گوشیم دفعه سوم که خود به خود داغ میشه و صفحه سیاه میمونه نه روشن میشه نه خاموش باید باطری رو در بیارم مشکلش از چیه؟ از هندس فری نیست؟ یا اینکه شارژ زیادی چون شبا گوشی رو خاموش میکنم میزنم تو شارژ 10 ساعت؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
گوشیم دفعه سوم که خود به خود داغ میشه و صفحه سیاه میمونه نه روشن میشه نه خاموش باید باطری رو در بیارم مشکلش از چیه؟ از هندس فری نیست؟ یا اینکه شارژ زیادی چون شبا گوشی رو خاموش میکنم میزنم تو شارژ 10 ساعت؟
این که پدر باطری و مدار الکتریک گوشی رو در میاره !!!!!!!
گفتن فقط یه بار اونم بار نخست بگذارین 10 ساعت شارژ بشه، نه هر شب!
البته میگن که اصلا ربطی نداره و وقتی گوشی شارژ میشه خود به خود شارژر از مدار خارج میشه و دیگه نه باتری آسیب میبینه نه مدار![]()
آره. گوشی های تازه این ویژگی رو دارن. ولی خوب شاید درون مدار جریان نباشه، اما به هر حال یه بار اضافه روی دوش مدار و شارژر هست که به مرور زمان گوشی و شارژر رو دچار مشکل می کنه
شاد و پیروز باشین![]()
البته ال سی دیش 3.7 اینچ است....
چند سوال از پيشكسوتان اين تاپيك:
1- صدا رو موقع فيلمبرداري با چه فرمتي ضبط ميكنه كه برنامه vlc media player آنرا پخش نميكنه و آيا در فريمور هاي كوك شده اين مشكل برطرف شده؟
2- لطف كنيد بهترين روش هك رو براي اين گوشي كه جواب داده معرفي كنيد يا دوباره معرفي كنيد.
يك نكته: به نظرم اگر اين گوشي هك بشه و برنامه core player روي اون نصب بشه بتونه Mpeg با كيفيت مثل اون فرمتي كه بعضي ماهواره ها ضبط مي كنند روپخش كنه چون n95 با cpu ضعيف تر بااين برنامه صدا رو با تصوير به هم ريخته مي تونيست پخش كنه اگر اين كار رو هم امنيا انجام بده ديگه محشره
1. الان تمامی فریمور ها aac ضبط میکنن
مگه فریمور عهد دقیانوس باشه
2.helooex 2.0
3.کور پلیر برای سیمبین ورژن 5 موجود نیست
ولی بهتر از Mpeg
میتونین از دایوکس استفاده کنین کیفیت فوق العاده بهمراه حجم کم و عالی
آقا شما که اصلا پاسخ پرسشامو نمی دین؟ اگر از حضور بنده یا این که در تصمیم خرید این گوشی رو دارم ناراحتید؛ رک و پوست کنده بگید من برم و دیگه پشت سرم نگاه نکنم!
و پرسش بعدی:
بهترین فرمویر که دارای بهترین فیلمبرداری، بهترین پخش صوتی، بهترین مصرف باطری ، کم ترین هنگ و با پشتیبانی زبان فارسی به شکل کامل هست چیه و تاریخ ریلیزش مال کی هست؟
تو این گوشی تا الان بدلیل ساپورت ظعیف سامسونگ فریم ویر رسمی خوبی نیامده و نخواهد آمد
6 ماهه دیگه سامسونگ اعلام خواهد کرد که تولید این گوشی متوقف شده
برای ایران ! البته
وگرنه رام های کوک شده ای زیادی امدن که بسیاری از مشکلاتشو حل کرده و از این نظر هیچ مشکلی نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)