تبریک می گم ویندوز فون7 هم رو اچ دی2 پورت شد+فیلمبرداری 720p
البته خبر مال 10 روز پیشه
.gif)
سلام
ممنون از اطلاع رسانی آقا مهدی
الان هم اندروید برای hd2 نند شده, هم wp7 بصورت نند میاد بالا, یعنی هردوتا رو وقتی که بریزین و اجرا کنین, یکراست میرن توی خودشون, نه مثل قبل که لازم بود اول windows 6.5 بیاد بالا, بعد وارد اندروید بشین
من به شخصه هردوتا رو تست کردم. اندروید نند که شاهکاره, خیلی عالی کار میکنه, ویندوز فون هم تست کردنش جالبه, از لحاظ کار گرافیکی " خـــــــــــــــــــــــی لی " عالی کار کردن. ولی تا جایی که من دیدم, این سیستم عامل برای یک کاربر عادی و نرمال که کارایی زیادی از گوشی نمیکشه خیلی خوبه, ولی برای یک کاربر حرفه ای که تنظیمات زیادی انجام میده خیلی ابتدایی هستش (به قول یکی از دوستانم, طی 10 دقیقه کل اش رو میشه دید ! همه ی منو ها و تنظیمات و ... ) ولی دوباره برای یک کاربر خیلی حرفه ای که با برنامه نویسی منو های خودش رو ترتیب بده باز به نظر چیز خوبیه. البته که هنوز اولش هستش که این سیستم عامل اومده, و باید یکم بهش مهلت بدیم.
من شدیدا به همه ی دوستان توصیه میکنم که سیستم عامل های جدید رو قبل از تعویض گوشی حتما تست کنن
با آپدیت هایی که برای hd2 اومده, من تا الان اندازه ی 1.5 میلیون سود کردم ! هم انواع گوشی اندروید رو (سیستم اش) تست کردم, هم الان ویندوز فون, سیستم عامل کامپیوتر اوبونتو هم که روش نصب میشه ولی هنوز تست اش نکردم.
و آخرین خبر اینکه با کار جدیدی که بچه های xda کردن, به نظر میشه همزمان اندروید و ویندوز فون رو روی sd card داشت ! (خفن بودن این کار به اینه که وقتی ویندوز فون میریزین خودش sd card رو فرمت میکنه و ازش یه جور دیگه استفاده میکنه, حالا اینکه این دوتا چطوری کار میکنن معلوم نیست ! الب@ توی این پست توی xda نوشته که برای اینکار به دوتا sd card احتیاج دارین, ولی باز هم خیلی کار خفنی کردن ...
در آخر هم یه جمله از phone arena که راجع به گوشی ما میگه :
Even though the HTC HD2 is now more than a year old, it still packs some muscle comparable with today's high-end handsets
(با اینکه بیش از یکسال از عمر hd2 میگذره, ولی هنوز یک سری عضله (توانایی) داره که با high end (خفن ترین گوشی ها !
) های الان هم قابل مقایسه هستش.
لینک پست xda در مورد استفاده از دو سیستم عامل روی گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک پست phone arena در مورد استفاده از دو سیستم عامل روی گوشی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید