منم خیلی با 2011 راحت بودم و فقط یک کم با پاسکاریش مشکل داشتم
اما الان دیگه به 2012 عادت کردم ولی هنوز نتونستم یک روش درست حسابی برای به گل رسیدن پیدا کنم
منم خیلی با 2011 راحت بودم و فقط یک کم با پاسکاریش مشکل داشتم
اما الان دیگه به 2012 عادت کردم ولی هنوز نتونستم یک روش درست حسابی برای به گل رسیدن پیدا کنم
با سلام بچه ها این بازی pes2012چرا اینجوریه یک بار بازی میکنم سرعتش خیلی بالا ست بار دیگه خیلی سرعتش میاد پایین
الان حدود 2-3 ماهه نصب کردم یک بار نتونستم champions leagueبگیرم اگه اپدیت بازیکنان و پیراهنای جدید واسه pes2011میومد اون نصب میکردم خیلی بیشتر باهاش حال میکردم
من بر عکس شما وقتی که توپ کمی دور باشه خیلی خوب ایستگاهی میزنم ولی ضربات نزدیک به دروازه کمی مشکل میتونم بزنم تو گل. کلا وقتی دور از دروازه خطا میکنن خوشحال تر میشم تا پشت محوطه
من دو تا روش دارم:
با توجه به بازیکنایی که دارم 2 تا هافبک کناری میذارم و با کمک 2 تا دفاع کناری توپ ها رو سانتر میکنم (مثل ترکیب منچستریونایتد)
یا اگه بازیکن کناری نداشته باشم 1 نفر هافبک دفاعی میذارم، جلوتر از اون هافبک دفاعی در طرفین 2 تا هافبک وسط میذارم و کمی جلوتر درست پشت سر 2 تا مهاجم 1 نفر هافبک تهاجمی (AMF) میذارم و فقط پاس عمقی میفرستم.
بعد از نصب پچ 2.5.1 فرستادن پاس عمقی و کلا گل زدن با وجود ازدحام بازیکن های حریف راحت شده
Last edited by urumchi; 02-01-2012 at 18:15.
pes 11 مشد حساسیت پاس رو تغییر داد البته در pes 12 هم میشه
ولی 11 چیز دیگستدوستام هم همین نظر رو دارن
![]()
چطوری توپ از رو سر دیواره دفاعی رد میکنی؟من هر چی میزنم یا میخوره بهشون یا رد میشه با اختلاف کمی از روی دروازه!من بر عکس شما وقتی که توپ کمی دور باشه خیلی خوب ایستگاهی میزنم ولی ضربات نزدیک به دروازه کمی مشکل میتونم بزنم تو گل. کلا وقتی دور از دروازه خطا میکنن خوشحال تر میشم تا پشت محوطه
کار خاصی نمی کنم، شوت رو تا یه حدی با توجه به فاصله از دروازه پر میکنم و بلافاصله دکمه پاس رو نگه میدارم،صاف میره تو گل
دکمه پاس؟چرا میشه بدونم باعث چه عملی میشه؟کار خاصی نمی کنم، شوت رو تا یه حدی با توجه به فاصله از دروازه پر میکنم و بلافاصله دکمه پاس رو نگه میدارم،صاف میره تو گل
از دکمه های بالا و پایین استفاده نمیکنی؟(باعث زدن ضربه فنی و محکم میشه)
بچه ها از لحاظ گرافیکی نسبت به 11 زیاد تغییر کرده؟
من هنوز بازی نکردم![]()
زياد نه......
راستش من یه ویدئوی آموزشی از ضربه آزاد زدن در PES2011 دارم که در اون بعد از پر کردن شوت در حد لازم دکمه پاس رو هم نگه میداره تا توپ به طرف چارچوب دروازه مایل بشه. و برای ضربات از راه دور هم دکمه پاس عمقی رو نگه میدارن .
جهت ها هم تاثیر زیادی دارن، جهت بالا باعث قدرتی شدن شوت میشه، جهت پایین باعث آرام ضربه زدن (اصطلاحا نرم زدن) میشه.
نگه داشتن دکمه پاس (برای فاصله های نزدیک) و دکمه پاس عمقی(برای فاصله های دور) + یکی از جهت های چپ یا راست باعث میشه ضربه به سمت اون جهتی که گرفته شده کات برداره.
در 2011 بعد از دیدن اون ویدئو تقریبا همه ضربات آزادی که میزدم یا گل میشد یا با اختلاف خیلی کمی بیرون میرفت.
اما در 2012 کمی استیل ضربه آزاد زدن فرق کرده ولی اون دکمه هایی که در بالا توضیحشون را نوشتم همچنان همون کارها رو انجام میدن
این عکس برای ضربه آزادی هست که با پیرلو از فاصله حدود 25 متری زدن. (البته بعد از زدن دکمه شوت)
Last edited by urumchi; 03-01-2012 at 02:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)