قيمت چند روز پيش بوشهر 760 بود
البته رنگ سفيدشم بد نيست مثلا همين گالكسي اس 1 رنگ سفيدش واقعا نازه مخصوصا واسه دخترا
قيمت چند روز پيش بوشهر 760 بود
البته رنگ سفيدشم بد نيست مثلا همين گالكسي اس 1 رنگ سفيدش واقعا نازه مخصوصا واسه دخترا
سلام عزیزان دلم
یکی از آقایون محترم لطف کنند یک روش راحت برای نصب رام 2.3.4 رو ذکر کنند
یک سوال هم دارم. چیزایی که داخل رم ریختم که پاک نمیشه؟
شرمنده دیگه ما آماتور هستیم![]()
کمککککککککککککککککککککککک ک
یه سوال دیگه هم دارم. نمیشه HTC Sense نصب کرد رو گلکسی؟
منم موافقم. اول بگین که برنامه ها و عکسو فیلم پاک میشه؟
بعد اصلا خیلی تفاوت داره این رام جدید با قبلی؟ یوقت ممکنه گوشی رو خراب کنه؟ تفاوت ظاهری هم داره؟ من اصلا از touchwize خوشم نیومده.htc sense kنمیشه ریخت؟
اموزش نقل قول از ebliss برای استفاده از دوستان عزیز خدمت شما >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
سلام
اين آموزشو براي دوستاني ميزارم كه طريقه فلش زدن با 3 فايل رو نميدونن
1 - دانلود فايل I9100XXKG1 و اكستركت آن
توجه كنيد پسورد فايل samfirmware.com
2 - برنامه Odin رو باز كرده .
3 - فايل CODE_I9100XXKG1_CL349526_REV02_user_low_ship.tar رو در قسمت PDA انتخاب كنيد .
4 - فايل MODEM_I9100XXKG1_REV_02_CL1034110.tar رو در قسمت PHONE انتخاب كنيد.
5 - فايل GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG1.tar رو در قسمت CSC انتخاب كنيد .
6 - فايل چهارم كه pit هست براي تغيير پارتيشن هست كه نيازي به انتخاب اين فايل نيست .
7 - حالا تيك گزينه هاي Auto Reboot و F.Reset Time رو فعال كنيد
توجه كنيد كه نبايد Re-Partition تيك داشته باشد .
8 - حالا گوشيرو به حالت دانلودينگ برده ( Volume Down + Home + Pwoer )
9 - وقتي برنامه Odin گوشي رو شناسايي كرد و پيغام Add رو نشون داد روي Start كليك كرده و منتظر ريست شدن گوشي ميشيم كه 3 دقيقه زمان ميبره تا پروسه فلش زدن تمام بشه .
10 - گوشي كه ريست شد كار تمام هست و ورژن 2.3.4
لينك فايل :
سلام دادش دمت گرم فقط یه چنتا سوال دیگه
نباید گوشی رو روت کنیم؟
این فابل حدود 280 مگه.همه چی توش هست .یعنی هم نرم افزار نصب هم ورژن 2.3.4؟
و آخریش هم اینکه به فایل های گوشی صمه نمیزینه و در ضمن اگر ایرادی مشاهده کردم میتونم به حالت قبل برگردونمش؟
ممنون اگه شما یا یکی از دوستان جواب بدین![]()
عزيز جان اين فايل يه رام هست به همراه برنامه هاي شركتي گوشي
اگه از طريق odion نصب ميكنيد احتياج نيست گوشي روت باشه اگر رامي خواستين نصب كنين كه از طريق ريكاوري باشه گوشي بايد روت شده باشه
اگر بخواين به حالت رام قبلي برگردونين بايد فايل رام قبلي رو داشته باشين و اون رام رو نصب بكنيد دوباره
این رام فارسی ساپرت نمیکنه بره خوندن اس ام اس باید از mirsal استفاده کنیدسلام عزیزان دلم
یکی از آقایون محترم لطف کنند یک روش راحت برای نصب رام 2.3.4 رو ذکر کنند
یک سوال هم دارم. چیزایی که داخل رم ریختم که پاک نمیشه؟
شرمنده دیگه ما آماتور هستیم
اگه موردی نیست فول آموزش بزارم براتون
خود سنس که نه ولی میتونید fancy widget 1.3 نصب کنید که ساعت و هواشناسی HTC Sence رو براتون اضافه میکنهکمککککککککککککککککککککککک ک
یه سوال دیگه هم دارم. نمیشه HTC Sense نصب کرد رو گلکسی؟
برنامه ها بله ولی اگه عکس و فیلم تو حافظه 16 گیگ باشه پاک نمیشهمنم موافقم. اول بگین که برنامه ها و عکسو فیلم پاک میشه؟
تفاوت ظاهری نه ولی خب باطنا فرق دارهعد اصلا خیلی تفاوت داره این رام جدید با قبلی؟ یوقت ممکنه گوشی رو خراب کنه؟ تفاوت ظاهری هم داره؟
خطرش بسیار کم و نزدیک به صفره ولی صفر نیست
این عکس گوشی خودمو ببین خوشت میاد ؟من اصلا از touchwize خوشم نیومده.htc sense kنمیشه ریخت؟
با یه بک گراند سرحال :با یه بک گراند تیره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا همون fancy widget هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نیازی نیست چون رام اوریجینال هستنباید گوشی رو روت کنیم؟
بله میتونید دوباره رام 2.3.3 نصب کنیدو آخریش هم اینکه به فایل های گوشی صمه نمیزینه و در ضمن اگر ایرادی مشاهده کردم میتونم به حالت قبل برگردونمش؟
دوستان galaxy S II رو سه روزه خریدم. دارم میفروشمش. اگه کسی میخوادش بهم بگه.
چرا میخواین بفروشین؟
در ضمن چند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)