زدم . خیلی با حاله . یک سری ویجت بتونم امروز فردا آپ میکنم.
زدم . خیلی با حاله . یک سری ویجت بتونم امروز فردا آپ میکنم.
سلامسلام به همه. دوستان من یه مشکل عجیب با گوشیم(آرک معمولی) دارم. شارژ گوشیم یهو خالی میشه بدون هیچ استفاده ای بیشتر از 10 ساعت دوم نمیاره . و بعضی اوقات هم گوشی خود بخود داغ میکنه که بیشتر از 5 ،6 ساعت جواب نمیده و خاموش میکنه و اگه در حین داغ کردن از گوشی استفاده کنم مثلاً بازی کنم بجای اینکه شارژ گوشی کم شه حدود 15% زیاد میشه وویروس یابی و settimg reset هم کردم اما درست نشد . توی قسمت battery use رو هم نگاه میکنم همه چی عادیه و برنامه ای هم در حال اجرا نیست و نبوده که شارژ گوشی رو مصرف کنه و با برنامه battery monitor هم استفاده میکنم و میگه که وضیت باطری Good هست. اگه کسی چیزی میدونه لطفاً کمکم کنه بدجور رو نرومه.ممنون
من wildfire دارم و وقتی توی settings/location/use gps satellites فعاله همچین حالتی پیش میاد و یک روز باتری دوام داره
در ضمن این گزینه با باز کردن برنامه های مربوط به navigation خودکار تیک می خوره
در حالت عادی 3 الی 4 روز شارژ دارم
گفتم شاید مشکل از اون باشه چون هر دو آندرویدی هستند !
سلام دوستان
من 2روزه آرک گرفتم میشه راهنماییم کنید
اولین پوشی اندرویدیه که دارم:43:
We got an interesting tip from one of our readers, about the upcoming Sony Ericsson flagship. The handset, which he refers to as Sony Ericsson Arc HD (though the final name will probably be different) is said to come with a 720p screen (that’s 1280 x 720 pixels) and support FullHD video recording
A pretty cool feature of the Sony Ericsson (or just Sony, if the deal goes through before the announcement) Xperia Arc HD will be the option to capture full-res still shots while recording video. That would allow you to capture the most interesting moments of your videos in full resolution without interrupting the videos themselves
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این است جان گرفتن دوباره سونیببینیم میتونه جلوی سامی در بیاد یا نه... توی میدرنج که تا حد زیادی تونسته... توی های اند ببینیم چیکار میکنه...
من میخوام آرکمو به 2.3.4 آپدیت کنم گوشیم هنوز روت نیست چجوری باید روتش کنم و آیا با روت کردن گوشی گارانتی باطل میشه؟
خیلی با گوشی ور نمیرم تا حالا هم مشکلی نداشتم اصلا" لازمه روت کنم یا نه ؟
بعضی ها با آپدیت سرویس یا PC Companion آپدیت میکنن
من خودم با آپدیت سرویس رو آپدیت کردن رو ترجیع میدم
ولی چون 2.3.4 واسه منطقه نیومده بود مجبور به :
آپدیت از طریق فلش تولز شدم
اینم راهنمایی:
=====================================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای روت کردن رام 2.3.4 این آموزش رو بخون
زیر 2 دقیقه روت میشه و کار خاصی هم نداره:
روت کردن واسه کسی که با همه نوع نرم افزارها کار نمیکنه لازم نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برداشت خودمه
واسه من واسه دو نرم افزارهchainfire3d و root explorer
نیاز به روت داشت
منم بالاخره ارک اس خریدم(فقط 1کلمه میتونم بگم: فوق العاده اس)
523تومن
چطوره؟ گرون خریدم یا مناسب؟
ولی کلا صفر کیلومترم، اگه میشه لطف کنید آموزش نصب نرم افزار رو بهم یاد بدید، و بگید از کجا واسش بازی و برنامه دانلود کنم!
تبریک میگم
خوبه
به احتمال برنامه application installer رو گوشی نصب باشه
میتونی برنامه های که با پسوند apk دارین رو تو حافظه بریزید
بعد application installer رو باز کنید چند لحظه وایسا تا کامل لود بشه بعد نصب کن
برنامه آندروید که همه جا هست تو هر سایت یا فرومی پیدا میشه
موفق باشی
ممنونم
فقط 1سوال دارم:
ایا وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنی، گوشی شارژ میشه؟
اگه جواب مثبته، چطوری میشه جلوی شارژ شدنش رو گرفت؟(منظورم اینه، میشه این قابلیت رو حذف کرد؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)