تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 451 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[

متشکرم.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

دو تا کارت گرافیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مدله میشه بگین ؟ یعنی لینک بدین ... ؟؟؟

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

آره،طبق چیزائی که شنیدم و همچنین این سایت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی هم gforce دارند هم Intel.برای کارای سبک از اینتل استفاده می کنه و برای کارای سنگین از Gforcee.
    نمیدونم چیکار کنم.هر مدلی از asus انتخاب می کنم همین جوری از آب در میاد.
    مبخوام بدونم کسایی که N61j دارند مشکلی ندارند؟؟اونائی که کارت گرافیکشون Gforce؟؟
    آخه من میخوام کارت گرافیک Gforce باشه.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[

متشکرم.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

کد:
    یعنی هم gforce دارند هم Intel.برای کارای سبک از اینتل استفاده می کنه و برای کارای سنگین از Gforcee.
    مبخوام بدونم کسایی که N61j دارند مشکلی ندارند؟؟اونائی که کارت گرافیکشون Gforce؟؟

ببینید فکر میکنم اشتباه شده باشه. جی فورس و ای تی آی !!!!!

یه مدل ام اس آی با قیمت 1.800 بود که این حالت رو داشت ولی اون هم گرافیک اینتل و ای تی آی بود.
    چیپ اینتل روش گرافیک هم داره و مصرفش خیلی کمه.

خیلی بعیده همچین چیزی و اصلا با عقل جور در نمیاد یه گرافیک اضافی رو همین طوری بندازن رو لپ تاپ و قیمتش هم همین باشه.
    به سایت اصلی ایسوس نگاه کنید ... اصال به نظرم غیر ممکنه.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[

متشکرم.

کد:
    ببین دوست عزیز این مشکل که در مدل N61jv وجود داشت خیلی وقت قبل با درایور جدید nvidia رفع شد و شما هم خیالت راحت باشه.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقاي وايو من راست ميگن كه بعضي وقتا بچه ها (منظور شخص خاصي نيست) از بحث اصلي تاپيك زيادي خارج ميشن، مثلا در مورد انتي ويروس و... كه خيلي راحت ميشه از اين به بعد بحث هايه حاشيه اي رو تا حد ممكن كم كرد، اين كه كاري نداره.
    اما اين وسط كسي لازم نيست اينجا رو ترك كنه، اونم عليرضا كه حلال كلي از مشكلات بوده.

با اجازه:

پس همه به فعاليت ادامه ميديم و به هم كمك ميكنيم و در كارش بحث هاي پيراموني رو كم ميكنيم.

5. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ببخشید من منظورم رو فکر کنم بد گفتم.
    منظورم این بود که ترکیب چیپ گرافیکی اینتل با مصرف کم و ای تی آی داریم.
    و همین طور ترکیب چیپ اینتل با گرافیک جی فورس.

ولی ترکیب دوتاش رو نداریم.
    با اطمینان کامل هیچ وقت صحبت نمیکنم ولی میدونم که نداریم.

من فکر کردم شما میگین n61 روش گرافیک جی فورس و ای تی آی هست. آخه تمام n61jq ها همه گرافیکشون 5730 ای تی آی هست و اصلا جی فورسی ندیدم تاحالا.

اگه ترکیبشون مشکل داشته باشه به قول دوستمون باید با آپدیت حل بشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقاي وايو من راست ميگن كه بعضي وقتا بچه ها (منظور شخص خاصي نيست) از بحث اصلي تاپيك زيادي خارج ميشن، مثلا در مورد انتي ويروس و... كه خيلي راحت ميشه از اين به بعد بحث هايه حاشيه اي رو تا حد ممكن كم كرد، اين كه كاري نداره.
    اما اين وسط كسي لازم نيست اينجا رو ترك كنه، اونم عليرضا كه حلال كلي از مشكلات بوده.

با اجازه:

پس همه به فعاليت ادامه ميديم و به هم كمك ميكنيم و در كارش بحث هاي پيراموني رو كم ميكنيم.
    افشین جان من با آقای وایومن خصوصی صحبت کردم. من هم نظرم اینه که آنتی ویروس و بحث های مشابه دور از موضوعه. فقط میخواستم دوستان گروه ان61 نرم افزارهای خوبی رو داشته باشند وگرنه مطرح نمیکردم. تازه یکی از دوستان با نصب ایست یا آپدیتش یادمن نیست دقیقا چی مشکل داشت و من گفتم تو سافت گذر برای دانلود داره و بعدش دوستان آنتی ویروس دیگه ای رو معرفی کردن که دیدم بهتره گفتم تستش رو هم لینک بدم که بقیه اگه خواستن استفاده کنن.

نظر من هم اینه که فعالیت من تو این تاپیک یه مقداری خارج از بحثه و سعی میکنم کمتر لینک و پست بدم. همین کمک برای حل مشکلات به نظرم کافیه. البته باز نظر دوستان رو ببینم چه طوریه.

خودم و آقای وایومن فعلا مخالفیم. نفر سوم بیاد کلا راحت میشین
    البته اگه سومی بیاد و ما بریم باز هم سر میزنم و اگه کسی مشکل داشته باشه و ببینم کمکی میتونم بکنم پیام خصوصی میزنم . به هر حال ما از اول با این فروم با ان61 آشنا شدیم و باید جبران کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید من منظورم رو فکر کنم بد گفتم.
    منظورم این بود که ترکیب چیپ گرافیکی اینتل با مصرف کم و ای تی آی داریم.
    و همین طور ترکیب چیپ اینتل با گرافیک جی فورس.

ولی ترکیب دوتاش رو نداریم.
    با اطمینان کامل هیچ وقت صحبت نمیکنم ولی میدونم که نداریم.

من فکر کردم شما میگین n61 روش گرافیک جی فورس و ای تی آی هست. آخه تمام n61jq ها همه گرافیکشون 5730 ای تی آی هست و اصلا جی فورسی ندیدم تاحالا.

اگه ترکیبشون مشکل داشته باشه به قول دوستمون باید با آپدیت حل بشه.

دو کارت گرافیک منظورم gforce و Intel هست.نه ATI.میگن با update درایور درست میشه.اما من نگرانم که بعدا دردسرساز نشه واسم و پشیمون شم که جرا همچین چیزیو گرفتم.یعنی switch کردن بین این 2 تا کارت مشکلی نداره!؟؟؟
    asus لپتاپی نداره که Gforce و Core i5 باشه و سایز مانیتور 15 به بالا باشه و این مشکلو نداشته باشه!؟؟؟

و اینکه N61jv لپتاپ خوب و قابل اطمینانی هست یا نه؟البته میدونم ممکنه سوالم برای صاحب نظران تکراری باشه اما فرصت نکردم که تمام پست ها را بخونم.
    ار آقای Vioman هم ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو کارت گرافیک منظورم gforce و Intel هست.نه ATI.میگن با update درایور درست میشه.اما من نگرانم که بعدا دردسرساز نشه واسم و پشیمون شم که جرا همچین چیزیو گرفتم.یعنی switch کردن بین این 2 تا کارت مشکلی نداره!؟؟؟
    asus لپتاپی نداره که Gforce و Core i5 باشه و سایز مانیتور 15 به بالا باشه و این مشکلو نداشته باشه!؟؟؟

و اینکه N61jv لپتاپ خوب و قابل اطمینانی هست یا نه؟البته میدونم ممکنه سوالم برای صاحب نظران تکراری باشه اما فرصت نکردم که تمام پست ها را بخونم.
    ار آقای Vioman هم ممنون.
    مرسی عزیز

من به شما شخصآ تضمین میدم که مشکل Switch این مدل لپ تاپ حل شده و مطمئنآ به مشکلی بر نخواهید خورد.n61jv هم از مدل های همین کمپانی است و با همه مشخصات این کمپانی(کمترین امار خرابی و ...)فقط مشکل تعویض کارتها رو در مواقع ضروری داشت که از طرف شرکت Nvidia بود و رفع شد.
    Last edited by Vaioman; 26-09-2010 at 23:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی عزیز

من به شما شخصآ تضمین میدم که مشکل Switch این مدل لپ تاپ حل شده و مطمئنآ به مشکلی بر نخواهید خورد.n61jv هم از مدل های همین کمپانی است و با همه مشخصات این کمپانی(کمترین امار خرابی و ...)فقط مشکل تعویض کارتها در مواقع ضروری بود که از طرف شرکت Nvidia بود و رفع شد.

مرسی بابت جواب.اما میشه بگید آدرس سایت Update درایور کارت گرافیک کجاست؟؟!!
    همون راه حلی که سایت ویستا گفته؟یا جدیدتر هم اومده!!؟؟؟
    اگه لینکشو بذارید ممنون میشم.
    یه سوال دیگه اینکه N61jq هم این مشکلو داره یا فقط N61jv این مشکلو داره؟؟سری X64jv چی؟اونا هم این مشکلو دارن؟
    اگه N61jq هم همین مشکلو داره شما هم همین کارا را برای رفع مشکل کردید؟
    Last edited by sanaz_203; 27-09-2010 at 00:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت جواب.اما میشه بگید آدرس سایت Update درایور کارت گرافیک کجاست؟؟!!
    همون راه حلی که سایت ویستا گفته؟یا جدیدتر هم اومده!!؟؟؟
    اگه لینکشو بذارید ممنون میشم.
    یه سوال دیگه اینکه N61jq هم این مشکلو داره یا فقط N61jv این مشکلو داره؟؟سری X64jv چی؟اونا هم این مشکلو دارن؟
    اگه N61jq هم همین مشکلو داره شما هم همین کارا را برای رفع مشکل کردید؟
    خواهش میکنم
    شما از این لینک این ورژن(256.8) رو دانلود کن.من خودم تستش کردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    N61jq این مشکل رو نداره چون کارت گرافیکش فقط ATI 5730 هست و کارت گرافیک اینتل نداره و در نتیجه از این سیستم استفاده نمیکنه.کلیه مدلهای سری jv که از کارت گرافیک Gforce استفاده میکنند این مشکل رو داشتند ولی الان ندارند.

12. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •