانی که کاسپر
    2014 اونطوری که من و بیشتر کاربرا میخواهیم نباشه، من با همین 2013 سر میکنم و همراه باهاش با کومودو و نسخه ی بدون نصبی امسی سافت کار میکنم
    امیدوارم تو سال
    2014 همه چی مثل سال 2013 از لحاظ تکنولوژی و پیشرفت برنامه های امنیتی، بهتر بشه و موفقیت آمیز باشه
    من منکر مشکلاتش نمیشم،اما میشه برخی مشکلات رو نادیده گرفت
    جدای نکاتی که خودت و دوستان گفتن مواردی هم خودم دیدم که نمیگم!
    فکر کنم نسخه 2014 با 2013 از نظر برنامه نویسی تفاوت زیادی کرده چون برخی تنظیمات اصلا درست کار نمیکنه درحالیکه در 2013 درست بود
    به هر حال نظر من هم کاملا با hidden-hunter عزیز یکیه:
    با عرض سلام
    دوستانی که قصد تعویض کردن آنتی ویروس خود دارند ، پس نصب آنتی ویروس جدید باز به سوی کسپرسکی میآیند.در بودن مشکلات ، منافع و برتری هایی هم وجود دارد که باید برتری ها هم دیده بشود.نمونش وب گردی راحت و چرخیدن در صفحه بانک و زدن فلش و نصب برنامه و چیزهای دیگر...

من اینو رو دیدم که کسپرسکی رو با تموم مشکلاتش ، نگه داشتم !
    من همه انتی هارو تست کردم تو قدرت فقط بیت دفندر به پای کاسپر میرسه من این دفعه بیت خریدم ولی دفعه بعد شاید کاسپر خریدم

بقیه انتی ها بنظرم هنوز به سطح این 3 انتی ویروس نرسیدن و یک پله عقب تر هستن ( نورتون. نود32 . اوریا .و...) و دوموتور ها هم بحثشون جدا هست

مثلا همین ام سی سافت اگه فقط موتور خودش رو داشت چی میشد ؟ (بدون تعصب ) اگه فایروال خودش رو داشت چی ؟

جی دیتا چی؟

به هیچ جا نمیرسیدن

بله درسته،اگه لایسنس اورجینال بخواهیم تهیه کنیم،بیت گزینه بسیار مناسبیه و قدرتش فوق العاده هستش
    کومودو و امسی سافت (که فایروال زون آلارمو داره) از لحاظ فایروال کاملا قدرتمند هستند ولی آنتی ویروس اونها به آنتی ویروس کسپر نمیرسه
    البته جای بحث هست مثلا در کومودو میشه با تنظیماتی خاص،امنیت رو جبران کرد
    امسی هم که موتور بیت رو داره ولی به هر حال گاهی دوگانگی بیت این دو محصول وجود داره

9. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این بیت دفندر و امسی سافت کلیدهاش راحت گیر میات
    من اصلا هیچ اطلاعی ندارم
    نورتون چطور
    برای من مزیت راحت بدست اوردن کلیدهاش هست
    از تریال هم خوشم نمیات
    نه دیگه باید اونا رو بخری ! ( سریال بیتی پیدا میشه ولی زود بلاک میشن)

نورتون هم سریال هاش گیر میاد / برای نبود مشکلات برو سمت انتی ویروس رایگان

11. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جی دیتا چی؟

به هیچ جا نمیرسیدن

سلام پدرام جان

الان که بیتی نصب کردی یه کاری بکن معایب و مزایایی که بهش رسیدی رو اینجا یه مختصر توضیح بده ، برای کسایی که میخوان بروند سمت بیت دفندر.

ولی هرکدام از انتی هایی که نام بردی باز کاربران خودشون رو دارند / همه جا همین هست.

13. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

من منکر مشکلاتش نمیشم،اما میشه برخی مشکلات رو نادیده گرفت
    جدای نکاتی که خودت و دوستان گفتن مواردی هم خودم دیدم که نمیگم!
    فکر کنم نسخه 2014 با 2013 از نظر برنامه نویسی تفاوت زیادی کرده چون برخی تنظیمات اصلا درست کار نمیکنه درحالیکه در 2013 درست بود
    به هر حال نظر من هم کاملا با hidden-hunter عزیز یکیه:

بله درسته،اگه لایسنس اورجینال بخواهیم تهیه کنیم،بیت گزینه بسیار مناسبیه و قدرتش فوق العاده هستش
    کومودو و امسی سافت (که فایروال زون آلارمو داره) از لحاظ فایروال کاملا قدرتمند هستند ولی آنتی ویروس اونها به آنتی ویروس کسپر نمیرسه
    البته جای بحث هست مثلا در کومودو میشه با تنظیماتی خاص،امنیت رو جبران کرد
    امسی هم که موتور بیت رو داره ولی به هر حال گاهی دوگانگی بیت این دو محصول وجود داره
    سلام

بعد فایروال امسی سافت زون آلارم هست ؟؟؟ خوشحال میشدیم حداقل یک بار اقدام به نصب محصول این شرکت میکردید

بعد این دوگانگی یعنی چی ؟؟؟

بعد مثلا آنتی ویروس کسپر چی داره که آنتی ویروس امسی و کمودو بهش نمیرسه ( خواهشنا موردی مثال بزنید که آگاهی ما هم بیشتر بشه )

جی دیتا چی؟

به هیچ جا نمیرسیدن

سلام

دوست گل برای شما امنیت مهم هست یا رفتار های شرکت ؟؟؟ اگر امنیت مهم هست که بحث چیز دیگری هست و اگر بدنبال بهانه هستید که بهتر همان کسپر را داشته باشید

دوست گل منظور شما از قدرت چی هست ؟؟؟ لطفا شما هم مثل آقا محمد موردی مثال بزنید خوشحال میشیم

تازه جالب بود نوشته بودید که خودشون درست میکنند و پیشرفت میکنند آدم حض میکنه از پیشرفت های شرکت کسپرسکی
    Last edited by Dr Hannibal; 22-10-2013 at 14:16. دليل: خلاف قوانین

15. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

برخی پست های تاپیک کسپرکی به اینجا منتقل و ویرایش شد.

لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید.

( مطالب در تاپیک خودش مطرح بشه ، بحث و جدال ایجاد نشه ، از جملات 2 پهلو و تمسخر آمیز استفاده نشه )

Last edited by Dr Hannibal; 22-10-2013 at 14:21.

17. 8 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

بعد فایروال امسی سافت زون آلارم هست ؟؟؟ خوشحال میشدیم حداقل یک بار اقدام به نصب محصول این شرکت میکردید

بعد این دوگانگی یعنی چی ؟؟؟

بعد مثلا آنتی ویروس کسپر چی داره که آنتی ویروس امسی و کمودو بهش نمیرسه ( خواهشنا موردی مثال بزنید که آگاهی ما هم بیشتر بشه )

.............
    سلام محمد جان
    فایروال رو اشتباه لپی داشتم همون online armor که بعد رفت تحت پوشش امسی سافت
    منظورم از دوگانگی این بود که گاهی در تستهای کاربران،نتایج بیت دیفندر و امسی یکی نیست.مثلا فایلی رو بییت ویروس تشخیص داده امسی نه یا بلعکس و....

19. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •