اون هرمس رو 10 و جان وارواتوس 6 خردیم از یه فروشگاه در اصفهان ولی جایی که بتونه ارسال کنه را متاسفانه نمیشناسم
اون هرمس رو 10 و جان وارواتوس 6 خردیم از یه فروشگاه در اصفهان ولی جایی که بتونه ارسال کنه را متاسفانه نمیشناسم
اسمیت رو چند خریدی ؟ راضی هستی از بوش ؟
راستی به نظرت بوی جان وارواتوس بهتره یا اسمیت ؟
اسمیت رو 65 خریدم و باید بگم بوی اولش که اسپری میکنی فوق العادس بوی خاصی داره و خیلی دوست داشتنی و در کل راضی هستم
نهاسمیت از نظر من خوش بو تره ، ولی جان وارواتوس هم خوشبو و توی یه کلاس دیگه هست اگه اشتباه نکنم بوش نزدیک به اترنیتی هست
ادکلن هایپونیزم از لحاظ بو و ماندگاری و خط بو چطوره ؟
اولا بودجه رو مشخص کنید.
بوهایی که اذیتتون میکنن احتمالا گرم و یا تند بودن.
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
هایپنویز منظورتونه؟اگه اون باشه موندگاریش نسبتا خوبه
سلام به همگی
علی جان من امروز این رو گرفتم از همون دیدار بین نیم طبقه که گفتین :
AZZARO CHROME 100 ml
47 گفت اول گفتم من 42 بیشتر نمیدم و قبول کرد ، گفت میخوای تستر ببر ولی خوشم نمیاد ادکلن پولوم نباشه
چطوره علی جون ؟
من که خوشم آمد
Take Care![]()
مبارک باشه.خیلی خوشبو هست.خیلی هم به ck one شباهت داره.ولی یکم موندگاریش کمه.خانواده آزارو اینجورین
دیگه.
تسترش رو چند میداد؟
اون آنتینیو باندراسه رو نداشت؟(بلک سداکشین)
Last edited by cyber861; 21-11-2011 at 22:50.
مرسی علی جون
راستشو بخوای بیشتر چیزایی که من گفتم رو نداشت همین سیلور سنت هم که گفتی نداشت
تستر رو هم میداد 37 که یک حساب سرانگشتی زدم دیدم همین به صرفه تر هست
کلا تستر رو 10 تومن کمتر میده
ملایم هست و جالبه ...بوش دقیقا همون Evidence هست که گفتم اگه یادت باشه یک دو صفحه عقب تر همین تاپیک
به نظرم قیمت رو هم خیلی بیراه نگفت ؟؟
Take Care![]()
سلام به همگی....دوستان بدجوری تو کف این ادکلنم:
Mont Blanc Presence
کسی تا حالا ازین استفاده کرده که بگه قیمتش چه جوریاس؟؟
راستش تو دانشگاه یه پسره به خودش زده بود که بدجوری هوش از سرهمه به خصوص من برده بود..
بوی فوق العاده ادویه ای داره منتها با این تفاوت که عجیب احساس خوشمزگی و اشتها به آدم میده...
نمی دونم منو یاد چه خوراکی میندازه اما عجیب بوش خوشمزه بود...نمیدونم دقیقا بوی چه ادویه ای داره اما مطمئنم هرگز تا حالا ادکلن ادویه ای مشابه این هیچ کس تجربه نکرده..
لطفا اگه کسی قیمت داره و یا استفاده کرده نظرشو بگه.
قیمتش همین حدوده.شاید یکم بالا گفته باشه ولی خب زیاد نیست.بقیه چیزاشو یکم بالا میگه.
کاره درستی هم کردی اصلیشو گرفتی.چون تستره آزارو فراوون تقلبیش زیاده.
اون اویدنس چند هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)