سلام
براي مقايسه اين دو بعد از مدتها مجددا از جعبه خارجشون كردم ولي چون خيلي وقته ازشون استفاده نكردم و تعداد تراكهاي تست هم كم بود مقايسه اي خيلي دقيقي نخواهد بود .
ولي در حالت كلي از لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .