همیشه چند برگ دستمال کاغذی تو جیبت تان داشته باشید چون هم عطسه خبر نمی کنه هم اینکه بعضی اغذیه فروشی ها دستمال ندارند یا نمی دهند!
همیشه چند برگ دستمال کاغذی تو جیبت تان داشته باشید چون هم عطسه خبر نمی کنه هم اینکه بعضی اغذیه فروشی ها دستمال ندارند یا نمی دهند!
سلام .
مزاحم تلفنی اگر با بی اعتنائی روبرو شد خودش ناامید میشه میره دنبال کارش چون از تنها چیزی که خوشش نمیاد بی اعتنائی هست .
مزاحم تلفنی از فحش خوردن خوشش میاد.
از عصبانیتِ شما و داد و فریادتون لذت میبره .
از شنیدنِ صداتون و غر زدنتون لذت میبره .
فقط از برنداشتن گوشی و بی اعتنائی بدش میاد .
بیخیالش بشین و مسجهاش رو نخونده پاک کنین و برای مسجهاش یه زنگ بی صدا بذارین تا وقتی مسج میاد براتون بیخودی هی نرید سراغ گوشی ببینین مسج از کی هست .
برای شمارش هم زنگ بی صدا بذارین تا وقتی زنگ میزنه تلفنتون اصلاً زنگ نخوره .
اگر هم از یه شماره دیگه بهتون زنگ زد , تا فهمیدین خودشه خیلی خونسرد و بدون هیچ عکس العملی قطع کنید و شمارش رو ذخیره کنید و یراش زنگ بی صدا بذارین . فقط همین
====================================
اگر هم پاش رو از حد و مرز زنگ زدن فراتر گذاشت به پلیس خبر بدین .
طبق قانون یا حبس میشه یا غرامت باید پرداخت کنه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 31-01-2013 at 16:59.
یه مواردی هم هست طرف اول اشتباه میگیره بعد میگه حالا که دختر درومده بزار یه زنگ دیگه بزنم همین چند هفته پیش یکی به خواهر ما زنگ زد خواهرم گفت اشتباهه و قطع کرد. بعد 1دقیقه دوباره زنگ زد من دوزاریم افتاد، گوشیو از خواهرم گرفتم با لحن تند باهاش حرف زدم برگشت گفت اشتباه گرفتم گفتم غلط کردی 2بار اشتباه گرفتی و... بعد طرف گرخید دیگه زنگ نزد! (همیشه بافرهنگبازی خوب نیست و یه جایی باید بخوری تا خورده نشی البته با عرض معذرت!)
روش کار جالبه...
ولی باز ایمنی کافی رو نداره...
بهتر شیشه شکسته شده دور انداخته بشه...
یه سری جاها هست ک عاقلانه ترین کار اینه ک فقط وفقط سکوت کنید تا بقیه ازتون بخان ک یکمی هم حرف بزنید...
سعی کنید کارهایی که قراره چند روز آینده یا کارهای مهمی که قراره بعد انجام بدید بنویسید بچسبونید یه جایی که توی دید باشه من خیلی فراموشکار بودم خیلی از کارهایی که انجام میدادم رو یادم میرفت این کار خیلی خوبه کارهام رو مینویسم میچسبونم روی اسپیکرم همیه توی دیدم هست باعث میشه یادم نره!بدترین فراموشکاریم هم تاریخ انتخاب واحدم بود و باعث شد این ترم با هر چی استاد...........که ازشون فراری بودم درس بردارم!!!
سلام .
از وقتی ارز و طلا گرونتر از قبل شده چند جا رفتم دیدم جر و دعواست بین زن و شوهر یا پدر و مادر و پسر یا دخترشون بر سر اینکه شش ماه پیش باید ماشین میخریدیم اما نخرید حالا دوبرابر شده !!!!
چند ماه پیش باید پولهامون رو سکه میخریدیم نخریدیم حالا کلی گرون شده !!!
یکیشون هم بود میزد پشت دست خودش و افسوس میخورد و میگفت من باید همون موقع که سکه 500-600 تومن بود هرچی پول داشتم سکه میخریدم اما احمقی کردم نخریدم والا الان پولم تقریباً سه برابر شده بود !!!!!
اينجور طرز فکر فقط خیال پردازی هست .
اگر راست میگین و به قول خودتون شِمّ اقتصادیتون قوی هست بگین الان باید چه کار کرد و چی خرید و چی فروخت .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-02-2013 at 17:05.
همیشه قبل از خرید گوشی کلی تحقیق کنید و از فروشنده مهلت تست کلی و در صورت معیوب بودن اجازه پس گرفتن بخواید /![]()
90% سرعت بالای ماشینها به خاطر در جو بودن راننده است و نه عجله داشتن. بنابراین کسایی که هی میگن *دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است* اشتباه فکر میکنن!![]()
دوستان جعبه موبایلتون رو هیچ وقت دور نندازید! من بی تجربه بودم خیلی راحت جعبه موبایلم بنا به دلایلی توسط یکی از افراد خانواده دور انداخته شدبعد الان یک گوشی خیلی خوب و تر و تمیز روی دستم مونده که هیچ جا نمیخرن علت هم میپرسی میگن باید جعبه باشه جعبه سند گوشی هست و اگه نباشه از کجا بفهمیم شاید گوشی دزدی باشه!!!
خلاصه جعبه ها رو انبار کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)