من گذوشتم
خرید بازیکن خیلی خیلی خیلی سخت میشه!
من گذوشتم
خرید بازیکن خیلی خیلی خیلی سخت میشه!
یه سوال داشتم چگونه میشه یه سانتر نزدیک زمین کرد؟
از سانتر زمینی یه کم بالاتر؟
اگه دو بار دکمه سانتر رو بزنی سانتری که می خوای رو می کشه و اکثرا هم روی سر بازیکنت می اندازه.اگه سه بار بزنی هم که محکم و زمینی سانتر می کنه.
چطور می شه قبل از شروع بازی که لباس تیم ها رو انتخاب می کنی ، فقط از شورت دوم تیم استفاده کرد ؟ ؟ مثلا ً پیراهن اول و شرت دوم و جوراب اول تیم . مثل ساکر 5 . ؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم این امکان دیگه وجود داشته باشه.فقط میتونی لباس اول یا دوم رو انتخاب کنی.
سلام
اگر واقعا مي توني بگو:با سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم فکر میکنم که بتونم هر سوالی درباره ی Pes داشته باشین جواب بدم
چه طوري تمام ليسانس يك تيم رو برداريم؟ ( ليسانس لباس ف ورزشگاه و...)
اگه گفتي يعني مي تون جواب بدي!!!
دوستان میشه یک اپشن فایل خوب وجدید برای pes2007بزارین
بگردی توی این سایتا پیدا میشه کرد.جدیدترین آپشن فایلا هر چند وقت یه بار میاد بیرون
گشتم نبود از دیروز تا حالا یک بند دارم سرچ میکنم ولی نمیاد
از بروبچ کسی pes2008 رو بازی کرده البته دموی بازی رو میگم خدایش چه گرافیکی پیدا کرده مثل فیفا07 شده در گرافیک ولی برای استفاده از نهایت گرافیک باید کارت گرافیک بالایی داشته باشی من در حالت نرمال که بود یکم تصویرش گیر میکرد(شایدم چون دمو بوده اینطوری میشد) چه امکاناتی اضافه شده هر چند فقط چندتاش در دمو بود ولی کلا خیلی فرق کرده وزیبا شده وبه نظر من یکم گل زنی سخت تر شده شکل بازکنان هم فکر کنم درست بود (هر چند کلا 5 تا تیم بیشتر نداشت ونمیشه در مورد همه تیمها قضاوت کرد)
بهتون توصیه کیکنم اگه میتونید دوموی بازی رو دانلود کنید ونصب کنید تا زودتر در حال وهوای اون قرار بگیرید
بی صبرانه منتظر خود بازی هستم
راستی خود بازی کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)