تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 1291 اولاول ... 1602102502562572582592602612622632642703103607601260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نخیر ف ی ل ت ر هست ولی آخه چرا؟
    البته .ir رو میره...

احتمالا یکی از بچه های بالا دستش اشتباهی خورده به دکمه قرمز

2. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت ف ی ل ت ر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.
    من الان از تعرفه 128 پایه استفاده میکنم و میخام اون رو به 512 پایه ارتقا بدم.lمیخاستم بدونم چه راهی هست آخه احتیاج شدید دارم.لطفا دوستانی که اطلاعات کافی دارن کمکم کنند.هم از دانشگاه میتونم نامه بگیرم هم از شرکت.پیشاپیش ممنونم
    درود..
    بله کاربران اعتباری می توانند در پایان هر ماه شمسی و کاربران دایمی می توانند در پایان هر دوره صورتحساب نوع سرویس خود را بدون هیچ محدودیتی به سرویس های پایین و یا بالاتر تغییر دهند.

سوالات عمومی قبل از راه اندازی سرویس
    6-آیا می‌توان سرویس خریداری شده را به گروه‌های بالاتر یا پایین‌تر تبدیل کرد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغییر طرح تعرفه
    کاربران وایمکس ایرانسل می توانند طرح تعرفه خود را تغییر داده و طرح‌هایی با سرعت‌های مختلف را انتخاب نمایند. این کاربران می‌توانند در هر زمان درخواست تغییر طرح تعرفه خود را ارائه دهند.

تغییر طرح تعرفه اعتباری

1. تغییر تعرفه را می‌توان از طریق سیستم کنترل اینترنتی حساب کاربر، مرکز تماس و یا مراجعه به فروشندگان مجاز انجام داد. همچنین کاربر می‌تواند با ارسال کد دستوری مناسب یا اجرای دستورالعمل‌های سیستم گویا، طرح تعرفه خود را تغییر دهد.

2. زمانی که تغییر طرح تعرفه انجام شد، هزینه آن مستقیماً از حساب کاربر کسر خواهد شد و استفاده مشترک از پهنای باند مربوطه آغاز می‌شود، و اعتبار قابل استفاده (بسته افزایشی رایگان) و مدت زمان اعتبار در حساب مشتری منظور می‌شود.

3. به محض انجام تغییر طرح تعرفه، موفقیت عملیات تغییر طرح تعرفه از طریق سیستم کنترل اینترنتی حساب، سرویس پیام کوتاه و ایمیل به اطلاع مشتری می‌رسد.

4. امکان تغییر طرح تعرفه برای آن دسته از کاربران اعتباری که یکی از طرح‌های تعرفه در حساب آنها فعال شده است تا پایان ماه وجود ندارد. مشتری می‌تواند پیش از پایان ماه، اقدام به ارائه درخواست تغییر طرح تعرفه نماید اما این درخواست در نوبت نگه داشته می‌شود و پس از پایان دوره اعتبار طرح تعرفه فعلی مشتری به آن رسیدگی خواهد شد.

5. در صورتی که کاربر در زمان تغییر طرح تعرفه، بسته افزایشی داشته باشد، اعتبار این بسته افزایشی، صرفنظر از طرح تعرفه، به طرح تعرفه جدید او منتقل می‌شود.

6. با تغییر تعرفه، طرح تعرفه انتخابی به بسته‌های افزایشی موجود افزوده می‌شود و مدت اعتبار آن نیز به مدت اعتبار طرح تعرفه فعلی کاربر اضافه می‌شود اما اگر با خرید بسته افزایشی ماهانه جدید، مدت اعتبار از 180 روز تجاوز کند، اعتبار بسته‌های افزایشی همان 180 روز باقی خواهد ماند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by farzin1986; 14-02-2011 at 11:29.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باز دوباره تو این مملکت یکی خواست یه حرفی بزنه ، بچه های (ع*ض*) بالا پاشون رو گذاشتن رو کابل اینترنت.......ما که راضی ایم خدا ازشون نگذره.....

6. 4 کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بالاخره وايمكس من هم بعد از 8 روز وصل شد ! تجربيات من :
    1-اول جناب farzin 1986 گفتند كه براشون ساعت 9 شب وصل كردند باورم نشد كه تا اين موقع نصب مي كنند ولي براي خودم رو 11:30 شب اومد وصل كرد و ديگه كاملا باورم شد
    2-مودم واي فاي جديد سفارش دادم و از اين مودم واي فاي هاي قديمي كه دو تا آنتن داره آوردند و گفتند كه شانس آوردي همين هم بهت رسيد !.
    3-اصلا به حرف كسي كه زنگ ميزنه و ميگه منطقه شما تحت پوشش هست يا نه توجه نكنيد ، به من گفت منطقه زرد هستيد و بايد مودم فضاي باز بگيريد ولي من توجه نكردم و الان كه با وايمكس دارم اين پست رو ميزنم . خود نصاب گفت بهترين حالت ممكن رو داري ،‌يعني 5 آنتن پر بدون هيچ مشكلي !‌ پس حتما يك مودم بگيريد و خودتون تست كنيد !.بيشتر به تراكم ساختمان و ... بستگي داره

8. 3 کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره وايمكس من هم بعد از 8 روز وصل شد ! تجربيات من :
    1-اول جناب farzin 1986 گفتند كه براشون ساعت 9 شب وصل كردند باورم نشد كه تا اين موقع نصب مي كنند ولي براي خودم رو 11:30 شب اومد وصل كرد و ديگه كاملا باورم شد
    2-مودم واي فاي جديد سفارش دادم و از اين مودم واي فاي هاي قديمي كه دو تا آنتن داره آوردند و گفتند كه شانس آوردي همين هم بهت رسيد !.
    3-اصلا به حرف كسي كه زنگ ميزنه و ميگه منطقه شما تحت پوشش هست يا نه توجه نكنيد ، به من گفت منطقه زرد هستيد و بايد مودم فضاي باز بگيريد ولي من توجه نكردم و الان كه با وايمكس دارم اين پست رو ميزنم . خود نصاب گفت بهترين حالت ممكن رو داري ،‌يعني 5 آنتن پر بدون هيچ مشكلي !‌ پس حتما يك مودم بگيريد و خودتون تست كنيد !.بيشتر به تراكم ساختمان و ... بستگي داره
    درود.. مبارکه انشالله..
    دوست عزیز حتما پیگیر باش به محض وارد شدن مودم های جدید BM632W حتما تعویض کنی..
    البته فکر کنم ایرانسل به صورت امانی این مودم را داده بهتون.. ..

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

7

باز دوباره تو این مملکت یکی خواست یه حرفی بزنه ، بچه های (ع*ض*) بالا پاشون رو گذاشتن رو کابل اینترنت.......ما که راضی ایم خدا ازشون نگذره.....
    ای با با کوسه های تربیت شده هی این کابلهای فیبر نوری دیتا رو گاز میگیرن..

11. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رود.. مبارکه انشالله..
    دوست عزیز حتما پیگیر باش به محض وارد شدن مودم های جدید BM632W حتما تعویض کنی..
    البته فکر کنم ایرانسل به صورت امانی این مودم را داده بهتون.. ..
    سلام.
    ممنون.
    فكر نكنم اماني باشه چون اگر اماني بود نصاب مي گفت كه مثلا يك ماه ديگه عوض كن. به هر حال من به همين هم راضي ام ، با سري جديد فرقي زياد نمي كنه ، فقط آنتش ضايع است.

يك سوال :‌من الان اواسط ماه ثبت نام كردم و به جاي 20 هزار تومان ماهيانه براي 512 پايه ،‌چون نصف ماه گذشته بود 10 تومن موقع ثبت نام دادم ،‌ الان پهناي باندم همون 4 گيگ پايه هست يا مثل پول كه نصف شده ، پهناي باند هم نصف شده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    ممنون.
    فكر نكنم اماني باشه چون اگر اماني بود نصاب مي گفت كه مثلا يك ماه ديگه عوض كن. به هر حال من به همين هم راضي ام ، با سري جديد فرقي زياد نمي كنه ، فقط آنتش ضايع است.

يك سوال :‌من الان اواسط ماه ثبت نام كردم و به جاي 20 هزار تومان ماهيانه براي 512 پايه ،‌چون نصف ماه گذشته بود 10 تومن موقع ثبت نام دادم ،‌ الان پهناي باندم همون 4 گيگ پايه هست يا مثل پول كه نصف شده ، پهناي باند هم نصف شده ؟
    هر جور دوست دارین، ولی رنج WiFi مودم 632W داری سرعت بیشتری هست در شبکه داخلیتون.. رنج n هست..
    اصلا ریست نمیشه بر خلاف bm635...

-پهنای باند شما تغییری نمیکند.. پهنای باند شما 512kb/s هست..
    -قاعدتا حجم ترافیک شما هم نصف میشود..
    با توجه به بند زیر در سایت ام تی ان..
    - به منظور یکپارچه سازی دریافت وجوه، مبالغ قابل پرداخت (نظیر هزینه اشتراک و ...)، در اولین روز هر ماه از حساب کاربران اعتباری کسر می‌شود. در صورتی که از اواسط ماه، کاربر سرویس شده باشید، تنها لازم است هزینه روزهای باقیمانده را پرداخت نمایید و سپس با شروع ماه دوم، از اولین روز ماه هزینه ماهانه طرح تعرفه انتخابی (حق اشتراک) مربوط به کل ماه از شما اخذ می‌گردد.
    ولی باز ضرر نداره با 707 هم یه تماسی داشته باش..

14. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

من امروز با یه مشکل عجیب مواجه شدم.......با چیز پی ان هیچ سایتی باز نمیشه....مال کسی اینطوری شده؟!!!!!!

16. 2 کاربر از amir_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •