تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 472 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه مشکلی باهاش مواجه شدم که رفته رو نروم! موقع عبور از دست اندازا (سرعت کم) و همچنین موقع دور زدن و پیچیدن (سرعت کم و سرعت زیاد) و حتی یه وقتایی همینجوری که دارم شروع به حرکت میکنم و سرعتم کمه یه صدای دینـــــــــــــــــگ میاد از تو چرخا! (صداش یه جوریه مث حالتی که دو تا تیکه آهن بخورن به هم صدا بده) فک کنم جلو باشه مطمئن نیستم! به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممنون
    Last edited by mehdicvl; 23-07-2014 at 16:16.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام.
    دوستان یه مشکلی باهاش مواجه شدم که رفته رو نروم! موقع عبور از دست اندازا (سرعت کم) و همچنین موقع دور زدن و پیچیدن (سرعت کم و سرعت زیاد) و حتی یه وقتایی همینجوری که دارم شروع به حرکت میکنم و سرعتم کمه یه صدای دینـــــــــــــــــگ میاد از تو چرخا! (صداش یه جوریه مث حالتی که دو تا تیکه آهن بخورن به هم صدا بده) فک کنم جلو باشه مطمئن نیستم! به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممنون
    مشکل از کدوم سمته
    چقدر کارکرده؟
    موقع کلاج ول کردن و لحظه ای کلاج دادن این مشکل را دارید؟

آقای mohsenjxj
    بنده هم همین مشکل را دارم ولی فرقش اینجاست که من با چسب کردن قسمت انتهایی جاسیگاری به داشبرد این مسئله ایجاد شد
    من که نتونستم براش کاری کنم ,اوایل سخت بود کنار اومدن باهاش اما بعد یه مدت الان دیگه اگه بسته باشه اذیت میشم

3. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اتفاقا 93 مالتی پلکس ها خیلی زیاد شدند
    حتی الان تمام پایه گازسوز ها مالتی پلکس تحویل میدن
    به نظر من دیگه تولیدات کلا در حال مالتی پلکس شدن هس

اگر ماشینتون بنزینی هست دریچه گاز اصلا برقی نیست
    دریچه گاز سیمی است ,شما اگر مشکل کم اوردن شتاب و لرزش در حرکت را دارید مشکل ماشینتون صفحه کلاجه(صفحه کلاج تاب داره)
    والا به من گفتن برقیه. من مکانیک نیستم و این چیزیه که مکانیک بهم گفته. من الآن چابهارم و حقیقتا اینجا جرأت نمی‌کنم ماشینو نشون بدم. چون متأسفانه ایران خودروی اینجا مبارک عمه گرامیشون باشه و چندین بار که شکایت کردم به شرکت هیچ ترتیب اثری هم ندادن و مکانیک‌های متفرقه هم همه‌شون تجربی کار می‌کنند و اطلاعات فنی چندانی ندارن. من موقعی که ماشینو تازه خریدم توی فرجام رفتم یجا که کلاچشو برام تنظیم کنه (پدال کلاچش خیلی خیلی بالا ول می‌کنه) همون بهم گفت ماشین شما کلاچ و گازش برقیه.
    قدیما که ما روش تشخیصمون برای برقی و سیمی بودن اون سیم گازی بود که کنار موتور بود و از توی کاپوت میشد گاز داد. حالا جدیدا دیگه نمیدونم.
    از شکل ظاهری پدال میشه فهمید که سیمی هست یا برقی؟
    ماشین من روی پدال گازش یه میله اضافه داره که از بالا عمود اومده روی خود پدال. این میله روی سمند قبلیم نبود (ماشین قبلیم موتورش XU7 بود)

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.
    من روی ماشین قبلیم مشکلی مشابه مشکل شمارو داشتم و شدیدا هم اعصاب خورد کن بود، یبار ماشینو بردم روی چاله هرچی چرخارو بررسی کردم و قسمتای دیگه‌رو، دیدم مشکلی ندارن. موقعی که دیگه میخواستم بی‌خیال شم یهو متوجه شدم اگزوز ماشین یکم لق می‌زنه. لقی اگزوز که گرفتم مشکل رفع شد!

6. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا به من گفتن برقیه. من مکانیک نیستم و این چیزیه که مکانیک بهم گفته. من الآن چابهارم و حقیقتا اینجا جرأت نمی‌کنم ماشینو نشون بدم. چون متأسفانه ایران خودروی اینجا مبارک عمه گرامیشون باشه و چندین بار که شکایت کردم به شرکت هیچ ترتیب اثری هم ندادن و مکانیک‌های متفرقه هم همه‌شون تجربی کار می‌کنند و اطلاعات فنی چندانی ندارن. من موقعی که ماشینو تازه خریدم توی فرجام رفتم یجا که کلاچشو برام تنظیم کنه (پدال کلاچش خیلی خیلی بالا ول می‌کنه) همون بهم گفت ماشین شما کلاچ و گازش برقیه.
    قدیما که ما روش تشخیصمون برای برقی و سیمی بودن اون سیم گازی بود که کنار موتور بود و از توی کاپوت میشد گاز داد. حالا جدیدا دیگه نمیدونم.
    از شکل ظاهری پدال میشه فهمید که سیمی هست یا برقی؟
    ماشین من روی پدال گازش یه میله اضافه داره که از بالا عمود اومده روی خود پدال. این میله روی سمند قبلیم نبود (ماشین قبلیم موتورش XU7 بود)
    اون مکانیک احتمالا دقت به این مسئله نکرده که ماشینتون بنزینی است یا پایه گازسوز

قسمت بالای موتور یه محفظه لوله ای شکل هست
    اگر پلاستیکی باشه 100% بنزینی و دریچه گاز سیمی است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم چدنی است 100% پایه گازسوز و دریچه گاز برقی است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یه سمند EF7 پایه گازسوز خریدم که فقط 8000 تا کار کرده و خیلی تمیزه. بعضی وقتا وقتی می خوام دنده عقب بگیرم ماشین چند ثانیه میلرزه بعد درست میشه. نمایندگیش بردم 20 دقیقه این ور اون ور رفتیم همه چی درست بود گفت آقا اینکه چیزیش نیست! فردا صبح وسط خیابون دوباره خواستم دنده عقب بگیرم شروع کرد به لرزیدن!!
    یکی میگه از سیم کلاجشه. یکی میگه صفحش تاب داره. یکی میگه از دسته موتورته ...
    بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟!

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

یه سمند EF7 پایه گازسوز خریدم که فقط 8000 تا کار کرده و خیلی تمیزه. بعضی وقتا وقتی می خوام دنده عقب بگیرم ماشین چند ثانیه میلرزه بعد درست میشه. نمایندگیش بردم 20 دقیقه این ور اون ور رفتیم همه چی درست بود گفت آقا اینکه چیزیش نیست! فردا صبح وسط خیابون دوباره خواستم دنده عقب بگیرم شروع کرد به لرزیدن!!
    سلام دوست عزیز مدلش چند و مال چه ماهی هست؟
    چند گرفتی؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون مکانیک احتمالا دقت به این مسئله نکرده که ماشینتون بنزینی است یا پایه گازسوز

قسمت بالای موتور یه محفظه لوله ای شکل هست
    اگر پلاستیکی باشه 100% بنزینی و دریچه گاز سیمی است

اگر هم چدنی است 100% پایه گازسوز و دریچه گاز برقی است

کاملا حق با شما بود
    من رفتم و نگاه کردم دیدم اون قسمت پلاستیکه و وقتی دقیق نگاه کردم دیدم سیم گازش هم همون پشته

حالا میخوام مشکل رو به کمک شما عزیزان پیدا و رفع کنم.
    ببینین تا وقتیکه کولر خاموشه ماشین ضعفشو اونجور که خیلی آزار دهنده باشه نشون نمیده ولی وای به اون لحظه‌ای که کولر روشن باشه. من یبار ماشینو جایی پارک کردم و باتفاق ۲تا از دوستام رفتیم همون اطراف و برگشتیم. کولر ماشینو روشن کردم توی دنده ۱ ماشین نمی‌تونست توی اون شیب اندک، بسمت بالا حرکت کنه. موقعی که روی سرعت‌گیر سرعتمو کم می‌کنم هم همین معضلو دارم و ماشین اصلا راه نمی‌افته
    توی ترافیک اتوبان هم بارها برام پیش اومده که مجبور شدم کولرو خاموش کنم و با دنده یک کلی گاز بدم تا ماشین راه بیافته.

در مورد اینکه فرمودین مشکل از کلاچه، تا جاییکه من شنیدم وقتی صفحه کلاچ مشکل داشته باشه، ماشین گاز می‌خوره ولی راه نمیره اما توی مورد این ماشین، اصلا گاز نمی‌خوره و دقیقا مشکل من همین گاز خوردنه. هرچی پدال گازو فشار میدم انگار ماشین عکس‌العملی نمیخواد به پدال نشون بده!
    وقتی هم که شروع می‌کنه به گاز خوردن، جوری نیست که آدم حس کنه مقدار گازی که داره می‌خوره از نیاز ماشین برای حرکت کردن بیش‌تره. همش احساس میشه که ماشین کمتر از نیازش داره نیرو تولید می‌کنه و عملا انگار گاز نمی‌خوره. وقتیکه بعد از سرعت‌گیر توی دنده یک دارم گاز میدم لحظه‌ای هم که میخواد حرکت کنه انگار ماشین کاملا داره خفه می‌کنه و اصطلاحا جون نداره.

من اطلاعاتی که دارم فقط از شنیده‌ها و چیزهاییه که روی ماشین دوستام دیدم وگرنه خودم نه زیاد ماشین ایرانی داشتم و نه ماشینی رو بصورت طولانی‌مدت نگه داشتم. اما این ماشین از روز اول خریدش این مشکلو داشته متأسفانه.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

کاملا حق با شما بود
    من رفتم و نگاه کردم دیدم اون قسمت پلاستیکه و وقتی دقیق نگاه کردم دیدم سیم گازش هم همون پشته

حالا میخوام مشکل رو به کمک شما عزیزان پیدا و رفع کنم.
    ببینین تا وقتیکه کولر خاموشه ماشین ضعفشو اونجور که خیلی آزار دهنده باشه نشون نمیده ولی وای به اون لحظه‌ای که کولر روشن باشه. من یبار ماشینو جایی پارک کردم و باتفاق ۲تا از دوستام رفتیم همون اطراف و برگشتیم. کولر ماشینو روشن کردم توی دنده ۱ ماشین نمی‌تونست توی اون شیب اندک، بسمت بالا حرکت کنه. موقعی که روی سرعت‌گیر سرعتمو کم می‌کنم هم همین معضلو دارم و ماشین اصلا راه نمی‌افته
    توی ترافیک اتوبان هم بارها برام پیش اومده که مجبور شدم کولرو خاموش کنم و با دنده یک کلی گاز بدم تا ماشین راه بیافته.

در مورد اینکه فرمودین مشکل از کلاچه، تا جاییکه من شنیدم وقتی صفحه کلاچ مشکل داشته باشه، ماشین گاز می‌خوره ولی راه نمیره اما توی مورد این ماشین، اصلا گاز نمی‌خوره و دقیقا مشکل من همین گاز خوردنه. هرچی پدال گازو فشار میدم انگار ماشین عکس‌العملی نمیخواد به پدال نشون بده!
    وقتی هم که شروع می‌کنه به گاز خوردن، جوری نیست که آدم حس کنه مقدار گازی که داره می‌خوره از نیاز ماشین برای حرکت کردن بیش‌تره. همش احساس میشه که ماشین کمتر از نیازش داره نیرو تولید می‌کنه و عملا انگار گاز نمی‌خوره. وقتیکه بعد از سرعت‌گیر توی دنده یک دارم گاز میدم لحظه‌ای هم که میخواد حرکت کنه انگار ماشین کاملا داره خفه می‌کنه و اصطلاحا جون نداره.

من اطلاعاتی که دارم فقط از شنیده‌ها و چیزهاییه که روی ماشین دوستام دیدم وگرنه خودم نه زیاد ماشین ایرانی داشتم و نه ماشینی رو بصورت طولانی‌مدت نگه داشتم. اما این ماشین از روز اول خریدش این مشکلو داشته متأسفانه.
    متاسفانه گيريبكس و صفحه كلاج مورد استفاده در ef7 اصلا با موتور مچ نيست
    والا موتور خيلي بهتر عملكردش رو نشون ميداد و خيلي بهتر ميشد
    البته اين نظر شخصي بندست
    در رابطه با مشكل شما ،اگر مشكل لرزش را در ابتداي حركت در حالت كولر و غيره داشتيد ماله تاب داشتن صفحه كلاجه
    اگر فقط كپ ميكنه
    با تنظيم گپ شمع ها مشكل كمتر ميشه

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

به نظر بنده صفحه كلاج تاب داره
    اگه گارانتي داره ببريد براتون درستش ميكنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •