تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 416 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

نه برادر من..
    نه من و نه هیچ کدوم از این منتقدا، مشکلی با کریم نداشتیم..
    این خود کریم بوده که با این بازیهاش، همه رو خسته کرده..
    +
    خودمون رو گول بزنیم؟!
    من اگه قرار بود خودم رو گول بزنم، اون مقایسه رو انجام نمیدادم که توش 2 ساعث توضیح داده بودم که چرا کریس بهتر از مسی-ه..
    من فن آرژانتینم و بیشتر از خیلیها دوست دارم مسی همیشه تو اوج باشه تا آرژانتین بتونه تویه جام های جهانی، بیشتر از یه نام باشه...برا همین الکی نمیام از مسی ایراد بگیرم...چون وقتی تو تیم ملی باشه، خیلی بیشتر از کریس خوشم میاد ازش...
    اما حقیقت اینه که کریس رو خیلی کامل تر از مسی میدونم...
    +
    دیگه کاملا مشخصه تو جو قرار گرفتی..
    هیکل مناسب!
    جدا از اینکه همین هیکل مناسب، بارها کمکش کرده تویه بازی ها، من نمیدونم هیکل مناسب داشتن گناهه..؟!
    بعد اینکه جنابعالی کلا چی میبینی در کریس؟!(البته احتمالا جز اینکه فقط تو دوربین نگاه میکنه!): دی
    مشکل اینه که دیدت وحشتناک منفیه...
    +
    برادر من، وقتی بهترین کاشته زن دنیا رو داری، چرا میخوای کاشته رو برای خودت سخت کنی؟!
    بعد اینکه دقت هم کن که تیم مربی داره و برای همه چی برنامه هست.
    کریس تو تیم خوزه میتونه یه ضربه بی حساب بزنه؟!
    +
    بحث رو نمیپیچونم.
    روبینیو توان رقابت با کریس رو تو خودش ندید و رفت از تیم...
    یعنی رفتنش بخاطر این بود...شاید برای همین از کریس خوشت نمیاد..
    +
    همین دیگه..
    میگم تو جو قرار گرفتی، همینه..
    برادر من آمار پاس دهنده های رئال رو دیدی شما؟!
    رونالدو جز 5 بازیکن برتر رئال از نظر تعداد پاسه...
    بعد چطور این بازیکن میتونه خودخواه هم باشه؟!
    از روی احساسات نظر دادنه دیگه..
    +
    چرا همین کریس چنین مشکلی نداره؟!
    بازیکن اگه بازیکن باشه، خودش رو وفق میده..(اصلا سال اول رو میبخشیم...دیگه سال دوم رو که باید خوب بشه!)
    بازیکنای بزرگ تاریخ همیشه همینطور بودن..
    رائول تویه این سن و سال رفت تویه تیم و لیگ جدید...
    نتیجش شد مثه کریم؟! یا اینکه الان یکی از بهترین گلزنای اون لیگ شده؟! (رائول من رو ببخشه که با کریم مقایسش کردم)
    +
    همین دیگه...داری خودت رو گول میزنی..
    واسه هر بازیکنی پیش میاد یعنی چی؟!
    اینطوری که نمیشه بازی کرد!
    هرکی خواست سوتی بده و بگه"برا هر بازیکنی پیش میاد!"...
    در مورد فنی زدن هم یه مثال از همین بازی دپور برات زدم اما مثکه نخوندی یا یادت نبود..
    تک به تکی که آفساید شد...اما کریس با بیرون پا خیلی خوب توپ رو گل کرد..
    بعد اینکه خودت خوب میدونی اگه باشه سوتیها رو بشماریم، هر 1 سوتی کریس، در مقابل 20-30 تا سوتی کریم قرار میگیره!!
    +
    پسر من میگم وقتی رئال چند ساله داره تویه 1-8م اوت میشه، دیگه این مرحله براش فیناله..
    برای همین تمام این بازیها، یه فینال محسوب میشه برای بازیکنا و خیلی بازی مهمی میشه...
    اینکه بازیکن تجربه نداره، یه شعاره...
    کریم نزدیک 2 ساله که تو تیم و هی میگید(کسایی مثل خودت که الکی طرفداری میکنن ازش) که نمیدونم بهش وقت داده نمیشه.
    با تیم جدید خو نگرفته...زبان اسپانیایی نمیفهمه و...!
    تا کی قراره بهونه اورده بشه؟! خسته نشدی اینقدر بدترین بازیکن زمین شد؟!
    رئال اومدن توش خودش یه تجربس...چون فشارها بالاس...برا همین بازیکن خودش رو باید جمع و جور کنه سریع وگرنه....
    آره روی کاغذ رونالدو بهتره(قدش بلند تره واین حرفا )
    اما آمار + افراد بی طرف + بازی های رو در رو یه چیز دیگرو نشون میده
    ---
    بازیهای منچستر رو نگاه کن
    رونالدو از وسط زمین توپو برمیداره همرو دریبل میزنه و ...
    اما الان از اون سرعتش چیزی واسش نمونده
    اینو که دیگه قبول داری سرعتش خیلی کمتر شده؟
    ---
    کریس نقطه مثبت خیلی خیلی زیاد داره اما اون کسی که مورینیو بعد از هر بازی اینقدر ازش میکنه نیست
    طبق آمار رونالدو 190 تا شوت زده که 70 تاش تو چارچوب بوده (خودت ضربات بی حساب رو بشمر)
    در طرف مقابل مسی 106 شوت زده که 60 تاش تو چهارچوب بوده
    دلیل اینهمه دفاع بی منطق از رونالدو چیه؟
    ---
    برنامه؟
    دو تا کرنر درست حسابی نمیتونیم بزنیم اونوقت برنامه داشته باشیم؟
    مورینیو فعلا مشغول گیر دادن به زمین و زمانه
    سوژه جدیدش عضو بودن برادر گواردیولا در هیئت مدیره فلان شرکته
    حالا من نمیدونم اینا چه ربطی به رئال داره؟!
    ---
    روبینیو هیچ ربطی به حرفای من نداره و ادامش نمیدم
    ---
    پاس؟
    مسی 15 تا پاس گل داده و رونالدو 8 تا
    بیشتر پاسهای رونالدو ( اگر معیار شمارشه) رو به عقب یا در عرضه
    چی بشه که یه پاس عمقی چیزی بده ( تو این زمینه از رونالدو منچستر بهتره)
    ---
    کریس یه بازیکن فوق العادست
    مقایسه اون با بنزما اصلا امکان پذیر نیست
    + رونالدو عنوان گرونترین بازیکن رو هم یدک میشه(از این نظر هم قابل مقایسه نیستند)
    میبینی حتی کاکا هم نتونسته خودشو وفق بده
    خودت میگی بازیکن بزرگ تاریخ
    کسی از بنزما همچین توقعی نداره
    جریان رائول هم که کلا متفاوته چون از تیم + لیگ بهتر به تیم + لیگ ضعیفتر رفته (اگه دوستان آلمانی حمله نمیکنن دی: )
    ---
    الان هدف این بحث چیه؟
    مقایسه رونالدو با بنزماست؟
    خود اینکه مشخصه رونالدو بهتره
    اما من وقتی میبینم که همه چیز سر اون خراب میشه + وقتی که تیمو نجات میده هیچ کس نمیبینتش دلسرد میشم
    چرا از آدبایور نمیگی که اونجوری تک به تک خراب میکنه؟
    ----
    گفتم قبلا واسه موفقیت تو جام اروپا + ال دربی ها تجربه فوق العاده نقش داره
    این موضوع اصلا ربطی به x یا Y نداره
    مصداقش واسه کل تیمه
    ---
    یک هشتم رو که میریم بالا ولی مراحل بعد به مشکل میخوریم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آره روی کاغذ رونالدو بهتره(قدش بلند تره واین حرفا )
    اما آمار + افراد بی طرف + بازی های رو در رو یه چیز دیگرو نشون میده
    ---
    بازیهای منچستر رو نگاه کن
    رونالدو از وسط زمین توپو برمیداره همرو دریبل میزنه و ...
    اما الان از اون سرعتش چیزی واسش نمونده
    اینو که دیگه قبول داری سرعتش خیلی کمتر شده؟
    ---
    کریس نقطه مثبت خیلی خیلی زیاد داره اما اون کسی که مورینیو بعد از هر بازی اینقدر ازش میکنه نیست
    طبق آمار رونالدو 190 تا شوت زده که 70 تاش تو چارچوب بوده (خودت ضربات بی حساب رو بشمر)
    در طرف مقابل مسی 106 شوت زده که 60 تاش تو چهارچوب بوده
    دلیل اینهمه دفاع بی منطق از رونالدو چیه؟
    ---
    برنامه؟
    دو تا کرنر درست حسابی نمیتونیم بزنیم اونوقت برنامه داشته باشیم؟
    مورینیو فعلا مشغول گیر دادن به زمین و زمانه
    سوژه جدیدش عضو بودن برادر گواردیولا در هیئت مدیره فلان شرکته
    حالا من نمیدونم اینا چه ربطی به رئال داره؟!
    ---
    روبینیو هیچ ربطی به حرفای من نداره و ادامش نمیدم
    ---
    پاس؟
    مسی 15 تا پاس گل داده و رونالدو 8 تا
    بیشتر پاسهای رونالدو ( اگر معیار شمارشه) رو به عقب یا در عرضه
    چی بشه که یه پاس عمقی چیزی بده ( تو این زمینه از رونالدو منچستر بهتره)
    ---
    کریس یه بازیکن فوق العادست
    مقایسه اون با بنزما اصلا امکان پذیر نیست
    + رونالدو عنوان گرونترین بازیکن رو هم یدک میشه(از این نظر هم قابل مقایسه نیستند)
    میبینی حتی کاکا هم نتونسته خودشو وفق بده
    خودت میگی بازیکن بزرگ تاریخ
    کسی از بنزما همچین توقعی نداره
    جریان رائول هم که کلا متفاوته چون از تیم + لیگ بهتر به تیم + لیگ ضعیفتر رفته (اگه دوستان آلمانی حمله نمیکنن دی: )
    ---
    الان هدف این بحث چیه؟
    مقایسه رونالدو با بنزماست؟
    خود اینکه مشخصه رونالدو بهتره
    اما من وقتی میبینم که همه چیز سر اون خراب میشه + وقتی که تیمو نجات میده هیچ کس نمیبینتش دلسرد میشم
    چرا از آدبایور نمیگی که اونجوری تک به تک خراب میکنه؟
    ----
    گفتم قبلا واسه موفقیت تو جام اروپا + ال دربی ها تجربه فوق العاده نقش داره
    این موضوع اصلا ربطی به x یا Y نداره
    مصداقش واسه کل تیمه
    ---
    یک هشتم رو که میریم بالا ولی مراحل بعد به مشکل میخوریم
    عزیز من داری نظر خودت رو به جمع نسبت میدی..
    خو این چه وضعیتیه!؟: دی
    +
    آقا من نگرفتم الان مشکلت چیه با کریس؟!
    بلاخره تک روی میکنه یا تک روی نمیکنه؟!
    آخه اول میگی پاس نمیده اما الان میگی تو منچستر که بود بهتر بود چون از وسط زمین توپ رو میبرد و...من الان مخم قاطی کرد!
    +
    اولا که هر شوتی که تو چارچوپ نبود که بد نیست!(اگه اشتباه نکنم، توپ به تیرک هم جزو ضربات به بیرون محسوب میشه!)
    بعد اینکه هر کسی یه شیوه بازی داره..
    در مورد صحبت های خوزه هم کاملا مشخصه..کریس خوب باشه، رئال عالی میشه..
    اما وقتی کریس اماده نباشه، رئال هم چندان خوب نیست...
    موتور رئاله کریس..
    یعنی وضعیتی که زاوی تویه بارسا داره..البته هم پست نیستن اما منظورم یه چی دیگس که فکر میکنم متوجه شدی..(به شخصه حتی مسی رو بازیکن اصلی بارسا نمیدونم!)
    +
    من همین الان تو رو از جمع رئالیها، اخراج میکنم!: دی
    معلومه چت شده؟! رئالی سابق!: دی
    ولی جالبی کلا...هنوز هیچی نشده، شروع کردی به گیر دادن به خوزه!
    همین شماها هستین که باعث شدین این همه سال ثبات نداشته باشیم..
    بعد اینکه خوزه سالهاس شیوه مربیگریش همینه...همین باعث شده که تیم الان بدون کوچکترین حاشیه ای داره کار میکنه..
    همه نگاه ها به خوزس...
    +
    ...
    +
    این بهونه ها چین میاری؟!!
    پاس رو به عقب و اینا یعنی چی!؟
    میگی تک روی میکنه، میگم طبق آمار، کریس جز 5 بازیکن برتر از نظر تعداد پاسه..
    بعد میای میگی پاساش رو به عقبه؟!!
    +
    هه!
    آخر ما نفهمیدیم کریس خوبه یا نه؟!
    کریم بهتره یا نه؟!
    سر هر موضوعی، عوض میکنی حرفت رو؟!
    کریم کم پول پاش داده شده؟! کریس گرون ترین بازیکن تاریخه؟! داره کل رکوردهای بهترین گلزنای تاریخمون رو هم میشکنه!
    در مورد لیگ المان هم، من خودم بهت حمله میکنم!
    والا این لالیگا، اندازه لیگ ایران هم جذابیت نداره!
    تویه هر لیگی، 3-4 تا تیم شانس اول قهرمانی هستن و تا آخر فصل میجنگن و 2-3 تا تیم دیگه هم یه رقابتی دارن..
    اسپانیا چی؟! از همون روز اول، تیمها برای رده 2-3 بازی میکنن و اول دومی برای رئال و بارساس!
    خو این شد جذابیت؟!
    با این وضعیت، آلمان به زودی میاد جای لالیگا رو میگیره...
    +
    واقعا نمیدونم الان هدف چیه چون هر جمله ای که میخونم، یه چی متفاوت با قبلیه!
    کریم بازی با لیون اومد گل مهم زد، قبول..
    اما تویه همون بازی، 2 تا ضد حمله عالی رو خراب کرد که اگه بجای تک روی کردن، سریع پاس رو میداد، الان خیالمون راحت شده بود از بابت صعود...
    بعد اینکه همونطور که گفتی، قرار نیست خودمون رو گول بزنیم..
    مثل اون بنده خدایی که بعد یه بازی خوب کریم اومده بود و گفته بود که کریم الان بهترین بازیکنه تیمه!!
    قرار نیست این همه بازی افتضاح رو بخاطر یه نیمچه بازی خوب، فراموش کنیم..
    آدبایور هم تازه 1 ماهه اومده..به نظرت قابل مقایسه با کریم-ه که 2 ساله تو تیمه؟! تازه همین ادبایور تویه همین چند تا بازیش، خیلی بهتر از کریم بوده..
    +
    من میگم همین بازیهای تیم، خودش یه تجربس...
    اما تو میگی بازیکنای تیم تجربه ندارن..
    +
    فعلا لیون رو بچسب!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب بارسا تی وی که بازی رو نشون نداد، هرچند من تا همین الان داشتم درس میخوندم!!!

اما تا اینجا فقط میشه یه چی گفت: پلیگرینی عجب ضایعی شدیا تا دقیقه 68 بازی که رئال با 6 گل جلو هست:

Cristiano Ronaldo 68’ (pen.), 51
    Benzema 62’, 27’
    Marcelo 45’
    Di María 36

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوب بارسا تی وی که بازی رو نشون نداد، هرچند من تا همین الان داشتم درس میخوندم!!!

اما تا اینجا فقط میشه یه چی گفت: پلیگرینی عجب ضایعی شدیا تا دقیقه 68 بازی که رئال با 6 گل جلو هست:

Cristiano Ronaldo 68’ (pen.), 51
    Benzema 62’, 27’
    Marcelo 45’
    Di María 36
    بمیرن یعنی..
    یه بار نشد که یه حرکت درست بکنن..

کسری جان، بی زحمت اگه گیر اوردی، کلیپ لحظه های حساس بازی رو بذار...
    vp n هر 2-3 دقیقه قطع میشه، نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم...
    +
    از همه این گلها جذاب تر، هتریک کریس بود اما مصدومیتش بدجوری رفت رو اعصاب و خودش گفته به بازی بعدی نمیرسه که اصلا خبر خوبی نیست...
    تازه جالبیش اینه که دو تا هم زدیم که آفساید شد و حداقل 1 پنالتی رو هم داور نگرفت...
    کلا دلچسب بود...
    +
    این رادیویی ها هم خیلی باحالن!
    جدا از اینکه تا دقیقه 70 گزارش کردن و بعدش به علت تموم شدن زمانشون، بازی رو هم بیخیال شدن، گزارش گر انده گزارشگر بود!
    یه تیکه هایی مینداخت که من مرده بودم از خنده...
    مثلا یه جا دی ماریا یه توپ دقیقا انداخت، این گفت: "دی ماریا توپ رو به همراه آدرس میفرسته"!!!
    یا اینکه بنده خدا هنوز نمیدونست دیارا از رئال رفته و وقتی آدبایور با شماره 6 اومد تو زمین، این همش(تا دقیقه 70 که پخش کردن)، میگفت دیارا!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بمیرن یعنی..
    یه بار نشد که یه حرکت درست بکنن..

کسری جان، بی زحمت اگه گیر اوردی، کلیپ لحظه های حساس بازی رو بذار...
    vp n هر 2-3 دقیقه قطع میشه، نمیتونم از یوتیوب دانلود کنم...
    +
    از همه این گلها جذاب تر، هتریک کریس بود اما مصدومیتش بدجوری رفت رو اعصاب و خودش گفته به بازی بعدی نمیرسه که اصلا خبر خوبی نیست...
    تازه جالبیش اینه که دو تا هم زدیم که آفساید شد و حداقل 1 پنالتی رو هم داور نگرفت...
    کلا دلچسب بود...
    +
    این رادیویی ها هم خیلی باحالن!
    جدا از اینکه تا دقیقه 70 گزارش کردن و بعدش به علت تموم شدن زمانشون، بازی رو هم بیخیال شدن، گزارش گر انده گزارشگر بود!
    یه تیکه هایی مینداخت که من مرده بودم از خنده...
    مثلا یه جا دی ماریا یه توپ دقیقا انداخت، این گفت: "دی ماریا توپ رو به همراه آدرس میفرسته"!!!
    یا اینکه بنده خدا هنوز نمیدونست دیارا از رئال رفته و وقتی آدبایور با شماره 6 اومد تو زمین، این همش(تا دقیقه 70 که پخش کردن)، میگفت دیارا!!
    بله، متاسفانه کریس از دقیقه 77 از زمین اومد بیرون و رئال 10 نفر بازی رو ادامه داد ( چون مورینیو هر سه تعویض خودش رو کرده بود. )

نکته جالب هم اینه که کانالس تقریبا از دقیقه 65 وارد بازی شد و پاس گل 6م رو هم خودش به رونالدو داد.

حالا باید دید کریس به بازی جلوی لیون میرسه یا نه. فعلا باید برم کلاس! جمعه صبح هم کلاس داریم تا اخبار بعدی خداحافظ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

رونالدو دیشب هتریک کرد مسی رو گرفت یا نه؟؟!!!!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

Mourinho: "Benzema is a completely different player"

"Benzema is playing better. He is a completely different player from the footballer he was when I arrived. He is much more solid, and stronger both phsyically and mentally. He played very well tonight and was dynamic. I liked him a lot. I knew what Adebayor could do before he arrived here. I knew how he played and I knew what he could bring to the team. Having two centre forwards available gives you the chance of using one or the other depending on the game."

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال 7 - مالاگا صفر؛بازگشت تلخ پیگرینی به برنابئو/هفت گل با هت تریک سی آر هفت!

گلها : رونالدو (3) ،‌بنزما (2) ، مارسلو و ديارا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مورینیو: مصدومیت رونالدو خیلی جدی نیست، ولی نگران‌ام

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفت که نگران مصدومیتی است که کریستیانو رونالدو مقابل مالاگا متحمل شده است.

این بازیکن پرتغالی بلافاصله بعد از گل سوم خودش و گل هفتم تیمش خواستار تعویض شد، ولی مورینیو هر سه تعویضش را انجام داده بود و رئال با ده نفر به بازی ادامه داد.

مورینیو گفت که مصدومیت عضلانی رونالدو ممکن است جدی باشد: «نمی‌دانم، به نظر مشکلی جدی است و این اتفاق بدی بود که در این بازی افتاد. به ویژه این که رونالدو تنها کارهای کوچک را برای ما انجام نمی‌دهد.

با این حال اگر کریستیانو مشکلی داشته باشد خیلی جدی نیست و از آن نمی‌توان درام ساخت!»

وب‌سایت رسمی رئال مادرید تایید کرده که او دچار مصدومیت همسترینگ چپ شده است. اوضاع او زیر نظر است.

کد:
    پیگرینی: قرار هم نبود رئال را ببریم!

سایت گل – مانوئل پیگرینی، مربی مالاگا گفت هرگز به پیروزی در خانه رئال مادرید فکر نمی‌کرده و حالا به فکر دیدار یکشنبه با اوساسونا است که در نبرد برای فرار از سقوط عملا شش امتیاز دارد.

تیم پیگرینی با نتیجه هفت بر صفر مقابل رئال در لالیگا نابود شد و در رده ماقبل آخر جدول باقی ماند.

مالاگا سه امتیاز کمتر از ارکولس، تیم هفدهم دارد. ارکولس تنها یک پله بالاتر از منطقه سقوط است.

این مربی شیلیایی گفته: «قبل از بازی مقابل رئال مادرید می‌دانستیم که نمی‌توانیم مقابل آنها نتیجه بگیریم. بازی البته روی روند ما اصلا تاثیر نمی‌گذارد. ما در هفته‌ای هستیم که باید به فکر اوساسونا و المریا باشیم.

با بازیکنان صحبت کردم و البته دوست داشتیم عالی بازی کنیم، اما گل سوم را که زدند همه چیز برای ما تمام شد.

ذهنیت ما این است که به فکر دیدار یکشنبه با اوساسونا باشیم که مانند فینال است.»

کد:
    رونالدو دیشب هتریک کرد مسی رو گرفت یا نه؟؟!!!!
    با هم در عدد 27 مساوی شدند .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

استراحتي براي رئال مادريد وجود ندارد

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

آماده شدن براي بازي با راسينگ سانتاندر

پس از پيروزي پرگل 7-0 رئال مقابل مالاگا در ورزشگاه برنابئو شاگردان مورينيو فردا ساعت 11 ظهر به وقت محلي در والدبباس تمرينات را شروع ميكنند تا خودشان را براي رويارويي با راسينگ آماده كنند .اين مسابقه يكشنبه ساعت 21 به وقت محلي (11.30 شب به وقت ايران)ورزشگاه El Sardinero برگزار ميشود.

جلسه تمرينات فرداي بازيكنان هم پشت درهاي بسته برگزار ميشود.

کد:
    بنزما: "دو گلي كه به ثمر رساندم باعث خوشحالي من شد"

پس از برد 7-0 رئال مقابل مالاگا بنزما و كاسياس در خصوص اين بازي با خبرنگاران مصاحبه كوتاهي انجام دادند

بنزما:

"دو گل باعث شد خوشحال شوم .من ميخواهم گلهاي زيادي به ثمر برسانم"

"ما بازي خوبي انجام داده ايم ولي بايد بيشتر كار كنيم چون كه قهرمان شدن هنوز بدست نيامده است .ما بايد اين پيروزيها را ادامه دهيم تا بتوانيم به صدر جدول برويم"

"كريستيانو رونالدو عملكرد بسيار خوبي داشت و توانست هتريك كند"

كاسياس:

"هوادارن در برنابئو تماشا كردند كه تيم خوب بازي كرد و پيروز شد .ما از شروع بسيار محكم و منسجم بوديم"

"مورينيو يك فرمانده (رهبر)است .ما از هر چيزي كه او از ما در زمين ميخواهد حمايت ميكنيم .در هر دو نيمه عملكرد خوبي به نمايش گذاشتيم و از نتيجه بدست امده بسيار خوشحالم"

کد:
    صحبتهاي كانالس و رونالدو پس از برد پرگل مقابل مالاگا

پس از پيروزي پرگل رئال مقابل مالاگا كانالس و رونالدو در خصوص اين بازي با خبرنگاران به مصاحبه پرداختند

رونالدو:

"ما بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتيم و يك نتيجه خوب بدست آورديم .ما ميخواستيم تا چطور بر مالاگا برتري داشته باشيم و 3 امتياز را از ان خود كنيم "

"ما بايد اين پيروزيها را ادامه دهيم و ميدانيم كه نبايد حتي 1 امتياز را هم از دست دهيم .ما در فرم خوبي قرار دارديم "

"زماني كه گل سوم را زدم از ناجيه پاي چپ دچار مصدوميت شدم و مطمئن هستم چيز جدي نيست و ميتوانم در مسابقه بعدي بازي كنم .از بابت اين پيروزي خوشحالم و خوساتم براي تيم بهترين باشم"

كانالس:

"من امشب دوباره بازي كردم و هوادارن نيز هميشه از من حمايت ميكنند .من تلاش ميكنم تا كارم را به بهترين شكل انجام دهم "

"اين بهترين تيم جهان است و من ميجنگم تا بازي كنم .همه چيز به خوبي پيش ميرود .من تمرينات را ادامه ميدهد تا بتوانم زمان بيشتري بازي كنم"

"رويارويي با راسينگ در سانتاندر زيبا خواهد بود .بازي دشواري خواهد بود و اميدوارم ما بتوانيم 3 امتياز را بدست بياوريم .من تنها به پيروزي تيم فكر ميكنم"

کد:
    رونالدو بازی با ریسینگ را از دست میدهد

"پس از به ثمر رساندن گل سوم زمانی که پایم را به زمین گذاشتم از ناحیه پای چپ احساس ناراحتی کردم.با پلگرینی خوش و بش کردم زیرا او همیشه به من اعتماد میکرد"

حضور کریستیانو رونالدو مقابل ریسینگ سانتاندر در سانتانا در هاله ای از ابهام قرار دارد.این ستاره پرتغالی از ناراحتی از ناحیه همسترینگ پای چپ رنج میبرد و پس از به ثمر رساندن گل سوم درخواست کرد که تعویضش کنند."فردا که بازی نخواهم داشت.پس از به ثمر رساندن گل سوم هنگامیکه پای تکیه گاهم را به زمین گذاشتم احساس ناراحتی کردم.نمیخواستم بازیهای مهم پیش رو را از دست دهم و به همین دلیل خواستم تعویض شوم.در وهله اوم فکر نمیکنم به بازی یکشنبه مقابل ریسینگ برسم"

رونالدو که 13 دقیقه مانده به پایان بازی تعویض شد گفت:"مسئله جدی ای نیست.ما بازی را بردیم و نیازی نبود که ریسک کنم".بنابراین رونالدو با این تعویض رکوردش در لالیگا را از دست داد.از سویی دیگر رونالدو و پلگرینی قبل از شروع بازی با هم خوش و بشی داشتند.رونالدو در این باره گفت:"زمانی که سرمربیم بود همیشه به من اعتماد میکرد"

رونالدو پس از آن که خود درخواست تعویض را داد چراغ قرمز را به همه نشان داد.خوشبختانه مصدومیت این ستاره پرتغالی آنچنان جدی نیست و باید منتظر ماند و دید که میزان پیشرفت وی چه قدر است.

کد:
    مارسلو: "مهمترين چيز خوشحالي هوادارن بود"

پس از برد 7-0 رئال مقابل مالاگا مارسلو زننده گل سوم تميش در خصوص اين بازي با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"بازي خوبي براي بازيكنان ما بود تا با عتماد به نفس بيشتري كار كنند و بازي زيبايي هم براي هوادارن بود"

"هدف ما كسب 3 امتياز بود و ما خوشحاليم كه آن را بدست آورديم .ما بايد مثل اين بازي تا پايان فصل ادامه دهيم .تمركز بر كار خود و منتظر ماندن تا لغزش بارسلونا .ما ميخواهيم سخت تمرين كردن را ادامه دهيم و تا پايان بازي خوبي به نمايش بگذاريم"

"از گل زدنم و كمك كردن به تيم بسيار خوشحالم ولي درباره عملكرد تيم خوشحالم .ما در خط حمله بسيار خوب هستيم و دفاع نيز بسيار منسجم بود و بايد اين روند ادامه دار باشد"

" اين گل را به دو برادرم در برزيل و دوستانم تقديم كردم و جشن گرفتم . به آنها گفته بودم كه اگر گل بزنم به آنها تقديم ميكنم"

"من براي رونالدو بسيار خوشحالم و گلزدن او براي تيم بسيار مهم بود چون گل زدن رونالدو تيم را بيمه ميكند"

کد:
    والدانو : "اين بازي براي هوادارن يك جشن بود"

پس از برد پرگل سفيدها مقابل مالاگا در برنابئو خورخه والدانو در خصوص اين بازي با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"گلهاي زيبايي در اين مسابقه به ثمر رسيد ..هر چيزي در بازي ديشب به خوبي پيش رفت "

" هر كسي كار خود را انجام مي دهد ، ما بايد روي خودمان تمركز كنيم و به آينده اطمينان داشته باشيم . هنوز بازيهاي زيادي مانده است ."

"سرمربي به طور چرخشي از بنزما و آدبايور تا پايان فصل استفاده ميكند و مهمترين چيز عادت كردن و درك بازيكنان است "

"رونالدو بازيكن بزرگي است و ميخواهد در تمام دقايق بازي كند .او يك ماشين است كه براي گلزدن سخت تلاش ميكند و از نظر فيزكي در سطح بسيار خوبي قرار دارد .اميدواريم اين روند ادامه دار باشد"

"كانالس بازيكن جوان تيم است و ميخواهد به تيم كمك كند و مقابل مالاگا هم بازي كاملي از خود به نمايش گذاشت .اعتماد كردن به اين بازيكنان جوان به تيم كمك زيادي خواهد كرد"

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نام خدا

Spanish League Primera Division - 2010/2011

رئال مادرید 7-0 مالاگا

English | 704x512 | Aljazeera Sport | AVI | 1300 Kbps

بنزما

کد:
    کد:
    %D8%AF%DB%8C"]http://rapidshare.com/files/450837962/RealMadrid_1-0_Malaga_-_OnlyRealMadrid.Ir.wmv[/CODE]
    کد:
    دی[/URL] ماریا

کد:
    کد:
    %D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88"]http://rapidshare.com/files/450837963/RealMadrid_2-0_Malaga_-_OnlyRealMadrid.Ir.wmv[/CODE]
    کد:
    مارسلو[/URL]

کد:
    کد:
    %DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3"]http://rapidshare.com/files/450837964/RealMadrid_3-0_Malaga_-_OnlyRealMadrid.Ir.wmv[/CODE]
    کد:
    کریس[/URL] رونالدو

کد:
    کد:
    %D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%85%D8%A7"]http://rapidshare.com/files/450837965/RealMadrid_4-0_Malaga_-_OnlyRealMadrid.Ir.avi[/CODE]
    کد:
    بنزما[/URL]

کد:
    کد:
    %DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3"]http://rapidshare.com/files/450837966/RealMadrid_5-0_Malaga_-_OnlyRealMadrid.Ir.wmv[/CODE]
    کد:
    کریس[/URL] رونالدو (پنالتی)

کد:
    کد:
    %DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3"]http://rapidshare.com/files/450837967/RealMadrid_6-0_Malaga_-_OnlyRealMadrid.Ir.wmv[/CODE]
    کد:
    کریس[/URL] رونالدو

کد:
    کد:
    [/URL]
    Last edited by satttanism; 04-03-2011 at 13:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •