تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 574 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

در آغاز فعالیت Pedram Iderli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اهواز

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی به دل نگیره
    من نمیدونم چرا همه دنبال کرک هستن
    والا ما توی همین تاپیک دیدیم یکی از بچه ها اورجینال خریده اما سریالش با سریال ما فرقی نداره پس رفتیم بازی رو آپدیت کردیم و با رادیو آنلاین حال میکنیم دیگه وقتی کد اکتیو میخواد چه فرقیی میکنه به نت وصل بشی یا نشی
    البته به حرف من تو این مورد گوش ندین و نزارین بازیتون به نت وصل بشه اگرهم میخوایین تست کنین یک بکاپ از سیوهاتون بردارین (کاری که هر آدم عاقلی میکنه)
    قبول دارم درسته کد میخواد اما نه انقدر که آدم رو خیلی اذیت کنه . انقدر این بازی رو دوست دارم که اگر هزاربار مجبور بشم بیام بیرون و برم توی بازی من اینکار رو میکنم
    اگر میخوایید چیت بزنید و مجبورید هی esc بزنید بگید یه راه بهتون بگم انقدر اذیت نشید و لولتون بره بالا و بچسبه به سقف اتاق (جدی گفتما بدون ESC زدن )

وقتی هم ( تک و توک )کد میخواد جای انگولک کردن یه بار میام بیرون دوباره میرم داخل بازی

متاسفانه گویا خبری از کرک نیست و نمیدونم این خبر رو کی داد هر کسی بود ممنون میشم لینک خبر رو هم بده چون طبق گفتشون قرار بود دوم november بیاد الان ششم شده و روی سایت های معتبر مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خبری نیست

ر به ر نگید پس کرک کجاست؟ توی ترافیک مونده؟دم دره؟
    بسه دیگه اگر بیاد اینجا چند نفر رو داریم که نیم خیز هستن تا کرک بزارن ( یکیش خودم ) از همتون هم بیشتر دوست دارم کرک زودتر بیاد

شما رو به خدا عکس جیگرا و جوجو ها وکلیه ها و کرکس ها و پلنگ ها و... که دارید رو به صورت لینک بزارید هرکس خواست کلیک میکنه
    ترافیک ما به جهنم ناقابله اما بااوووووو به فکر اونی که با دیال آپ میاد هم باشید

شرمنده یه ذره تند و تیز گفتم
    راستی
    موتور 1010 اسب بخاری رو همراه با مود سرعت 120 تایی استفاده کنید
    اینطوری شتاب ماشین میره بالا اما سرعت از 120 بیشتر نمیشه و بازی حالت طبیعی خودش رو خیلی از دست نمیده
    برای سبقت ها شتاب ماشین لازم میشه
    5:30 صبحه من برم لالا
    موفق باشید
    Last edited by MahdiX; 05-11-2012 at 05:37.

3. 5 کاربر از MahdiX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خب تا این دوستمون میره لالا من یه عکس بذارم البته اندازش رو کم کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

داداش راننده نیستی وگرنه من که تا بحال مشکلی با تصادف نداشتم.
    نمی دونی چه حالی میده موتور 1010 اسبی سه سوته شتاب میگیری. مزه داره خداییش.

من اینو میگم چون بازی از حالت طبیعی خودش خارج میشه مسابقه که نمیخواین بدین !

7. 3 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها من تونستم 900000000 پول چیت بزنم
    اما هر چی هم پول داشته باشین تا مراحل لول هارو کامل نکنین این پولا به درد نمیخوره فقط میشه راننده با ماشین مدل پایین استخدام کرد
    پس باید رانندگی کرد تا کم کم بارهای بیشتری بگیریم.

داره خودمونی میشه batlefiled's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

همونطور که بقیه دوستان هم گفتید استفاده از چیت فقط باعث میشه حسی برای ادامه بازی نداشته باشید. و خسته کننده میشه
    بنده الان شیش تا راننده دارم برای همشونم کامیون کلاس A خریدم دارن خوب کار میکنن تازه کم کم داره به سود دهی میرسه
    مردم از بس قسط دادم

و اما نکته مهم اینکه بهترین کامیون این بازی MAN 680 hp هست. بنده الان بد ترین پیچ هارو با 120 تا سرعت رد میکنم ماشیت حتی یه ذره هم منحرف نمیشه
    این هم عکسش :

10. 3 کاربر از batlefiled بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

من اینو میگم چون بازی از حالت طبیعی خودش خارج میشه مسابقه که نمیخواین بدین !

دقیقا.بعضی ها فکر میکنن بازی ریسه تاپیک پایینی برای ماست وانتده آقا اونجا ریسه اینجا سیمیلاتوره

با کامیون بیشتر از 100 تا بری توی پیچ ماشین کله میکنه شتاب کامین به شد پایینه چون روی دور موتور پایین باید دنده عوض بشه

1بالا گاز میدی دور موتور میره روی 1500 سرعت رو 10 حالا کلاچ یکی دیگه 2بالا گاز میدی دور موتور میره رو 1500 سرعت 25 تا
    و دوباره کلاچ3بالا سرعت میره 40 کایون چون دور مووتور پایینی داره که برای گشتاور بالا هست تند تند دنده میخوره پس شتاب توش معنایی نداره

همونطور که بقیه دوستان هم گفتید استفاده از چیت فقط باعث میشه حسی برای ادامه بازی نداشته باشید. و خسته کننده میشه
    بنده الان شیش تا راننده دارم برای همشونم کامیون کلاس A خریدم دارن خوب کار میکنن تازه کم کم داره به سود دهی میرسه
    مردم از بس قسط دادم

و اما نکته مهم اینکه بهترین کامیون این بازی MAN 680 hp هست. بنده الان بد ترین پیچ هارو با 120 تا سرعت رد میکنم ماشیت حتی یه ذره هم منحرف نمیشه
    این هم عکسش :

خوش به حالت آقا
    من 3تا تصادف بد داشتم همش هم تقصیر این راننده های گلابی بازی بوده شاخ به شاخ اومدن هم بار به فنا رفت هم ماشینم
    الان با این که یه بار 30000بردم هنوز 3000تا بدهکارم و چیت نمیدنم
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 05-11-2012 at 11:38.

12. 5 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

یه سایتی معرفی کنید ماهم از این مدها دانلود کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

15. این کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی به دل نگیره
    من نمیدونم چرا همه دنبال کرک هستن
    والا ما توی همین تاپیک دیدیم یکی از بچه ها اورجینال خریده اما سریالش با سریال ما فرقی نداره پس رفتیم بازی رو آپدیت کردیم و با رادیو آنلاین حال میکنیم دیگه وقتی کد اکتیو میخواد چه فرقیی میکنه به نت وصل بشی یا نشی
    البته به حرف من تو این مورد گوش ندین و نزارین بازیتون به نت وصل بشه اگرهم میخوایین تست کنین یک بکاپ از سیوهاتون بردارین (کاری که هر آدم عاقلی میکنه)
    قبول دارم درسته کد میخواد اما نه انقدر که آدم رو خیلی اذیت کنه . انقدر این بازی رو دوست دارم که اگر هزاربار مجبور بشم بیام بیرون و برم توی بازی من اینکار رو میکنم
    اگر میخوایید چیت بزنید و مجبورید هی esc بزنید بگید یه راه بهتون بگم انقدر اذیت نشید و لولتون بره بالا و بچسبه به سقف اتاق (جدی گفتما بدون ESC زدن )

وقتی هم ( تک و توک )کد میخواد جای انگولک کردن یه بار میام بیرون دوباره میرم داخل بازی

متاسفانه گویا خبری از کرک نیست و نمیدونم این خبر رو کی داد هر کسی بود ممنون میشم لینک خبر رو هم بده چون طبق گفتشون قرار بود دوم november بیاد الان ششم شده و روی سایت های معتبر مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خبری نیست

ر به ر نگید پس کرک کجاست؟ توی ترافیک مونده؟دم دره؟
    بسه دیگه اگر بیاد اینجا چند نفر رو داریم که نیم خیز هستن تا کرک بزارن ( یکیش خودم ) از همتون هم بیشتر دوست دارم کرک زودتر بیاد

شما رو به خدا عکس جیگرا و جوجو ها وکلیه ها و کرکس ها و پلنگ ها و... که دارید رو به صورت لینک بزارید هرکس خواست کلیک میکنه
    ترافیک ما به جهنم ناقابله اما بااوووووو به فکر اونی که با دیال آپ میاد هم باشید

شرمنده یه ذره تند و تیز گفتم
    راستی
    موتور 1010 اسب بخاری رو همراه با مود سرعت 120 تایی استفاده کنید
    اینطوری شتاب ماشین میره بالا اما سرعت از 120 بیشتر نمیشه و بازی حالت طبیعی خودش رو خیلی از دست نمیده
    برای سبقت ها شتاب ماشین لازم میشه
    5:30 صبحه من برم لالا
    موفق باشید
    آقا من از اولین روزی که بازی رو نصب کردم تا الان مشکل اکتیو نداشتم حتی وقتی بازی می کردم به اینترنت هم وصل بودما ولی انگار من خیلی خوش شانسم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •