سلام من تازه x8 گرفتم و می خاستم برنامه جاوا روش اجرا کنم . برنامه ای هست که بدون نصب فقط فایل jar بگیره و اجراش کنه؟
سلام من تازه x8 گرفتم و می خاستم برنامه جاوا روش اجرا کنم . برنامه ای هست که بدون نصب فقط فایل jar بگیره و اجراش کنه؟
مشکل زیرنویس فارسی هم حل شد. فقط کافیه فایل زیرنویس رو با نوت پد باز کنی و رو حالت utf سیو کنی![]()
منظورم پوشه بندی خود گالری عکس گوشیه
چون با فایل منیجر هم پوشه بندی می کنم بازهم همه رو یک جا نشون می ده![]()
گالری رام 2.1 رسمی همچین قابلیتی رو نداره.
راهش نصب برنامه گالری , یا نصب رام کاستومه
هیچکس هیچی سراغ نداشت؟ حالا کلا راهی برای باز کردن فایل های جاوا هست؟ ی برنامه Jbed گرفتم اما نصب نمیشه! نسخه مخصوص اندروید 2.1 گرفتم چون اندرویدم 2.1 هست اما نصب نمیشه اما ورژن همه اندرویدهاشم گرفتم اما نصب نمیشه!
برنامه Andme هم نصب کردم اما فایل های جاوا که میزنم میگه تجزیه نمیشه و اجرا نمیشه
یک برنامه گالری خوب معرفی می کنی
این برنامه quick pic
اینم گالری 3 بعدی (نمیدونم روی رام 2.1 کار میکنه یا نه ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by maxp30; 05-09-2011 at 14:03.
راهش همون دو تا برنامه هست که خودت امتحان کردی , روی خیلی از برنامه های جاوا جواب نمیده
من که یه مدت دنبالش بودم , دیدم نشد بیخیالش شدم
سلام
تو این رام gingerdx 009 نمیشه data connection رو فعال کرد.
مثل اینکه یه باگه.
راهی برای برطرف کردنش هست؟
این ورژن 012 چطور هست بهتره یا نه؟
ممنون
نوشته شده توسط benyamin_pc
هیچکس هیچی سراغ نداشت؟ حالا کلا راهی برای باز کردن فایل های جاوا هست؟ ی برنامه Jbed گرفتم اما نصب نمیشه! نسخه مخصوص اندروید 2.1 گرفتم چون اندرویدم 2.1 هست اما نصب نمیشه اما ورژن همه اندرویدهاشم گرفتم اما نصب نمیشه!
برنامه Andme هم نصب کردم اما فایل های جاوا که میزنم میگه تجزیه نمیشه و اجرا نمیشه
یعنی باید قید جاوارو رو اندروید زد؟
Last edited by benyamin_pc; 05-09-2011 at 17:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)