تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 447 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چند وقت پیش یه مودم آشغال تی پی لینک 8151n گرفتم انقدر مزخرف و بدردنخور هست این مودم که اگر بیشتر از 1 دستگاه به وایرلس متصل بشن مودم چند دقیقه یه بار ریست میشه به خصوص زمانی که مهمون داشته باشیم و چند دستگاه اضافه بشه که هر چند ثانیه این اتفاق می افته البته اینم بگم که فکر کردم به خاطر مشکل سخت افزاری هست و مودم رو با یکی دیگه مثل همین عوض کردم بازم دیدم مشکل ریست شدن داره و در آخر از یکی از فروشنده های نمایندگه تی پی لینک شندیم سری جدید این مودم در دو مدل 8151n و 8951 به خاطر استفاده از چیپ ارزون قیمت این مشکل رو پیدا میکنه و کلی مرجوعی داشتن .

حالا مودم رو پس دادم و میخوام یکی دیگه بگیرم اینبار با تحقیق بیشتر ، دیگه نمیخوام طرف تی پی لینک برم بین دو مدل D-Link 2750u و Asus N10 B1 کدومو بردارم ؟

مصرفم خونگی هست و عموما 2 دستگاه وایرلس همیشه بش متصل هستن و با وجود مهمون چند دستگاه دیگه هم بشون اضافه میشه . تفاوت قیمتشونم مهم نیست فقط کیفیت و دوامش برام اهمیت داره .

کدوم ؟

خوب دوسته گرامی خوبه خودت میگی ارزون قیمت شماانتظارداری با60 تومن پول این مدل چه به دست میاوردی؟هرچقدرپول بدی همونقدرپلومیخوری.به نظرم ایسوس اگه میگرفتی بهتربود.بعدشم من خودم قصده همین مدله دی لینک روداشتم سرچ کردم گفتندجالب نیست اخرشم TP LINK8968 خریدم هیچ مشکلیم تاحالاباهاش نداشتم خوشگل جذاب وسوسولم هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از تحقیق زیاد رفتم یه مودم linksys wag120 گرفتم اما حالا که شروع به استفاده کردم متوجه شدم یکی از بدترین ها انتخاب کردم خیلی جالبه زمانی که این مودم تازه امده بود همه می گفتن عالیه اما اگر الان جستجو کنی نوشتند ایراد های زیادی داره من نمی دونم چرا باز همه پیشنهاد لینک سیز می دهند داغ کردن قطع و وصل شدن برد کم کانفیگ مشکل و ... شرکت پشتیبان هم جواب های بدرد بخور نمیده میگن داغ شدنش طبیعیه و قطع و وصل شدنش هم تنظیماتش تغییر بدین و ...من که به نتیجه نرسیدم
    به نظر شما بهترین مودم بازار برای یه کاربر خانگی که استفاده زیادی از مودم داره مثل بازی آنلاین و ارتباط چند سیستم چی پیشنهاد می کنید اینترنت من شاتله که خودشون زایکسل پیشنهاد می کنن اما من اصلا از قیافه زایکسل خوشم نمیاد نظر شما در مورد یه مدل عالی موجود در بازار چیه؟
    اگه شماازقیافش خوشت نمیاددلیل نداره که بدباشه این شرکت حرفه اولودرتجهیزات شبکه میزنه بعدم مشکله شماالان چیه؟داغ کردنشه؟شماهرچی بگیری همینجوریه مودمه خودم توتابستون که حرارتش زیاده ولی الان نه گرماش خیلی معمولیه
    پیشنهادمن TP LINK 8970 قیمت 253000

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیدهد!!!!
    اکثر سوالات مشابه هستن ! کافیه چند صفحه قبل رو بخونی و بعد مودم مورد نظرتو تهیه کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از تحقیق زیاد رفتم یه مودم linksys wag120 گرفتم اما حالا که شروع به استفاده کردم متوجه شدم یکی از بدترین ها انتخاب کردم خیلی جالبه زمانی که این مودم تازه امده بود همه می گفتن عالیه اما اگر الان جستجو کنی نوشتند ایراد های زیادی داره من نمی دونم چرا باز همه پیشنهاد لینک سیز می دهند داغ کردن قطع و وصل شدن برد کم کانفیگ مشکل و ... شرکت پشتیبان هم جواب های بدرد بخور نمیده میگن داغ شدنش طبیعیه و قطع و وصل شدنش هم تنظیماتش تغییر بدین و ...من که به نتیجه نرسیدم
    به نظر شما بهترین مودم بازار برای یه کاربر خانگی که استفاده زیادی از مودم داره مثل بازی آنلاین و ارتباط چند سیستم چی پیشنهاد می کنید اینترنت من شاتله که خودشون زایکسل پیشنهاد می کنن اما من اصلا از قیافه زایکسل خوشم نمیاد نظر شما در مورد یه مدل عالی موجود در بازار چیه؟

اگه شماازقیافش خوشت نمیاددلیل نداره که بدباشه این شرکت حرفه اولودرتجهیزات شبکه میزنه بعدم مشکله شماالان چیه؟داغ کردنشه؟شماهرچی بگیری همینجوریه مودمه خودم توتابستون که حرارتش زیاده ولی الان نه گرماش خیلی معمولیه
    پیشنهادمن TP LINK 8970 قیمت 253000

سلام ممنون چرا هیچ کس از زایکسل حرف نمی زند و پیشنهاد نمی کند!!!!!
    قیمت 250 هزار تومان برای مودم زیاده من استفاده خاصی ندارم که اینقد هزینه کنم
    در مورد خوندن جواب ها و انتخاب مودم پاسخ ها متناقضه بعضی نوشتن تحقیق کردن تی پی لینک خوبه بعضی خلاف این مطلب نوشتن در مورد بقیه برند ها هم همینطوره منظورم اینه که هر چی این بخش می خونم به نتیجه نمی رسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ممنون چرا هیچ کس از زایکسل حرف نمی زند و پیشنهاد نمی کند!!!!!
    قیمت 250 هزار تومان برای مودم زیاده من استفاده خاصی ندارم که اینقد هزینه کنم
    در مورد خوندن جواب ها و انتخاب مودم پاسخ ها متناقضه بعضی نوشتن تحقیق کردن تی پی لینک خوبه بعضی خلاف این مطلب نوشتن در مورد بقیه برند ها هم همینطوره منظورم اینه که هر چی این بخش می خونم به نتیجه نمی رسم
    من با این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کردم ! مشکل خاصی نداشت ! در مورد 300 Mbps بودنش نمیتونم نظر بدم چون امتحان نکردم اما پوشش وایرلسش بهتر از مودم من (8951) بود و به نظر من این موضوع میتونه صحه بذاره بر گفته بعضی از دوستان در مورد دو آنتن داخلی داشتن و همینطور سرعت وایرلس 300 ورژن جدید این مودم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خودتون نگفتید نمیخواید زیاد هزینه کنید برای مودم ؟؟ در هر صورت من با این مدل کار نکردم اما بطور کلی از مودمها ایسوز تعریف میکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام من می خوام پرینترم تو خونه شبکه باشه البته این امکان هم دارد و از طریق لپ تاپم وایرالس پرینت بفرستم به مودم و مودم بفرسته برای پرینتر پس باید مودم پورت وایرالس داشته باشد؟ کدام مدلها پورت وایرالس دارند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من می خوام پرینترم تو خونه شبکه باشه البته این امکان هم دارد و از طریق لپ تاپم وایرالس پرینت بفرستم به مودم و مودم بفرسته برای پرینتر پس باید مودم پورت وایرالس داشته باشد؟ کدام مدلها پورت وایرالس دارند؟
    یه مودم خوش قیمت بهت معرفی میکنم که پورت usb هم داره برای اتصال حافظه های جانبی و چاپگر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط توجه کنید آخرش U داشته باشه چون USB Host بصورت آپشن نصب میشه
    پ.ن: به برند مودم توجه نکن !! البته چون خودت لینکسیس داشتی میدونی چی میگم
    Last edited by leo.unique; 05-11-2013 at 20:40.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان من می خواد مودم ADSL بگیره که وایرلس داشته باشه

خودم بین مدل های D-LINK DSL-2730U , TP-LINK TD-W8951ND و TP-LINK 8901N موندم

حالا سوالاتم اینه :

1) تفاوت بین این مودم ها چیه ؟ یعنی تفاوت خاصی از نظر عملکرد دارن؟

2) کدوم از این 3 مدل بهتره؟

3) و اینکه مدل های DSL-2730U/U1 و DSL-2730U از برند D-Link چه فرق میکنن؟

4) بعدش این مودم هایی که 2 یا 3 تا آنتن دارند ، اون آنتن های اضافی به چه درد می خوره ؟ مثلا D-Link 2750u

مرسی خیلی زیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •