دیروز یه مالویر پیدا کرد و میخواستم حذفش کنم که نوشت ریستارت کنید.ریستارتش کردم و وقتی وارد شدم نوشت اپراتورمون کار حذف رو انجام بده؟!!
منم قبول کردم و از اونجایی که GeekBuddy رو نصب نکرده بودم نصبش کردم و با اپراتوره شروع کردم به چت کردن.اپراتوره گفت واسه حذفش باید COMODO Malware Removal Tool رو نصب کنی که این امکان توی نسخه CIS Premium نیست و باید CIS Complete بخری.بهش گفتم هیچ راهی نیست و اونم گفته نه.فقط باید بخریش. . .
سلام
قبلاً هم اینجا صحبت شد که کمپانی کمودو کاربرانی را که از نسخه رایگان استفاده میکنند بعد از آلودگی ساپورت نمیکنه و خسارتی هم نمیده و به صورت آنلاین هم متخصصین کمودو رفع آلودگی نمیکنند.....
اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
" تا زمانیکه خرید نکرده باشید طبق قرار داد اولیه نرم افزاری ، کومودو هیچگونه مسئولیت مالی و حقوقی در قبال آسیب وارده نمی پذیرد "
========
سلام
ویروس یه فایل .exe بود.اسمش چیزی توی مایه های d3dthk8.exe بود!
شناخنتش و وقتی کلین رو زدم نوشت ریستارت بشه؟!منم قبول کردم
بعد که ریستارت کردم و وارد شدم گفت که متخصصانمون راهنماییتون کنن؟!منم بله زدم و با طرف چت کردم که CIS Complete رو معرفی کرد و گفت باید بخریدش وگرنه راهی برای حذف ویروس نیست!
البته دیشب با MBAM حذفش کردم!
.... منظورشون این بوده که ما نمیتونیم به سیستم شما وصل بشیم و برات حذفش نمیکنیم؛ وگرنه شما با نرم افزار کمودو راحت میتونستید حذفش کنید.
الان آنتی ویروسهای دیگه وقتی ویروس پیدا میکنند چیکار میکنند؟؟ به شما پیغام میدن و شما دکمه دیلیت را میزنید و پاکش میکنید، کمودو هم مثل اونها ... ؛ شما میتونستید با کمودو حذفش کنید و نیازی به MBAM نبود.
===
با سلام
پس با این حساب اگه سیستم ویروس بگیره گرفتاریم
نه اصلاً اینجوری نیست؛
آنچه که وجود داره اینه که اگه ویروسی در سیستم پیدا بشه کارمندان کمودو کمکی نمیکنند، چرا> چون ما پولی پرداخت نکردیم(1-کدوم شرکت امنیتی این کارو میکنه؟؟؟ 2- تازه، اونم رایگان؟؟) ولی:
این دلیل نمیشه که وقتی ویروسی پیدا شد نرم افزار کمودو کاری نکنه، شما میتونید با کمودو ویروس را حذف کنید یا بفرستید قرنطینه. این همه ویروس که تو تاپیک دانلود ویروس گذاشته میشه و کمودو میشناسه، چی میشه؟> کمودو اونها را نابود میکنه دیگه ....gif)
یکبار دیگه اتفاقی که ذکر کردید را بخونید:
برای من ویروس اتوران رو روی فلش پیدا کرد و ری استارت خواست ولی بعدش پاک کرد
ضمناً هیچ فرقی بین آنتی ویروس و فایروال و دفنس پلاس و سندباکس؛ در نسخه های متفاوت کمودو وجود نداره.