تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 339 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برهانی گل نزن سال 87 ( زمان حجازی و فیروز ) سال بعدش شد گلزن ترین مهاجم. اینها اتفاقی نیست. هنر بازی گرفتن از بازیکن ها خییییییییییییلی مهمه
    در این مورد بیشترین نقشو خود بازیکن داره....شما منظورتون اینه که قلعه نویی ارشو احیا کرد؟پس چرا اینکارو برای ارفی نکرد؟چرا برای احمد ال نعمه نکرد؟چرا حدادیفری که تو ذوب به اون خوبی بود تو تراکتور اصلا خوب بازی نمیکنه؟
    اگه اینطوری بخوایم حساب کنیم جباری امسال بهترین دوران فوتبالشو پشت سر گذاشت.....زندی دوباره اوج گرفت.....شما مطمئن باش اگه هافبک داشتیم الان ارش بیشتر هم گل میزد.

دیروز تعداد تماشاگران قهرمان جام حذفی رو دیدید و امروز تعداد طرفداران تیم هشتم لیگ. علت چیه؟
    یعنی واقعا فکر میکنی روز اول فروردین اومدن 40-50 هزار نفر به استادیوم کم بوده؟!!!!!!!!

وقتی بازی بعد قهرمانیمون اینقد تماشاگر میاد خودش گواه اینه که تماشاگر راضی نیست
    دقیقا از چی راضی نیست!!!!؟از قهرمانی جام حذفی؟
    این حرفا چیه شما میزنی؟همین بازی با الاتفاق حدود 75هزارتا رفته بودیم به قول حاج فتل هوادارایه استقلال رادار دارن که موقع بازیهایه حساس کار میکنه و میان......اگه شما منظورت اینه که تماشاگرا به خاطر مظلومی نمیان داری اشتباه میکنی فصل گذشته برای همین تیم مظلومی 85 هزارتا بازی با النصر رفتیم ازادی

شاید بعضی ها پشت یه قهرمانی زورکی که تنها نکته مثبتش بردن پیروزی بوده بتونن قایم شن ولی برای من استقلالی این کفایت نمیکنه.
    قهرمانیه زورکی؟؟؟؟؟؟؟شما مترتون چیه میشه بگین ما هم بدونیم؟3 تا زدن به پرسپولیس کم چیزیه؟شما قصد انتقاد نداری قصد شما فقطو فقط تخریبه و بس
    برای شمایه استقلالی!!!! چی کفایت میکنه؟تا اینجایه فصل به چی میخواستی برسی که نرسیدی؟توقع داری الان در هفته 28 لیگ برتر بیان جامو بدن بهمون؟یا توقع داری بعد از انجام 4 بازی در اسیا بیان بگن بفرما اینم ستاره سوم؟
    تا اینجایه کار 2 بار پرسپولیسو با 5 گل و بدون گل خورده شکست دادیم در هر دو بازی هم باید 4-5 تا گل میزدیم....دربی اخر هم روی یه اتفاق نادر باختیم که حقمون باخت نبود.....
    قهرمان جام حذفی شدیمو اولین سهمیه سال بعد ایرانو گرفتیم
    با شکست دادن ذوب اهن و الاتفاق یه سهمیه به سهمیه ایران اضافه کردیم....یعنی در طول یکی دو ماه 2 تا سهمیه اسیا گرفتیم
    تیم مربی محبوب شمارو در تبریز جلو چشم 60-70 هزار هوادارش در تبریز شکست دادیم(در صفحات قبل امار بازی با تراکتورو چه قبل از اخراج حاج صفی چه بعد اخراجش گذاشتم که استقلال کاملا سوار بازی بود)مربی محبوب شما از روش نوین اوت دستی استفاده میکردو حتی این روشو هم گسترش داد حتی از وسط زمینم اوت دستی مینداختن

دیگه به چی باید میرسیدیم که نرسیدیم؟نیم فصل اول با تیم کاملمون با 6 امتیاز اختلاف قهرمان شدیم....واقعا برام جالبه بدونم شما دیگه چه انتظاری داشتی برای تا اینجایه فصل؟

الان مورد خاست ماست اینه که تیمی مقتدر باشیم، زیبا بازی کنیم و تو آسیا نتیجه بگیریم
    الان ما تو اسیا نتیجه نگرفتیم؟؟؟؟؟4بازی 3 برد و 1 مساوی و 6 گل زده و 1 گل خورده نتیجه خوبی نیست؟این بازی اخر که مساوی شد بعد از یه بازیه پرفشار و سنگین 120 دقیقه ای بود که بدن بچه ها خالی کرده بود واقعا تیم زور نداشت.....از تیمی که این همه مصدوم داره چه توقعی داری؟مثل بارسلونا بازی کنه؟مثلث خط میانیمونو از دست دادیم میلاد و خسرو و زندی هنوز امادگیه بعد از مصدومیتشونو به دست نیاوردن بزرگترین بازیکنا هم در بزرگترین تیمها بعد از مصدومیتشون زمان میبره به شرایط ارمانی برگردن....دیگه جدا شدن کرارو فرهادو ولید هم نیاز به یاداوری نداره
    از این تیم شما چه توقعی داری؟شما مطمئن باش حتی اگه میلادو خسرو و زندی اماده بودن باز هم خیلی شرایط بهتر بود
    حالا من ازتون یه سوال دارم؟در این چندین سال اخیر استقلال چه سالی و چه فصلی مدعی در 3 جام بوده؟؟؟؟؟

شعار "علی دایی" شنیده بشه
    کمتر کسی هست که ندونه این شعارها از کجا اب میخوره همونطور که منصورخان بهش اشاره کرد یه عده ای از افراد در 2 جایگاه حضور دارن ودر همه بازیهای استقلال به استادیوم میان حدود 50 نفر هستن که بازی با ذوب اهنو الاتفاق خیلی تابلو شدنو چند تا سایت هم بهشون اشاره کرد که 50 نفر مشکوک به استادیوم میان و منتظر هستن که تیم نتیجه نگیره و شعار بدن...یادم نیست چه سایتی بود فکر میکنم خبر انلاین بود که این موضوعو عنوان کرده بودو نوشته بود بعد از اینکه استقلال گل دومو به ذوب اهن زد این افراد ارام ارام ورزشگاهو ترک کردن

قهرمانی با بردن سایپا مهر کرج و شاهین اون نقطه مطلوب هوادار استقلال نیست
    مقصر ما هستیم که نفتو سپاهان توسط فولاد حذف شدن؟
    الان این تقصیر ما هستش که سایپامهر با 3 گل راه اهنو شکست دادو اومد بالا؟
    تقصیر ما هست که شهرداری یاسوج تیم مربی مورد علاقه شمارو حذف کردو اومد بالا؟تقصیر ماست که شهرداری یاسوج فولاد مجید جلالیو حذف کردو اومد بالا؟
    تقصیر ما هستش که شاهین بوشهر داماشو مس کرمانو حذف کردو اومد بالا؟
    یه جوری حرف میزنی انگار تیمارو گذاشتن جلومون خودمون انتخابشون کردیم.......ما در این مسیر قهرمانی پرسپولیسو در پیش رومون داشتیم پرسپولیسی که تنها امیدش برای این فصل برای گرفتن سهمیه قهرمانی در همین جام حذفی بود

متاسفانه یه سری دوستان اینقد دشمنی رو با قلعه نوعی عیان کردن که جتی میگن اگر بیاد استقلال دیگه استقلالی نیستن
    این دوستان شدت نارضایتیشونو نسبت به بازگشت قلعه نویی به استقلال بیان کردن که اصلا دوست ندارن به استقلال برگرده.....منظورشون این نیست که فردا میرن بوقو پرچم قرمز میخرنو میرن دربی پرسپولیسو تشویق میکنند.....
    در ضمن این دوستان با کسی دشمن نیستن دلشون واسه تیمشون واسه استقلال میسوزه که هر کسی روی نیمکتش نشینه این نیمکت حرمت داره

پس اگر روزی قلعه نوعی به استقلال برگرده همه استقلالی های واقعی ازش حمایت خواهند کرد
    بله این حرفتون درسته اگه همچین اتفاقی افتاد باید از تیم حمایت کنیم اما نه به خاطر قلعه نویی به خاطر استقلال فقط استقلال
    واقعیتش پیشگیری بهتر از درمانه عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه لطف قلعه نویی دو سال پیش شامل حال ما شد......
    چیزی که من و خیلیهایه دیگه فهمیدیم اینه که قلعه نویی استقلالو فقطو فقط واسه خودش میخواد
    حرفه ما اینه سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن مظلومی داره خوب کار میکنه دلیلی نداره که قلعه نویی جانشینش بشه
    حاج فتل در ورزش از نگاه 2 گفت اولویت اول ما مظلومیه اگه مظلومی نموند به دیگر گزینه هایه استقلالی فکر میکنیم که مظلومی هم چند بار گفته دوست دارم بمونم....حتی حاجی به این موضوع تاکید کرد که پول اوردن مربی درجه یک خارجیو نداریم

اون هر جا باشه و هر افتخاری بیافرینه مرتبط به استقلاله چون یه استقلالی بوده و خواهد بود
    الان دقیقا این 2 سال که سپاهانو قهرمان کرد چه افتخاری نصیب ما شد؟

قیاس دوستی حاج فتح الله و امیرخان با دوستی کاشانی و استیلی مثل قیاس کردن مومن زاده و لیونل مسیه.
    اتفاقا چندان هم بی ربط نیستن علی دایی پرسپولیسو قهرمان جام حذفی کرد اما دل کاشانی با استیلی بود و هرجور شده با هر روشی داییو کنار گذاشتو استیلی سر مربیه پرسپولیس شد....الان هم مظلومی خوب نتیجه میگیره ولی دله حاجی با قلعه نوییه و دوست داره اون سرمربی استقلال باشه و اگه مثل کاشانی با سیابازی قلعه نوییو جایگزین مظلومی کنه دیگه تاریخ باز هم تکرار میشه.....

تو لیگ متاسفانه قهرمانی رو از دست میدیم
    قهرمان استقلاله اینو مطمئن باش و اصلا در موردش شک نکن توجه می نمویی؟

................

پ.ن

مظلومی فکر میکنمسال 3وم حضورش باید باشه درسته؟
    مظلومی سال دومش هست
    سال اول با 1 امتیاز اختلاف نایب قهرمان شدیم
    امسال هم که سال دومشه مدعی 3 جامیم که یکیشو گرفتیم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-03-2012 at 20:01.

2. 15 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب ما اینجا یه کامنت 10 20 خطی دادیم متاسفانه پاک شد . دلیلش هم نوشتن ادبیات نامناسب و حاشیه سازی...

خودم فکر میکردم یه نیم خط تند رفتم اما ... مدیرا اینجا مثل برده رفتار میکنن دیگه طرف 20 خط نوشت که نوشت نیم ساعت وقت گذاشت که گذاشت به درک گذاشت ما کارمونو میکنیم.آره؟اینه دیگه . به جا اینکه اون نیم خط رو ویرایش کنن کل نوشته ها رو پاک میکنن . اما من پررو تر از این حرفهام باید حرفمو بگم ایندفعه سعی میکنم مودبانه تر از کامنتم هم یه کپی میگیرم عادتشونه دیگه باز پاک میکنن داشته باشم ازش :

خوب این چند صفحه آخر بچه ها رو خوندم گفتم منم نظرمو بگم :

مظلومی مربیه خوبیه . بابا چه توقعی دارید؟باور کنید این تیم استقلال از تیم امید استقلال هم ضعیف تره اما با این حال هنوز بالاست . اگه 2 تا بازی عقب مونده لیگو ببریم فقط 2 امتیاز با سپاهان تفاوت داریم . 4 تا دربی برده اون آخریم خوب وضعو که دیدید؟به خدا یه کدوم از بازیکنای مصدوممون فقط یه کدومشون توی زمین بودن وضع این بود؟خوب این تقصیر مظلومیه؟

حالا من نمیدونم اصلا چی شده یهو اینجوری میکنن بعضیا . آخه من میدونم بعضیا چه طرز فکری دارن . خودشونو میذارن جا سرمربی و گازشو میگیرن میرن .مثلا تو همین بازیه آخر طرف تو فکرش اینه : خوب نیمه دوم باید شریفات و میداوودی بیان شریفات بره عقب با 3 تا فروارد استقلال بازی کنه خوب از سمت چپ هم یوسفی رو اضافه کنه آره سمت راستم که خسرو هستو تیممون برندس . بعد میبینن مظلومی دقیقه 80 میداوودی و شریفات و یوسفی رو میاره تو میگن ای بابااااا این که مربی نیست این چه وضعیه حالا این 10 دقیقه که چی اصلا عقل نداره این چه کاری بود و ....

این شده فوتبال دیدن بعضی ماها . یعنی طرف فکر میکنه مخ فوتباله و عقل کل اونوقت اون مربی اونجا نقش خیار داره چیزی حالیش نیست که . عزیز من اگه شما عقل داری اون مربی هم که اون گوشه زمین وایساده عقل داره . با تیم زندگی کرده . وقتی دقیقه 80 تعویض میکنه حتما موردی هست . چون بر خلاف شما تعویض میکنه میشه مربیه بد؟

امسال بیشتر از 2 3 تا بازی نبوده بازیکنای استقلال کامل تو زمین باشن که استقلال ترکونده .بقیه بازیها اصلا استقلال ناقص بوده همش مصدوم همش مصدوم . تا همین جا هم اگه استقلال بالاست به خاطر مظلومیه . و قهرمان لیگ برتر هم صد در صد استقلاله شک نکنید .

بعد تا به اینجا میرسه میگن پس مربی چیکارس؟تیم قوی رو که همه بلدن مربیگری کنن... اینو دیگه همه میدونن مربیه خوب تیم خوب میخواد . بهترین مربیای تاریخ فوتبال ایران و جهان رو ببینید همه تیماشون بزرگ بودن . اصلش همینه . مربیه خوب نمیره تیم دسته یک بگیره که میاد رو تیم بزرگ سرمایه گذاری میکنه . چون فقط یه مربیه بزرگه که میتونه تیم بزرگی رو نگه داره . استیلی چی شد؟پرسپولیس تیم بزرگیه استیلی مربی بزرگی نیست پس نتونست اداره کنه . مرفاوی چی شد؟استقلال تیم بزرگیه اما مرفاوی نبود پس نتونست تیمو نگه داره.دنیزلی مرد بزرگ و گردن کلفتیه دارید میبینید چه جوری پرسولیس رو جمع و جور کرد.

همینه مربی بزرگ تیم بزرگ میخواد . قلعه نوعی؟رفت سپاهان بعد تراکتور استقلالم چند سال بود . هیچ وقت نمیره سایپا رو بگیره . حالا اینا ایرانین اوکی لیپی مربیه ایتالیا و یونتوس میاد بره تیم ایران و استقلالو رهبری کنه؟ونگر مربی آرسنال میاد تیم آخر لیگشونو مربیگری کنه؟ پس همه جای دنیا همینه نباید بگید تیم خوب که خوبه مربیش کاری نمیکنه مربی بزرگ اونه که میره تیم آخرو میاره اول . نه اصلا اینطوری نیست . طبیعت فوتبال همینه

بحث بعدی درباره قلعه نوعی بود . آقا من کار به اخلاق و معنویت و قیافه و طرز حرفو غیرت و رنگ خون و ... اینا ندارم از لحاظ فنی میگم هم قلعه نوعی هم مظلومی رو قبول دارم و قلعه نوعی رو بیشتر . از نظر من قلعه نوعی بهترین مربیه ایرانه . آقا غیرت چیه بذار کنار این حرفارو دیگه بهمون میخندن . پول میدی آش میخوری تموم شد رفت . این دیگه استقلالی نیست و رگ استقلالی نداره و بیاد تو استقلال دیگه تیممو عوض میکنم و این حرفا چیه؟یه مربی که جد در جدش استقلالی باشن و خونش آبی باشه و عشقش به استقلال باشه و هیچی حالیش نباشه بهتره یا یه مربیی که اصلا ندونه استقلال چیه اما مربیه غولی باشه؟کار فنی مهمه بازی مهمه نتیجه مهمه چیکار به غیرت دارید گیر دادین بعضیاتون . ما مربی میخوایم از لحاظ فنی خوب باشه یا خود مظلومی یا قلعه نوعی جفتشون خوبن . مثلا دنیزلی رگ پرسپولیسی داشت 6 ساله تو ترکیس؟اما اومده دارن نتیجه میگیرن . مربیشون خوبه . نه غیرت حالیشه نه شبا به عشق پرسپولیس میخوابه میلیاردی پول گرفته داره کار میکنه تموم شد و رفت دیگه بعضیا عهد قجری فکر میکنن . قلعه نوعی هم که من اصلا قبول ندارم در این حدی که بعضی دوستان میگن اما اوکی قطعه نوعی دشمن استقلال؟پولیه؟تیمو برا خودش میخواد؟ایراد نداره مربی خوبیه تیمو میترکونه این مهمه . فعلا که خود مظلومی ترکونده

درباره بعضی بازیکنا هم واقعا بعضیا میخوان بگن آره این که کسی نیست و بندازیدش بره و ...

عزیز من یه سری بازیکنا هستن یا باید پول بدی یا کولی بدی یا التماس کنی که برات بازی کنن . تو همه جای دنیا همینه . مسی رو بهش پول ندن بازی میکنه؟رونالدو چی؟یه قرونشو ندن بازی میکنه؟چه برسه این بازیکنای بدبخت ایران که آیندشون مشخص نیست . یه کسی مثل رحمتی حقشه خداتومن پول بگیره و نوششش جونش . نصف زحمات استقلالو کشیده دروازه رو نگه داشته تو هر بازی 2 تا عکس العمل خوب نشون میده دروازه بان اول تیم ملیه . در حال حاضر بهترینه توی ایران ... خوب همچین بازیکنی یا باید بهش پول بدی . یا کولی بدی یا نازشو بکشی . اینقدر بدم میاد از این حرفا دیگه بعضیا رو جو میگیره میگن نههه فکر کرده کی هسته . صد تا مثل رحمتی تو ایرانه الان.این بره یکی دیگه . نباید نازشو بکشن . به درک که میره . نباید گندش کنن ...

صد تا مثل رحمتی الان تو ایرانه؟این بره یکی دیگه؟به درک که میره؟خوب بره که استقلال دروازشم میره رو هوا داداش من . نباید گندش کنن چیه؟رحمتی الان خودش صد تای من و تو گنده هست . این بره میشه یه جایگزین هم سطحش بگی؟

یا سر مجیدی میگفتن بذارید بره بابا این همه فروارد . این نشد یکی دیگه . میلاد هست . آرش هست . تیم که به یه بازیکن بند نیست . نازشو نکشید . به درک که رفت . فکر کرده کیه؟
    خوب چی شد؟رفت استقلال به خاک سیاه نشست دیگه غیر از اینه مگه؟جایگزین براش اومد؟تیم به اون کاپیتان بند نبود؟نباید التماسش میکردن؟فکر کرده کیه؟همونی که هنوز که هنوزه پرسپولیسیا کابوسشو شبا میبینن . پس اینجور جو نگیرید

یا مثلا جباری سر اون مصاحبش هی گفتن آقا مگه قحطی بازیکنه ولش کنید بابا بذارید بره . مگه کیه اینجوری حرف میزنه . خوب بعدش بازی کرد . شد مهره ی اصلیه استقلال و تیم ملی . 2 تا گل تو جام حذفی به پیروزی زد . اینهمه پاس گل داد .

پس اینجوری نگید . بازیکن خوب رو یا باید با پول یا باج یا التماس یا خواهش یا هر چیزه دیگه فقط نگه داشت همین
    مثال مجیدی و رحمتی و جباری و حیدری توی فوتبال ما نیستند

یه گلگی هم از پرسپولیسیا :
    ما هم خدایی از برد پرسپولیس خوشحال شدیم اما واقعا جای تاسف داره توی شبی که از 70 هزار تماشاگر 20 هزارتاش استقلالی بودند همه با هم دست به دست هم که پرسپولیس ببره بعد از گل ششم شعار هایی ضد نماینده ی کشورشون دادن!روزی که ما بازی داریم فقط 1 ساعت میشینیم پروین رو توی ورزشگاه تشویق میکنیم به همراه کریم باقری و از اسطوره بودنشون یاد میکنیم وقتی هم 3 تا میزنیم جو گیر نمیشیم با صدای بلند تر پروین رو تشویق میکنیم اما روزی که اینا بازی دارن از شدت خوشحالی به جای دفاع از نماینده های کشور اونا رو به شعار میبندن یادتون که نرفته وقتی 5 تا از الغرافه تو آزادی خوردن اومدن پرچم کشور رو آتیش زدن وقتی هم 6 تا میزنن نماینده ی کشور رو زیر سوال میبرن . متاسفم فقط همین

4. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مظلومی سال دومش هست
    سال اول با 1 امتیاز اختلاف نایب قهرمان شدیم
    امسال هم که سال دومشه مدعی 3 جامیم که یکیشو گرفتیم
    مرسی بابت یادآوری.
    اما درمورد مدعی بودن که همه چیز به پای مظلومی نوشته نمیشه.میشه؟
    عوامل زیاده که دخیل این مدعی بودن استقلاله.
    از بابت 3 جام.
    جام اول رو گرفتیم.مبارکمون باشه به کوری چشمانی که نمیتونن ببینن استقلال توی اوجه.
    جام دوم امیدوارم دوستی های خاله خرسه،مصلحت های دروغکی مانع رسیدن استقلال بهش نشن.(80%شانس داریم)
    جام سوم فقط امیدوارم همین.(40%شانس داریم)
    در هرصورت استقلال رو با هر سرمربیی دوست دارم حتی با علی پروین.
    اون رو تشویق میکنم با هربازیکنی حتی با پایان رافت.
    اون رو حمایت میکنم حتی با مدیر عاملی حبیب کاشانی.

6. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اگه 2 تا بازی عقب مونده لیگو ببریم فقط 2 امتیاز با سپاهان تفاوت داریم
    سپاهان الان 55 امتیازی ما 48 اگربرفرض هر دوتا بازیمونو ببریم میشیم 54 امتیاز که اختلاف 1 امتیاز میشه. به نظر من قهرمانی ما تو لیگ و امید به ادامه راه به این دوتا بازی بستگی داره حتما باید ببریم...

در مورد اینکه کی بیاد رو نیمکت استقلال بشینه مهم نیست اسمه شخص چی باشه به قول دوستان حالا علی پروین بیاد مهم اینه که استقلال موفق باشه این حرفا که قلعه نوعی بیاد یا اقای x رو بزارید کنار الان بدون شک قلعه نوعی بهترین مربی ایرانه پرویز خان هم که دمش گرم 4 بار دربی رو برده دو بار اخر خدا رحمشون کرد وگرنه تو بازی اسیاییشون اونجوری شعار نمیدادن البته تقصیری ندارن ادمایی که بعد از مدتها به نداشته هاشون میرسن و همیشه حسرتش رو میخوردن از این بی جنبه بازیها زیاد در میارن ....
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 23-03-2012 at 18:16.

8. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چه حوصله ای دارید میشینید خط به خط از هم نقل قول میگیرید
    درکل به نظر من شما بیشتر طرفدار قلعه نویی هستید تا طرفدار استقلال. آخه دوست عزیز من این چه حرفی میزنید که قلعه نویی
    تو هر تیمی بوده مدعی قهرمانی بوده! خوب معلومه قلعه نویی همیشه هدایت تیمهایی رو داشته که برای قهرمانی بسته شدند.
    تا حالا قلعه نویی رفته مربی تیمی مثل نفت آبادان, داماش یا امثال اینها بشه. شده تا حالا مثل کسایی که از نظر فنی من قبولشون
    دارم ,امثال جلالی, هدایت تیمی رو قبول کنه و از پایه رو تیم کار کنه؟ البته ایرادی به قلعه نویی وارد نیست, به هر حال ایشون سطح
    فنی قابل قبولی دارند و البته خواسته ها و طرز فکره متفاوتی دارن. کسی مثل مظلومی در تیم های مختلف و البته متوسطی مثل
    ابومسلم و مس و و و شایستگی خودشو ثابت کرده. البته بازم میگم ایرادی به قلع نویی نیست, ولی اینکه بخوایم بخاطر مدعی بودن
    تیمهاش بگیم که بهترین مربی ایرانه کاملا به دور از منطق و من اصلا قبول ندارم. مقایسه جالبی هم از فرصت دادن به قلعه نویی با
    فرگوسن گذاشتید که واقعا آدم نمیدونه چی بگه! قلعه نویی افتخاری بیشتر از قهرمانی ایران اونم نه به صورت مداوم داشته؟
    فرگوسن تمام قلل افتخارات فوتبال جهان رو فتح کرده و بارها ثابت کرده لیاقت فرصت رو داشته. برنامه 3 ساله قلعه نویی رو که دیگه
    همه یادشونه, آیا به مظلومی یا هرکسه دیگه ای اون سه سال فرصتو دادیم؟!! مظلومی از ابتدای سال دومش پرچم قلعه نویی
    رو براش علم کردن.
    در مورد اون حرف من که بعضی دوستان تعریف های مختلف و البته بچگانه ای براش داشتند که گفتم "اگه قلعه نویی بیاد من استقلال رو کنار میزارم" همچنان رو حرفم هستم. بعضی مواقع آدم باید حقایق رو ببینه و از تعصب و اعتقاد به چیزی که دیگه معنا و مفهومی
    براش باقی نمونده دست بکشه. منظوره من اصلا به استقلالی بودن یا نبودن, مادیات و این حرفها برنمی گرده. دوست ندارم طرفدار
    تیمی باشم مربیش کسی باشه که روحیات و اخلاق طرز فکرش 180 درجه با من فرق میکنه و این اصلا به این معنی نیست تیم عوض
    میکنم و طرفدار استقلال نیستم! یک استقلالی همیشه استقلالیه. این یعنی با فوتبال استقلال قهر می کنم, و این چیزیه که همه
    ما باید بلد باشیم. طرفداری بی قید و شرط هم حدی داره, اگه شما به عنوان یک طرفدار قلعه نویی رو دوست دارید و فکر میکنید
    استقلال با قلعه نویی بهتر نتیجه میگیره این حق شماست که دوست داشته باشید قلعه نویی سرمربی باشه. منم وقتی قلعه نویی
    رو دوست ندارم حق دارم که بخوام مظلومی سرمربی باشه. و اینکه روز اول فروردین چون تعداد تماشاگرا کمتر از پرسوپولیس بود و
    برهانی دوارزه خالی رو میزنه اوت و بازیکنا پشت سره هم مصدوم میشن رو بندازیم گردن مربی و یا از مربی که تیمش کلی مصدوم
    و بازیکن نا آماده داره انتقاد کنیم که خوب نتیجه نمیگیره واقعا به دور از منطقه. تیم های بزرگی مثل میلان و بایرن مونیخ همینطور
    که در طول این فصل دیدیم با مصدوم شدن چند بازیکنشون ریتمشون به هم میریزه, چه انتظاری از تیمهای داخلی دارید اونم تیمی
    که کل هافبک های اصلیشو همزمان از دست داد.

10. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

یادتون که نرفته وقتی 5 تا از الغرافه تو آزادی خوردن اومدن پرچم کشور رو آتیش زدن
    در مورد این حرفتون من کلی مخالفشم و کلی میشه در موردش حرف زد، مثلا یکیش هم برمیگرده به اینکه روز قبلش استقلالی ها شعار دادند علیه پرسپولیس و ... ؛ اصلا نمیخوام وارد این بحث بشم و نمیشم هم؛ نظر هر ایرانی ای برای خودش محترم، ولی نمیتونستم این اشتباهتون رو نگم چون شاید به اشتباه توی ذهن دوستان هم نقش بگیره؛
    من که چیزی یادم نیست ولی به نظرم شما کاملا داری اشتباه میکنی چون که
    اگر درست یادم باشه 19 ام یا 21 ام فروردین 1388 بود که این حقیر و به همراه پدرم از اصفهان برای بازی با الغرافه اومدیم تهران و ورزشگاه آزادی و پرسپولیس هم 3 بر 1 شکستش داد و خبری از آتیش زدن پرچم ایران و ... توی ورزشگاه آزادی نبود! و بازی برگشت بود که پرسپولیس توی قطر به الغرافه باخت.

صرف یاد آوری بود ؛ نه کل کلی و نه چیزی، بازم پوزش.

شاد و پیروز و سربلند باشید

12. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من به شخصه نمی خوام وارد بحث بشم .. ولی نظر شخصیم اینه که استقلال این فصل اصلا با تاکتیک بازی نمیکنه ... یعنی جام رو هم به خاطر بازیکنان خوبمون و چاشنی شانس گرفتیم .. کسی رو که نمی خوایم گول بزنیم .. اول این که همه ی بازی ها توی آزادی بود .. اونم با تیم هایی مثل شهرداری یاسوج یا اون تیم کرجی که اون ها رو هم با شانس بردیم ... بازی مهم فقط با پرسپولیس بود که اونم به خاطر بازیکنان بردیم .. فینال رو هم که همه دیدن .. پنالتی !
    قبول دارم که بازیکنان خوبمون خیلی مصدوم شدن .. که اینم جای حرف داره چون معلومه به خاطر فشردگی بازی ها نیست این همه مصدومیت ... و قبول دارم فشار روانی از اول فصل زیاد بود ...
    ولی اینم باید قبول کنید که بازی هایی هم که این فصل می بریم با شانسه .. نه همش .. ولی بیشترش ...
    بازی های خوب کم نداشتیم ، ولی بعضی از بازی ها افت تاکتیک تو ذوق میزنه !
    در این شرایط ولی
    رفتن مظلومی اصلا به صلاح نیست .. چرا ؟ چون اگه بره به قلعه نوعی میاد که اونم به نظر شخصی من نمیتونه به تیم کمک کنه .. همین که این جام اولین جامی بوده که بدون قلعه نوعی تو این سال ها گرفتیم جای تاسف داره ! غیر از قلعه نوعی گزینه ی بعدی میمونه مرفاوی که اونم هیچی ... و یا شاید هنکه .. که اونم نمیتونه تیم رو جمع کنه ، ولی از دو گزینه ی قبل بهتره ..
    در کل اگه مظلومی بره گزینه ی ایرانی خوبی باقی نمیمونه ... و برای این که تضمینی برای باقی موندن حاجی هم نیست گزینه ی خارجی اصلا به صلاح نیست ، چون تا بیاد به تیم عادت کنه مدیر عامل میره یکی دیگه میاد ، یه سری دیگه میاره ...
    در کل الان که هنوز ! شانس قهرمانی تو لیگ رو داریم ، بهتره حمایت کنیم ... هر چی هم باشه باید از تیم حمایت بشه .. الان زمان حمایت از تیمه .. بعد از فصل با توجه به عملکرد سرمربی توی فصل باید نتیجه گیری کرد .. یه نکته ی دیگه ای هم که هست اینه که به نظرم اصلا نباید مظلومی رو با دایی مقایسه کرد !

14. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي:نمي‌خواهيم از کورس‌قهرماني‌عقب‌بمانيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: تعهد 2 ساله با باشگاه استقلال داشتم که 2 ماه ديگر از آن باقي مانده است و پس از پايان تعطيلات در مورد ادامه همکاري مذاکره خواهيم کرد.
    پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از بازی با ذوب آهن اظهار داشت: ما با یک تیم خوب بازی داریم ذوب آهن بازیکنان خوبی دارد و یک مربی عالی است. تیم تاکتیکی است که فوتبال بازی می‌کند و ما مقابل تیم‌هایی که فوتبال بازی می‌کنند راحت‌تر هستیم و می‌توانیم به اهدافمان برسیم.

وی ادامه داد: از ذوب آهن شناخت داریم یک بازی در پلی آف آسیا بازی کرده‌ایم یکبار هم در لیگ برتر بازی کرده‌ایم. ان‌شاءالله بازی گره نخورد و بازی خوبی انجام دهیم.

بعد از بازی‌ای که در اسیا داشتیم فقط ۴ روز فرصت داشتیم که خود را برای این مسابقه آماده کنیم که آن هم ریکاوری کرده‌ایم. امیدوارم هواداران از بازی ما لذت ببرند. مظلومی تصریح کرد: دو بازی عقب‌افتاده و فشرده داریم که باید امتیاز‌های آنها را بگیریم زیرا نمی‌خواهیم از کورس قهرمانی عقب بمانیم. بازیکنان به این مسئله واقفند.

وی در مورد اینکه فشردگی بازیکن‌ها به استقلال ضربه زده است گفت: فشردگی به ما ضربه زده است ما بعد از فینال ۱۲۰ دقیقه‌ای جام حذفی در آسیا بازی کرده‌ایم و اکنون هم باید مقابل ذوب آهن به میدان برویم. اگر نیروهایمان مصدوم نمی‌شدند می‌توانستیم تقسیم نیرو کنیم تا فشار روی بقیه بازیکن‌ها نیاید تیم‌های دیگر استراحت دارند و بازیکن‌ها در تعطیلات نوروزی هستند اما تیم ما باید تمرین کند و مسابقه دهد. این مسئله روی بازیکن‌های ما تاثیرگذار است آنها به خاطر تعهد به باشگاه و مردم این فشار را تحمل می‌کنند ولی دل هر حال تیم‌هایی که رقیب ما هستند استراحت دارند. تیم‌هایی که در صدر هستند ۱۰ روز یکبار بازی دارند و ما ۴ روز یکبار بازی می‌کنیم. ۵ _ ۶ روز بعد از بازی با ملوان هم باید با الجزیره که سرنشین گروه است بازی کنیم.

مظلومی در مورد عصبانیت مهدی رحمتی به خاطر مشکلات مالی گفت: قبل از عید مبلغی به باشگاه تزریق شد که ناچیز بود با این حال خود رحمتی گفت چیزی از این مبلغ نمی‌خواهم و به بازیکنانی که کمتر پول گرفته‌اند بدهید خودش این حرف را زده است البته تماس‌هایی با او گرفته شده که نمی‌دانم از کدام کانال بوده است به او گفته‌اند باید استقلال را ترک کنی. خیلی نمی‌خواهم در مورد این مسئله حرف بزنم زیرا با حضورش در تمرینات به این مسئله پایان داده است.

سرمربی استقلال در مورد اینکه پس از کسب قهرمانی در جام حذفی برای فصل آینده در استقلال خواهد ماند یا نه گفت: هنوز صحبتی در این مورد نشده است در تعطیلات عید هستیم و منتظرم مدیرعامل و هیئت‌مدیره بیایند و در این مورد مذاکره کنیم. اگر توافق شد انجام وظیفه می کنیم اگر هم نشد زندگی خود را در راه دیگر ادامه می‌دهم. من تعهد ۲ ساله به باشگاه استقلال داده‌ام که ۲ ماه از این تعهد باقی مانده است و با تمام قدرت تا پایان قراردادم انجام وظیفه می‌کنم و آینده مشخص می‌کند که چه اتفاقی خواهد افتاد.

وی پیش از اینکه گفته بود ماندن در استقلال حدی دارد آیا حد آن تمام شده است گفت: هنوز حد ماندنم در استقلال تمام نشده است ضمن اینکه جا دارد از هواداران استقلال و پرسپولیس تشکر کنم که حمایت خوبی از دو تیم در روز اول و دوم سال انجام دادند و به ورزشگاه آمدند. حضور پرشکوه تماشاگران استقلال و پرسپولیس ای اف سی را مجاب می‌کند که سهمیه بیشتری به ایران بدهد.

مظلومی افزود: هرچند ما نتوانستیم در آغاز سال ۹۱ تماشاگرانمان را خوشحال کنیم اما در اواخر سال با قرمانی در جام حذفی آنها را شاد کردیم سال ۹۰ سال خوبی برای استقلال بود هم قهرمانی حذفی شدیم هم در ۵ دربی که در این سال برگزار شد در ۳ بازی پرسپولیس را شکست دادیم و ۱ مساوی و یک باخت داشتیم امیدوارم موفقیت‌های استقلال در سال ۹۱ هم ادامه داشته باشد.

منبع:ورزش 3

16. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

من که گفتم اول از همه مظلومی چون فعلا 2 ساله تیم دستشه و میتونه سال سوم خوب تیمو ببنده بعد اونم گفتم قلعه نوعی .
    منظورم این نبود مظلومی بره و قلعه نوعی بیاد منظورم اینه که اگه قراره مظلومی روزی بره توی مربیای ایرانی کسی بهتر از قلعه نوعی جایگزینش نیست

درباره فرگوسن و اینا هم عزیز من یه مربی از ایران مثال زدم یه دونه از خارج

همین فرگوسن شما توی کدوم تیم سطح وسطی بوده و ترکونده؟من ضعیف نمیگما میگم سطح متوسط. شما مثال بزن دیگه؟هر چی قهرمانی گرفته فقط با تیمای بزرگ . من مخالف نیستم کارشم زیر سوال نمیبرما یکی از دوستان گفت تیم بزرگ که خودش بزرگه مربی توی تیم ضعیف باید خودشو نشون بده گفتم اینجوری نیست
    تمام مربیای بزرگ جهان تیم بزرگ دارن . تیم متوسط بهشون بدی عمرا مربیگری کنن چه برسه ضعیف
    قلعه نوعی از بزرگای مربیگری و هیچ وقت توی تیم ضعیف مربیگری نمیکنه . مربی بزرگ برای تیم بزرگه .این از این مسئله.

بقیه حرفاتم فکر نکنم با من باشه درسته؟چون من اصلا از مظلومی انتقاد نکردم دارم ازش دفاع میکنم 20 خط داریم مینویسیم تو این شرایط تیمو خوب نگه داشته

بعد دیگه یکی از دوستان درباره مربی گفت که باهاش موافقم . منم حاضرم مربیم هیچی از استقلال ندونه هیچ غیرتی هم نداشته باشه و فقط هم برای پول کار کنه اما خوب کار کنه . از لحاظ فنی معرکه باشه و تیمو بترکونه این مربی رو ترجیح میدم به کسی که جد در جد استقلالی باشه و هیچی حالیش نباشه . (بازم میگم منظورم با مظلومی نیستا کلی دارم صحبت میکنم ای ایها الناس من 20 خط از مظلومی تعریف کردم)

درباره پست دیگه ی دوستمون منم قصد کل کل ندارم داداش وگرنه اینجوری نظر نمیدادم . درباره بازی قبل استقلال هم آره از این شعار استفاده شد که : استقلال سرور پرسپولیسه که دقیقه 60 اینطورا بود . خوب بلاخره یه جو تو ورزشگاه بعضیا میدن اما دیدی که بعد از 2 دقیقه اینور ورزشگاه سکوت کرد و هر چی گفتن رو به رو آماده باش جواب ندادن!
    اما توی بازیه پرسپولیس از گل سوم به بعد تا آخر بازی هر همینجوری شعار دادن و قطع هم نشد یعنی همه خواستن و دادن . مشکلی نیست فقط میگم زشته توی آسیا همه با هم رفیقن.
    درباره بازی با الغرافه هم 3 تا نبود داداش 5 تا خورد پرپولیس و فیلمش توی همه جا و فیس بوک پخش شد . شما یه گوشه از ورزشگاه بودی هز 80 هزار نفرو که ندیدیالبته من با این کار همه رو سرزنش نمیکنماااا . توی 80 هزار 20 30 نفر اینکارو کردن اصلا به بقیه ربطی نداره اما کلا میگم خوب نیست از ناراحتی اینجوری کنن از خوشحالی هم اونجوری کنن درسته؟

یکی دیگه از دوستان هم از شانس استقلال گفت که کامل قبول دارم . رحمتی خیلییی جاها کمک کرده . نیم فصل اول مجیدی نبود الان ما پنجم هم نبودیم . خلاقیتای تیموریان و جباری و زندی نبود الان رو هوا بودیم و الانم فقط نیاز به حمایت داریم . علی دایی علی دایی چیه؟بابا قهرمان جام حذفی شدید تو کورس قهرمانی لیگ هستید تو آسیا هم بالایید این حرفا چیه؟
    من که دارم بعد از ظهر میرم آزادی هر کی میتونه بیاد بابا تیم فقط حمایت مارو میخواد . اما با یه حرفش مخالفم قلعه نوعی اگه بخواد بیاد به نظر من میتونه کمک کنه

اون دوستمون هم گفته بود چه حوصله ای دارید ... بلاخره داداش بحث باید نتیجه داشته باشه دیگه . اینی که من 20 خط حرف بزنم طرف 20 خط حرف بزنه آخر من رو حرف خودم باشم اونم رو حرف خودشو کل کل و ... که نمیشه .

من روی این حرفام هستم ولی خوشحال میشم اگه کسی مخالفه دلیلشو بگه منم قانع بشم . مثلا این دوست عزیزمون که میگه به نظر شخصی من قلطعه نوعی نمیتونه کاری کنه خوب دلیلشو بگه شاید واقعا اینطور باشه که ایشون میگه .

باز هم میگم مظلومی خیلی خوب تیمو اداره کرد مصاحبه هاشم نگاه کنید؟میبازه هم درباره مسائل فنی صحبت میکنه مربیای دیگه یه دونه مصدوم دارن 100 بار میگن ما 3 تا مصدوم اصلی داریم هیچی نمیگه یعنی دیگه باور کرده آقا تیمش اینه .

درباره ی اسم تاپیکم یه چیزی بگم چرا اینجوریه؟اونور زدن ارتش سرخ اونور زدن شیاطین یه جا زدن فرشته هایه جا زدن طوفان
    اون وقت واسه مارو نگاه.آبی پوشان. پ نه پ آبی نپوشانخوب یه لقب خوب میذاشتید

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

اجازه میدید ما هم به عنوان یک استقلالی نظر بدیم!

در مورد مظلومی باید بگم که تا اینجا کارنامه اش قابل قبوله. اینو از این جهت میگم که کارنامه اش در مقابل پرسپولیس عالیه. توی جام حذفی هم که قهرمان شدیم(من کاری به چجوریش ندارم. قهرمان شدیم و این یعنی = قهرمانی؛ همین) توی اسیا هم تا اینجا کارنامه اش بد نیست.

بنابراین تا اینجای کار نمیشه از کارنامه مظلومی انتقاد کرد. هر وقت هم ضعیف عمل کرد و تیم به صورت ممتد رفت سمت نزول و داره سیر نزولی طی میکنه اونوقت باید از مظلومی انتقاد کرد.

همینطور که گفتم در مورد کارنامه؛ فعلا مظلومی خوب بوده و اگر هم بشه انتقادی کرد از مظلومی میشه گفت تیم بعضی از بازی ها را خوب و با کیفیت بازی نمیکنه که البته این بحث دیگریست. و من همیشه نتیجه را اول میبینم و بعد بازی زیبا. چه خوبه که هر دو تا یعنی هم نتیجه و هم بازی زیبا باشه ولی از بین اینها اگر مجبور به انتخاب باشم قطعا نتیجه برام مهمتره. پس خرده ای بر مظلومی نیست(تا اینجای کار البته)

اما اگر یه روزی قرار باشه مظلومی بره فکر کنم یکی از گزینه های خوب قلعه نوعی باشه!(شک نکنید)

اما:

یه دو مورد من توی ذهنم دارم که دلم میخواد بدونم. چون خودم خیلی پیگیر مسائل حاشیه ای نیستم اطلاعاتی ندارم بنابراین اگر دوستانی نظری در این مورد دارند دوست دارم بشنوم:

1- چرا اکثر بازیکنان و مربیان استقلال با قلعه نوعی مشکل دارند، مثل منصوریان، مجیدی، جباری، مرحوم حجازی، نوازی،حاجیلو، پورحیدری، و ...... خیلیهای دیگه.1) اصلا اینها با قلعه نوعی مشکل دارند یانه2) و اگر مشکل دارند علت چیه؟

2- میگن قلعه نوعی توی بردهاش و بعضی قهرمانیهاش زیرابی میره و تقلب میکنه!(دیگه خودتون میدونید منظورم چیه!!) آیا این حرف صحت داره.(نکته: اگر صحت داشته باشه من حتی یک لحظه هم نمیتونم قلعه نوعی را تحمل کنم)

====

نکته آخر: من خیلی دلم میخواد یه روزی علی منصوریان سرمربی استقلال بشه........ البته قبلش علی منصور باید بدونه تو فوتبال ایران علاوه بر مسائل فنی یه سری مسائل دیگه!!!!! هم توی موفقیت لازمه؛ و اونها را هم یاد بگیره(مثلا چند تا علی واسه خودش استخدام بکنه....!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •