تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 280 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "محمدرضا خلعتبری" را 90درصد پرسپولیسی بدانید

مرجع خبری پرسپولیس: در آستانه عید بزرگ مبعث به نظر می رسد محمد رویانیان قصد دارد هواداران تیمش را طی روزهای آینده سورپرایز کند. به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ در میان نفراتی که باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده مدنظر دارد و مشغول مذاکره با آن ها است، چند شاه ماهی نقل و انتقالات در نزدیکی امضای قرارداد با سرخپوشان هستند. محمدرضا خلعتبری یکی از همین نفرات است که نزدیکان باشگاه می گویند حضور او در پرسپولیس تقریبا قطعی شده و می توان وی را از همین امروز ستاره جدید سرخ ها دانست. هر چند سابقه سال های گذشته مذاکره پرسپولیسی ها با خلعتبری ، اطمینان از این موضوع را دشوار می کند اما مهاجم تکنیکی و ریز نقش تیم ملی ایران که هم اکنون در کشور آلمان به سر می برد، روز پنجشنبه به تهران بازخواهد گشت و مراحل نهایی عقد قرارداد خود را انجام می دهد. ظاهرا مدیربرنامه های خلعتبری مشغول انجام امور مربوط به تسویه حساب با باشگاه الوصل امارات است و در مذاکراتی که با سردار رویانیان داشته نیز به توافق کامل رسیده است. کریم انصاری فرد نیز که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال شدیدا به دنبال جذب وی هستند همچنان به پرسپولیس نزدیک تر است. توافق ضمنی در مذاکرات طرفین حاصل شده اما تکلیف این بازیکن طی روزهای آینده مشخص خواهد شد. بعید است انصاری فرد فصل آینده را در استقلال بازی کند و چناچه حضور او در پرسپولیس محقق نشود، به احتمال فراوان یک سال باقی مانده قراردادش را در سایپا طی خواهد کرد. انصاری فرد به گفته مدیربرنامه هایش از چند باشگاه اروپایی نیز پیشنهاد دارد اما احتمال حضورش در لیگ برتر ایران در فصل آینده بیشتر است. اما نگرانی هواداران در خصوص تمدید قرارداد علی کریمی نیز بیهوده است. علی کریمی که به همراه خانواده اش به سفر رفته است، پس از حضور در شمال کشور و استراحت چند روزه در امارات به تهران بازخواهد گشت تا قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کند. نکته جالب اینکه قرار است علی کریمی زودتر از سایر ملی پوشان پرسپولیس در تمرینات این تیم شرکت کند. اما پس از اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس با پیشنهاد یک و نیم میلیون دلاری ویکتور هوگو پاسوس (ملقب به پله) مخالفت کردند، هافبک دفاعی سابق بنفیکا ، پورتو و پورتموث انگلستان حاضر نشد تخفیفی در مبلغ قراردادش قائل شود تا حضور این بازیکن تازه از مصدومیت رها شده در پرسپولیس تقریبا منتفی شود. به همین خاطر یک هافبک دفاعی 27 ساله اهل کشور برزیل به نام «سوسا» که فصل گذشته در یکی از تیم های مطرح پرتغال بازی می کرد مد نظر سرخپوشان قرار گرفته است. سوسا کارنامه قابل قبولی دارد و قرار است پس از حضور در تهران، در تمرینات حاضر شود تا در صورت تایید نهایی کادرفنی و انجام تست پزشکی قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند. هر چند عدم بازگشت مصطفی دنیزلی به تهران سرنوشت این بازیکن را هم تا حدودی مبهم کرده است. و دست آخر اینکه مازیار زارع هافبک فصل گذشته سرخپوشان پس از توافق کامل با حسین هدایتی مالک جدید باشگاه ملوان بندر انزلی به این تیم بازخواهد گشت.

2. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

7
    کريم انصاري‌فرد پرسپوليسي شد
    مهاجم ملي‌پوش فوتبال ايران، تا دقايقي ديگر قرارداد خود را در هيئت فوتبال تهران ثبت مي‌کند.
    کريم انصاري‌فرد، مهاجم فصلگذشته سايپا و بازيکن شماره 10 تيم ملي ايران فصل آينده براي پرسوليس به ميدان خواهد رفت.
    به گزارش سايت گل، لحظاتي پيش مديران پرسپوليس خبر توافق با کريم انصاري‌فرد را بهسايت گل دادند و او دقايقي ديگر درهيئت فوتبال تهران قرارداد خود را ثبت خواهد کرد. انصاري‌فر يکي از پرمشتري‌ترين بازيکنان فصل نقل و انتقالات بود که تقريبا تمام تيم‌هاي بزرگ ليگ برتر خواهان او بودند اما در نهايت پرسپوليس در اين رقابت برنده شدو رضايت کريم را جلب کرد.روز جمعه در خبري اختصاصي پرسپوليسي شدن کريم را قطعي اعلام کرده بود و اين در حالي استکه مديرعامل استقلال در مصاحبه امروزش اعتقاد داشت او به يکي از تيم‌هاي خارجي خواهد رفت. با حضور انصاري‌فرد در پرسپوليس، 7 سهميه ليگ برتريقرمزپوشان پر شد و آنها از اين به بعد ليست خود را با بازيکنان خارجي و غيرسهميه‌اي خواهند بست.
    ‏_‏____________
    به نظر من بدترین خرید ممکن بود ما دو تا مهاجم نوک شاهکار داشتیم نیازی به انصاری فر نبود به جای انصاری فر باید یک هافبک دفاعی میگرفتیم

4. 3 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سردار سرخ ایران ممد رویانیان، به احترام سردار خبردار خبردار! :دي
    Last edited by Alinho; 17-06-2012 at 18:49.

6. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض انصاری‌فر: بهترین بازی‌هایم را به نمایش می‌گذارم

مرجع خبری پرسپولیس: مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت هرگز به خاطر پول به پرسپولیس نیامدم و بیشتر به خاطر رویانیان و هواداران این کار را کردم. کریم انصاری فرد پس از عقد قرارداد داخلی با تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم قسمت من این شد که پس از چند سال بالاخره قرمزپوش شوم. پرسپولیس تیم بزرگی است که هر بازیکنی دوست دارد عضو این تیم شود. وی افزود: در شب عید مبعث قرمزپوش شدم و امیدوارم در این عید و امضای قرارداد با پرسپولیس روزهای خوبی را برای این تیم به ارمغان بیاورم و به تک تک هواداران پرسپولیس قول می‌دهم که برای این تیم کم نمی‌گذارم. انصاری فرد خاطرنشان کرد:‌ در چند سال گذشته بارها در آستانه پرسپولیسی شدن بودم اما بنا بر دلایلی این اتفاق نیافتاد. حالا می‌خواهم بهترین بازی‌هایم را برای این تیم خوب در دو جام انجام بدهم. وی در پاسخ سؤالی که آیا به خاطر پول به پرسپولیس پیوست، گفت: خیر، هرگز اینطور نیست. به شما گفتم چند سالی بود که در آستانه پرسپولیسی شدن بودم و قرارداد من با پرسپولیس ربطی به پول ندارد. برخورد خوب رویانیان و بازی کردن در تیم بزرگ پرسپولیس دلیل اصلی من بود. خدا را شکر می‌کنم آنقدر به من عزت داده که در چند سال گذشته آنقدر خوب بوده‌ام که تیم‌های زیادی به دنبال من بوده‌اند. من اهل بازارگرمی نیستم و همیشه سعی می‌کنم در موقعی مناسب بهترین تصمیم را برای آینده فوتبالی‌ام بگیرم. وی افزود: قرارداد من دو ساله است و در زمین فوتبال حرف‌های زیادی برای گفتن دارم، مطمئن باشید تلاشم را بیشتر می‌کنم تا با کمک همه بازیکنان پرسپولیس این تیم را در دو جام موفق کنیم. انصاری فرد خطاب به مدیران سایپا نیز گفت: حدود 6 سال در سایپا توپ زدم از آقای پوستین‌دوز، حیدری و کوشا سپاسگزارم که برای من زحمات زیادی کشیدند. از امروز به بعد ماموریت من با پیراهن پرسپولیس است تا انشاءالله بتوانم بهترین بازی‌هایم را برای این تیم انجام دهم. مطمئن باشید. انصاری در جواب سؤالی که چرا با استقلالی‌ها صحبت کردی و سپس پرسپولیسی شدی، گفت: من پیشنهادهای زیادی داشتم اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که قرمزپوش شوم. همانطور که گفتم خدا آنقدر به من عزت داده تا مورد توجه تیم‌های زیادی باشم اما در این شرایط سعی کردم بهترین تصمیم را بگیرم که پرسپولیسی شدم. انصاری فرد در پایان ضمن تشکر از محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز گفت: رویانیان تلاش زیادی کرد تا من به پرسپولیس بیایم. به نگاه او علاقه زیادی دارم و امیدوارم جواب محبت‌های او را بدهم. بازی‌های خوب، گلزنی و بدست آوردن دل مسئولان باشگاه و مخصوصا هواداران خونگرم این تیم برای من در اولویت است تا انشاءالله بتوانم هم زمان در پرسپولیس و تیم ملی درخشش داشته باشم.
    Last edited by Alinho; 17-06-2012 at 18:53.

8. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 1391-03-28

10. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب کریم هم اومد.
    من موافق دوستان هستم و به نظرم شاید خیلی مورد نیازم نبود ولی خب باید چیزهای دیگه هم دیده بشه.
    یکی اینکه جنگ نقل و انتقالات رو رویانیان برد.تا الان هر صحبتی در قدرت رویانیان در خرید بازیکن بود فتح الله زاده با صحبت کلیشه ای که ما تیممون بهترینها را داره و خرید بازیکن دیگه ای مورد نیاز ما نیست قصد بی ارزش کردن کار رویانیان رو داشت و این انصاری فرد جنگ و درگیری بین باشگاه بود که بعد از خرید حسینی و در اوردنش از دست فتح الله زاده دومین پیروزی مستقیم بود
    دومین نکته در مورد خرید کریم اینه که اگر ما نتوانیم صد در صد از این بازیکن استفاده کنیم به سایر تیمها هم همچین اجازه ای ندادیم. رفتن انصاری فرد به استقلال و یا سپاهان به ضرر ما بود
    سومین نکته میتونه این باشه که اگر باشگاه زرنگ باشه و کریم نمایش خوبی داشته باشه کریم رو ترنسفر کنیم و پولی گیر باشگاه بیاد
    چهرمین نکته خب تیم همیشه به یک کریم نیاز داره دیگه

امیدوارم بتونیم به بهترین نحو از این بازیکن بازی بگیریم

12. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انصاري‌فرد را به خاطر هواداران جذب کرديم
    محمد رويانيان در خصوص نحوه پيوستن انصاري فرد به تيم فوتبال پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: در روز بازي تيم هاي ملي فوتبال ايران و قطر آقاي فتح الله زاده (مديرعامل باشگاه استقلال) با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاري مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامين منابع مالي گفتگو کرد.
    وي در همين خصوص اضافه کرد: من خيلي صادقانه و بي‌پرده به عنوان يک برادر بزرگ‎تر برنامه‌هايم را به آقاي فتح الله زاده گفتم و وي نيز از من خواست اگر امکان دارد اقدام به جذب کريم انصاري فرد نکنيم تا وي استقلالي شود.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: من نيز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاري فرد مال شما، اما متاسفانه پس از اين تماس تلفني، فتح الله زاده و ساير دوستان در باشگاه استقلال در نهايت کم لطفي من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتي به من زدند که واقعا شايسته نبود.

وي در همين خصوص تاکيد کرد: من تا امروز صبر کردم تا انصاري فرد استقلالي شود اما وقتي ديدم اين بازيکن با باشگاه استقلال قراردادي امضا نکرده مجبور شدم به درخواست ميليون‌ها هوادار پرسپوليس لبيک بگويم و به خاطر آنها انصاري فرد را جذب کرده و با وي قرارداد ببندم.

رويانيان خاطرنشان کرد: البته در اين بين از حيدري، مديرعامل باشگاه سايپا، نيز کسب اجازه کرده ام هر چند که او دوست داشت که انصاري فرد در سايپا بماند ولي احساس کردم براي رشد و پيشرفت اين بازيکن با حضور وي در تيم هايي مانند پرسپوليس يا استقلال مخالفتي نداشت. اين موضوع باعث شد تا با اين بازيکن قرارداد امضا کنيم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خاتمه تاکيد کرد: شايسته است بگويم کريم انصاري فرد تربيت شده باشگاه ارزشمند فرهنگي-ورزشي سايپا است که جا دارد از مسئولان اين باشگاه در اين خصوص تشکر کنم.

ورزش3

14. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خب با این حساب حتماً سیستم تیم تغییر می کنه و با 2 مهاجم بازی می کنیم.درسته؟

16. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کریم خوش اومدی
    انشا اله بزودی کریمی هم تمدید میکنه و ی هافبک دفاعی در حد پرسپولیس

برای دنیزلی هم ارزش داره باشگاه 5 روز صبر کنه الان کمک مربی و بدن ساز میتونند کارو ادامه بدن

18. 2 کاربر از 2000mehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امیدوارم نه دوستان پرسپولیسی ناراحت بشن نه دوستان استقلالی

به نظر من ما با خرید انصاریفرد تازه بازیکنی مثل برهانی رو به تیممون آوردیم
    یا میزنه آقای گل میشه یا دروازه خالی رم گل نمیکنه

20. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •