تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 510 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا چه خبره ؟ تو بازی جرثقیل پیدا کردی مگه؟ با damage این میشه مپ Skyrim رو فتح کرد که!

برای دوستانی که در مورد آهنگری سوال دارن بهترین روش و ارزانترین روش افزایش Smithing ساختن این خنجر معمولی آهنی هستش (iron dagger) سریع smithing رو میبره بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

آقا چه خبره ؟ تو بازی جرثقیل پیدا کردی مگه؟ با damage این میشه مپ Skyrim رو فتح کرد که!
    به 1 میلیونم میشه رسوند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

lol
    حالا دمیج ها به میلیون رسید
    عکس های زیر رو نگاه کنید :

تا بینهایت هم میره
    هیچ cheat یا هکی هم نیاز نداره
    تنها کاری که باید بکنید اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازید ( توسط آلچمی )
    بعد اون لباس هایی که آلچمی رو به میزان 29 درصد بهتر میکردن ، درصدشون بیشتر میشه ( مثلا 66 درصد )
    بعد باید دوباره Fortify Restoration بسازید و الا آخر

ولی دیگه جالب نیست ، فقط برای امتحان کردنش بسازیدش
    اگه دمیج رو زیاد ببرید بالا بازی افت فریم پیدا میکنه

لینک مستقیم این ویدئو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by virus2009; 17-01-2012 at 16:49.

5. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینا سلاح های کشتار جمعی که! WMD!

ما رو باش با "دربازکن" میریم اژدها میکشیم!
    Last edited by jericho-sina; 17-01-2012 at 17:07.

7. 2 کاربر از jericho-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسی اینجا ماموریت Forbidden Legend رو رفته ؟ همونی که 3تا گردن بند باید پیدا کنی بعد قسمت آخر به هم وصلشون میکنی.... هر کدوم از گردن بند ها یه غول داره؟

کسی رفته؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

دوستان کسی اینجا ماموریت Forbidden Legend رو رفته ؟ همونی که 3تا گردن بند باید پیدا کنی بعد قسمت آخر به هم وصلشون میکنی.... هر کدوم از گردن بند ها یه غول داره؟

کسی رفته؟
    سلام بله

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا هیچی حل شد. واسه من نمیدونم چرا دفعه اول حالت بگ مانند پیش اومده بود

داره خودمونی میشه M,ANGEL,N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    kooche poshti samte chap

پيش فرض

سلام من همون اولای بازی که یه جایی توی غار یه مرده از تو تابوت در یاد بعد میکشمش وقتی از غار میرم بیرون میگه بازم باید برگردی تو غار...بعد از اینکه یه در دایره ای شکلو باز میکنم

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام من همون اولای بازی که یه جایی توی غار یه مرده از تو تابوت در یاد بعد میکشمش وقتی از غار میرم بیرون میگه بازم باید برگردی تو غار...بعد از اینکه یه در دایره ای شکلو باز میکنم
    سلام
    اسکرین شات بزارین

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام.
    نظر من در مورد اسکایریم. البته نقد و ... نیست و فقط نظر شخصی در مورد خوبی ها و بدیهاش هست.

فضای خیلی بزرگ و وسیع و اینکه خیلی آزادی عمل زیادی داری. مراحل خیلی متنوع و سرگرم کننده هستند. بازی هم که تمامی نداره . اما این فضای وسیع و خوبی رو که ساختن کاش کمی هم وقت برای شهرها می ذاشتن. من که به شخصه هیچ علاقه ای نداشتم که توی شهرها بگردم. خیلی سوت و کور. به هیچ عنوان شبیه به شهر نبودن. بیشتر روستا بودن کل جمعیت هر شهر نهایتاً 50 – 60 نفر بود که اصلاً جالب نبود. اما تنوع دشمنان ، تنوع مکان ها ، گرافیک فوق العاده ، صداگذاری خیلی خوب و جنگ های جالب و مهم تر از همه اژدها بازی رو خیلی جالب کرده بود و باعث می شد حتی بعد از 200 ساعت بازی باز هم مکان های جدید و دشمنان جدید ببینی.
    شخصیت پردازی بازی در مورد همراهان ، همسر و بعضی از شخصیت های مهم بازی خیلی ضعیف بود. منظورم از اینکه خیلی ضعیف بود یعنی اینکه یکی از ضعیف ترین بازیهایی بود که توی این مدت دیدم. همراهانمون تقریبا تفاوت خاصی با اون حیوانات که همراهمون بودن نداشتن. در تمام مدت بازی حرفهاشون تکراری بود. شخصیت های تکراری. خیلی خسته کننده. همسر هم که هر شرایطی که آخرین بار باهاش صحبت می کردی هر بار که توی خونه از کنارش رد می شدی همون دیالوگ رو می گفت. اینها باعث شده بود تا حد ممکن بدون همراه برم و سعی می کردم خونه هم نرم در کنار این شخصیت پردازی شخصیت اصلی داستان فوق العاده بود. خیلی خوب شخصیت پردازی شده بود و زمان بازی واقعاً مهم بودن شخصیتت رو احساس می کردی.
    سیستم مبارزه عالی و بی نقص بود به شرط اینکه همراه نداشته باشی. همه چیز در اختیارت هست. شمشیر ، تبر ، سپر ، جادو و خیلی وسایل دیگه برای جنگیدن. واقعاً لذت بخش بود این سیستم .
    لول آپ کردن و سیستم اون هم به نظر من به جز در بعضی موارد خاص مثل اسمیتینگ و انچنتینگ خیلی خوب بود.
    داستان بازی هم خیلی جالب بود. بر خلاف خیلی ها که میگن داستان اصلی بازی جالب نیست به نظر من داستان خیلی جالبی داشت. درسته تکراری و قابل پیش بینی بود اما نحوه روایت داستان خوب بود.
    داستان های دارک برادرهود و تیوز گیلد عالی بود. داستان کالج و کمپانین هم خوب بود. اما داستان ایمپریال و استورم کلاک به نظر من جالب نبود.
    در مورد باگ واقعاً به جز اون مشکل ازبورن که اون هم راحت حل می شد هیچ مشکلی نداشتم . نمی گم نبود اما هیچ کدومش مشکل ساز نبود.
    در کل بازی خیلی خوبی بود به خاطر وسعتش ، داستانش و گرافیک و صداگذاریش.
    اما شخصیت پردازی . طراحی فضای انسانی شهرها و همینطور روابط بین افراد به نظر من نقطه ضعف بازی بود.
    یکی از مشکلات اساسی بازی هم این بوده که حتی وقت نذاشتن بازی رو یک بار تمام کنن. شاید اگر اینکار رو می کردن خیلی از مشکلات بازی هم حل می شد.
    در کل بازی جزو بهترین های سبک خودش بود اما نه اینکه بهترین باشه. بازی هست که برای مدت زیادی سرگرمتون می کنه ، باعث میشه با بازی زندگی کنید و کاملاً فکرتون رو مشغول خودش می کنه . بهترین آر پی جی امسال بود اما از دراگون ایج 1 و همینطور آبلیویون به نظر من ضعیف تر بود. اما اینکه این نسخه پنجم هست و بعد از 5 نسخه هنوز بازی خیلی خوبی رو ساختند (نه مثل دراگون ایج که بعد از اون شاهکار فقط به فکر سودآوری بودن ) باز هم من رو نسبت به بتسدا امیدوار کرد.
    Last edited by alirezajah; 19-01-2012 at 19:45.

14. 2 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •