توی دفترچه شهریه ثابت و متغیرش را نوشته
تا14ام هم تمدید شد
توی دفترچه شهریه ثابت و متغیرش را نوشته
تا14ام هم تمدید شد
منظورم کاردانیه ها. دفتر چه چی؟؟
دفترچهی کاردانی رو که دانلود کنی، اوایلش توضیح داده که شهریهی ثابت چنده و شهریهی هر واحد نظری، عملی کارگاه و ازمایشگاه چنده و ...!!!منظورم کاردانیه ها. دفتر چه چی؟؟
با سلام .
میشه از کاردانی ترمی به کاردانی پودمانی ،رشته مرتبط میهمان شد ؟ میشه همزمان میهمان شد و ادامه تحصیل در مرکز اصلی داد ؟
با تشکر![]()
سلام
کسی که کاردانی نرمافزار داشته باشه میتونی برای کارشناسی بره مدیریت بخونه تو این دوره های کارشناسی ناپیوسته ترمی؟
هیچ محدودیتی وجود نداره با هر مدرک کاردانی از هر دانشگاهی و هر رشته ای میشه با توجه به علاقه هر رشته ای در کارشناسی ناپیوسته ترمی یا پودمانی را انتخاب کرد
فقط اگر رشته کاردانی غیر مرتبط با رشته کارشناسی باشه چند واحد پیش نیاز باید پاس بشه
Last edited by hhelenn; 01-02-2013 at 15:06.
تطبیق واحدها چطوریه؟ رشته طراحی و توسعه وب هم داره....خیلی این رشته رو دوست دارم
چند رشته هست تحت عنوان :
مهندسي فناوري اطلاعات طراحي صفحات وب
مهندسي فناوري اطلاعات برنامه نويسي تحت وب
مهندسي فناوري ارتباطات رسانه اي
مهندسي فناوري اطلاعات امنيت اطلاعات
مهندسي فناوري اطلاعات تجارت الكترونيك
مهندسي فناوري اطلاعات خدمات رايانهاي در شهرداري
مهندسي فناوري اطلاعات فناوري اطلاعات
مهندسي فناوري سيستمهاي سخت افزاري رايانه
مهندسي فناوري شبكه هاي كامپيوتري
هر رشته کاردانی که دارید فقط چند واحد پیش نیاز مربوط به دروس دوره کاردانی این رشته ها را باید بگذرانید
البته این رشته ها اینجا گذاشتم مربوط به پودمانی است احتمالا برای ترمی هم داشته باشند باید دفترچه مربوط ترمی را ببینید
اینم دفترچه ترمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که ثبت نام اون تا شنبه 14 بهمن تمدید شده
Last edited by hhelenn; 01-02-2013 at 15:00.
سلاام
جواب پودمانی بهمن ۹۱ اومد.
من اینو قبول شدم:
8300 - كارداني حرفهاي حقوق - حقوق ثبتي-مركز آموزش علمي - كاربردي كانون وكلاي دادگستري مركز
کسی میدونه این چیه !!!!؟ حقوق ثبتی به چه دردی میخوره؟ من همینجوری الکی زدم...
Last edited by s_paliz; 01-02-2013 at 15:10.
معمولا کسانی که در دفتر خانه های اسناد رسمی کار می کنند دنبال این رشته می روند کلا از اسمش هم مشخصه بیشتر مربوط به مسائل ثبتی و قضاییه در کنار آنها کسانی هستند که می خواهند در آینده دنبال کار وکالت بروند یعنی با کارشناسی حقوق ثبتی می روند برای امتحان کانون وکلا تا وکیل بشوند یا در امتحان استخدام قسمت های مختلف قوه قضاییه شرکت کنند اما بیشتر دنبال همان بحث وکیل شدن هستند اکثر دروس هم بحث انواع و اقسام قوانین است از قوانین کشور گرفته تا قوانین ثبتی تا طلاق و دیه و....
Last edited by hhelenn; 01-02-2013 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)