با سلام.
نظر من در مورد اسکایریم. البته نقد و ... نیست و فقط نظر شخصی در مورد خوبی ها و بدیهاش هست.
فضای خیلی بزرگ و وسیع و اینکه خیلی آزادی عمل زیادی داری. مراحل خیلی متنوع و سرگرم کننده هستند. بازی هم که تمامی نداره
. اما این فضای وسیع و خوبی رو که ساختن کاش کمی هم وقت برای شهرها می ذاشتن. من که به شخصه هیچ علاقه ای نداشتم که توی شهرها بگردم. خیلی سوت و کور. به هیچ عنوان شبیه به شهر نبودن. بیشتر روستا بودن
کل جمعیت هر شهر نهایتاً 50 – 60 نفر بود که اصلاً جالب نبود. اما تنوع دشمنان ، تنوع مکان ها ، گرافیک فوق العاده ، صداگذاری خیلی خوب و جنگ های جالب و مهم تر از همه اژدها بازی رو خیلی جالب کرده بود و باعث می شد حتی بعد از 200 ساعت بازی باز هم مکان های جدید و دشمنان جدید ببینی. شخصیت پردازی بازی در مورد همراهان ، همسر و بعضی از شخصیت های مهم بازی خیلی ضعیف بود. منظورم از اینکه خیلی ضعیف بود یعنی اینکه یکی از ضعیف ترین بازیهایی بود که توی این مدت دیدم. همراهانمون تقریبا تفاوت خاصی با اون حیوانات که همراهمون بودن نداشتن. در تمام مدت بازی حرفهاشون تکراری بود. شخصیت های تکراری. خیلی خسته کننده. همسر هم که هر شرایطی که آخرین بار باهاش صحبت می کردی هر بار که توی خونه از کنارش رد می شدی همون دیالوگ رو می گفت. اینها باعث شده بود تا حد ممکن بدون همراه برم و سعی می کردم خونه هم نرم
در کنار این شخصیت پردازی شخصیت اصلی داستان فوق العاده بود. خیلی خوب شخصیت پردازی شده بود و زمان بازی واقعاً مهم بودن شخصیتت رو احساس می کردی. سیستم مبارزه عالی و بی نقص بود به شرط اینکه همراه نداشته باشی.
همه چیز در اختیارت هست. شمشیر ، تبر ، سپر ، جادو و خیلی وسایل دیگه برای جنگیدن. واقعاً لذت بخش بود این سیستم . لول آپ کردن و سیستم اون هم به نظر من به جز در بعضی موارد خاص مثل اسمیتینگ و انچنتینگ خیلی خوب بود.
داستان بازی هم خیلی جالب بود. بر خلاف خیلی ها که میگن داستان اصلی بازی جالب نیست به نظر من داستان خیلی جالبی داشت. درسته تکراری و قابل پیش بینی بود اما نحوه روایت داستان خوب بود.
داستان های دارک برادرهود و تیوز گیلد عالی بود. داستان کالج و کمپانین هم خوب بود. اما داستان ایمپریال و استورم کلاک به نظر من جالب نبود.
در مورد باگ واقعاً به جز اون مشکل ازبورن که اون هم راحت حل می شد هیچ مشکلی نداشتم . نمی گم نبود اما هیچ کدومش مشکل ساز نبود.
در کل بازی خیلی خوبی بود به خاطر وسعتش ، داستانش و گرافیک و صداگذاریش.
اما شخصیت پردازی . طراحی فضای انسانی شهرها و همینطور روابط بین افراد به نظر من نقطه ضعف بازی بود.
یکی از مشکلات اساسی بازی هم این بوده که حتی وقت نذاشتن بازی رو یک بار تمام کنن. شاید اگر اینکار رو می کردن خیلی از مشکلات بازی هم حل می شد.
در کل بازی جزو بهترین های سبک خودش بود اما نه اینکه بهترین باشه. بازی هست که برای مدت زیادی سرگرمتون می کنه ، باعث میشه با بازی زندگی کنید و کاملاً فکرتون رو مشغول خودش می کنه . بهترین آر پی جی امسال بود اما از دراگون ایج 1 و همینطور آبلیویون به نظر من ضعیف تر بود. اما اینکه این نسخه پنجم هست و بعد از 5 نسخه هنوز بازی خیلی خوبی رو ساختند (نه مثل دراگون ایج که بعد از اون شاهکار فقط به فکر سودآوری بودن ) باز هم من رو نسبت به بتسدا امیدوار کرد.