سلام و پاسخ please
سلام و پاسخ please
این می تونه به سیم کشی ربط داشته باشه بیشتر تا خط
دوست عزیز تمامی شرکت ها از نظر سرعت یکسان هستند و شما هرچی بیشتر پول بدی سرعت دانلود بیشتری هم در اختیارت قرار میدهند ولی از لحاظ پینگ همه یکسان هستند و وقتی مشکلی پیش میاد تا جایی که من به خاطر دارم گریبانگیر همه کاربران از تمامی شرکت ها شده به هر حال پیشنهاد میکنم از شرکتی اینترنت بگیری که پشتیبانی بهتری داره .....من که از شرکت حسابگر اشتراک دارم در تمام طول روز پشتیبانی پاسخ گوی مشکلات هست ولی متاسفانه سطح اطلاعاتشون درباره اینترنت خیلی خیلی کمه مثلا اگر ازشون درباره تایم اوت و پینگ بپرسی شاید هیچیک از پرسنل حتی اسمش هم نشنیده باشند. به یکیشون تو شرکت گفتم پینگ 512 بیشتره یا پینگ 128 .... چند ثانیه بهت زده یه جوری منو نگاه میکرد انگار از فضا اومدم بعد هم گفت که پینگ 512 بهتر از 128 است در حالی که باهم فرقی نداشتند![]()
آره محسن جان خودمم به سیم کشی شک کردم چون چندوقت پیش سیم تلفن رو عوض کردم احتمال زیاد مشکل از اونجاست
TNX
سلام اعصابم خوردو خرد و خاکشیر و خاک شیر و خاکی شیر شد رفت
adsl مخابرات اینقد داغونه که الان چشم داغ پرخونه! الان با لاک پشت آپ میرم خیلی سریع تر page باز میکنه
خدا قوت
Last edited by general geranger; 04-07-2012 at 10:28.
Downstream رو روی 2000 و اندی گذاشته بودن اما الان آوردنش رو 1536
سلام آقا نظرتون راجع صبانت 128 محدود استاتیک چطوره؟ از لحاظ تایم اوت و اینا میگم
خدا قوت![]()
جنرال خودتو درگیر ip استاتیک و دینامیک و دینامیت و tnt و اینا نکن
همین مخابرات رو بگیر...اگه شانس بیاری پورت خالی داشته باشن
اینجا ایرانه...همین مخابراتم گیرت بیاد باید بگی ok![]()
سلام بالاخره امتحانا تمام شد برگشتم کرمانشاه
دیروز شارژ تموم شده حالا می خوام شارژ کنم سایت قطعه!!!!!!!!
حالا چی کار کنم ؟؟؟
اوضاع سرعت چه طوره می خوام 512 شارژ کنم
تغییری نکرده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)