تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 773 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من اصلا اطلاعات زیز صفر دارم به زبان ساده یه مدل ال جی تلویزیون که مشکل خاصی نداشته باشه در حد 2 میلیون میتونم بدم امکانات هم بگونه ای نباشه که فردا از مد بیفته هیچی با سایر امکانات جدید مچ نشه ممنون میشم معرفی کنید اندازه 50 خوبه زیبا باشه
    یه تجربه من یه سونی سه دیسک چند سال پیش خریدم به یه ماه نرسید ام پی تری اومد بعدشم ول معطل با اونهمه پولی که دادم. بعد رفتم یه دایوکس ال جی خریدم 4 ساله دارمش راضیم.
    مپال ای دی بخرم یا ال سی دی با این 2 تومن چی میشه خرید که باز فردا بی مصرف نشه علاقه ای به سهبعدی هم ندارم وولی اچ دی دوست دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگر امکان داره زودتر جواب بدین ضمنا از چاه بهار بخرم قیمت با مشهد متفاوته؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

40C695 الان نزديك 1200 شده يعني نزديك 500 كاهش قيمت داشته توي جند هفته اخير كه با قيمت اونجا تقريبا يكي شده
    الان با این تفاصیر c650 بهتره یا C695
    و همینطور ld660 و ld650

با صحبت هایی که دوستان میکنن آیا ارزش داره صبر کنیم برای مدل های 2011 ... (وسوسه انگیزه) ؟؟
    البته تو این رنج قیمت ما فکر نمیکنم مدل 2011 بیاد صبر یه ساله می طلبه ....

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

الان با این تفاصیر c650 بهتره یا C695
    و همینطور ld660 و ld650

با صحبت هایی که دوستان میکنن آیا ارزش داره صبر کنیم برای مدل های 2011 ... (وسوسه انگیزه) ؟؟
    البته تو این رنج قیمت ما فکر نمیکنم مدل 2011 بیاد صبر یه ساله می طلبه ....
    c650 همون c695 هست
    -ld660 هم همون ld650 هست

-اين تفاوت در نامگذاريها مربوط به محصولات داخل ايران با محصولات بدون گارانتي ميشه

-در مورد صبر كردن براي 2011 والا به نظرم كار عاقلانهاي نيست ما هنوز vt20 2010 رو توي ايران نداريم چه برسه به محصولات 2011

-كلي از زماني كه ميتونيد لذت ببرين رو از دست ميدين فردا كه محصولات 2011 هم بياد باز 2012 هم به همين منوال و....

-اگه مورد خوبي پيدا كردين خريد كنيد وازش لذت ببرين

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز رفتم از نزدیک تصویر x20 رو با دو تا led از سامسونگ و سونی مقایسه کردم .

پلاسما خیلی کیفیتش بالاتر بود . رنگاش که اصلا نمی شد مقایسه کرد ! انگار اونها با آبرنگ رنگشون کرده بودی در مقابل x20 . اما اونها روشن تر بودند . اما جالبیش اینجاست که x20 مدل 50 اینچش بود و اونها مدل 37 اینچ بودند و تصویری که داشت نشون میداد sd بود اما کیفیت x20 بیشتر بود . حالا نمیدونم این v20 چقدر با x20 فرق داره . به نظم اگر یه ریزه روشن تر باشه و اصلا در سایر موارد فرق نداشته باشه خیلی خیلی عالی می شه .چون من واقعا از کیفیت رنگ و تصویر x20 خوشم اومد . مخصوصا که داشت ابا ----- روی 50 اینچ به اون کیفیت scale میکرد . خیلی حال کردم .

البته نمیدونم می شد brightness اش رو برد بالا یا نه اما کمی نورش کم بود . شایدم اونها نورشون زیاد بود . اما تو سایر موارد برنده ی قطعی x20 بود .یه جا تصویر مشکی شد اونها در مقابل x20 مثل سفید بود مشکیشون !!!! خیلی کف کردم ! مغازه داره خودشم انگار تا به حال درست توجه نکرده بود من که بهش می گفتم اون تیکه مشکی رو نگاه کن و با led مقایسه کن گفت تا به حال فکر نکرده بودم انقدر اختلافشون زیاد باشه .

حالا این v20 در مقابل x20 وضعش چه جوریاست ؟! میشه امید داشت brighness بیشتری داشته باشه ؟ واقعا عالی میشه

راستی این x20 تا جایی که من چک کردم پورت usb نداشت !!!!! آیا طبیعیه ؟ یا باید داشته باشه ؟! فقط یه card reader داشت .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

امروز رفتم از نزدیک تصویر x20 رو با دو تا led از سامسونگ و سونی مقایسه کردم .

پلاسما خیلی کیفیتش بالاتر بود . رنگاش که اصلا نمی شد مقایسه کرد ! انگار اونها با آبرنگ رنگشون کرده بودی در مقابل x20 . اما اونها روشن تر بودند . اما جالبیش اینجاست که x20 مدل 50 اینچش بود و اونها مدل 37 اینچ بودند و تصویری که داشت نشون میداد sd بود اما کیفیت x20 بیشتر بود . حالا نمیدونم این v20 چقدر با x20 فرق داره . به نظم اگر یه ریزه روشن تر باشه و اصلا در سایر موارد فرق نداشته باشه خیلی خیلی عالی می شه .چون من واقعا از کیفیت رنگ و تصویر x20 خوشم اومد . مخصوصا که داشت ابا ----- روی 50 اینچ به اون کیفیت scale میکرد . خیلی حال کردم .

البته نمیدونم می شد brightness اش رو برد بالا یا نه اما کمی نورش کم بود . شایدم اونها نورشون زیاد بود . اما تو سایر موارد برنده ی قطعی x20 بود .یه جا تصویر مشکی شد اونها در مقابل x20 مثل سفید بود مشکیشون !!!! خیلی کف کردم ! مغازه داره خودشم انگار تا به حال درست توجه نکرده بود من که بهش می گفتم اون تیکه مشکی رو نگاه کن و با led مقایسه کن گفت تا به حال فکر نکرده بودم انقدر اختلافشون زیاد باشه .

حالا این v20 در مقابل x20 وضعش چه جوریاست ؟! میشه امید داشت brighness بیشتری داشته باشه ؟ واقعا عالی میشه

راستی این x20 تا جایی که من چک کردم پورت usb نداشت !!!!! آیا طبیعیه ؟ یا باید داشته باشه ؟! فقط یه card reader داشت .
    -بحث V20 هم همينه استفاده از ف.ي.ل.ت.ر -- هاي جديد كمك كرده تا درخشندگي خوبي هم داشته باشه نسبت به سري هاي ديگه
    -بله طبيعي هست در كل انتظار USB رو نداشته باش ميتوني پنلت رو انتخاب كني وكنارش يك WD تهيه كني كه نياز هات رو برطرف كنه عزيز

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-مطمئنا پاني ميتونه بهترين گزينه باشه V20 بستگي به فاصله TV توي اتلقتون هست ولي سايز 42 ميتونه گزينه مناسب وخوش قيمت تري باشه
    با سلام
    در ارتباط با سایز 42 ، فاصله مناسب از V20 در اطاق ، حداقل فاصله چند متر باید باشد ؟
    با تشکر

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يكي از دوستاي صميمي من ميخواد تلويزيون بخره. بين دوتا مدل گير كرده و خواسته كه راهنماييش كنم. من خودم هم نتونستم با قاطعيت جواب مناسبي براش پيدا كنم.اين شد كه اومدم از بچه هاي با تجربه اينجا كمك بگيرم.

حالا از شما دوستان با تجربه اين انجمن ميخوام كه بگيد به نظر شما كدوم تلويزويون زير براي خريد بهتره ؟

Sony 40EX700 يا Samsung C6960

هر دوتا قيمتهاي تقريبا مشابهي دارن. شما كدوم رو پيشنهاد ميديد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

يكي از دوستاي صميمي من ميخواد تلويزيون بخره. بين دوتا مدل گير كرده و خواسته كه راهنماييش كنم. من خودم هم نتونستم با قاطعيت جواب مناسبي براش پيدا كنم.اين شد كه اومدم از بچه هاي با تجربه اينجا كمك بگيرم.

حالا از شما دوستان با تجربه اين انجمن ميخوام كه بگيد به نظر شما كدوم تلويزويون زير براي خريد بهتره ؟

Sony 40EX700 يا Samsung C6960

هر دوتا قيمتهاي تقريبا مشابهي دارن. شما كدوم رو پيشنهاد ميديد ؟
    -بزرگوار من هر دو پنل رو از نزديك ديدم
    - رنگ ها در ex700 طبيعي تر هستند ولي ابري شدن رو توش بيشتر ميبينيد مخصوصا توي نماهاي تاريك
    -ديزاين وكنتراست c6900 به نظر شخصي من خيلي بيشتر هست با امكانات عالي و مشكل ابري شدن رو هم داريم منتها كمتر
    -هر دو پنل خيلي خوب هستند و انتخاب بينشون كمي سليقه اي هم ميشه

11. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    در مطالب كه توجه ميكنم جواب افرادي كه تازه عضو شده اند داده نمي شود كه اين براي سايتي كه پيدايش آن اطلاع رساني است زياد پسنديده نيست
    اگر دوستان لطف كرده و جواب سوال من را هم بدهند متشكرم
    در مورد lcd پاناسونيك مدل u20 از نظر تصوير و ساير موارد چگونه است.آيا خريد معقولي است يا بهتر است مدل ديگري خريداري كنم ؟
    منتظر راهنمايي شماهستم.
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •