سلام.
هنگامی که استادی رو میشناسیم ساعت آخر(وقتی میخوایم تعطیل بشیم)میبینیمش بهش سلام کنیم؟
1-بگیم:سلام،خداحافظ؟
2-تنها بگیم:خداحافظ.؟
3-نه سلام و نه خداحافظ.بگیم خسته نباشید؟
گزینه مورد نظر خود را به شماره ی 200000 پیامک کنید.
واقعا چی بیگم؟
سلام.
هنگامی که استادی رو میشناسیم ساعت آخر(وقتی میخوایم تعطیل بشیم)میبینیمش بهش سلام کنیم؟
1-بگیم:سلام،خداحافظ؟
2-تنها بگیم:خداحافظ.؟
3-نه سلام و نه خداحافظ.بگیم خسته نباشید؟
گزینه مورد نظر خود را به شماره ی 200000 پیامک کنید.
واقعا چی بیگم؟
خدا حافظ یا خسته نباشید همین
حالا بستگی داره دیگه کدومشو تو اون موقعیت مناسب تر ببینید ولی من خودم همیشه میگم خدا حافظ البته اگر باهاش کلاس داشته باشم توی اون روز اگر نداشتید من فکر میکنم خسته نباشید بهتر باشه چون خداحافظ رو بیشتر موقعی به کار میبریم که به هر دلیلی یا هر شکلی اون شخص رو دیده باشیم و اون هم مارو دیده باشه
خداحافظ زمانی بکار میره که قبلش سلامی داده باشیم و وقت بدرود بگیم خداحافظ.
سلام مناسب تره به نظرم.
شرمنده بعد از این همه مدت جوابتو دادم.
وقتی میگه بفرما تو بگو ممنونم متشکر،یا برو داخل کمی حال و احوال داشته باش .
یا نهایتا داری رد میشی سلام کن و دستت رو هم به نشانه سلام کردن ببر بالا.تموم شد و رفت.
یا خیلی خجالت میکشی نرو از جلو مغازش رد شو.![]()
اگه صبح دیدیش بگو خداحافظ.
اگر هم صبح ندیدیش دارین از کنار هم رد میشین بگو خوش باشین،خسته نباشید(با لبخند)......
و.......
و....
ما ایرونی ها و فارسی زبانان جهان در تیکه پاره کردن تعارف مهارت مادر زادی داریم.تموم شد و رفت.![]()
سلام
وقتی میگن بد نباشه بهترین پاسخ چی هست؟
سلام. من خیلی کمرو و خجالتی هستم ! بهم بگید از کجا شروع کنم و چه کار کنم که بهتر بشم... یا مثلا به مردم با چه دیدی نگاه کنم که پر رو تر بشم
سلام.
میتونید روابطون رو با فامیل گسترش بدید.یعنی در حضور فامیل حرف بزنید یا باهاشون در مورد مطلبی بحث کنیم.
همچنین با دوستانتون این کار رو بکنید.
فرق آدمای خجالتی با پررو ها در ضایع شدن حق هست،یعنی اگه میخواید دیگه کم رو نباشید نذارید حقتون ضایع بشه،فقط همین.
فقط آدمهای خجالتی حقشون ضایع نمیشه
آدمای نجیب و با گذشت و مهربون هم به این مشکل دچارند...
من یه پیشنهاد بهت میدم یکی از دوستام در این مورد نظر جالبی داد
گفت هرزمان با کسی حرف می زنید فکر کنید خواهر کوچیکتونه
جدا گفتما یه بار امتحان کن
انسان های محترم و مهربون نمیذارن حقشون ضایع بشه،مگر خودشون بخوان در مواقعی گذشت کنن.
شما با بزرگترتون(مثلا یه فرد غریبه ای که 10 سال از شما بزرگتره مثل خواهر کوچیکتون حرف میزنید؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)