راستش من سعی کردم اما نفهمیدم بعده set کدوم یکی از اون دستورا رو باید انتخاب کنم و مقدارشو چطوری تنظیم کنم !
میشه یکمی کامل تر توضیح بدید ؟
ممنونم
راستش من سعی کردم اما نفهمیدم بعده set کدوم یکی از اون دستورا رو باید انتخاب کنم و مقدارشو چطوری تنظیم کنم !
میشه یکمی کامل تر توضیح بدید ؟
ممنونم
خوب من توی اپیک یه سرچ کردم و راهشو یابیدم(!)
وقتی tab رو زدی توش بنویس: (setres 1440x900) (جای اعداد، رزولوشن خودتو بنویس!)
البته با این کار دوره های تصویر میمونه(نمیدونم بهش چی میگن؟!، همون که دکمه های close و minimize توش هست!)
ایشالا بازم سرچ میکنم و می یابم!
ممنون
راستی...
اینجا چند تا راه دیگه هم گفته:
در ضمن! silsin جان هم منظورش همین بود...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون!![]()
Last edited by alirezapir; 17-03-2011 at 22:53. دليل: مدارک مستند رو فراموش کردم!
احتمالا اکثر بچه ها الان دیگه میدونن که باید یه سری ویدئو ها رو ببینیم تا کار با آنریل رو یاد بگیریم.
چند تا سایت از جمله ایران رز هست که dvd های این ویدئو ها رو میفروشه.
میخوام ببینم کسی میدونه کاملترین این ویدئو ها(همون هایی که آقا محمد همیشه میگه) رو کدوم سایت داره و اسم اون ویدئو ها چیه و چند تا اند؟(البته یه سری هاشون رو میدونم ولی میخوام دقیقا بدونم)
البته اگه کسی هم باشه که اهل تهران باشه من میتونم مبلغشو بهش بدم برام رایت کنه.آخه بعضی از این شاپ های اینترنتی دیر میارن یا بعضی وقتا نمیارن.من تجربه کردم.
---------------------------
ممنون که خبر دادی ولی بهتر بود یه نگاهی به عنوان تاپیک مینداختی.
سلام
همون ایران رز بهترینشونه(و کامل ترینشون)
البته به توصیه ی آقا محمد: ((همشو بگیر!))
من خودم از اونجا نخریدم ولی فک کنم حداکثر تا دو روز میاد دستت
ممنون
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
تعدادشم 8 تاست (دونه ای1500 تومن)![]()
Last edited by alirezapir; 18-03-2011 at 00:50.
سلام
می تونید به اینجا هم یه سری بزنید.
آموزش های خوبی داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ممنون که تشکر کردی از پستم ولی من اگه بودم از این پست تشکر نمیکردم.چون مطلب بدرد بخوری که توش نبود
به هر حال ممنون.
در مورد اون 8 تا که گفتی حق با شماست، درسته.
ولی آقا محمد چند جا گفتند که تعداد آموزش ها 9 تا هست و چند جای دیگه(در پست های جدید ترشون) گفتن که 12 تا است.
توی این پست هم تمام ویدئو ها رو داره.http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5444031#post5444031
اگه کسی اینا رو داره یا تعدادی از این ها رو داره بهم پیام بده.چون توی هر فروشگاهی نیستش و الان هم آخر ساله و ممکنه دیر بفرستن
ممنون
من به خاطر قسمت دوم نوشته هاتون ازتون تشکر کردم(از نقل قول به بعد!)سلام.
ممنون که تشکر کردی از پستم ولی من اگه بودم از این پست تشکر نمیکردم.چون مطلب بدرد بخوری که توش نبود ...
(حالا اگه ناراحتی حذفش کنم!) شوخی بودا.........
!!
اگه کسی سایتی میشناسه که همشو داره به من هم یه ندایی بده!
همچنان ممنون!!![]()
این موجودی انبار هارد منه :
DamegePilar-UnrealDevelopenKitCompelet Touterial-GenomeUnrealKismetNew
این بالایی ها رو از ایران رز خریدم.
Eat3D - Unreal Cacade - Introduction-UnrealScript-2Allar-UnrealScript.Gnomon.Materials-Eat3d-Lighting
اینارو هم از یه سایت فروشگاهی خریدم
UDK-AnimationTree-eat3dcine,atic-geodev udk
این بالایی ها هم توی فروشگاه های اینترنتی گیر نمیاد و خودت باید دانلود کنی .
توضیح رو که گرفتی ولی این رو بدون که به این مکانیزمی که شما توش نوشتی می گنConsol Command
این سایت پایینی یه صفحه مال udk که توش تمامی این دستورات نوشته :
این اولی مال بازیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی مال ادیتور .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو پکیج های udk چند نمونه داره ولی اگه میخوای خودت بسازی ، مهم ترین چیزش اینه که بتونی متریالش رو بسازی.سلام دوستان
من می خوام بدونم که چجوری می تونم تو udk ابر بسازم.
با تشکر
اول متریال رو میسازی بعد وارد پارتیکل میکنی بعد با Initial size و Initial Location سایز و وسعتشون رو تنظیم میکنی...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)