تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 354 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان از بس که جواب ندادین خود کفا شدم خودم مشکل دوربینو حل کردم
    یه عکسم با گوشی خودم گرفتم درسته عکس هنری نیست ولی دوربین استار رو معرفی میکنه از لینک پایین میتونین ببینین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن اگه سئوالی داشتین من در خدمتتون هستم
    آقا شهرام به نظر من باید بیخیال نظر در مورد دوربین این گوشی بشی و به صورت یه مورد حتی نیمه آماتور بهش نگاه کنی. این دوربین که گذاشته شده روی این گوشی فقط جنبه ی نمایشی داره. واسه من که با دوربین های آمارتور و نیمه حرفه ای کار میکنم این واسم تقریبا یه چیزی مثل هیچی هست!
    توی روز در حالت معمولی میشه عکس های بدون محوی رو گرفت ولی در کل زیاد نمیشه رو دوربین این گوشی حساب باز کرد.
    من گوشیهای زیادی داشتم که دوربین های بدی هم نداشتن و در کل تنیجه ای که گرفتم این بود که دوربین مبایل = فاجعه.
    ولی خوب گوشی های دیگه ای هستن .اگه سامسونگ تونست لیز اشنایدر رو بیاره رو دوربین گوشیهاش نصب کنه اون موقع شاید بشه روش یه حساب دیگه ای باز کرد.
    فعلا در عرصه ی 5 مگا پیکسیلی ها هیچ چیز بدرت بخوری من ندیدم. البته تجربه ی منه!
    Last edited by Milad4171; 21-05-2010 at 13:16.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ♥ NiloofaR ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

سلام
    من یه ماهی میشه این گوشی رو دارم
    فقط یه مشکل اساسی باهاش دارم
    من نمیتونم کاری کنم که اس ام اس ها رو به جای اینکه در سیم کارت سیو کنه در خود گوشی سیو کنه
    راهی هست؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

4. این کاربر از ♥ NiloofaR ♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب متاسفانه این گوشی قسمتی به نام manger masage نداره! اگه داشت این امکان وجود داشت که اس ام اس رو روی مموری خارجی ذخیره کرد .حتی اگه 200.000 تا اس ام اس باشه با توجه به مموری خارجی میتونست ذخیره کنه. ولی این گوشی این قابلیت رو نداره ( تا اینجا که من فهمیدم)
    البته ضرفیت اس ام اسها در بهترین حالت 550 هست.
    50 تا در سیم کار که اول روی سیم کار ذخیره میشه( علامتش هم مشخصه جلوی اسم ام اس) خود گوشی هم 500 تا اس ام اس رو ذخیره میکنه.
    اینو میتونی از قسمت MEMORY sTATUS ببینی.
    البته اینم بگم این مورد در مورد کلا پیامها هست!!
    اگه میخواین اس ام اس بیشتری رو ذخیره کنین بهتره قسمت SENT BOX رو غیر فعال کنین. اینطوری واقعا میتونین 500 تا اس ام اس ذخیره کنین.

6. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من دیکشنری هایی که انگلیسی به انگلیسی است و اینجا هست میخوام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسی میتونه پیداشون کنه؟؟؟؟
    چند تا را پیدا کردم ولی بعد نصب میگه باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی دانلود کنیشون
    که دیگه بدرد نمیخورن

کسی اگه داره دریغ نکنه مخصوصا اکسفورد و msdic pro و کمبریجش را
    من همه دیکشنری های این سایت رو گرفتم و با روشی که تو یه سایت خارجی خوندم Crack شدن. ولی متاسفانه به جز English Pro که جمله مثال نداره و Cambridge American Dictionary که فقط 40000 کلمه داره هیچکدوم رو استار جواب نمیدن.
    واقعا خیلی حیفه که دیکشنری های فوقالعاده قوی Concise Oxford English Dictionary و Wordnet و Cambridge Advanced Learner's Dictionary رو نمیشه رو این گوشی داشت. در حالی که دوستم با سونی اریکسون داره از این دیکشنریها که من گرفتم استفاده میکنه و حالشو میبره

8. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها من هم گوشی نوکیا 5800 داشتم و هم k800 سونی الانم s5233 سامسونگ باید بگم به خدا این سامسونگ از این 2 تا بهتره فکر میکنید تم و سیستم عامل یه گوشی به درد میخوره نه والله فوقش میخواین یه دیکشنری نصب کنین که رو همین سامسونگ نصب میشه کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد دوربینشم که اشغال بود ولی سونی k800 بد نبود دوربینش عالی بود ولی صفحه 3 اینچ نداشت آخر حرفم اینو بگم سیستم عامل رو بیخیال بشین بخدا این سامسونگ خیلی بهتر از این گوشیا در پیت و لمسی نوکیا هستش قدرشو بدونین که نمرش 20 اینم یادتون باشه 400-300 به این گوشی ندادینا فوقش با گارانتی 155000 دادین پس انتظار بیخودی نداشته باشین فدای همتون

10. 3 کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ضمن از بحث قیمت و این چیزا دربیاین یکم نرم افزار و بحث به درد بخور بزارین حال کنیم مثلا
    در استفاده از دوربین استار از گزینه SCN گزینه landscape رو فعال کنین تا نهایت کیفت عکس رو احساس کنین

12. این کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان مثل بگیه گوشیها هم منو استار قابل تغییر ولی به این راحتیا نیست از سایت زیر میتونین بفهمید چی میگم حتی منوی htc رو هم میتونین رو این گوشی بریزین من که از این کارا نمیکنم چون ارزش نداره ولی اگر شماها علاقه دارین لینک میزارم برین توش بچرخین
    کد:
    اینم عکس منو htc که بر روی استار نصب شده از لینک زیر ببینین

کد:
    کد:

14. 3 کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان مثل بگیه گوشیها هم منو استار قابل تغییر ولی به این راحتیا نیست از سایت زیر میتونین بفهمید چی میگم حتی منوی htc رو هم میتونین رو این گوشی بریزین من که از این کارا نمیکنم چون ارزش نداره ولی اگر شماها علاقه دارین لینک میزارم برین توش بچرخین
    کد:
    اینم عکس منو htc که بر روی استار نصب شده از لینک زیر ببینین

کد:
    کد:
    لينك همين تم htc رو داري ؟ ميخوام يه تست بزنم ببينم نصب ميشه

16. این کاربر از mehdi_47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

خیلی ببخشید ها این تم نیست
    این فقط چند تا Widget اضافه کرده که تو این فریمور نصب نمیشه روی گوشی و ریست میکنه.
    اینم یک نمونش

اینم لینکش
    کد:
    تم هم زیاد برای این گوشی هست ولی باید بگردید دنبال طریقه نصبش
    ما که کوکی( kp500)هر بلایی که بگی سرش در آوردیم
    فلش ساپورت نمیکرد که الان راحت اجرا میکنه و بازی های خوبی هم براش هست
    تم منیجر هم نصب کردم روش و راحت از داخلش گوشی میشه تم مورد نظر رو تعویض کرد( حتی راحتتر از سونی اریکشون)
    این سایت رو معرفی میکنم بهتون نرم افزار و تم و... برای kp500 و استار داره به همراه نرم افزارهای هـک گوشی برای نصب تم.
    کد:
    Last edited by majid_sd2009; 23-05-2010 at 19:38.

18. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها من میخوام برای یکی از دوستام که این گوشیو داره مسنجر نصب کنم ولی هر برنامه ای که نصب می کنم نمی تونه لاگین کنه. SHmessenger، Yamee، nimbuzz و یکی دو تای دیگه رو نصب کردم، ولی همشو همین مشکلو دارن یعنی وقتی یوزر و پسوورد رو منویسم و login رو میزنم، بعد از 1 دقیقه یا بیشتر میگه connection failed یا timeout میده و ساین این نمیشه. ولی مثلا nimbuzz اول کانکشن رو تست میکنه و اوکی میده، یعنی به سرورش وصل میشه. سیم کارتش هم همراه اوله و جی پی آر اس هم فعاله، یعنی گوشی تو اینترنت میره. توی تنظبمات اینترنت خود گوشی، اونجایی که نوع کانکشن رو انتخاب میکنیم، دو تا گزینه داره: یکی MCI Internet و یکی هم MCI WAP ، ربطی داره که کدومو انتخاب کرده باشیم؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ خیلی برام مهمه... ممنونم

20. این کاربر از metapex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •