جفت پا میام توی آواتورتون ها![]()
سلام دوباره : ) ...
سوالمو تکرار میکنم تا دوستانی که این گوشی رو دارن هم یه نظر بدن و از تجربه شون در این مورد بگن : ) ..
.
.سلام دوستان..
یه سوال خنده دار : دی .. چون تا حالا اسمارت فون نداشتم و با اونایی هم که مال دوستان بوده و کار کردم مشکل داشتم توی این مورد..
میخواستم ببینم اس ام اس نوشتن باهاش چطوره ؟!.. راحته ؟.. میدونم qwerty هست و راحته.. منظور من بیشتر از لحاظ لمسی بودنش هست..
من مثلا با 5800 و 5230 و اینا کار کردم که البته مقاوتی بوده تاچشون.. حالا میخوام بدونم این چجوریاست ؟
چون شاید بشه گفت درصد بیشتر استفاده م اس ام اس باشه و خوب در این صورت اگه اذیتم کنه خیلی ضد حاله دیگه!..
میخواستم aspen بگیرم.. خوشگلم هست.. اما یه ذره دودل شدم.. میدونم که اصلا این دو در یک رده نیستن.. ولی خوب من بین این دو انتخاب موندم تقریبا و شک م هم به x10 فقط واسه همین اس ام اسشه وگرنه میدونم توی بقیه موارد خیلی خوبه..
راهنماییم بکنید ممنون میشم : ) ...
![]()
.
من عید میخوام برم قشم .
به نظر دوستان از قشم بگیرم یا برگردم مشهد اردیبهشت بگیرم که قیمتش پایین تر بیاد .
به جنسای قشم اعتباری هست ؟
جون تيتان آخرش تونستي كد رو بزني يا نه؟تیتان عصبانی می شود. بیا بزن زیر گوشم
قیمت روز قشم 380 قابل توجه حامد و فرهوده
بيام قشم ميكشم زير گوشت
من خودم دوتاشو از قشم خريدم!من عید میخوام برم قشم .
به نظر دوستان از قشم بگیرم یا برگردم مشهد اردیبهشت بگیرم که قیمتش پایین تر بیاد .
به جنسای قشم اعتباری هست ؟
اعتبار قشمو زير سوال ميبري پدرسوخته؟
نمي بيني حسين قشميه؟ يه قشمه و يه سيد
حامد هم ديگه قاطي كردجفت پا میام توی آواتورتون ها![]()
حامد جف پا رو بيا
![]()
آخرش جواب ما رو ندادین
قشم رطوبتش زیاده مواظب باش خراب نباشه
شرجی بش نخورده باشه
نظر من رو میخوای بدونی میگم این گوشی انتخاب خوبی هست.برای اس ام اس دادن توی هر حالتی میشه بعد یه مدت عادت کرد.شما مطمئن باش که راحته.دیگه همه ال سی دی سیستم تاچشون به این سمت هست دیگه.سلام دوستان..
یه سوال خنده دار : دی .. چون تا حالا اسمارت فون نداشتم و با اونایی هم که مال دوستان بوده و کار کردم مشکل داشتم توی این مورد..
میخواستم ببینم اس ام اس نوشتن باهاش چطوره ؟!.. راحته ؟.. میدونم qwerty هست و راحته.. منظور من بیشتر از لحاظ لمسی بودنش هست..
من مثلا با 5800 و 5230 و اینا کار کردم که البته مقاوتی بوده تاچشون.. حالا میخوام بدونم این چجوریاست ؟
چون شاید بشه گفت درصد بیشتر استفاده م اس ام اس باشه و خوب در این صورت اگه اذیتم کنه خیلی ضد حاله دیگه!..
میخواستم aspen بگیرم.. خوشگلم هست.. اما یه ذره دودل شدم.. میدونم که اصلا این دو در یک رده نیستن.. ولی خوب من بین این دو انتخاب موندم تقریبا و شک م هم به x10 فقط واسه همین اس ام اسشه وگرنه میدونم توی بقیه موارد خیلی خوبه..
راهنماییم بکنید ممنون میشم : ) ...
آسپن هم خوبه ولی سیستم عاملش تعططیله.دیگه دورانش گذشته.نظر مسخره من این بود
گووووپسحامد هم ديگه قاطي كرد حامد جف پا رو بيا![]()
ببخشید که سوالام پیش پا افتادست،چون تازه خریدم می پرسم.
hamed1297 جان گفتی روت نکنم.برای آپدیت باید چه کنم؟میشه راهنماییم کنی.
راستی برا مولتی تاچ کردن حتما باید گوشی روت شده باشه؟؟
ببخشید که سوالام پیش پا افتادست،چون تازه خریدم می پرسم.
hamed1297 جان گفتی روت نکنم.برای آپدیت باید چه کنم؟میشه راهنماییم کنی.
راستی برا مولتی تاچ کردن حتما باید گوشی روت شده باشه؟؟برای آپدیت..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)