تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 646 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    روزی حدود 30 دقیقه تا یک ساعت مکالمه، یک ساعت وبگردی و یک ساعت انجام امور دیگر مثل استفاده از دوربین، تماشای فیلم HD یا بازی کردن است
    عزیز اینا که گفتی تو دو روز میشه 6 ساعت اصن سه روز میشه 9 ساعت
    چطور میگن تا 65 ساعت استفاده عادی ازش میشه کرد؟
    یعنی صفحش خاموش کنی میشه استفاده عادی؟
    آپدیتش کی میاد؟من زدم اپدیت کنم میگه آخرین آپدیت قبلا نصب شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز گوشی در حالت Stand bye هم کار میکند و سیگنال‌ها را دریافت میکند. اگر شما روزی 3 ساعت اینطوری که گفتم (نور 50 درصد) از گوشی کار بکشید و صرفاً فقط وبگردی نکنید مطمئن باشید شاید تا 3 روز هم باتری دووم بیاره چون ما در کشورمون 2G هست و 3G محدود هست البته اگر از رایتل استفاده میکنید صد در صد چون نوع شبکه تون 3G هست از عمر باتری کم میشود. آپدیت اومده البته برای I9500XXUBMEA اگر Baseband گوشی شما این نیست (در بخش About Device در تنظیمات مشخص میشود) فعلاً آپدیت نیومده این آپدیت خیلی کاربردی بود و داغ کردن رو تا حد زیادی بهبود داد. توصیه می‌کنیم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و با توجه به راهنمایش) رام مورد نظر (که آپدیت هم شده) رو دانلود کنید و جایگزین رام فعلی کنید اگر هم Baseband گوشی شما همین هست از طریق Software Update و با استفاده از Wi-Fi از خود گوشی میتوانید آپدیت کنید.
    Last edited by Faramarz-1; 03-07-2013 at 01:05.

3. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

I9500XXUAMDK
    این مدلشه حالا کدوم رام رو دانلود کنم؟
    فرقش با کرنل چیه؟
    شنیدم اگه رام جدید نصب کنی مموریت فرمت میشه صحت داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

I9500XXUAMDK
    این مدلشه حالا کدوم رام رو دانلود کنم؟
    فرقش با کرنل چیه؟
    شنیدم اگه رام جدید نصب کنی مموریت فرمت میشه صحت داره؟
    نه خیر! مموری فرمت نمیشه خیالتون راحت رام من هم I9500XXUAMDK بود با رامی که لینکش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزین کردم گوشی این کار رو به عنوان یک Upgrade شناسایی کرد هیچی تغییر نکرد حتی برنامه‌ها و اس ام اس ها هم پاک نشدند و هیچ اتفاقی براشون نیوفتاد شما از طریق نرم افزار Odin همین رامی که لینکش رو گذاشتم جایگزین کنید اگر راهنمایی احتیاج داشتید به من ایمیل بزنید (faramarz.persian@gmail.com)، راهنمایی در سایت زومیت یافتم البته این برای گلکسی اس2 هست ولی با همین روش میتوان فریمور (رام) اس4 رو نیز عوض کرد البته دقت داشته باشید Odin باید ورژنش 3.07 باشد تا اس4 رو شناسایی کنه و رام هم از سایت Android-rom.ir که در بالا لینکشو گذاشتم دانلود کنید (I9500 XXUBMEA): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط مراقب باشید!! اگر اتفاق ناگواری در وسط کار تغییر رام بیفتد ممکن است گوشیتان بریک شود (یه جورایی میشه گفت خدابیامرزی!) اگر اکانت جی میل دارید آنلاین شوید تا از طریق چت آنلاین هنگام تغییر رام کمکتان کنم البته اگر دوست داشتید.
    Last edited by Faramarz-1; 03-07-2013 at 04:38.

6. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از جوابت ولی ببین حالا آپیدت رام چقد مصرف باتری رو بهتر میکنه؟
    نیم ساعت؟1 ساعت؟10 ساعت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

ممنون از جوابت ولی ببین حالا آپیدت رام چقد مصرف باتری رو بهتر میکنه؟
    نیم ساعت؟1 ساعت؟10 ساعت؟
    با رام جدید خوب شده ولی تست نکدم چقدر؟

داره خودمونی میشه mokhtari58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من اصلاً از دید دوربین نگفتم. شما گفتید صفحه نمایش و قدرت و باتری من از این دیدگاه‌ها گفتم صفحه One S از نوع Super AMOLED ساخت سامسونگ هست و اصلاً از نظر کیفیت با صفحه‌های LCD به کار رفته شده در دو گوشی One SV و Xperia V قابل مقایسه نیست در تست قدرت هم ابتدا One S بیشترین امتیاز رو آورده در تست AnTuTu چیزی حدود 11 هزار امتیاز آورد در حالی که Xperia V امتیازش حدود 10 هزار و One SV حدود 9500 بود. در زمینه باتری‌ها هر سه از یک نوع پردازنده برخوردارند و از یک اندازه صفحه (هر سه 4.3 اینچ) اما چون دو گوشی V و SV از صفحات پرمصرف LCD برخوردارند عمر باتری کمتری نسبت به One S با صفحه AMOLED دارند. والسلام! من هم همکلاسیم همین مشخصه‌ها رو از یک گوشی انتظار داشت و بهش One S رو معرفی کردم و حالا اصلاً پشیمون نیست و خیلی هم با گوشیش حال می‌کند!
    ممنون از راهنماییتون .
    کسه دیگه ای نظری نداره ؟ هر چی نظرات بیشتری باشه آدم راحت تر می تونه تصمیم بگیره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

دوستان
    بین اچ تی سی وان و گالکسی اس 4 کدام رو ترجیح می دین؟ چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

سلام
    گلکسی اس 3 یا نکسوس 4 ؟؟؟
    خودم نظرم رو گلکسی هست
    من چون زیاد سیم کارت عوض میکنم مشکلم با این هست هست که همشون میکرو سیم میخورن ... چی کار کنم به نظرتون
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    گلکسی اس 3 یا نکسوس 4 ؟؟؟
    خودم نظرم رو گلکسی هست
    من چون زیاد سیم کارت عوض میکنم مشکلم با این هست هست که همشون میکرو سیم میخورن ... چی کار کنم به نظرتون
    ممنون
    از نظر مقایسه سخت افزاری s3 بالاتره اما کیفیت نکسوس و کلا طراحیش جذابتره من باشم نکسوس میگیرم تازه صداش هم قویه اما من با ion و TX مقایسه کردم دوربینش کمی ضعیفتر بود ولی در کل گوشی خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •