تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 475 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه sara1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    من تا 2 میلیون تومن بودجه دارم
    موندم ک تبلت بگیرم یا گوشی
    خودم تنها چیزی ک الان دارم ی پی سی هستش و برای دسترسی ب اینترنت هم از مودم ای دی اس ال استفاده میکنم ک وایرلس نیست
    در حال حاضر هم ب لپ تاپ یا تبلت احتیاج دارم هم ب ی گوشی هوشمند ولی با این بودجه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ک نیازهام رو براورده کنه
    بعده کلی تحقیق تصمیم گرفته بودم ک یا اس 3 بگیرم یا نکسوس4 ولی گفتم این گوشی ها ک واسه فیلم دیدن مناسب نیست ب خاطر صفحه نمایششون واسه همین الان نظرم رو اینه ک تبلت بگیرم و خودمم قاطی کردم ک چی بگیرم!!! لطفا راهنماییم کنین
    معیارهایی ک من دارم
    1.اینترنت
    تنها راهیم ک باهاش میتونم وصل شم جی پی ار اس هستش چون نمیتونم دوباره با وجود مودمی ک دارم ی مودم وایرلس یا وای فای بگیرم
    2. بازی و برنامه وفیلم و سریال و موزیک
    3.دوربین

با خودم گفتم این 2 میلیون تومن رو ی تبلت Asus Google Nexus 7 3G - 32GB بگیرم
    و چون دوربین نداره با باقی پولم ی دوربین دیجیتال بگیرم
    ولی باز میگم اگه گوشی بگیرم همه چیز همرام هست دوربین و اینترنت و...
    از ی طرف میگم دیگه واسه فیلم دیدن مناسب نیست چون نمیتونم دیگه پای پی سی فیلم ببینم خسته میشم..
    ممنون میشم راهنماییم کنین...
    امروز گلکسی نوت 8 رو از نزدیک دیدم خوشم اومد سبکه سایزه صفحه و دوربینش هم عالی بود همه چی رو با هم داره
    فقط مشکلم اینه ک پورت USB نداره باید چی کار کرد چون من اگه بخوام برنامه و بازی دانلود کنم از PC استفاده میکنم
    یعنی تنها راه انتقال داده ش بلوتوثه؟؟
    Last edited by sara1992; 08-06-2013 at 22:27.

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

این تبلت xpreia Z کی در بازار ایران میاد ؟و این تبلت مشکل ارتقای ورژن را نداره؟ و تا چند سال دیگه همه ی بازی ها و نرم افزار های اندروید رو ساپورت می کنه؟
    Last edited by محسن cr7; 08-06-2013 at 23:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز گلکسی نوت 8 رو از نزدیک دیدم خوشم اومد سبکه سایزه صفحه و دوربینش هم عالی بود همه چی رو با هم داره
    فقط مشکلم اینه ک پورت USB نداره باید چی کار کرد چون من اگه بخوام برنامه و بازی دانلود کنم از PC استفاده میکنم
    یعنی تنها راه انتقال داده ش بلوتوثه؟؟
    سلام.
    اینطور که من مشخصاتشو دیدم ورودی usb نداره ولی مثل خیلی از تبلت ها و گوشی ها ورودی میکرو usb داره. اگه قابلیت استفاده از سیم کارت یراتون مهمه که هیچی، و گرنه تبلت هواوی مدیا پد 10، با صفحه نمایش full hd و دوربین عکاسی 8 مگاپیکسل با کیفیت بالا و قیمت 1,400,000 میتونه برای شما انتخاب خوبی باشه که با بقیه پولتون هم میتونین یه گوشی متوسط اندروید یا یه دوربین عکاسی خیلی خوب بخرین در حالیکه این تبلت 10 اینچی قابلیت نصب سیم کارت و مکالمه صوتی رو پس از روت کردن رو داره. ( یعنی در حالت عادی قابلیت تبادل پیامک رو داره و بعد از روت شدن میشه قابلیت مکالمه صوتی رو بهش اضافه کرد )
    اگه با تبلت تون خیلی فیلم می بینین این تبلت یکی از بهترین انتخاب های شماست چون صفحه نمایشش بسیار با کیفیته و شما از اغناء و اشباع بودن رنگ ها و زاویه دید بسیار گسترده اون لذت میبرین، این تبلت همجنین دارای اسپیکر دالبی 5.1 کاناله است که کیفیت صدای بسیار بالایی داره.
    به نظر من قیمت تبلت نوت 8 یکم بالا هستش و بجزء قابلیت های قلمش که شاید برای خیلی ها هم استفاده زیادی نداشته باشه، مزیت خاصی نداره، در نهایت برای خرید هر چیزی، بهتره اول دربارش کاملا تحقیق کنین و از تجربیات دوستان که در این دو، سه صفحه اخیر در اختیار شما قرار گرفته رو با دقت مطالعه کنین تا بتونین با این مقدار پول بهترین انتخاب رو داشته باشین.
    Last edited by faraso0; 09-06-2013 at 00:23.

4. این کاربر از faraso0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این تبلت xpreia Z کی در بازار ایران میاد ؟و این تبلت مشکل ارتقای ورژن را نداره؟ و تا چند سال دیگه همه ی بازی ها و نرم افزار های اندروید رو ساپورت می کنه؟

دوست عزیز این تبلت فوق العاده انشاالله مشکل اپدیت نخواهد داشت، دوم اینکه از نقاط قوت این تبلت که از بررسی تخصصی اون توی چند سایت معروف خوندم این بود که برنامه ها و بازیها رو در نهایت کیفیت و سرعت اجرا میکنه و تا دو سال دیگه هم مشکل عدم ساپورت برنامه و بازی های اندروید رو نداره.
    در مورد قسمت اول سوالتون باید بگم که معلوم نیست و به نظر من قیمتش هم بالای 2 میلیون تومن میشه مخصوصا موقعی که تازه وارد بازار ایران شده باشه.
    گرچه دوستان سوالات شما رو درباره این تبلت چند بار جواب دادند.

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

سلام بچه ها من میخام یه تبلت 7 اینچی بگیرم بین آیپد مینی و گالاکسی نوت 8 گیر کردم !!

من الان تقریبن تمامن روی آیپد مینی به نتیجه رسیدم، چون نقدهای زیادی خوندم و گفته بودن که خب آی او اس رروون تتره و تجربه بهتری میده، و در کل بهتره ...

باید بگم آیپد مینی شیک تر هم هست

چیزی که تو گالاکسی جذبم میکنه :
    مدادش هست که خیلی خوبه ! میشه از این به عنوان جزوه نویسی مثلن استفاده کرد یا یادداشت برداری؟

و اینکه مولتی تسک هست ... به جز اینا برتری دیگه ای نداره به آیپد مینی

درباره تجربه کاربری نقدهای بسیاری دیدم بر آندروئید ... و اینکه رضایت کاربری ، عدم هنگ و اینا برای آیپد بیشتره، اینکه برنامه نویسای آندروئید میرینن تو برنامه ها ....

این تکنولوژِی زد خش که تو آیپد هست تو گالاکسی هم هست؟
    واسه گالاکسی نوت 8 اسمارت کاور پیدا میشه مثل اپل؟

شما چی میگین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست من همه سوال های شما رو من یک جا جواب دادم دیگه نیازی به این همه سوال نیس

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام بچه ها من میخام یه تبلت 7 اینچی بگیرم بین آیپد مینی و گالاکسی نوت 8 گیر کردم !!

من الان تقریبن تمامن روی آیپد مینی به نتیجه رسیدم، چون نقدهای زیادی خوندم و گفته بودن که خب آی او اس رروون تتره و تجربه بهتری میده، و در کل بهتره ...

باید بگم آیپد مینی شیک تر هم هست

چیزی که تو گالاکسی جذبم میکنه :
    مدادش هست که خیلی خوبه ! میشه از این به عنوان جزوه نویسی مثلن استفاده کرد یا یادداشت برداری؟

و اینکه مولتی تسک هست ... به جز اینا برتری دیگه ای نداره به آیپد مینی

درباره تجربه کاربری نقدهای بسیاری دیدم بر آندروئید ... و اینکه رضایت کاربری ، عدم هنگ و اینا برای آیپد بیشتره، اینکه برنامه نویسای آندروئید میرینن تو برنامه ها ....

این تکنولوژِی زد خش که تو آیپد هست تو گالاکسی هم هست؟
    واسه گالاکسی نوت 8 اسمارت کاور پیدا میشه مثل اپل؟

شما چی میگین؟
    دوست عزیز من اصلا سر در نیاوردم که این قلم s-pen آخر به درد میخوره یا نه ! چون یکی میگه به درد نمیخوره ! یکی میگه عالیه ! بهترین کار به نظرم اینه که برید مغازه اونجا مستقیما باهاش کار کنید و خودتون نظر بدید .

دوست من یعنی آیپد مینی نمیتونه multi task رو انجام بده ؟

بله دوست عزیز در ایران وسایل جانبی برند های اپل و سامسونگ زیاد هست.

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

دوست من همه سوال های شما رو من یک جا جواب دادم دیگه نیازی به این همه سوال نیس
    شما که گفتید تبلت هواوی تا 2 تا 3 سال دیگه همه ی بازیهارو جواب میده. و این یکی هم که همین رو در بارش می گید یعنی می گید که تا 2 تا 3 سال دیگه همه ی بازیهارو انجام میده! پس مزیت اکسپریا نسبت به هواوی چیه؟هردوشون که تا یک مدت همه ی بازیها و نرم افزارهارو ساپورت می کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما که گفتید تبلت هواوی تا 2 تا 3 سال دیگه همه ی بازیهارو جواب میده. و این یکی هم که همین رو در بارش می گید یعنی می گید که تا 2 تا 3 سال دیگه همه ی بازیهارو انجام میده! پس مزیت اکسپریا نسبت به هواوی چیه؟هردوشون که تا یک مدت همه ی بازیها و نرم افزارهارو ساپورت می کنن.
    تا دو سال دیگه گرافیک و گیم پلی بازی ها بیشتر و پیچیده تر میشه اون موقع هستش که اکسپریا بیشتر اونا رو اجرا میکنه و شاید مدیا پد از پس اجراشون بر نیاد، چون قدرت سخت افزاری و همجنین هماهنگی نرم افزار و سخت افزار تبلت اکسپریا z بالاتر از تبلت مدیا پد هستش.
    به نظر من اگه شما به صحبت دوستان دقت کنین همه جواباتون رو بدست میارین.
    Last edited by faraso0; 09-06-2013 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز اینکه xperia تبلت قویتری هست درش شکی نیس . اما اینم در نظر بگیرید که این 2 رقبای هم هستن و هواوی تبلت ضعیفی نیس !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •