تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 634 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن باش تعویض رام فقط ممکنه کارو بهتر منه اما درست نمیشه با i8910 هم دهنمون سرویس شد با اخرین فریمور های هاپیپر بهتر شده بود اما هیچ وقت مشکلش حل نشد i8510 رو یادتونه؟ این مشکل رو داشت؟ g810 چطور یادتونه؟؟ من با i8910 حتی vga هم نتونستم با صدای درست فیلم بگیرم این مشکله گوشی های سامسونگه نه مشکل رام

من شاید ماهی یکی دوبار با گوشیم فیلم بگیرم همون یکی دوبار دوست دارم پرتش کنم تو اشغالی اگه درست نکرد سامسونگ این مشکلو تو فریمور های بعدیش (که بعید میدونم عرضه این کارو داشته باشه وگرنه i8510 یا i8910 رو درست میکرد) دیگه هیچ وقت طرف سامسونگ نمیرم
    این همه هم گفتن هامینگبرد بعد از کلی lagfix تازه میشه مثه گوشی های دیگه نه اینکه پتانسیلش رو نداشته باشه بلکه سامسونگ عرضه پشتیبانی نداره
    احتمال زياد مشكل از رامه
    چون گوشي من مشكلي نداره
    مشكل از سامسونگ نيست
    الان با ويو فيلم ميگيرم در حد مستنداي بي بي سي
    جداي از شوخي
    نميشه با بروز يه مشكل براي يك گوشي
    كل شركت سامسونگ رو برد زير سوال
    ديگر دوستاني كه گالكسي دارن
    لطف كنن ببينن مشكلي مشابه مشكل دوستمون دارن يا نه

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما ديگه چرا دوست عزيز i8910 كه الان دارم i8520 كه زمان خودشون كمرافون سامسونگ بود ايا بالاخره مشكل ضبط صداشون حل شد??

اينكه كيفيت تصوير خوبه شكي توش نيست من بحثم صداست

فقط گوشي i8910 من مشكل صدا داشت?? الان اخرين فريمور هايپر روشه كه سعي كرد اين موضوع رو بهتر كنه كه بهتر كرد اما درست شد?? حالا مشكله سامسونگ نيست??

اصلا شما يه فيلم با گلكسي بگير بعد مشخصات صداي ضبط شده رو اينجا اعلام كنيد ببينيد 16hz هستش گوشي هاي ديگه hz48 دوستان ديگه هم با صداي بلند موزيك كه باس داره يه تيكه فيلم بگيرن ببينيم مشكل از كجاست
    Last edited by bille_jean2001; 10-11-2010 at 23:30. دليل: virayesh

4. 2 کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما ديگه چرا دوست عزيز i8910 كه الان دارم i8520 كه زمان خودشون كمرافون سامسونگ بود ايا بالاخره مشكل ضبط صداشون حل شد??

فقط گوشي i8910 من مشكل صدا داشت?? الان اخرين فريمور هايپر روشه كه سعي كرد اين موضوع رو بهتر كنه كه بهتر كرد اما درست شد?? حالا مشكله سامسونگ نيست??

اصلا شما يه فيلم با گلكسي بگير بعد مشخصات صداي ضبط شده رو اينجا اعلام كنيد ببينيد 16hz هستش گوشي هاي ديگه hz48 دوستان ديگه هم با صداي بلند موزيك كه باس داره يه تيكه فيلم بگيرن ببينيم مشكل از كجاست
    راستش دوربین و فیلمبرداری واسه کسی که یک اسمارت فون میخواد زیاد مهم نیست.(فقط برای رفع موارد ضروری) شما اگه صدای فیلم برداری برات از همه چیز مهمتر هست بهتر بود به خرید دوربین دیجیتال یا کمرافون اقدام میکردی.

6. 3 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزيز حرف شما در مورد i8910 درست
    اما در مورد گالكسي من مشكلي ندارم
    به همين خاطر بود كه به ديگر دوستان پيشنهاد دادم با گوشيشون فيلم بگيرن و نتيجه رو بگن
    اميدوارم مشكل از رام باشه و ايراد سخت افزاري نداشته باشه
    كمي صبر كنيد دوستان نتيجه تستشون رو ميگن
    به خصوص آقا ابي كه مطمئنن خيلي خوب و دقيق تست ميكنه و جواب من و شما رو ميده

8. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستش دوربین و فیلمبرداری واسه کسی که یک اسمارت فون میخواد زیاد مهم نیست.(فقط برای رفع موارد ضروری) شما اگه صدای فیلم برداری برات از همه چیز مهمتر هست بهتر بود به خرید دوربین دیجیتال یا کمرافون اقدام میکردی.
    من گفتم مثله دوربين ديجيتال ضبظ كنه?? من گفتم در جاهايي مثله عروسي يا كنسرت شايد دلم بخواد با گلكسي يه تيكه فيلم بگيرم وقتي تصوير اينقدر واضحه صدا اي كاش در حد n73 بود توقع زيادي?? دقيقا صداش مثله i8910 تو جاهايي كه صدا خيلي زياده خرخر همراه صدا ضبط ميكنه رام قبليم 2.1 همين مشكلو داشت اينم كه jpjpa هستش همين مشكل
    امروز به يكي از دوستان موبايلستاني سفارش كردم تست كنه ديدم اونم همين طوري بود در فاصله 1 متري اسپيكري كه صداشو زياد كردهبود خرخر ضبطكرده بود

سامسونگ هنوز سنت شكني نكرده g810 i8510 i8910 i9000 كه گوشي هاي هاي اند هر سال بودن خرخر تو صدا هاي بلند رو يدك كشيدن

10. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

يه تيكه فيلم گرفتم مشخصات صدا رو ببينيد

File Name: E:\video-2009-11-09-03-41-17.mp4
    Format: mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2
    Duration: 00:00:47.3
    Start Time: 0.000 s
    Bit rate: 9708 kbit/s

Audio: aac, 16000 Hz, mono
    Video: h264, yuv420p, 1280x720

تا موقعي كه از 16000hz بيشتر نشه نه تنها گوشي من بلكه همه گلكسي دارها اين مشكل دارن كه در جايي كه صدا خيلي بلنده خرخر ضبط ميكنه

گوشي هاي ديگه (البته فعلا با n73 و n85 تست كردم) 48000hz هستن كه صدا رو نرمال ضبط ميكنن

دوست عزيزم جناب گرافيكار اميدوارم متوجه حرفم شده باشيد حالا شما يه تست جالب انجام بديد در سكوت مطلق فيلم بگيريد ميبينيد صداي هوارو هم خيلي بلندتر ضبط ميكنه
    راستي ويديو بالا كه مشخصات صداشو گذاشتم با رامي كه نيم ساعت پيش نصب كردم يعني spike v3 فيلم گرفته شده
    Last edited by bille_jean2001; 11-11-2010 at 04:06. دليل: dige

12. این کاربر از bille_jean2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

من وقتی می خوام با opera از rapidshare و کلا سایتهایی که قبل از آماده شدن لینک دانلود ثانیه شمار دارن دانلود کنم نمیشه.... راه حل نداره؟
    سلام دوست عزیز
    ببین من میدونم که بعضی از سایتایی که ثانیه شمار برای دانلود دارن اگر صفحه مخصوص بروزر موبایل داشته باشند این مشکل برطرف میشه یعنی شما بجای اینکه به وب سایت مخصوص PC اونا مراجعه کنی به لینکی که معمولا تو سایتشون برای موبایل به عنوان نسخه مخصوص موبایل گذاشتن مراجعه کنی این مشکل برطرف میشه مثلا یک مثال بزنم برات:
    سایت معروف mobile9.com که مخصوص دانلود برنامه و بازی و تم و والپیپرو از این چیزا برای انواع و اقسام گوشیهاست برای دانلود رو PC ثانیه شمار داره ولی خودش تو سایتش لینکی معرفی کرده مخصوص بروزر موبایل با این ادرس :m.mobile9.com که دیگه با مراجعه به این لینک با بروزر گوشی دیگه هیچ مشکلی از این بابت نخواهی داشت .
    Last edited by mahroo_z1; 11-11-2010 at 10:46.

14. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض اپدیت کیبورد جدید Version 1.1 ) 8pen ) برای اندروید

سلام

ویژگیها:

• Auto-space is now optional, and disabled by default
    • Voice input (Android 2.2 with voice recognition enabled)
    • Preview popup
    • Improved dictionary support (suggestions, auto-complete, quick fixes)
    • Basic themes
    • Height adjustment
    • Fine-grained shift pressure threshold
    • Optional vibration when passing through central region
    • Slightly modified numeric layout, for easier access to #, & etc.
    • Fix of phone keyboard bug that caused force close on some phones

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض کاربران اروپایی اپراتور O2 در 15 نوامبر اپدیت فرویو دریافت خواهند کرد

سلام

منبع:

کد:

18. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض بازی پرطرفدار Angry Birds با 45 مرحله جدید برای اندروید اپدیت شد

سلام

کد:
    Last edited by mahroo_z1; 11-11-2010 at 11:23.

20. 4 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •