کل لینهای دانلود این پست مشکل داره
من هنوز نتونستم بازی اجرا کنم
موقع اجرای کرک میگه که گیم لانچر رو غیر فعال کنید![]()
کل لینهای دانلود این پست مشکل داره
من هنوز نتونستم بازی اجرا کنم
موقع اجرای کرک میگه که گیم لانچر رو غیر فعال کنید![]()
اقا حسين...يه بازي رو كاملا پاك كنيد و دوباره نصب كنيد و كرك بريزيد...انشالله حل ميشه...
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
اول ميپري بعد شيفت رو بزن...تا بگيره يه جايي رو...
سلام.
چجوری باید عمل Blend رو انجام بدم؟ وسط گروه مورد نظر وایمیسم ولی وقتی شروع به حرکت میکنم دنبال Paola اونا دنبالم نمیان! از حالت hiding بیرون میاد. لطفا بگین باید چیکار کنم؟ دکمه خاصی باید بزنم؟
یعنی از بچه های تو این تاپیک کسی مرام نداره این بازیو به من بده؟
بابا چند بار پست بدم که منم این بازیو میخوام
یکی لطف کنه برام بفرسته.البته نسخه ی سالمشو
خیلی ممنون که خبر دادی امیدوارم همه مثل شما اشتباهات ما رو گوشزد کنن تا رفع کنیم البتهتوی مولتی آپلود 8 تا لینک از سرور های مختلف میده شاید یه چند تایی ایراد داشته باشن ولی همیشه hotfile و 2share کار میکنن پچ و فایلهای اجرایی رو دارم آپلود میکنم یه 10 دقیقه دیگه تمومه
Last edited by eslamy_iut; 26-04-2010 at 13:06.
سلام
کسی می دونی فایل زیر نویس انگلیسی تو این گیم کدام فایل است تا اون رو فارسی کنیم بزاریم همه حال کنن
بچه ها من این VALUES جدیده که فکر کنم توی صفحه 188 بدو رو ریختم و هم سیوهام پاک شد و هم بازی رو که از اول شروع میکنم از یه آسانسور که داره با دختره فرار میکنه جلوتر نمیره و در آسانسور که اتوماتیک باز میشد الان دیگه باز نمیشه![]()
کرکتو عوض کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز اصلاح شد
اول بازی رو پاک کن و بعد نصب طبق پست زیر عمل کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما هم گفیم بگو کجای تهرانی تا آدرس بدم یا بخری یا بفرستم !
اگه منظورت از اون گروه خانم ها هست که اونا اصلا نبایدم بیان وقتی paola حرکت کرد تو باید دنبالش بری و باید بین مردم blend کنی یا رو نیمکت ها بشینی خیلی آدم تو کوچه رد میشن بهترینشون همون کشیش هایی هستن که ردای قهوهای پوشیدن هستن خودتو بنداز بین اونا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)