تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 500 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

۱:اصلا هیچ پول اضافه ای به فروشنده ندهید، و بدون گارانتی هم بخرید، حتی اگر خواست بابت ریختن نرم افزار پول بگیره اجازه ندید نرم افزار بریزه.
    اما یه نکته ی مهم دیگه هست نذارید براتون ویندوز بریزه حتی اگه مجانی بود، خودتون نصب کنین که یاد بگیرین.خیلی راحت ه و آموزشش هم هست.
    ۲:اون پک ها بسیار گرون هستند و فکر نمیکنم به اندازه ی این پک ی که توی امضای من هست کامل باشن.
    اما در هر صورت اگه اینترنت پرسرعت دارین هیچ مشکلی نیست، همه چیز توی نت هست. حتی اون پکیج ها هم از اینترنت دانلود شده اند.
    ۳:اگه دوست داشتی میتونی کابل مبدل HDMI بگیری که ۳۵ هزار تومن ه، یا شاید قاب Speck برای محافظت بیشتر.
    ۴:من خودم برند PRADA دارم و ازش راضیم، قیمتش هم حدود ۵۰ هزار تومن ه. هم کوله میشه و هم دستی،
    پیشنهاد: کیف رو از پایتخت نخر ، چون بی دلیل گرون میدن.

2. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

عصری رفتم خریدم بلاخره.هرکاری کردم نتونستم راضی بشم که بدون گارانتی بخرم،راستش یجورایی یه حس بدی داشتم برای همین منصرف شدم و با گارانتی گرفتم،اینجوری خیالم واسه خودم راحت تره.با گارانتی گرفتم 1490 از رایاپل.بدون گارانتی تا 1400 هم پیدا کردم ولی قسمت نبود من بگیرم.
    همونطوری که عزیزان فرمودن از ریختن ویندوز و نرم افزار امتناع کردم و گفتم بذار خودم بریزم یاد بگیرم البته مغازه دار هم بمن گفت هروقت دوس داشتی بیار خودمون واست می ریزیم به صورت رایگان ولی من بهش گفتم که من نون بازوم رو می خورم.
    در مورد خرید کیف هم دوستمون شاهین حق داره،قیمتای پایتخت خیلی بالاست ولی من یه مدل جشمو گرفت مخ مغازه داررو خوردم بهم 20 تومن تخفیف داد گرفتم 45 تومن.
    در کل ارزیابی کلی من از این مدل 374 اینه که واقعا ارزش پولی که می پردازیم داره،واقعا نوش جونشون.از بسته بندی گرفته تا کیفیت ساخت خود لپ تاپ و لوازم جانبی و صفحه نمایش و ... تا سیستم عامل همه عالیه به نظرم.
    از عزیزانی هم که تو فروم زحمت می کشن و دوستان رو راهنمایی می کنن تشکر و قدردانی می کنم.گلی به جمال همشون.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض ایر 11

من میخوام یه ایر 11 بگیرم، برای کارایی مثل وبگردی، موزیک، فیلم و گاهی کار با نرم افزارایی مثل فوتوشاپ.
    میدونم spec بالایی نداره ولی سایزش برام مهمه.
    آیا ایر تو پخش فیلم hd مشکلی نداره؟(1080p) خیلی گشتم ولی جایی جواب منطقی دریافت نکردم.
    اگر کسی تجربش رو داره یه کمک به ما بده.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

بسیار خوب و مناسب برای این کارهایی که گفتین هست.
    چرا باید با HD مشکل داشته باشه؟
    من فیلم گرفته شده با آیفون۴ رو با تقریبا همون کانفیگ بدون مشکل میبینم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشید گفتم اینجا بنویسم که دوستان همه متخصص برند Apple اندکسایی که اپل داشتن و تفاوت رو واقعا حس کردن جواب بدن :
    من واسه داداشم core i7 رو از مدل y560 لنوو سفارش دادم اون بیشتر کارش با نرم افزارهای 3d هستش و مکانیک میخونه واسه طراحی با catia و 3d max کار میکنه می خاستم بدونم اصلا ارزش داره پولی رو که میخام بابت این برند ها(HPوIBM) بدم که cpu بالا دارن: core i7 برم apple با این مشخصات بخرم مثلا با 1630000تومان برم این مدل رو بخرم؟
    Apple MC374LL/A
    سی پی یو : Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHZ 1066 3MB Cache
    رم : 4GB 1066
    هارد: 250gb
    گرافیک:NVIDIA GeForce 320M 256MB DDR3
    ورودی خروجی:

Headphone JackMicrophone InputUSB 2.0 x 2FireWire 800 (up to 800 Mbps)Mini DisplayPortiSight Cameraصفحه نمایش:
    Screen Size:

13.3"
    Type:
    Glossy
    Resoloution:
    1280x800
    Backlight:
    LED
    امکانات دیگر:

ColorSilve rWeight2.04 kg Origin Made in ChinaFactory Warranty 3 year limited warranty

من خودم مهندسی کامپیوتر میخونم و زیاد اهل بازی نیستم تنها بازی که می کنم PES هستش اونم بعضی وقتا و کارم با نرم افزارهای flash و کلا طراحی سایت برنامه نویسی با مجموعه ی visual dot net و MATLAB وخلاصه کارای مولتی مدیا شما نظر بدین.ارزش داره بابت اپل همچین پولی بدم؟؟؟؟کانفیگ های core i7 اپل بالای 2500000تومنه .والا موندم .نمیدونم کمک کنین.میخام یه عمری واسم کار کنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

فکر میکنم ۳۷۴یکم نسبت به انتظارات شما کم باشه ، ولی هر چی باشه اپل ه دیگه. حتما بهتر از برند هایی مثل لنوو هستش.
    اگر شما یکم کانفیگ بالاتری بر دارہد دیگه هیچ مشکلی نیست .
    راستی وقتی شما میخواین مک بوک پرو بخرید باید بی این نکته توجه داشته باشید که نباید روی ویندوز حساب باز کنید و برنامه های مورد نظرتون باید ورژن مک باشند،البته اتوکد و مطلب و دریم ویور (برای طراحی سایت) موجوده.
    موفق باشید. 

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

فکر میکنم ۳۷۴یکم نسبت به انتظارات شما کم باشه ، ولی هر چی باشه اپل ه دیگه. حتما بهتر از برند هایی مثل لنوو هستش.
    اگر شما یکم کانفیگ بالاتری بر دارہد دیگه هیچ مشکلی نیست .
    راستی وقتی شما میخواین مک بوک پرو بخرید باید بی این نکته توجه داشته باشید که نباید روی ویندوز حساب باز کنید و برنامه های مورد نظرتون باید ورژن مک باشند،البته اتوکد و مطلب و دریم ویور (برای طراحی سایت) موجوده.
    موفق باشید.
    شما چه مدلی از اپل رو پیشنهاد می کنین یعنی منظورتون اینه تو ویندوز کارایی لازم واسه کار من رو نداره؟؟؟
    میگم من اصلا اهل بازی نیستم مدل بالاتر میشه با کنفیگ core i5 که خیلی گرونه....مدل مد نظرتون چیه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

درسته! مدل ۳۷۱ با cpu i5 و با قیمت حدودا ۲ میلیون تومن عالی ه.
    ببینید شما اگه برنامه هایی که لازم دارین توی مک باشند هیچ مشکلی نیست و حتی پایین ترین کانفیگ هم جوابگو هست ولی اگه میخواین با ویندوز کارهای سنگین بکنید اپل نخرین و یک لپتاپ ویندوزی بخرید.
    من نمیگم که ویندوز روی اپل کارآیی نداره ، بلکه شاید از خیلی از لپ تاپ های دیگه هم بهتر جواب بده ولی کسی که اپل میخره باید از ویندوز به مکینتاش مهاجرت کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

درسته! مدل ۳۷۱ با cpu i5 و با قیمت حدودا ۲ میلیون تومن عالی ه.
    ببینید شما اگه برنامه هایی که لازم دارین توی مک باشند هیچ مشکلی نیست و حتی پایین ترین کانفیگ هم جوابگو هست ولی اگه میخواین با ویندوز کارهای سنگین بکنید اپل نخرین و یک لپتاپ ویندوزی بخرید.
    من نمیگم که ویندوز روی اپل کارآیی نداره ، بلکه شاید از خیلی از لپ تاپ های دیگه هم بهتر جواب بده ولی کسی که اپل میخره باید از ویندوز به مکینتاش مهاجرت کنه.
    راستش من میخام مک رو تجربه کنم چون نزدیک 10 ساله که دارم با ویندوز کار میکنم .با این حساب باید صبر کنم پول بیشتری بزارم ولی منظورم این بود که اگه بخام با مک کار کنم و نرمافزارهاشو دانلود کنم همون 374 جواب میده .مثلا شاید خاستم تو محیط ویندوز adobe premire رو هم نصب کنم اونوقت چی باید برم سراغ 371؟
    در صورتی که من سیستم خونگیم Intel Pentium 4 با رم 1 گیگ و جواب کارمو میده فقط توو رندرگیری اذیت میشم یعنی تو ویندوز از این هم کمتره؟؟؟ولی خوب سایتهای زیادی واسه دانلود نرمافزارهای مک هست .

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان فعال این تاپیک
    من تا اخر ماه میخوام یه imac 27" quad core i5 بخرم.
    نظرتون چیه؟ایا با نصب ویندوز 7 مشکل خاصی به وجود نمیاد؟
    و همینطور هم اینکه موقع بازی توی ویندوز 7 سیستم داغ نمیکنه؟اخه شنیده بودم که وقتی روی مک ویندوز میریزی و بازی میکنی سیستم داغ میشه.
    ممنون میشم اگر جواب سوالات رو کامل بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •