تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 323 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا من کلا اعتقادی به حل شدن مشکلات گوشی با اپدیت کردن با خود گوشی ندارم !!!

الان ورژن 30 بهترین هستش.احتمالا شما از اون فریمویر هایی استفاده کردین که خیلی دستکاریشون کردن.پیشنهاد من اینه که فریمویرو دانلود کنید که ppm بدون دستکاری زیاد باشه و زبان های زائدش فقط حذف شده باشه.

و از فایل cnt استفاده کنید که رام پچر توش باشه و زیاد دستکاری نشده باشه.

حتما قبل و بعد فلش هم گوشیتونو مستر ریست بکنید.

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها اون ضد خش رو خریدم . بیاد ببینم چیه . ان شا الله که چیز خوبی باشه . 20 تومن پول براش دادم . ولی 6 تکه هست .
    بچه ها گوشی شما ساخت کجاست ؟ مال من کره .

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان من 1 ماه هست گوشی گرفتم 8 گیگ اما کلید قفلش شل بود فرستادم نمایندگی تهران کلید عوض نشد و وقتی رسید دستم اهواز اسپیکرهای اصلی عوض شده بود و اسپیکرهای بیکیفیت چینی جای اون نصب شده بود که نصف صدای اولش شده بود دلیل تعویض چون اسپیکر فابریک خوب نیستند و هم چنین کلید پاورش هم شکسته رسید دستم .
    و مجدآ ارسال کردم تهران و دفتر دبی هماهنگ کردم و متآسفانه اینبار مشکل هاش برطرف نشده هیچ باطری گوشی عوض شده مسخره هست امروز باز با دفتر دبی تماس گرفتم و شکایت کردم و پرونده درست کردم و گفتند وظیفه ما هست گوشی عوض بشه و نماینده تهران زیر بار نمیره و میگه کلید ها و قابش وجود نداره عوض بشه دوستان چه کنم من تعذیرات برم یا اتحادیه تعمیرکاران موبایل
    بار سوم فرستادم تهران دیگه قابش همه طرفش فاصله گرفته و کلید قفل لقه و کلید پاورش شکسته و اسپیکرهاش تقلبی و بی کیفیت شده و باطریش عوض شده

دوستان دفتر نوکیا دبی قبول کرد و دفتر تهران که گوشی من رو عوض کنند و لی میگن گوشی که ارسال میکنیم فاقد بسته بندی هست و اینجور با کارتن گوشی خودم سریالش همخونی نداره کمک فقط میگن یک نامه میدیم همراهش که نشان بده گوشی اصلی هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟

با سلام و تشکر از شما برای پاسخ به سوال من

و الان میگه دفتر دبی و تهران هم می تونیم گوشی خودت رو قابش رو عوض کنیم بفرستیم و هم می تونیم یک گوشی آک ولی بدون کارتن که از دبی واسط فرستادن رو بهت بدیم ولی کارتن نداره ولی دارای گارانتی هست و نامه از دبی ولی فکر کنم دیگه قابل فروش نباشه و ولی گوشی خودم اسپیکرهای غیر اصلی روش نصب شده و صداش افتضاح شده و کلید قفل و پاورش شکسته شده و تعمیری هست متآسفانه گاهی داغ میکرد شدید که میگزاشتمش تو یخچال خنک بشه و روی بردش هم دفتر تهران کار کرده بود و باطریش هم عوض شده بود با این وضع به نظرتون بهتر نیست گوشی آک بگیرم ولی بدون کارتن و کارتن گوشی خرابم رو دارم
    در هر صورت گوشی اگه قصد فروش داشته باشم بالای 100 هزار نمیره چون قیمتش بزودی کم میشه تو بازار و افت قیمت زیاد داره و اگه مال خودم رفع اشکال بشه درسته کارتن داره و سریالش با کارتن هم خونی داره ولی تعمیری هست و قیمتش بالای 100 نیست و اگه آک بگیرم از دفتر تهران درسته کارتن قبلی هست اما سریالش با کارتن هم خونی نداره و فکر میکنند دزدی هست و فروش نمیره با اینکه نامه از دفتر دبی همراه داره کسی قبول نمیکنه در هر دو صورت ضرره پس آک بگیرم بهتر نیست ؟

دوستان گوشی امروز رسید اولن که آک نیست کار کرده هست و نوکیای تهران قاب گوشی خراب خودم رو زده روی این گوشی و سریالش هم با گوشیم کارتن هم خونی نداره و لعنت بر نوکیا بر دفتر تهران و دبی از نوکیا شکایت میکنم تعذیرات و اتحادیه تعمیرکاران دفتر تهران رو تعطیل میکنم دارم میرم تهران واسه شکایت مرگ بر نوکیا هم تهران هم دبی گارانتی نوکیا دروغه

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من 1 ماه هست گوشی گرفتم 8 گیگ اما کلید قفلش شل بود فرستادم نمایندگی تهران کلید عوض نشد و وقتی رسید دستم اهواز اسپیکرهای اصلی عوض شده بود و اسپیکرهای بیکیفیت چینی جای اون نصب شده بود که نصف صدای اولش شده بود دلیل تعویض چون اسپیکر فابریک خوب نیستند و هم چنین کلید پاورش هم شکسته رسید دستم .
    و مجدآ ارسال کردم تهران و دفتر دبی هماهنگ کردم و متآسفانه اینبار مشکل هاش برطرف نشده هیچ باطری گوشی عوض شده مسخره هست امروز باز با دفتر دبی تماس گرفتم و شکایت کردم و پرونده درست کردم و گفتند وظیفه ما هست گوشی عوض بشه و نماینده تهران زیر بار نمیره و میگه کلید ها و قابش وجود نداره عوض بشه دوستان چه کنم من تعذیرات برم یا اتحادیه تعمیرکاران موبایل
    بار سوم فرستادم تهران دیگه قابش همه طرفش فاصله گرفته و کلید قفل لقه و کلید پاورش شکسته و اسپیکرهاش تقلبی و بی کیفیت شده و باطریش عوض شده

دوستان دفتر نوکیا دبی قبول کرد و دفتر تهران که گوشی من رو عوض کنند و لی میگن گوشی که ارسال میکنیم فاقد بسته بندی هست و اینجور با کارتن گوشی خودم سریالش همخونی نداره کمک فقط میگن یک نامه میدیم همراهش که نشان بده گوشی اصلی هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟

با سلام و تشکر از شما برای پاسخ به سوال من

و الان میگه دفتر دبی و تهران هم می تونیم گوشی خودت رو قابش رو عوض کنیم بفرستیم و هم می تونیم یک گوشی آک ولی بدون کارتن که از دبی واسط فرستادن رو بهت بدیم ولی کارتن نداره ولی دارای گارانتی هست و نامه از دبی ولی فکر کنم دیگه قابل فروش نباشه و ولی گوشی خودم اسپیکرهای غیر اصلی روش نصب شده و صداش افتضاح شده و کلید قفل و پاورش شکسته شده و تعمیری هست متآسفانه گاهی داغ میکرد شدید که میگزاشتمش تو یخچال خنک بشه و روی بردش هم دفتر تهران کار کرده بود و باطریش هم عوض شده بود با این وضع به نظرتون بهتر نیست گوشی آک بگیرم ولی بدون کارتن و کارتن گوشی خرابم رو دارم
    در هر صورت گوشی اگه قصد فروش داشته باشم بالای 100 هزار نمیره چون قیمتش بزودی کم میشه تو بازار و افت قیمت زیاد داره و اگه مال خودم رفع اشکال بشه درسته کارتن داره و سریالش با کارتن هم خونی داره ولی تعمیری هست و قیمتش بالای 100 نیست و اگه آک بگیرم از دفتر تهران درسته کارتن قبلی هست اما سریالش با کارتن هم خونی نداره و فکر میکنند دزدی هست و فروش نمیره با اینکه نامه از دفتر دبی همراه داره کسی قبول نمیکنه در هر دو صورت ضرره پس آک بگیرم بهتر نیست ؟

دوستان گوشی امروز رسید اولن که آک نیست کار کرده هست و نوکیای تهران قاب گوشی خراب خودم رو زده روی این گوشی و سریالش هم با گوشیم کارتن هم خونی نداره و لعنت بر نوکیا بر دفتر تهران و دبی از نوکیا شکایت میکنم تعذیرات و اتحادیه تعمیرکاران دفتر تهران رو تعطیل میکنم دارم میرم تهران واسه شکایت مرگ بر نوکیا هم تهران هم دبی گارانتی نوکیا دروغه
    دوست عزیز فکر میکنی از دست بقیه اعضا چه کاری برمیاد که این پستت رو مرتب داری ارسال میکنی و فروم رو از اخبار گوشی خودت به روز میکنی.
    اینجا یه جایی برای حل مشکلات و رفع ابهامات وگرنه بخدا نه ماها مدیر عامل نوکیا هستیم و نه نماینده اون تو ایران که بتونیم برای مشکلت راه حلی داشته باشیم.

5. 3 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

کلا این گوشی از نظر بازی های قشنگ خیلی ضعیفه.نه فوتبال با گرافیک گیم لافت روش نصب میشه و نه نید فور اسپید.

اصلا هم توی نخر پرنده های عصبانی نباش که اصلا واسه ی سری 60 ورژن 5 این بازی نیومده.

کلا نمیشه ازش اون لذتیو که با گوشی های قدیمی تر واسه بازی میبردیم ببریم.

بازی angry birds رو گیر اووردم تو سایت موبایلستان با حجم 10 مگ ولی هنوز وقت نکردم دانلود و نصبش کنم

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بگید چه کار کنم مشکلم حل بشه به اکثر دفتر های نوکیا در دنیا ایمیل زدم و شنبه فکی میدم کمکم کنید درک کنید بعد چند سال گوشی گرفتم و 1 هفته داشتم بعد اینجورش کرد نوکیا
    دیگه باشه پست نمیدم در بخش نوکیا بای نوکیا دفتر تهران بزودی بسته می شود .
    Last edited by t2download; 31-12-2010 at 12:53. دليل: نننننننن

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ذوستان

مدتيه كه gps گوشي من ديگه با اون سرعت هايي كه اول كانكت ميشد ( در فضاي باز ) ديگه كانكت نميشه حتي تا 10 دقيقه هم تست كردن كه نشد !!!!!!!

علت از چي ميتونه باشه؟؟؟

آيا پيشنهاد ميكنيد كه برنامه ديگه ( اگه قابل نصب هست ) مثل garmin نصب كنم ( شنيدم كه سرعتشون خيلي خوبه

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

جطور گوشی رو مستر ریست کنم؟
    برای گوشی ضرر نداره؟
    مشکل کار نکردن تاچش این طور حل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی angry birds رو گیر اووردم تو سایت موبایلستان با حجم 10 مگ ولی هنوز وقت نکردم دانلود و نصبش کنم
    طبق اطلاعات من این بازی تحت هیچ شرایطی روی گوشیت کار نمیکنه.چون اگه کار میکرد تا حالا من دانلودش کرده بودم.هنوز واسه ی گوشی ما ساخته نشده.فقط واسه ان8 کار میکنه.
    جطور گوشی رو مستر ریست کنم؟
    برای گوشی ضرر نداره؟
    مشکل کار نکردن تاچش این طور حل میشه؟
    ستاره

#

7370

#

همه ی چیزایی که روو گوشیت داری پاک میشه.پس اگه مشکلی داره گوشیت طبیعتا بایدحل بشه.

11. این کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها اون ضد خش رو خریدم . بیاد ببینم چیه . ان شا الله که چیز خوبی باشه . 20 تومن پول براش دادم . ولی 6 تکه هست .
    بچه ها گوشی شما ساخت کجاست ؟ مال من کره .
    ضدخش دیگه چیه؟

اگه گوشیت 32گیگه آره ساخت کره هم داشتن و ت ویاران بصورت قاچاق وارد شده بود و فروخته میشد
    ولی 16گیگی ها همگی چین! مگه اینکه بری از کشور دیگه ای بخری

8 گیگ هم باید چین باشه!
    در مورد گوشی تو کره ایه یا نه من شک دارم اونم چه شکی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •