یک مگ همون یه مگه، و بله دوباره دانگرید میشه به همون 512 وقتی بسته 1 مگ تموم شه.
یک مگ همون یه مگه، و بله دوباره دانگرید میشه به همون 512 وقتی بسته 1 مگ تموم شه.
بله واقعيت داره بازي بارسلون بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
قبل از عید سرعت ثابت روی 34 بود.
عید بسته حرفه ای 1 مگ رو فعال کردم سرعت شد 120 تا یعنی تقریبا 1 مگ اما این بسته رو دیگه تمدید نکردم سرعت یک مگ مونده.
من طرح را اموز یه سیم کارت رایتل خریدم به قیمت 9900 تومن
حالا میخوام سرعت 1 مگ داشته باشم
کارت دانشجویی هم دارم
چکار کنم؟
یعنی اینترنت تعرفه ازاد سرعتش یک مگ هست الان یا بسته ۱۲۸؟
از کارتت عکس بگیر
وارد سایت رایتل شو بعد وارد حساب کاربریت بشو تو قسمت وارد کردن مدارک ..یه همچین چیزایی ... عکست روآپلود کن در قسمت توضیحات هم بنویس سرعت بالا میخوای ...بعد دو روز کاری جوابش تو همون قسمت ...تأیید شد..میزنه و میتونی از قسمت محصولات طرحای ۱ مگ رو انتخاب کنی ...نمیدونم منظور سوالتو درست فهمیدم یا نه
گفتم طرح یک مگ خریده بودم عید یک ماهه که خب تموم شده.
الان طرحی فعال نیست و همچنان سرعتم یک مگه.
من قبلنا از اپراتور پرسیده بودم گفت بسته که تموم شه سرعت همون باقی میمونه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این چند خط رو از سایت رایتل کپی کردم
در صورت اتمام حجم هر یک از بسته های بلند مدت مصرفی (90 روز و بیشتر) پیش از انقضای اعتبار بسته، ادامه استفاده از خدمات به دو طریق امکان پذیر است.
- خرید مجدد بسته
- خرید حجم افزایشی
لازم به توضیح است که قیمت حجم افزایشی برای کلیه سرعت ها یکسان محاسبه می شود
یک گیگ ۳۰ روز مهلت ۹ هزار
پنج گیگ ۳۰ روز مهلت ۴۰ هزار
گرون نیست؟
در ضمن حواستون باشه وقتی بسته میخرین یک بار اینترنت تونو قطع ووصل کنید تا آزاد حساب نشه براتون
جالب اینجاس که وقتی حجم تون تموم میشه بدون احتیاج به قطع ووصل میره رو حالت تعرفه آزاد ولی وقتی طرح میخری حتمی باید دیتا رو رست کنی تا از آزاد بره تو طرح .راستی من تبلتم کال نداره لنوو ۶۰۰۰
سیم دیتا دارم راهی برا اطلاع از شارژ سراغ ندارین تو حساب کاربری هم چیزی نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)