تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 288 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوالی برام پیش آمده. من دو تا از آشنایان جدیدا دو تا پراید صفر خریدن. یکی 131 یکی 132 . چرا سوییچ اینا با هم فرق داره؟؟؟ یعنی 132 ریموت داره اما 131 ساده است. بعدشم این سیستم ایموبلایزر ربطی به خود سویچ داره؟ آخه شنیدم ظاهرا یه آی سی توشه که اگه اینطور باشه فقط این ریموت دار ها چون فضای قرار گرفتن ای سی رو دارن ایموبلایزر هستن. البته اینجوری سویچ یدک که ساده است چطوری ماشینو روشن میکنه؟ کلا اگه ممکنه راجع به این توضیح بدید. یعنی نمیشه برای 131 ریموت دار بدن؟؟؟

سوال دوم. برای خرید 131 sx هیچ شرایطی نداره؟؟؟ یعنی حتما باید نقد بخری؟ مثل SL شرایط نداره که مثلا 4 تا چک بده آدم؟ آخه هیدرولیک بودن ماشین برام مهمه. از نمایندگی پرسیدم گفتن SL رو میشه هیدورلیک کرد اما خب از گارانتی !!! خارج میشه. حالا انگار مثلا گارانتی اشون چه تحفه ای هست. البته بیشتر مشکل من بحث گارانتی نیست. من می ترسم هیدورلیک شدنش مثل فابریک کارخونه نباشه و الکی الکی ماشینو خراب کنیم بره. کسی تا حالا ماشینو هیدرولیک کرده؟ممنونم.

2. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان یه سوالی برام پیش آمده. من دو تا از آشنایان جدیدا دو تا پراید صفر خریدن. یکی 131 یکی 132 . چرا سوییچ اینا با هم فرق داره؟؟؟ یعنی 132 ریموت داره اما 131 ساده است. بعدشم این سیستم ایموبلایزر ربطی به خود سویچ داره؟ آخه شنیدم ظاهرا یه آی سی توشه که اگه اینطور باشه فقط این ریموت دار ها چون فضای قرار گرفتن ای سی رو دارن ایموبلایزر هستن. البته اینجوری سویچ یدک که ساده است چطوری ماشینو روشن میکنه؟ کلا اگه ممکنه راجع به این توضیح بدید. یعنی نمیشه برای 131 ریموت دار بدن؟؟؟
    در مورد ریموت 132 در واقع تنها خودرویی که ار ابتدا ریموت داشت همین 132 بود و حتی بر روی تیبا هم تا چند ماه قبل ریموت نصب نمی کردن که اعتراضات مشتریان باعث شد تا سایپا روب تیبا ریموت بزاره (البته باز هم ریموت تیبا صندوق باز نمی کنه ) ولی روی 131 و 111 و 141 ریموت نصب نمی کنند.

اما در مورد ایموبلایزر باید عرض کنم که این تراشه بزرگ نیست و در همان سوییچ های معمولی 131 هم جا می گیرد(در بخش لاکی سوییچ قرار دارد) و در واقع همه ماشین هایی که ذکر کردید 131 و 132 و 141 و 111 مجهز به ایموبلایزر هستند.

سوال دوم. برای خرید 131 sx هیچ شرایطی نداره؟؟؟ یعنی حتما باید نقد بخری؟ مثل SL شرایط نداره که مثلا 4 تا چک بده آدم؟ آخه هیدرولیک بودن ماشین برام مهمه. از نمایندگی پرسیدم گفتن SL رو میشه هیدورلیک کرد اما خب از گارانتی !!! خارج میشه. حالا انگار مثلا گارانتی اشون چه تحفه ای هست. البته بیشتر مشکل من بحث گارانتی نیست. من می ترسم هیدورلیک شدنش مثل فابریک کارخونه نباشه و الکی الکی ماشینو خراب کنیم بره. کسی تا حالا ماشینو هیدرولیک کرده؟ممنونم.
    شما وقتی خودرو هایی که مثلا نوشته 131sl با شرایط خاص را پیش خرید می کنید در واقع در شرایط نوشته شده که آپشن در زمان تحویل و صدور دعوتنامه مشخص می شود و زمان صدور دعوتنامه شما می تونید 131sx را انتخاب کنید و از همان شرایط استفاده کنید . پس این طوری نیست که شما اگر اقساط خواسته باشید دیگه نتونید sx بگیرید. در ضمن اینکه فرمان خود 131 (کلا پراید) به اندازه کافی نرم و روان هست و وجود فرمان هیدرولیک چنان ضروری هم نیست.

4. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد آپشن مطمئن هستید؟؟ فکر نکنم سایپا اجازه بده نوع خودرو رو انتخاب کرد. چون اینطوری دیگه SL کمتر فروش می ره. در مورد آپشن نمیشه ریموتو به صورت آپشن خرید؟؟؟ آخه کلیدش خیلی ضایع است. آدم روش نمیشه بگه سویچه ماشینه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز منظورم قولنامه ای است و خریدار باید با همین پلاک شما از خودرو استفاده کند. چون در برگه سبز خودرو هم ذکر شده که سند در رهن شرکت سایپا می باشد و به همین خاطر نمی توانید تعویض پلاک انجام دهید.

کلا روال کار خودرو های رهنی اینگونه است که پس از اتمام اقساط بعد از حدود یک ماه سند جدید خودرو به نمایندگی ارسال می شود و به همراه آن یک نامه به شما داده می شود که با ارائه آن به مرکز تعویض پلاک به همراه مبلغ (فکر کنم 30000 تومان وجه) برگه سبز خودرو تعویض و برگه سبز بدون عبارت سند در رهن ارائه می شود.

که پس از آن شما می توانید خودرو خود را به نام خریدار سند زده و تعویض پلاک نمایید.

اما من فکر نکنم اینطوری باشه . تو سایت زده امکان صلح داره !!! من دوستم خیلی راحت اینکارو کرد. 131 قسطی با چک خریده بود. تو روزنامه آگهیش کرد. 2 3 روزه هم بفروش رفت. فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. قولنامه و اینا هم نیست. فکر کنم رفتن نمایندگی چکهاشو گرفت و طرف چک خودشو داد (البته مابقی پول) چون از 18 ماه حدود 7 8 ماهشو قسط داده بود. حالا باز اگه پرسیدم دقیق چیکار کرده میام میگم.

7. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

در مورد آپشن مطمئن هستید؟؟ فکر نکنم سایپا اجازه بده نوع خودرو رو انتخاب کرد. چون اینطوری دیگه SL کمتر فروش می ره. در مورد آپشن نمیشه ریموتو به صورت آپشن خرید؟؟؟ آخه کلیدش خیلی ضایع است. آدم روش نمیشه بگه سویچه ماشینه.
    بله کاملا.

سایپا بسته به برنامه تولید و درخواست بازار همه تیپ ها را تولید می کنه و براش فرقی نداره که sl کمتر فروش بره یا sx .

این هم که شما ابتدا sl ثبت نام می کنید چون این مدل پایه هست و از همه ارزون تره و در زمان دعوتنامه شما می توانید آپشن های موجود رو انتخاب کنید که میشه مدل SX و همینطور اینکه الان رنگ و رینگ اسپورت هم جزو آپشن ها محسوب می شود.

یعنی در زمان تحویل شما 131sl رو تبدیل به 131SX می کنید .(البته اگر در اون موقع مدل sx موجود باشد و تولید شود)

ریموت هم نمیشه به عنوان آپشن خریداری کرد و فقط روی 132 وجود دارد . (با نظر شما هم موافقم و سوییچ هایی که ایران خودرو بکار میبره برای تولیداتش حداقل با کلاس و شکیل تر هست)

9. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اما من فکر نکنم اینطوری باشه . تو سایت زده امکان صلح داره !!! من دوستم خیلی راحت اینکارو کرد. 131 قسطی با چک خریده بود. تو روزنامه آگهیش کرد. 2 3 روزه هم بفروش رفت. فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. قولنامه و اینا هم نیست. فکر کنم رفتن نمایندگی چکهاشو گرفت و طرف چک خودشو داد (البته مابقی پول) چون از 18 ماه حدود 7 8 ماهشو قسط داده بود. حالا باز اگه پرسیدم دقیق چیکار کرده میام میگم.
    اون امکان صبح تا قبل از تکمیل وجه و سپردن چک ها هست. یعنی مثلا شما الان یک خودرو ثبت نام می کنید به نام خودتون و تحویل خرداد و در این مدت (تا خرداد) که دعوتنامه نهایی براتون صادر میشه و باید باقی مبلغ و چک ها را تحویل بدید امکان صلح دارید و می تونید خودرو رو به شخص دیگری منتقل کنید و ایشان چک خودشون رو به سایپا بدهند و سند و مدارک هم به نام ایشان صادر می شود.

11. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دیروز نمایندگی بودم گفتن حدود 600 تومنی پرایدا داره گرون می شه که البته هنوز تصویب نکردن

13. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این سنسورهای سوخت پرایدهای حدید چرا مشکل داره؟ هی کم و زیاد میشه !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیروز نمایندگی بودم گفتن حدود 600 تومنی پرایدا داره گرون می شه که البته هنوز تصویب نکردن
    قیمت ها که بالا رفته
    شاید منظورشون بالا رفتن دوباره باشه
    111 sx نوک مدادی 10100000 تومن
    131 sx 9900000

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

قیمت ها که بالا رفته
    شاید منظورشون بالا رفتن دوباره باشه
    111 sx نوک مدادی 10100000 تومن
    131 sx 9900000
    دو سه روز با قیمت جدید سایت فروش باز شد که ظاهرا گیردادن و گفتن قیمت ها رو برگردونید و سایپا هم چون نزدیک عید بود سایت فروشش رو بست ، حالا 14 یا 15 فروردین مشخص میشه که قیمت ها برمیگرده به قیمت قبلی یا همین قیمت هایی هست که گروه شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •