سلام دوستان....تبریک
من جایی هستم بازی هارو نمیتونم ببینیم ، شاهین چطور بازی کرد؟ فکر کنم 20 دقیقه تو بازی بود؟
ممنونم...
سلام دوستان....تبریک
من جایی هستم بازی هارو نمیتونم ببینیم ، شاهین چطور بازی کرد؟ فکر کنم 20 دقیقه تو بازی بود؟
ممنونم...
جشن ازدواج دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا و سارا کاربونرو روز 7 جولای و با حضور 900 میهمان برگزار خواهد شد
سایت گل- شاید یکی از جنجالی ترین مراسم های ازدواج در سال 2012 دنیای فوتبال، جشن عروسی ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو، خبرنگار سرشناس اسپانیایی باشد
این روزها اکثر مجله ها و روزنامه های اسپانیایی به بازتاب گزارشهایی درمورد این جشن عروسی می پردازند و روزنامه اسپورت کاتالونیا هم دراین باره گزارشی را منتشر کرده است
جشن ازدواج ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو، روز هفتم جولای و بعد از اتمام رقابتهای یورو2012 در منطقه ای در نزدیکی تولدو،سرزمین مادری سارا برگزار می شود. این منطقه «مونته آلگره» نام دارد و در این جشن 900 میهمان حضور خواهند یافت
منوی درنظر گرفته شده برای پذیرایی از میهمانان در ازای هر نفر، حدود 115 یورو هزینه برای عروس و داماد در بر دارد.
دی جی حاضر در مراسم حدود 8هزار یورو خواهد گرفت . از جمله میهمانان حاضر دراین مراسم می توان به هم تیمی های کاسیاس در باشگاه مادریدی و در تیم ملی اسپانیا اشاره کرد.
سایت گل- این تصویر مربوط به لحظاتی قبل از ورود بازیکنان رئال به رختکن ، در پایان نیمه اول دیدار دو تیم رئال مادرید مقابل رئال سوسیداد است. در این تصویر مشخص است که سرخیو راموس و ایکر کاسیاس با هم به جر و بحث می پردازند و این جرو بحث به اشتباهات خط دفاعی رئال در دقایق پایانی نیمه اول مربوط می شود.
این درحالی است که راموس و کاسیاس رابطه خوب و دوستانه ای با هم دارند.
در بازی رئال مادرید - رئال سوسیداد که با نتیجه 5-1 به نفع مادریدی ها به اتمام رسید زیدان اعتراف کرد که به نشستن برروی نیمکت به عنوان مربی علاقمند است.
وی در مصاحبه با رادیو France گفت: "امیدوارم دیر یا زود به سمت مربی گری بروم. "
" اما فعلا کلی زمان جلوم هست. این فکر فعلا دستپاچم نمیکنه و به هیچ وجه عجله ندارم. "
" فعلا فقط به کسب دانش فکر میکنم. چیزی که برای رشد کردن نیاز دارم. "
زیدان همچنین درباره تیم ملی کشورش و احتمال موفقیت آن در سری مسابقات قهرمانی اروپای پیش رو نظر داد و امیدوار است که آبی ها بتوانند نتیجه خوبی در تابستان پیش رو از خود به جای بگذارند.
" الان تو ترکیب از هر چیزی یه چی داریم به خصوص حضور یه مربی فوق العاده که خیلی مهمه. بازیکنان با کیفیتی هم داریم مثل کریم بنزما و فرانک ریبزی. "
وی در پایان گفت: "این تیم هنوز به اوج خود نرسیده اما امیدوارم در مسابقات اروپا برسد. "
20 دقیقه نشد. اگه اشتباه نکنم دور و بر دقیقه ی 80 اومد تو زمین. توپ هم زیاد بهش نرسید که خودشو نشون بده. در کل شرایط طوری نبود که بشه قضاوتی در موردش کرد.
اما واران از اول تو بازی بود و 90 دقیقه بازی کرد و عالی بود. تو نیمه ی اول برای گرفتن توپ یه تکل مینیاتوری و تمیز زد که فوق العاده بود. یه حفظ توپ عالی هم داشت تو نیمه ی دوم. با قدرت بدنی فوق العاده و هیکل تنومندش نذاشت بازیکن سوسیداد توپ رو ازش بگیره. اگه تو رئال بمونه، برای سال ها یه مدافع عالی داریم.
بوتراگنيو:اميدواريم بعداز اين داروان اشتباه نکنند
اميليانو بوتراگنيو مدير روابط عمومي رئال از سکوت رسانه اي اين باشگاه دفاع کرده است.
امیلیانو بوتراگنیو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید از قانون سکوت رسانه ای این باشگاه بعد از تساوی تیمش مقابل ویارئال در ورزشگاه ال مادریگال دفاع کرده است.
بوتراگنیو در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« بعد از یک بازی عجیب مثل بازی با ویارئال، بهتر این است که اندکی در حاشیه اوضاع باشیم. ما در مورد داوران صحبت نکرده ایم و امیدواریم که در 9 بازی باقی مانده داوران در قضاوتهایشان برای تیم ما اشتباه نکننند.»
او درمورد بازی رئال- ویارئال گفت:« روز 4شنبه شاهد بازی عجیبی بودیم و بهتر است که اندکی در حاشیه این اتفاقات باشیم. تصمیم برای سکوت رسانه ای، تصمیم خوبی بود. بازی مادریگال تمام شد و گذشت و در بازی شنبه شب، بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این اولین پستمه تو این انجمن به عشق رئال عضو شدم
Hala Madrid Hala Madrid
ایشالا سه شنبه آپوئل رو میبریم با نبود ژابی ...
ژابی خوب بازی ای محروم شد استراحت نیاز داشت واقعا ...
اما کاش مورینیو به چند تا بازیکن دیگه هم استراحت می داد ...
مهاجم پرتغالی دررقابتهای این فصل لالیگا به 17 تیم مختلف گل زده و درصورتی که دروازه دو تیم دیگر را باز کند، رکورد جدیدی را به نام خودش ثبت خواهد کرد
سایت گل- کریستیانو رونالدو، مهاجم باشگاه رئال مادردید می تواند اولین بازیکنی لقب بگیرد که در طول یک فصل از رقابتهای لالیگا دروازه تمام تیمها را باز کرده است. او برای ثبت این رکورد باید مقابل دو تیم مایورکا و بارسلونا به گل برسد
این ستاره پرتغالی که در دیدار شنبه شب تیمش مقابل رئال سوسیداد گلزنی کرد، تا به اینجا دروازه 17 تیم از 20 تیم حاضر در رقابتهای این فصل لالیگا را باز کرده و به گلزنی مقابل 2 تیم دیگر نیاز دارد
او در دیدار با بارسا در هفته سی و چهارم لالیگا و مایورکا در روز 13 می نیاز دارد تا این رکورد را به نام خودش ثبت کند. این درحالی است که رونالدوی 26 ساله در سوپرکاپ اسپانیا و کوپا دل ری مقابل بارسلونا به گل رسیده بود ولی در رقابتهای این فصل لالیگا نتوانست دروازه والدس را باز کند
در گذشته، رونالدوی برزیلی، مهاجم باشگاه بارسلونا توانسته بود تا مقابل 19 حریف تیمش در لالیگا به گل برسد ولی درآن زمان رقابتهای لالیگا با حضور 22 تیم دنبال می شد.
مورینیوو خدیرا در کنفرانس خبری پیش از بازی با آپوئل نیکوزیا مقابل میکروفن قرار خواهند گرفت
سایت گل- قانون سکوت که از سوی مسئولان باشگاه رئال مادرید و بعد از تساوی این تیم مقابل ویارئال در ورزشگاه ال مادریگال گذاشته شده بود، در کنفرانس خبری پیش از بازی این تیم مقابل آپوئل نیکوزیا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شکسته خواهد شد.
ژوزه مورینیو و سامی خدیرا ساعت 16.15 دقیقه امروز به وقت اروپای مرکزی پشت میکروفن قرار گرفته و پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهند شد
طبق قوانین یوفا قبل از آغاز هر بازی، مربی و یکی از بازیکنان تیم باید پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند. البته سران رئال می توانستند از حضور مربی و بازیکنشان درکنفرانس خبری امتناع کنند ولی طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، این سرپیچی با جریمه و محرومیت همراه خواهد شد.
وینگر آرژانتینی هنوز موفق نشده است به بهبودی کامل برسد. وی دچار مصدومیت شدید از ناحیه ران شده بود و در مقابل آپوئل بازی نخواهد کرد.
مورینیو نام آنخل دی ماریا و لاسانا دیارا را از لیست 19 نفره خود برای بازی مقابل آپوئل از سری مسابقات 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا حذف کرد.
این بازیکن آرژانتینی بیش از یک ماه است که بدلیل مصدومیت از ناحیه ران از مسابقات دور بوده است و در سال جدید فقط در یک بازی حضور داشته است.
گفته شده بود که دی ماریا برای این بازی آمادست اما ظاهرا باید در مادرید بماند، درست مانند لاسانا دیارا که یک کشیدگی ماهیچه ی خفیف دارد.
کایخون و کاروالیو نیز همانند آنها به دلیل مصدومیت از لیست خط خورده اند، در حالی که ژابی آلونسو به این بازی رسیده است.
مسعوت اوزیل و په په برای حضور در این بازی آماده اند، بعد از غیبتشان در بازی رئال مادرید 5-1 رئال سوسیداد که به دلیل دو کارته بودن محروم شدند.
گزارش ویژه:و حالا سی آر 100+1
کریستیانو رونالدو در روزهای ابتدائی حضورش در رئال مادرید با پیراهن شماره 9 به میدان رفت و ملقب به CR9 بود ، اما بعدها با پیراهن شماره هفت به میدان رفت و با عنوان CR7 برجسته تر شد و در مسیر موفقیت گام برداشت و این روزها نام خود را در بین 10 گلزن برتر تاریخ رئال مادرید می بیند.رونالدو در دیدار رئال مادرید برابر رئال سوسیداد توانست دو گل به ثمر رساند ، که اولین گل رونالدو مصادف با صدمین گل او در رقابت های لالیگا بود و این امر سبب شد تا این اعجوبه پرتغالی بتواند رکورد اسطوره سابق رئال یعنی فرانس بوشکاک را بشکند و در نود و دومین حضور خود در رئال مادرید صد گله شود. فرانس بوشکاک در 1960s توانست در صد و پنجمین بازی خود صد گله شود.
مهاجم اسبق تیم منچستریونایتد در دیدار با سوسیداد توانست صدیکمین گل خود را نیز در رقابت های لالیگا به ثمر برساند. به این ترتیب این ستاره 27 ساله با زدن 131 گل در مجموع 131 باری که پیراهن رئال را بر تن کرده است ، توانست میشل اسطوره اسپانیایی اسبق رئال مادرید را نیز پشت سر بگذارد و نام خود را به عنوان دهمین گلزن برتر تاریخ رئال مادرید ثبت نماید.
این اعجوبه پرتغالی در فصل اول حضورش در رئال 33 گل در 35 بازی به ثمر رساند و نشان داد مستعد پشت سر گذاشتن کلیه رکوردها است. او در فصل قبل 53 گل با پیراهن رئال در مجموع 54 دیدار به ثمر رساند و در این فصل نیز تا بحال 45 گل را 42 بازی به ثمر رسانده است و مستعد آن نیز هست که در بازی های پیش رو این رکورد را بیش از این ها افزایش دهد و تاریخ ساز شود.
ده گلزن برتر تاریخ رئال مادرید
نام
سال حضور
تعداد گل
=>
رائول گونزالس
1994-2010
323
آلفردو دیاستفانو
1953-1964
308
سانتیانا
1971-1988
290
فرانس پوشکاش
1958-1966
238
اوگو سانچس
1985-1992
208
فرانسیسکو جنتو
1953-1971
179
پیری
1964-1980
171
امیلیو بوتراگنیو
1984-1995
171
آمانسیو
1962-1976
155
کریستیانو رونالدو
2009-
131
با توجه به مشخصات رونالدو و رکوردزنی های اخیر او ، قابل پیش بینی است که اگر این ستاره ارزشمند فصل بعد نیز در رئال مادرید حضور داشته باشد ، بتواند جای اسطوره هایی همچون آمانکیو ، امیلیو بوتراگوئنو ، پیری و فرانسیسکو جنتو را در جدول برترین گلزنان رئال مادرید بگیرد و تا رده ششم خود را در این جدول بالا بکشد.
رسیدن به رکورد 200 گل با پیراهن رئال هدفی است که در فصل بعد برای رونالدو محقق نخواهد شد مگر اینکه رونالدو بتواند با درخششی بی نظیر کلیه رکورد های گلزنی خود را در یک فصل افزایش دهد و به رکورد 200 گل سو قصد نماید.
شاید رونالدو در بین برترین گلزنان تاریخ رئال مادرید در رده 10 قرار داشته باشد ، اما با مروری ساده بر آمار گلزنی دیگر گلزنان برتر رئال ، به این نتیجه خواهیم رسید که رونادو فوق العاده بوده است و همچون یک ماشین گلزنی در مدت کوتاهی توانسته در جمع این بزرگان قرار گیرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ezel; 26-03-2012 at 22:16.
من مسئول اجراي قانون سکوت نيستم
مورينيو: رئال و آپوئل قابل مقايسه نيستند
آقاي خاص در صحبتهايي اعلام کرد که اين او نبوده که تصميم به اعمال قانون سکوت گرفته است.
ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید روز دوشنبه در کنفرانس خبری اش در پیش از دیدار دو تیم آپوئل نیکوزیا- رئال مادرید در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شرکت کرد.
او در پاسخ به سوالی درمورد اعمال قانون سکوت در اردوی رئال گفت:« من دلیلی برای توضیح دادن این مسائل نمی بینم. من مسئول قانون سکوت اعمال شده در اردوی رئال مادرید نیستم. و این من نیستم که این تصمیم را گرفته ام.»
مورینیو در مورد بازی روز سه شنبه تیمش در تیم قبرسی گفت:« قبل از هرچیزی از حمایت مردم قبرس از تیممان تشکر می کنم. برخی از دوستانی که من در دنیای فوتبال دارم، از این کشور هستند. کاملا روشن است که باید از آنها نکاتی را بیاموزیم. آنها تیم پر قدرتی دارند و مهمترین نکته این است که به کیفیت تک تک بازیکنان این تیم توجه شود. هر یک از آنها برای منافع تیمشان می جنگند و می دانند که در این ورزش هر چیزی ممکن است.این درس بزرگی برای همه است.باید به آپوئل احترام بگذاریم. عملکرد آنها در لیگ قهرمانان اروپا فوق العاده بوده و جایگاهی در آن قراردارند، شایسته آنهاست.»
مورینیو ادامه داد:« ما مدعی هستیم و این را نمی توان تکذیب کرد. تیمهای آپوئل و رئال را نمی توان با هم مقایسه کرد ولی ما برای حریف احترام فراوانی قائلیم و روند رشد و پیشرفت آنها را مطالعه کرده ایم.بازی سه شنبه شب، بازی پیچیده ای خواهد بود.»
مربی باتجربه رئال در پاسخ به سوالی درمورد این دیدار گفت:« این بازی برای من مشکلی نیست. تنها امیدوارم که در پایان بازی فقط درمورد فوتبال و بازیکنان صحبت شود و نه درمورد داور مسابقه.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس جالب دیدم از یه هیولای سه سر , بله درست شنیدین یه هیولای سه سر که ظاهرا وقتی هر سه سرش هم زمان تو زمین باشن تبدیل به کابوس شبانه ی هر مربی میشه!
خاطر جمع باشین که با هوادارهای رئال کاری نداره : دی
![]()
دوستان رئالی من توی فوتبال فانتزی سه بازیکن از رئال انتخاب کردم تا 15 دقیقه قبل از بازی هم فرصت دارم تغییرات بدم
کجا میشه ترکیب احتمالی رئال رو پیدا کرد
راموس آربلوا و کاکا اینا امشب برای رئال بازی میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)