تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 290 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه های سرور IAC با همه مشکل دارن
    منم اونجا بودم با یکیشون دعوام شد رفتم بیرون
    با اسمم مشکل داشتن

یه بارم یکیشون تو سرور بود گفت WH زدی برو بیرون از این حرفا
    tempban ام کرد چون نرفتم بیرون
    یعنی چی با همه مشکل دارن؟؟اگه مشکل داشتن که همیشه سرور فول نبود.

اگه دعوات شد که سر چی دعوا کردی.شما حق نداری با کسی توی سرور دعوا کنی چه عضو کلن باشه چه غریبه
    اگه با اسمت مشکل داشتن اسمت چی بوده.الان هرکی با هر اسمی دوست داره پا میشه میاد داخل.

اگه از ادمین ها بهت گفتن که wh داری حتما داشتی و تابلو بازی کردی که بهت گفتم.معمولا 90 درصد تشخیص ها درست هست.

شما مطمئن باش گه سالم بازی کنی طبق مقررات سرور عمل کنی به کسی بد دهنی نکنی هیچ موقع از سروری tempban نمیشی.

من نميدونم اين سرورا صاحب نداره.امروز تو سرور jhrm بودم الكي tempbanشدم. چرا؟ نفهميدم.

---
    - Sent from my iPod touch using Tapatalk
    اتفاقا صاحب دارن.اگه نداشتن یه وی پی اس 100-150 تومنی اونجا برای بازی کردن شما نبود.
    شما حتما یک کاری انجام داری که بن شدی.
    ممکنه badword بوده که دفعه اول warn هست دفعه دوم tempban (خود سرور انجام میده)
    استفاده از perk های غیر مجاز
    استفاده از اسلحه های غیر مجاز
    بی توجهی به حرف ادمین و....

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

یعنی چی با همه مشکل دارن؟؟اگه مشکل داشتن که همیشه سرور فول نبود.

اگه دعوات شد که سر چی دعوا کردی.شما حق نداری با کسی توی سرور دعوا کنی چه عضو کلن باشه چه غریبه
    اگه با اسمت مشکل داشتن اسمت چی بوده.الان هرکی با هر اسمی دوست داره پا میشه میاد داخل.

اگه از ادمین ها بهت گفتن که wh داری حتما داشتی و تابلو بازی کردی که بهت گفتم.معمولا 90 درصد تشخیص ها درست هست.

شما مطمئن باش گه سالم بازی کنی طبق مقررات سرور عمل کنی به کسی بد دهنی نکنی هیچ موقع از سروری tempban نمیشی.

اتفاقا صاحب دارن.اگه نداشتن یه وی پی اس 100-150 تومنی اونجا برای بازی کردن شما نبود.
    شما حتما یک کاری انجام داری که بن شدی.
    ممکنه badword بوده که دفعه اول warn هست دفعه دوم tempban (خود سرور انجام میده)
    استفاده از perk های غیر مجاز
    استفاده از اسلحه های غیر مجاز
    بی توجهی به حرف ادمین و....
    من ليست تمام پرك هاي مجاز و غير مجاز رو ميدونم.بي شخصيتم نيستم كه توي يه سرور با كسي كل كل كنم. حرف بد هم مطمئنم نزدم.

---

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم این اسلحه غیرمجاز دیگه چه صیغه ایه سرورای ایرانی راه انداختن اگه غیرمجازه برای چی خارجیا اشکالی نداره براشون ؟! تازه بامبولای سرورای ایرانی به همینجا ختم نمیشه ! دث استریک ها و پرک ها !!! هم مجاز غیرمجاز کردن اخه خوشگل ! دیگه پرک ایرادش چیه ممنوع کردید ؟! آدم قشنگ یاد قدیما میفته که نوار کاستای موسیقی مجاز و غیرمجاز بودن
    درود برسرور خارجی
    یه سری بازیا هم هست که انگار کلاً ایرانیا باهاش مشکل دارن مثل گان گیم که زیباترین بازیای کال افه و خیلی کم میبینم یه ایرانی داشته باشه
    مسئولین این سرورا اصلاً چیکارن ؟ چند کلاس سواد دارن که بعضیاشون اینقدر بی ادب تشریف دارن ؟ وقتی تو سرور حرف بد بهت بزنن معلومه سر بازی آدم احساساتی ترم هست و کم کمش مثل خودشو باید جواب داد پس چه معنی داره فحش بدنو بعد جوابشو بدیم بعد بن کنن ؟!
    Last edited by dashmojtaba; 22-10-2011 at 12:30.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیدونم این اسلحه غیرمجاز دیگه چه صیغه ایه سرورای ایرانی راه انداختن اگه غیرمجازه برای چی خارجیا اشکالی نداره براشون ؟! تازه بامبولای سرورای ایرانی به همینجا ختم نمیشه ! دث استریک ها و پرک ها !!! هم مجاز غیرمجاز کردن اخه خوشگل ! دیگه پرک ایرادش چیه ممنوع کردید ؟! آدم قشنگ یاد قدیما میفته که نوار کاستای موسیقی مجاز و غیرمجاز بودن
    درود برسرور خارجی
    یه سری بازیا هم هست که انگار کلاً ایرانیا باهاش مشکل دارن مثل گان گیم که زیباترین بازیای کال افه و خیلی کم میبینم یه ایرانی داشته باشه
    مسئولین این سرورا اصلاً چیکارن ؟ چند کلاس سواد دارن که بعضیاشون اینقدر بی ادب تشریف دارن ؟ وقتی تو سرور حرف بد بهت بزنن معلومه سر بازی آدم احساساتی ترم هست و کم کمش مثل خودشو باید جواب داد پس چه معنی داره فحش بدنو بعد جوابشو بدیم بعد بن کنن ؟!
    اگه اسلحه ای یا پرکی را میگن غیر مجاز برای این هست که کس هایی که توی بازی هستن لذت بیشتری ببرن.
    شما تصور کن توی یه مپ با مد sd هستی یک نفر میاد با rpg یا gl مزینه توی بیس طرف مقابل همه میمیرن.
    یا میای یک نفر را هد شات کنی ls داره می افته زمین راحت میزنتت.یا یک نارجک ازش می افته میترکی.
    یا توی مد sd هستی آخرین نفر هستی با 4 نفر مقابلت وقتی همه یا حتی یک نفر سنسور داشته باشه به نظرت شانسی برای بردن داری؟
    ممکنه بگی اتفاقا خیلی خوبه و همه بردارن اما وقتی همه برداشتن میبینی عملا دیگه نمیتونی بازی کنی.

مد هایی هم که میگی مثل همان gun game و zombi یا isnaip یا hide and seek و... چون مدهای استاندارد بازی نیستن و خود یوزر ها ساختن یک مقدار ران کردنش مشکل داره البته سرور های ایرانی هم بعضی موقع ها این مود ها را قرار میدن.البته خیلی کم اون هم به خاطر همون مشکلاتی که گفتم.

شما همین الان میتونی خودت یه سرور ران کنی و با مشکلاتش روبرو بشی.
    اگه ادمینی بد دهنی کرده اون از بی شخصیتی خودش بوده.
    اگه داخل سرور iac بوده که من به شخصه از شما عذر خواهی میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من قصد بازی کردن در لن رو داشتم که برای این منظور از وب سایت alterIWnet نسخه ی مخصوصشون که برای بازی انلاین هست رو گرفتم و بعدش فایل مربوط به بازی افلاین و مراحل رو هم انجام دادم ولی یه مشکلی که دارم اینه که زمانی که iw4mp که حجمش 3 مگ هست رو باز میکنم صفحه ی مربوط به iwnet یه لحظه باز میشه و سریع بسته میشه هیچ اروری هم نمیده.درضمن تنظیمات مربوط بهش رو هم کامل انجام دادم و در هر دو کامپیوتر که ویندوز 7 دارند هم تست کردم در هر دو به همین صورت هست.
    دوستان شاید من الان بیشتر از 1 ماهه که دونبالشم دیگه یواش یواش داره رو عصابم راه میره.
    لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه.
    باتشکر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وقتی من میام توی فروم پی سی ورد هرچیزی که شرایط سایت هست رو قبول کردم که اومدم پست میدم نامه فدات بشم قربونت برم افتخار بده بیا فروم ما ندادن که بیام پپست بدم......پس هر شرطی که گذاشتن و شروطی که ممکنه جدیدا بزارن ادمین های سایت باید اجرا کنم حتا اگه خوشم نیاد

دقیقا مثل اینه که بگم :
    بابا گند به این صایت های ایرانی سایت های خارجی همش فیلم پورن دارن چرا نمیزاری پی سی ورد مگه چشه؟

اگه من خیلی مستاق هستم که سایتی داشته باشم با شرایط خودم راه بازو جاده هم بسی دراز بفرمایم برم برای خودم سایت فروم بزنم هرچی دلم میخواد بزارم

این مثال فکر کنم روشن کنه که کسی که ماهانه +100 تومن برای یک سرور بازی خرج میکنه حقش محفوظه که حتا از اسم من خوشش نیاد من رو بن کنه.نامه نداده التماس نکرده بیام تو سرورش

هر مدی مپی هر چی میزاره من باید خودم رو هماهنگ کنم نه در کمال گستاخی بگم جم کن بابا سنسور مگه چشه؟

لطفا یک سوزن به خود نیشتری به دیگری نیز گاهی بزنیم.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه اسلحه ای یا پرکی را میگن غیر مجاز برای این هست که کس هایی که توی بازی هستن لذت بیشتری ببرن.
    شما تصور کن توی یه مپ با مد sd هستی یک نفر میاد با rpg یا gl مزینه توی بیس طرف مقابل همه میمیرن.
    یا میای یک نفر را هد شات کنی ls داره می افته زمین راحت میزنتت.یا یک نارجک ازش می افته میترکی.
    یا توی مد sd هستی آخرین نفر هستی با 4 نفر مقابلت وقتی همه یا حتی یک نفر سنسور داشته باشه به نظرت شانسی برای بردن داری؟
    ممکنه بگی اتفاقا خیلی خوبه و همه بردارن اما وقتی همه برداشتن میبینی عملا دیگه نمیتونی بازی کنی.

مد هایی هم که میگی مثل همان gun game و zombi یا isnaip یا hide and seek و... چون مدهای استاندارد بازی نیستن و خود یوزر ها ساختن یک مقدار ران کردنش مشکل داره البته سرور های ایرانی هم بعضی موقع ها این مود ها را قرار میدن.البته خیلی کم اون هم به خاطر همون مشکلاتی که گفتم.

شما همین الان میتونی خودت یه سرور ران کنی و با مشکلاتش روبرو بشی.
    اگه ادمینی بد دهنی کرده اون از بی شخصیتی خودش بوده.
    اگه داخل سرور iac بوده که من به شخصه از شما عذر خواهی میکنم.
    دیگه وقتی میان به جای هشدار مودبانه میگن ... تو ناموس هرکسی چیت بزنه (یه اسپم ساخته آدمین معلوم الحال یکی از سرورها که تا میری توش برات نوشته میشه !!) معلومه از کجا برداشتن سرور زدنو رفتن تو این کارا ...
    والا اگر استدلالای شما باشه که نارنجکو کلاً هر پرکو کمکی رو باید برداشت ! البته از این بدترشم هست مثلاً میان میگن به جز نایف هیچی نزنید و هرکیم خواست بازی کنه بهش فحش میدن خب این یعنی چی ؟! یا مثلاً اینکه میگید سرورا نمیتونن بازی دستکاری شده بسازن همون سرچن دستروی رو دستکاریش نکردن که هرکی کشته شد باید تا آخر بازی صبر کنه ؟! والا من تو هر سرور خارجی رفتم از این ضدحالا نخوردم ولی ایرانیا انگار خوششون میاد (البته آدمینارو منظورمه ! )وقتی بازیو اینجور ساختنو سرورای ایرانی با بهانه های بنی اسرائیلیشون برش میدارن غیراستاندارد بودن خودشونو ثابت کردن وگرنه من مدتهاست با خارجیا هم بازی کردم آرپیجیو نارنجکو پرکو سنسورو همه چیم بوده و از این اتفاقات که میگیدم افتاده و هیچکسی ایراد نگرفته چون بازی اصلش همینه و خلافی درش نشده تازه این خلافه که روال عادیو تغییر بدین نه فقط تو کالاف تو هر بازیو مسابقه ای ...
    اگر میخواهید بازی عادلانه تر بشه نباید که برید بقیه رو از امکاناتی که به خاطرش برداشتن رفتن زحمت خریدو بازیو یادگیریشو به خودشون دادن محروم کنید زدن لانچر لذت خاصی داره که ایرانیا با این قوانین مسخره که تو اکثر سرورا مثلاً برای اینکه چندنفر با هم کشته نشن براش گذاشتن ازش محرومن ! خب اینا جزو بازیه مثلاً دیدم بعضیا واقعاً تو چت حرفای خنده داری میزنن (همونا که هی باو باو میکنن و ادا اطواراشون حالمو به هم میزنه) وقتی یکی کرپکیج اون یکیو زودتر بهش میرسه میگن دزد ! آخه انسان عاقلو بالغ !!! مگه تو جنگ دشمن برای برداشتن اسلحت ازت اجازه میگیره که برای برای تصاحب یه هلیکوپتر که به خاطر زرنگی طرف بوده هرچی فحش بلدی حواله میکنی !
    بعدم تو اون سرورای خارجی همه چی عادی برگزار میشه و حتی خود من که تو ایرانیا فقط به خاطر پینگ میامو دل خوشیم ندارمو مقامیم اغلب اوقانت نمیارم با اینکه پینگم اونجا به مراتب بالاتر بوده و در نتیجه کلی زودتر تیرا بهم میخورده اما اعصابم از این بامبول بازیا راحت بوده و حتی یه بار با همین شرایطم تو راست اول شدم !

من بیش از این بحثو باز نمیکنم فقط برای فرهنگ ایرانی جماعت که حتی تو جامعه مجازیم گندش درمیاد متأسفم و امیدوارم اوضاع سرورا از اینی که هست بهتر بشه !
    Last edited by dashmojtaba; 24-10-2011 at 16:18.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

راس ميگه نميدونم توي يه سرور يه نوشته مياد ميگه چيز تو ناموس چيتر.

---

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خود کلن ها هم همشون از اول بازی شروع نکردن 70 بشن به نظر من اصلا حال نمیده این طوری

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

من دوتا سری مپ های DLC رو دانلود کردم
    ولی الان به هر سروری میخام جوین بشم مپ هاشون اکثرا فرق میکنه
    از کجا میتونم مپ هایی مثل
    Afghan
    karachi
    rust
    و کلا بقیه مپ ها رو دانلود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •