منم همچین حسی دارم ،واقعا محیط ادمو جذب میکنه ،اصن تکراری نمیاد ب ادم ،حس جنگ تن ب تنو میده !
منم همچین حسی دارم ،واقعا محیط ادمو جذب میکنه ،اصن تکراری نمیاد ب ادم ،حس جنگ تن ب تنو میده !
اره 100 درصد موافقم وقتی هم میریم تو تاپیک COD از بازی انتقاد میکنیم انگار فحش ناموسی بهشون دادیم ...
تو این تاپیک هم تا تونستند بازی رو کوبیدن تا جایی که گیر دادن به چیزهای خیلی جزئی ...
موتور بازی جدیده و 3 پلتفرم داشته پس این باگ ها و مشکلات رو میشه نادیده گرفت ...
درضمن یکی تو یوتیوب یه بنچمارک از بازی گذاشته بود ،رفت چاقو رو زد تو سینه یارو پلاکشو دراورد ،سینگلم بود!
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
ناموسو خوب اومدی !![]()
سلام.
کسی از دوستان راهنمایی کنه چطوری باید مرحله ای که بعد از انهدام هلی کوپتر یه هدف متحرک میاد
رو چطور باید رد کرد؟
بعد از مدتی از حرکت هدف دو تا هدف دیگه میان اونا رو که میشه زد اما هدف متحرک رو هر چی میزنم با این که
بهش میخوره رد نمیشه از اون مرحله...!
جواب نداشت![]()
این درجه ســـختی اینو چجوری میشه کم کرد ؟تا وسطاش رفتم گیر کردم نمیشه ردش کرد اینجوری : دی
من که نفهمیدم کجایی میشه عکس بذاری ازش ؟
میزنی restart mission بعد روی easy میزاری حالشو میبری ولی مینجوریش آسون هست بازی رو بی مزه نکن. گیر کردی بزار یه روز دیگه برو ولی گند نزن توش![]()
دقیقاً مزه بازی میره : دی به همین سبب نشستیم با بدبختی ردش کردم : دی .
ولی عجب بازی ساختن هــا : دی ! از بعضی جهات بهتر از MW3 شده !! ( ولی لذت Soap و Price یه چیز دیگست)
سلام.
کسی از دوستان راهنمایی کنه چطوری باید مرحله ای که بعد از انهدام هلی کوپتر یه هدف متحرک میاد
رو چطور باید رد کرد؟
بعد از مدتی از حرکت هدف دو تا هدف دیگه میان اونا رو که میشه زد اما هدف متحرک رو هر چی میزنم با این که
بهش میخوره رد نمیشه از اون مرحله...!خواهشا عکس بزارید !جواب نداشت
این چیزایی که شما میگید اصلا وجود نداشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)