تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 260 از 265 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    adsl من قطعه...برای شما هم همین طوره؟؟
    روی مودمم چراغ adsl روشنه ولی چراغ act خاموشه و می نویسه no network access
    چرا این طوری شده؟/ چیکار کنم؟ بعد از ده روز که تازه وصل شده اولین باریه که چنین مشکلی دارم

ویرایش:
    act روشن شد و از سرعت 2KB/s خلاص شدم !
    Last edited by ehsan-inventor; 29-05-2011 at 14:30.

2. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    adsl من قطعه...برای شما هم همین طوره؟؟
    روی مودمم چراغ adsl روشنه ولی چراغ act خاموشه و می نویسه no network access
    چرا این طوری شده؟/ چیکار کنم؟ بعد از ده روز که تازه وصل شده اولین باریه که چنین مشکلی دارم

ویرایش:
    act روشن شد و از سرعت 2KB/s خلاص شدم !
    مال من سالمه با پشتیبانی تماس بگیر

4. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مال من سالمه با پشتیبانی تماس بگیر
    ممنونم...اون دفعه بعد از این که با دایال آپ کانکت شدم حدود 5 دقیق ه بعد درست شد...
    سیستم و مودمو خاموش کردم و الان که دوباره روشن کردم بازم همون طوری شد...ولی این دفعه دیگه با کامکت شدن دایل آپ act روشن نشده...
    همون طور که قبلا گفتم من پشتیبانی ندارم چون خطم فیبر نوریه...مجبورم باهاش کنار بیام تا فردا برم مخابرات
    راستی ممکنه از اکسپایر شدن ویندوزم باشه؟؟
    بعد از آپدیت ویندوز گوشه راست پایین نوشته:
    this copy of win in not genuine !
    هربارم که ویندوز بالا میاد میگه ویندوزت ارجینال نیستو باید یه کاری کنی منم ask me later می زنم...می تونه از ویندوز باشه؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

توسعه و اختلال در 16 مرکز مخابراتی

عملیات کابل برگردان با هدف توسه در مراکز مخابرات شهید محلاتی، شهید باهنر، گلخندان از تاریخ هفتم خردادماه و در مراکز مخابرات الغدیر، مالک اش‌تر، امامت، شهید غریبی، پیروزی، مرحوم نهری، شهید تندگویان، نبوت، شهید لطیفی، شهید بهشتی، استقلال، سیزده آبان، شهدای هفتم تیر، ۲۲ بهمن از تاریخ هشتم خردادماه آغاز می‌شود.

به گزارش ایتنا به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید محلاتی با پیش شماره‌های ۲۲۴۴ الی ۲۲۴۹، ۲۲۱۹ در محدوده بلوار اوشان، جنت، خیابان‌های پژمان، صحرا، پیروز شفیعی و در مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره‌های ۲۲۶۰ الی ۲۲۶۴، ۲۲۰۰ در محدوده الهیه، شریفی منش، خیابان‌های افسر، اورنگ، فخرایی و در مرکز مخابرات گلخندان با پیش شماره ۷۶۲۶ در محدوده روستای طائرآباد (توابع اداره مخابرات شهرستان بومهن) و در مرکز مخابرات الغدیر با پیش شماره‌های ۳۳۶۹ الی ۳۳۷۳، ۳۳۰۰ الی ۳۳۰۳ در محدوده شهید محلاتی، شهید آیت ا... سعیدی، شهید بهزادی، ۱۷ شهریور و در مرکز مخابرات مالک اش‌تر با پیش شماره‌های ۶۶۸۳ الی ۶۶۸۹، ۶۶۳۵ الی ۶۶۳۸، ۶۶۱۹، ۶۶۶۷ در محدوده هاشمی، امام خمینی، جیحون، کارون، نواب و در مرکز مخابرات امامت با پیش شماره‌های ۷۷۴۰ الی ۷۷۴۳، ۷۷۴۶ الی ۷۷۴۸، ۷۷۱۵ الی ۷۷۱۷، ۷۷۹۸ در محدوده خیابان‌های فردوسی، سنایی، مهربار (فلکه اطلاعات)، مسیل جاجرود و در مرکز مخابرات شهید غریبی با پیش شماره‌های ۲۲۶۷ الی ۲۲۶۹، ۲۲۲۳، ۲۲۲۴، ۲۲۲۰، ۲۲۲۱ در محدوده خیابان‌های پولادوند، آبشاری، کاوه، شمس، شعله و در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره‌های ۳۳۳۰ الی ۳۳۳۶، ۳۳۷۸، ۳۳۷۹، ۳۳۲۵ در محدوده خیابان‌های ابن سینا، ۱۷ شهریور، کوچه‌های زارعی، اسپندی، یاس، شریعتی و در مرکز مخابرات مرحوم نهری با پیش شماره‌های ۸۸۰۷ الی ۸۸۰۹، ۸۸۳۶ الی ۸۸۳۸، ۸۸۵۶ الی ۸۸۵۹ در محدوده بلوار دریا، دادمان، فرحزادی، خیابان گل‌ها و در مرکز مخابرات شهید تندگویان با پیش شماره‌های ۲۲۵۰ الی ۲۲۵۳، ۲۲۳۰ الی ۲۲۳۳، ۲۶۳۰، ۲۶۳۱ در محدوده خیابان کرمان جنوبی، کوچه‌های شهید شاوکی، شهید رضایی و در مرکز مخابرات نبوت با پیش شماره‌های ۷۷۹۰ الی ۷۷۹۵، ۷۷۹۷ در محدوده خیابان‌های ملایری، گاراپیدی، دماوند، گلدار، افشاری، طاهری، شهید آیت و در مرکز مخابرات شهید لطیفی با پیش شماره‌های ۲۲۹۳ الی ۲۲۹۸ در محدوده قاضی زاهدی، گلزار، مروارید، عیوض توحیدی، گلستان پنجم، ضابطی حداکثر به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.

براساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین در مرکز مخابرات شهید بهشتی از ساعت ۲۱ به مدت ۴ ساعت و در مرکز مخابرات استقلال از ساعت ۲۲ به مدت ۶ ساعت و در مرکز مخابرات سیزده آبان از ساعت ۲۱ به مدت ۴ ساعت دچار اختلال می‌شود.

همچنین با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین در بین مراکز مخابرات شهدای هفتم تیر – ۲۲ بهمن حداکثر به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.

7. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی منتطقه مخابراتی ما رو شامل نمیشه...ولی شاید اعلام نشده و برای ما هم مشکل داره...چه روزی هم خراب شد...
    یه سوال دوستان
    اگر ویندوز رو عوض کنم تنظیمات مودمم به هم می خوره و از نو باید تنظیم شه؟؟
    نصابی که اومد برام نصب کرد گفت نه چیزی نمیشه درست گفته؟؟ می خوام از شر این ویندوزم که غیرقانونی شده راحت شم..

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مشکل که مال مخابراته
    ربطی نداره ، اما یه سری تنظیمات ویندوز داره که باید انجام بشند (دوستان درست گفتم)

10. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی منتطقه مخابراتی ما رو شامل نمیشه...ولی شاید اعلام نشده و برای ما هم مشکل داره...چه روزی هم خراب شد...
    یه سوال دوستان
    اگر ویندوز رو عوض کنم تنظیمات مودمم به هم می خوره و از نو باید تنظیم شه؟؟
    نصابی که اومد برام نصب کرد گفت نه چیزی نمیشه درست گفته؟؟ می خوام از شر این ویندوزم که غیرقانونی شده راحت شم..
    تعویض ویندوز به تنظیمات مودم ربطی نداره.مودم رو شما از طریق بروزرهای اینترنت مثل ie-firefox-... تنظیم میکنید وتنظیمات در خود مودم ذخیره میشه نه در هارد کامپیوتر که با تعویض ویندوز بخواد عوض شه.

12. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توسعه و اختلال در 16 مرکز مخابراتی

عملیات کابل برگردان با هدف توسه در مراکز مخابرات شهید محلاتی، شهید باهنر، گلخندان از تاریخ هفتم خردادماه و در مراکز مخابرات الغدیر، مالک اش‌تر، امامت، شهید غریبی، پیروزی، مرحوم نهری، شهید تندگویان، نبوت، شهید لطیفی، شهید بهشتی، استقلال، سیزده آبان، شهدای هفتم تیر، ۲۲ بهمن از تاریخ هشتم خردادماه آغاز می‌شود.

به گزارش ایتنا به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید محلاتی با پیش شماره‌های ۲۲۴۴ الی ۲۲۴۹، ۲۲۱۹ در محدوده بلوار اوشان، جنت، خیابان‌های پژمان، صحرا، پیروز شفیعی و در مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره‌های ۲۲۶۰ الی ۲۲۶۴، ۲۲۰۰ در محدوده الهیه، شریفی منش، خیابان‌های افسر، اورنگ، فخرایی و در مرکز مخابرات گلخندان با پیش شماره ۷۶۲۶ در محدوده روستای طائرآباد (توابع اداره مخابرات شهرستان بومهن) و در مرکز مخابرات الغدیر با پیش شماره‌های ۳۳۶۹ الی ۳۳۷۳، ۳۳۰۰ الی ۳۳۰۳ در محدوده شهید محلاتی، شهید آیت ا... سعیدی، شهید بهزادی، ۱۷ شهریور و در مرکز مخابرات مالک اش‌تر با پیش شماره‌های ۶۶۸۳ الی ۶۶۸۹، ۶۶۳۵ الی ۶۶۳۸، ۶۶۱۹، ۶۶۶۷ در محدوده هاشمی، امام خمینی، جیحون، کارون، نواب و در مرکز مخابرات امامت با پیش شماره‌های ۷۷۴۰ الی ۷۷۴۳، ۷۷۴۶ الی ۷۷۴۸، ۷۷۱۵ الی ۷۷۱۷، ۷۷۹۸ در محدوده خیابان‌های فردوسی، سنایی، مهربار (فلکه اطلاعات)، مسیل جاجرود و در مرکز مخابرات شهید غریبی با پیش شماره‌های ۲۲۶۷ الی ۲۲۶۹، ۲۲۲۳، ۲۲۲۴، ۲۲۲۰، ۲۲۲۱ در محدوده خیابان‌های پولادوند، آبشاری، کاوه، شمس، شعله و در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره‌های ۳۳۳۰ الی ۳۳۳۶، ۳۳۷۸، ۳۳۷۹، ۳۳۲۵ در محدوده خیابان‌های ابن سینا، ۱۷ شهریور، کوچه‌های زارعی، اسپندی، یاس، شریعتی و در مرکز مخابرات مرحوم نهری با پیش شماره‌های ۸۸۰۷ الی ۸۸۰۹، ۸۸۳۶ الی ۸۸۳۸، ۸۸۵۶ الی ۸۸۵۹ در محدوده بلوار دریا، دادمان، فرحزادی، خیابان گل‌ها و در مرکز مخابرات شهید تندگویان با پیش شماره‌های ۲۲۵۰ الی ۲۲۵۳، ۲۲۳۰ الی ۲۲۳۳، ۲۶۳۰، ۲۶۳۱ در محدوده خیابان کرمان جنوبی، کوچه‌های شهید شاوکی، شهید رضایی و در مرکز مخابرات نبوت با پیش شماره‌های ۷۷۹۰ الی ۷۷۹۵، ۷۷۹۷ در محدوده خیابان‌های ملایری، گاراپیدی، دماوند، گلدار، افشاری، طاهری، شهید آیت و در مرکز مخابرات شهید لطیفی با پیش شماره‌های ۲۲۹۳ الی ۲۲۹۸ در محدوده قاضی زاهدی، گلزار، مروارید، عیوض توحیدی، گلستان پنجم، ضابطی حداکثر به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.

براساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین در مرکز مخابرات شهید بهشتی از ساعت ۲۱ به مدت ۴ ساعت و در مرکز مخابرات استقلال از ساعت ۲۲ به مدت ۶ ساعت و در مرکز مخابرات سیزده آبان از ساعت ۲۱ به مدت ۴ ساعت دچار اختلال می‌شود.

همچنین با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین در بین مراکز مخابرات شهدای هفتم تیر – ۲۲ بهمن حداکثر به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.
    کابل برگردان یعنی چی؟یعنی میخان فیبر نوری بشه؟
    یعنی پینگمون درست میشه نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان من چند وقت پیش از مخابرات سرویس گرفتم،یه کارشناس اومد برامون تنظیمات مودم رو انجام داد و یه کانکشن برام ساخت.
    چند روز بعد این کانکشن پاک شد و من هر کاری کردم نتونستم بسازم و دیگه نمیتونم برم اینترنت.مگه مودم کانفیگ باشه از طریق کابل Lan و بدون کانکشن خودش نمیره اینترنت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان من چند وقت پیش از مخابرات سرویس گرفتم،یه کارشناس اومد برامون تنظیمات مودم رو انجام داد و یه کانکشن برام ساخت.
    چند روز بعد این کانکشن پاک شد و من هر کاری کردم نتونستم بسازم و دیگه نمیتونم برم اینترنت.مگه مودم کانفیگ باشه از طریق کابل Lan و بدون کانکشن خودش نمیره اینترنت؟
    کانکشن رو از دو طریق میتونی بسازی.یکی از ویندوز .یکی از خود مودم.من خودم از مودم ساختم.
    واسه ساختن کانکشن از مودم مارک مودم رو بگو ببینیم میتونیم کمک کنیم یا نه.
    من چون tplink دارم اینجوری ساختم:
    interface setup_____pppoe_____save

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •