یاد سوتی بازار به خیر یه روزی من کلی سوتی می دادم ولی الان هر چی زور می زنم دیگه ازم بر نمیاد. شرمنده دوستان
--
--
یاد سوتی بازار به خیر یه روزی من کلی سوتی می دادم ولی الان هر چی زور می زنم دیگه ازم بر نمیاد. شرمنده دوستان
Ladys & gentlemen دم همتون گرم . جریان پست رو فهمیدم . دیگه بیخیال پست . راجع به این مکوضوع هم هر کی بنویسه دعا میکنم که دستش " زیگیل " بزنه .البته بجز بچه های پی سی .
حالا سوتی :
چند روز پیش یه خانم آمریکایی اومده بود پیش ما (حال کردین چه کلاسی گزاشتم)
من هم که کلی ادعای زبان انگلیسی ، فکر میکردم که اگه من ENG صحبت نکنم زمین میره هوا و میگن این پسره منگله و ... . آخه یکی نبود بهم بگه اون بدبخت گه مترجم داشت خاب عین آدم حرف بزن تا اون ترجمه کنه .
بگذریم .. ما رفتیم تو خونه و دیدیم که سه فنر اونجان و خواستیم احوالپرسی کنیم و بهشون خوشامد بگم که به خانوم امریکاییه گفتم Your welcome ، می خواستم بگم خوش آمدید . بعد دیدم که اون منو اینطورینیگا کرد و حرفی نزد و فکر کرد شاید اینجا رسمه .
بعدن یادم اومد که Your welcome یعنی قابلی نداره .
آقا اگه نگین خونمون کاروانسرا هست و نگین که من دارم خالی باز میکنم ببخشید یعنی میبندم ، یکی دیگه میگم .
بلا نسبت شما یکی دیگه از این اتباع کشورهای بیگانه(یه خانم المانی) اومده بود خونمون این دفعه اولش سوتی ندادم . ولی نمیدونم چرا یه دفعه یاد یه جمله ی آلمانی که از یکی از دوستام یاد گرفته بودم افتادم و به خانم المانی گفتم " ich liebe dich " من هم یادم نبود معنیش چی میشه . بعد دیدم این خانمه ذوق زده شد وو
و دیدم اقای ستوده که مترجمشون بود هم داره میخنده . کم کم یادم اومد که این رفیق ما هر وقت می خواست GF بازی کنه اینو میگفت فهمیدم که گند زدم
ich liebe dich یعنی " دوستت دارم"
به جون اودم راست گفتم
دهندگان سوتی کجا هستند که سوتی بازار رفته صفحه سوم انجمن!!!!!!
__________________________________________________ ___
دیشب تو خونه عموم داشتیم جنرال بازی میکردیم ولی ماوسشون خیلی اذیت میکرد سیمش نمیرسید.
منم اعصابم خورد شده بود ولی عموم و پسر عموم عادت داشتند.
خلاصه فکر کردم سیمش با سیمهای دیگه قاطی پاتی شده و چند بار کشیدمش دیدم بهتر شد و یه دفعه محکم کشیدم کیسشون از تو جاش افتاد بیرون. منو میگی اینطوری شدم
تو یه لحظه تو مغزم معادلاتی رد میشد که حساب میکرد در صورت کشیدن سیم ماوس از نظر عقلایی باید کیس از عقب رو به بالا حرکت میکرد نه اینکه از تو میز بیفته بیرون
خلاصه عموم که شاکی شده بودیهو پسر عموم رو دعوا کرد که مگه صد دفعه نگفتم سیم رو از جلو رد نکن!!!
نگو سیم رو از کنار کیس آورده بوده و از قسمت مانیتور ماوس رو در آورده بودن
مارو باش دنبال امام زمان میگشتیم![]()
دوستان سلام
به به آکوای تقلبی
آقا با سوتی های شما خیلی حال میکنم
این سوتی تازه و تازه هست و دقیقاً چند دقیقه هم از این اتفاق نمی گذره »»»
پدرم داشت اخبار گوش می داد ؛ خب گفتم بعد از اخبار به بابا یه حال بدم!
اخبار تموم شد!
برای بابام یه آهنگ قدیمی زدم که موضوعش این بود: من دیگه بچه نمی شم.
بابام تو حال رفت و آهنگ رو بلند بلند می خو ند!!!!
من از اون طرف داشتم آهنگ بازی GTA رو ادیت می کردم که یه دفعه به جای زدن Open With AdiaCity رفتم Open With Media Player رو زدم از اون طرف من برای بابام ؛با Media Player داشتم آهنگ پخش می کردم.
یه دفعه صدای آهنگ ادیت شده GTA رو به جای ادامه آهنگ بابام ؛ پخش کرد؛ نگو که آهنگِ GTA یه آهنگ راک اَند رول بود!!:43:
بعد بابا که تو حس آهنگ رفته بود به من گفت: چرا این جور شد؟!
من که اون موقع داشتم از خنده پاره می شدم؛؛چی یعنی از خنده داشتم می مُردم!
یعنی فکر کنین یک آهنگ غم گین قدیمی گوش میدین که یه دفعه ای آهنگه به شکل رپ در بیاد!!
خب بعضی ها شاید از خاطرم بدشون اومده باشه که می گن خیلی بی مزه بود:
بعضی ها میگن ایول!:
بعضی ها هیچی نمیگن:
بعضی ها عصبانی میشن:
بعصی ها -----------:
بعضی ها میگن چه عشغولانه!!:
بعضی ها هیچی نمی فهمن!:
بعضی ها (مثل اولین پستم) میگن حرامه:
بعضی ها خجالت می کشن::43:
بعضی ها (مخصوصاً پیر ها) یاد قدیم می اُفتن:
بعضی ها غاط می زنن!:
بعضی ها از بعضی ها بدشون میان!:
در هر حال پست رو دادم به اُمید بعضی از بعضی ها که بعضی از اون ها رو گفتم!
__________________________________________________ ___________________________________________
اینم سوتی دبیر ادبیاتمون
دیروز دبیر داشت درباره جمع عربی و جمع فارسی حرف میزد که می گفت: شما نباید با کلمه عربی را جمع فارسی بزنید مثلا نباید کلمه "ذهب" را ذهبگان نامید...
یک دفعه دبیر گفت بعضی ها میگن: (»»»کساخل«««)!!! که این اشتباه هست و ...!!!
__________________________________________________ __________________________________________
در سال 1385/6/5 داشتم یواسکی توی مدرسه سی دی DanooshCity رو به یه نفر می دادم و چون من خیلی سریع سی دی رو دادم بهش ؛ جای سی دی از خودِ سی دی در اومد!!! وبعد من که موضوع رو فهمیده بودم ؛وقتی در خانه رفتم داشتم از خنده پاره می شدم!!
باحال بود ولی فکر کنم باز هم باید با سوتی بازار قفل شده روبرو بشیم
چطور مگه؟؟؟؟
معلومه دیگه . اگه ببینن سوتی ها دارن +18 میشن ، تاپیک رو قفل میکنن تا پست های اضافه حذف بشه . فکر کنم آخرین بار توی تابستون بود که سوتی بازار قفل شد .
+18 نبود +12 بود بیخیال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)